Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:10:50
|
|
|
|
botrca
|
Bambixxx postopoma mu premikaj spanje pa ti bo lažje ga dat zvečer spat. Tak sem jaz delala ko ni več 2x spal.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:19:36
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:21:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx joj moj otrok pa noče več spat popoldne . dopoldne ga spravim komot spat in spi ca. 1,5h, popoldne pa ni šans več. zdaj sem se 2 uri matrala z njim in sem samo crkjena in tečna zraven postala . naša še enkrat težko da je spala, kaj šele dvakrat Tako da ko ne spi, je okoli šeste tak tečna, da ne veš kam bi z njo, za spanje pa prehitro, grozne muke so to
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:21:40
|
|
|
|
arabela*
|
Slabe volje.....moški...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:23:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Zvečer ga pa tudi ne morem dat ob 19h spat, ker se mi pol prezgodaj zjutraj zbudi. Ah začaran krog... pa to je super...bodi srečna da ti ponoči spi....In da hitro vstaja imaš kaj od dneva, ne pa naše, ko moram jaz ob osmih metat iz postelje, drugače bi čorle do desetih
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:23:10
|
|
|
|
botrca
|
N A Š I O T R O C I Saraya * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, * Maks, * Saš, * Teo Botrca * Jan Koala * A Marta * Tinej Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * T. Katy83 * Timotej Lenči_ * M. Sami0804 * Mitja in Sara Majakla * Nik Bambixxx * Tibor Arwenko *Alex CoKoLaDa84 * M karmen7 *Jure
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:24:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glej s te strani, rana ura - zlata ura. pri meni je rana ura - huda ura! Saj jaz tudi nisem bila najbolj navdušena, pa sem se mogla vseeno sprijaznit. uff dokler se ni M rodila, me pred deseto ni nihče s postle spravo, še smeno sem menjavala, da sem lahko spala...Od M naprej...sem ji hvaležna, da je tako in da sem se navadila tud zbujat
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:24:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Slabe volje.....moški... hehehehe...zato sem od mojega pobegnila in se nimam s kom za kregat in živcirat (mam Jana dovolj)...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:26:00
|
|
|
|
botrca
|
Grem pod tuš pa spat, če bo možno od sopare....nočko
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:26:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pač gre bolj pozno spat, pa zato lepo zjutraj do pol devetih spima . opoldne pa ga bom tudi probala bolj pozno spat dajat, pa malo razvlekla, če bo šlo. to že samo ko bo vrtec in šola, pa bo boljše, da se navadi preh hodit spat in prej vstajat....Mi smo taprvo tak dajali,ravno zarad tega, ker sem jaz z njo do desete spala zjutraj...pa je imela dolgo problem zjutraj
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:27:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Slabe volje.....moški... hehehehe...zato sem od mojega pobegnila in se nimam s kom za kregat in živcirat (mam Jana dovolj)... mah včasih pravljica, potem pa besede, ki "ubijajo".....stokrat mu rekla, naj gre in noče
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:28:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya na hodniku nam montirajo števce za centralno.....bomo vidli, kak se to obnese pozimi se ful obnese, boš vidla... Oooo to pa nas tudi še čaka; so nam menjali termostatske ventile, zdaj pa čakamo na števce. Upam, da se bo kaj poznalo pri položnici, ker tom ni glih poceni. z vsakim ko sem se menla, je rekel da se ful obnese in je položnica manjša...moja sestra, teta... pa so tud taki zmrzljivci, kot jaz
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:29:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: se sončiš? sem se ja... ...je pa bila danes prava savna...pa še je ful soparno kak ti zavidam, tu pa dež, pa hladno
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.8.2011 9:07:49
|
|
|
|
majakla
|
Prvaaa...!!! DOBROo JUTROooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.8.2011 9:25:01
|
|
|
|
arabela*
|
morning kavica, male še čorita v postli in gledata smrkce album....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.8.2011 9:25:34
|
|
|
|
arabela*
|
spala vredu danes ...je tak pasalo, ko je dežek padal
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.8.2011 9:32:19
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Jaz že tudi pokonci, spijem kavo, pol pa peglat Če pa bo kaj od vremena pa grema ven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.8.2011 9:53:32
|
|
|
|
arabela*
|
Mene pa "tetka" včeraj obiskala in je danes kriza....lahko samo ležim doma ...... Malečke tak greta spet k babici popldna, tak da bom imela mir dfghjklčćdsacvoćž..evo to pa je M napisala
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.8.2011 9:59:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Zvečer ga pa tudi ne morem dat ob 19h spat, ker se mi pol prezgodaj zjutraj zbudi. Ah začaran krog... pa to je super...bodi srečna da ti ponoči spi....In da hitro vstaja imaš kaj od dneva, ne pa naše, ko moram jaz ob osmih metat iz postelje, drugače bi čorle do desetih jaz nisem jutranji človek, rabim svojih 8 ur spanja, drugače ni nič iz mene. dokler se ne rabim za službo vstajat, bom jaz kar spala zjutraj, otrok pa z mano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.8.2011 10:03:42
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Jaz že tudi pokonci, spijem kavo, pol pa peglat Če pa bo kaj od vremena pa grema ven. ko boš fertik, pa pridi še k meni speglat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.8.2011 10:23:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz nisem jutranji človek, rabim svojih 8 ur spanja, drugače ni nič iz mene. dokler se ne rabim za službo vstajat, bom jaz kar spala zjutraj, otrok pa z mano jaz sem bila ista
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.8.2011 10:23:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Jaz že tudi pokonci, spijem kavo, pol pa peglat Če pa bo kaj od vremena pa grema ven. ko boš fertik, pa pridi še k meni speglat pa k meni
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.8.2011 11:10:00
|
|
|
|
marta82
|
Evo mene nazaj. Bilo je super.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.8.2011 11:44:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Evo mene nazaj. Bilo je super. welcome home
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.8.2011 12:35:27
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.