|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
7.8.2011 22:43:29   
bambixxx
lahko noč user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
8.8.2011 7:44:55   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

na hodniku nam montirajo števce za centralno.....bomo vidli, kak se to obnese pozimiuser posted image

se ful obnese, boš vidla...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 8.8.2011 7:45:33 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
8.8.2011 7:49:37   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

jaz pa z Teom k ateju v B-Je že tolko dober,da lahko hodi,tak da je ven prišo.Je pa nehal kadit.user posted image user posted image user posted image

super za atija in cigarete user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
8.8.2011 7:51:07   
botrca

eh ta film je zanič, bom na naslednjega počakala, tačas pa umila posodo in pospravla....mam cajt 20 minut, dokler je moj v kopalniciuser posted image

meni pa sploh ni več do tv-ja zvečer.Čez dan še mogoče pogledam kaj,drugače pa nič ne gledam več.

jaz tudi ful malo oz. nič prav ne gledam tv-ja...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
8.8.2011 7:54:36   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Helou!
Jaz pa danes že pestro; bli na tržnici, pobarvala sem se in sem prišla ven rdeča user posted image tak da grem v četrtek kr k frizerju (rdeča pa ne bom hodla okrog);

kakšna si pa hotla bit?

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
8.8.2011 7:55:29   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

čer, mi smo predčasno doma, ker sem jaz zbolela user posted image

Drugače pa smo se imeli super. Zdaj pa ne vem ali naj grem k zdravniku ali raje probam malo odležat par dni najprej...

o joj...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
8.8.2011 7:57:44   
botrca

Končno malo mira.otroke sem k tašči spakirala,pa bla pri ateju v B,so ga v sobo preselili,HB,je pa danes spet tak rumen,pa brez volje bil.me skrbi,ker se mu spet voda zapira,pa v 10 dneh se je kao zredil za 6 kg,a nič prav ne je,pa še 3 dni je bil samo na infuziji.user posted image user posted image user posted image

je kontoliral jetrauser posted image upam, da bo vse ok user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
8.8.2011 7:59:23   
botrca
Majakla in katy83 uživajte na morju in čim več sončka user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
8.8.2011 8:00:54   
botrca
Dobro jutro,

da vas malo pozdravim...Jan je že vstal in gleda risanke, kavo smo spili...mama kuha paradižnikovo mezgo...počai se najeva z Janom in sledi sončanje...danes napovedujejo do 38°C user posted image user posted image user posted image .

Uživajte....papa user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
8.8.2011 8:23:18   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Helou!
Jaz pa danes že pestro; bli na tržnici, pobarvala sem se in sem prišla ven rdeča user posted image tak da grem v četrtek kr k frizerju (rdeča pa ne bom hodla okrog);

kakšna si pa hotla bit?

Dobro jutro!
Spijem kavo, prečikiram malo tukaj gori, pol pa zrihtam malega pa grema v mesto.
Botrca sem hotla bit oranžna, zdaj pa mam oranžno ja. Rdeča sem prišla ven, skor me je kap ko sem se vidla v ogledalu. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
8.8.2011 8:24:51   
karmen7

na hodniku nam montirajo števce za centralno.....bomo vidli, kak se to obnese pozimiuser posted image

Oooo to pa nas tudi še čaka; so nam menjali termostatske ventile, zdaj pa čakamo na števce. Upam, da se bo kaj poznalo pri položnici, ker tom ni glih poceni.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
8.8.2011 8:46:49   
arabela*
morninguser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
8.8.2011 8:49:08   
arabela*

danes napovedujejo do 38°C user posted image user posted image user posted image .

blagor tebiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
8.8.2011 8:49:34   
arabela*

Končno malo mira.otroke sem k tašči spakirala,pa bla pri ateju v B,so ga v sobo preselili,HB,je pa danes spet tak rumen,pa brez volje bil.me skrbi,ker se mu spet voda zapira,pa v 10 dneh se je kao zredil za 6 kg,a nič prav ne je,pa še 3 dni je bil samo na infuziji.user posted image user posted image user posted image

je kontoliral jetrauser posted image upam, da bo vse ok user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

podpisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
8.8.2011 8:50:15   
arabela*

eh ta film je zanič, bom na naslednjega počakala, tačas pa umila posodo in pospravla....mam cajt 20 minut, dokler je moj v kopalniciuser posted image

meni pa sploh ni več do tv-ja zvečer.Čez dan še mogoče pogledam kaj,drugače pa nič ne gledam več.

jaz tudi ful malo oz. nič prav ne gledam tv-ja...user posted image

če vam ratauser posted image ...jaz rabim za relaxinguser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
8.8.2011 8:52:24   
arabela*

Botrca sem hotla bit oranžna, zdaj pa mam oranžno ja. Rdeča sem prišla ven, skor me je kap ko sem se vidla v ogledalu. user posted image

pa kolk se te spomnim si imela rjave...pol bi jih ,morala s peroksidom pobelit malo, da bi dobila oranžnouser posted image

probaj si parkrat sprat oin bo zbledelauser posted image

Upam, da porihtašuser posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
8.8.2011 8:54:09   
arabela*

Oooo to pa nas tudi še čaka; so nam menjali termostatske ventile, zdaj pa čakamo na števce. Upam, da se bo kaj poznalo pri položnici, ker tom ni glih poceni.

upam, da bo vredu, no..

Mi imamo plin, pa nismo imeli katastrofalnih položnic, največ je bilo nekje 87 eur, vroče pa vedno tako, da smo skozi luftali. Meni paše vročina, ko je mrzlo, zato upam, da me ne bo zeblouser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
8.8.2011 8:56:03   
arabela*
Na Pohorje bi šla spet peški, pa mi ni pešačit do Vzpenjačeuser posted image ...Pa še vreme je fajnouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
8.8.2011 9:56:49   
bambixxx
jutro user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
8.8.2011 10:00:13   
bambixxx

Na Pohorje bi šla spet peški, pa mi ni pešačit do Vzpenjačeuser posted image ...Pa še vreme je fajnouser posted image

do Vzpenjače pa s kolesom ali avtobusom user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
8.8.2011 10:02:39   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

ja kam pa s tamalima? user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
8.8.2011 10:11:34   
bambixxx

ja kam pa s tamalima? user posted image

hmmm... dobro vprašanje user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
8.8.2011 10:30:16   
arabela*

hmmm... dobro vprašanje user posted image

user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
8.8.2011 10:30:52   
arabela*
tak, nazajtrkovale smo se....zdaj sem jima še melono narezala, potem pa počasi malo na sprehoduser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
8.8.2011 10:32:22   
majakla
Daaan,
ponoči pripeljala domov oba moja zaspanca,
mater smo se vozli do LJ največ 120 za pop...!

V službi pa neka tuga. Se vleče.

Matcar: user posted image user posted image user posted image za tvojega atija.

Arwenko: user posted image user posted image pa še za tebe. Si že kaj boljša?

Botrca: se sončiš? user posted image

Katy: užiiivaaajteee!

- - -

No, na morju blo fajn, Nik je bil ful priden (beri: tokrat ga nismo lovili po plaži).

Sreda kava? Jaaaaaaaaaaaa!!!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.