![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.8.2011 22:43:29
|
|
|
|
bambixxx
|
lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 7:44:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya na hodniku nam montirajo števce za centralno.....bomo vidli, kak se to obnese pozimi se ful obnese, boš vidla...
< Sporočilo je popravil botrca -- 8.8.2011 7:45:33 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 7:49:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar jaz pa z Teom k ateju v B-Je že tolko dober,da lahko hodi,tak da je ven prišo.Je pa nehal kadit. super za atija in cigarete
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 7:51:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh ta film je zanič, bom na naslednjega počakala, tačas pa umila posodo in pospravla....mam cajt 20 minut, dokler je moj v kopalnici meni pa sploh ni več do tv-ja zvečer.Čez dan še mogoče pogledam kaj,drugače pa nič ne gledam več. jaz tudi ful malo oz. nič prav ne gledam tv-ja...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 7:54:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Helou! Jaz pa danes že pestro; bli na tržnici, pobarvala sem se in sem prišla ven rdeča tak da grem v četrtek kr k frizerju (rdeča pa ne bom hodla okrog); kakšna si pa hotla bit?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 7:55:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko čer, mi smo predčasno doma, ker sem jaz zbolela Drugače pa smo se imeli super. Zdaj pa ne vem ali naj grem k zdravniku ali raje probam malo odležat par dni najprej... o joj...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 7:57:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno malo mira.otroke sem k tašči spakirala,pa bla pri ateju v B,so ga v sobo preselili,HB,je pa danes spet tak rumen,pa brez volje bil.me skrbi,ker se mu spet voda zapira,pa v 10 dneh se je kao zredil za 6 kg,a nič prav ne je,pa še 3 dni je bil samo na infuziji. je kontoliral jetra upam, da bo vse ok
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 7:59:23
|
|
|
|
botrca
|
Majakla in katy83 uživajte na morju in čim več sončka .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 8:00:54
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro, da vas malo pozdravim...Jan je že vstal in gleda risanke, kavo smo spili...mama kuha paradižnikovo mezgo...počai se najeva z Janom in sledi sončanje...danes napovedujejo do 38°C . Uživajte....papa
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 8:23:18
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Helou! Jaz pa danes že pestro; bli na tržnici, pobarvala sem se in sem prišla ven rdeča tak da grem v četrtek kr k frizerju (rdeča pa ne bom hodla okrog); kakšna si pa hotla bit? Dobro jutro! Spijem kavo, prečikiram malo tukaj gori, pol pa zrihtam malega pa grema v mesto. Botrca sem hotla bit oranžna, zdaj pa mam oranžno ja. Rdeča sem prišla ven, skor me je kap ko sem se vidla v ogledalu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 8:24:51
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya na hodniku nam montirajo števce za centralno.....bomo vidli, kak se to obnese pozimi se ful obnese, boš vidla... Oooo to pa nas tudi še čaka; so nam menjali termostatske ventile, zdaj pa čakamo na števce. Upam, da se bo kaj poznalo pri položnici, ker tom ni glih poceni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 8:46:49
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 8:49:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca danes napovedujejo do 38°C . blagor tebi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 8:49:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno malo mira.otroke sem k tašči spakirala,pa bla pri ateju v B,so ga v sobo preselili,HB,je pa danes spet tak rumen,pa brez volje bil.me skrbi,ker se mu spet voda zapira,pa v 10 dneh se je kao zredil za 6 kg,a nič prav ne je,pa še 3 dni je bil samo na infuziji. je kontoliral jetra upam, da bo vse ok podpis
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 8:50:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh ta film je zanič, bom na naslednjega počakala, tačas pa umila posodo in pospravla....mam cajt 20 minut, dokler je moj v kopalnici meni pa sploh ni več do tv-ja zvečer.Čez dan še mogoče pogledam kaj,drugače pa nič ne gledam več. jaz tudi ful malo oz. nič prav ne gledam tv-ja... če vam rata ...jaz rabim za relaxing
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 8:52:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Botrca sem hotla bit oranžna, zdaj pa mam oranžno ja. Rdeča sem prišla ven, skor me je kap ko sem se vidla v ogledalu. pa kolk se te spomnim si imela rjave...pol bi jih ,morala s peroksidom pobelit malo, da bi dobila oranžno probaj si parkrat sprat oin bo zbledela Upam, da porihtaš
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 8:54:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya na hodniku nam montirajo števce za centralno.....bomo vidli, kak se to obnese pozimi se ful obnese, boš vidla... Oooo to pa nas tudi še čaka; so nam menjali termostatske ventile, zdaj pa čakamo na števce. Upam, da se bo kaj poznalo pri položnici, ker tom ni glih poceni. upam, da bo vredu, no.. Mi imamo plin, pa nismo imeli katastrofalnih položnic, največ je bilo nekje 87 eur, vroče pa vedno tako, da smo skozi luftali. Meni paše vročina, ko je mrzlo, zato upam, da me ne bo zeblo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 8:56:03
|
|
|
|
arabela*
|
Na Pohorje bi šla spet peški, pa mi ni pešačit do Vzpenjače ...Pa še vreme je fajno
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 9:56:49
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 10:00:13
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na Pohorje bi šla spet peški, pa mi ni pešačit do Vzpenjače ...Pa še vreme je fajno do Vzpenjače pa s kolesom ali avtobusom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 10:02:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na Pohorje bi šla spet peški, pa mi ni pešačit do Vzpenjače ...Pa še vreme je fajno do Vzpenjače pa s kolesom ali avtobusom ja kam pa s tamalima?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 10:11:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Na Pohorje bi šla spet peški, pa mi ni pešačit do Vzpenjače ...Pa še vreme je fajno do Vzpenjače pa s kolesom ali avtobusom ja kam pa s tamalima? hmmm... dobro vprašanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 10:30:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx hmmm... dobro vprašanje
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 10:30:52
|
|
|
|
arabela*
|
tak, nazajtrkovale smo se....zdaj sem jima še melono narezala, potem pa počasi malo na sprehod
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 10:32:22
|
|
|
|
majakla
|
Daaan, ponoči pripeljala domov oba moja zaspanca, mater smo se vozli do LJ največ 120 za pop...! V službi pa neka tuga. Se vleče. Matcar: za tvojega atija. Arwenko: pa še za tebe. Si že kaj boljša? Botrca: se sončiš? Katy: užiiivaaajteee! - - - No, na morju blo fajn, Nik je bil ful priden (beri: tokrat ga nismo lovili po plaži). Sreda kava? Jaaaaaaaaaaaa!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.