Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.7.2011 14:32:59
|
|
|
|
Katte
|
mladika, ja itak, povsod je isto. Meni se je kar zdelo, da bo tako. Lani sem naletela na sestro, ki ni vedela, da ne sme naročati novih čez počitnice in sem tako lahko prišla v avgustu. Se je sicer potem nekaj G razburjala, ampak me je vseeno vzela. Imam pa datum prej kot ti verjetno zato, ker je tu manjša gužva kot v Leonišču. Tudi jaz sem si rekla, da mogoče do takrat zanosim. Če mi uspe v tem krogu, bo to potem prvi pregled - pri osmih tednih . Ali pa ravno . Tudi jaz nisem več sploh ziher v svoje telo. Vedno sem vedela, pri čem sem, zdaj pa imam iste probleme kot ti. Za zadnji cikel sem dokaj sigurna, da sploh nisem ovulirala. Tudi O testi me niso pomirili, ker niso bili (razen prvič) očitno pozitivni. Saj bo prišel tudi najin (naš) čas, a ne? Samo pozitivno naprej, kaj nam pa drugega preostane...
< Sporočilo je popravil Katte -- 25.7.2011 14:39:11 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.7.2011 14:59:44
|
|
|
|
lluna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika Katte, lluna in vse ostale, ki ste dočakale .... držim pesti, da bo naslednji krog uspešen! lluna hvala za skrb - si se spomnila, da mam danes pregleda ne? Happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy , vse je OK, slišali in videli smo . Noseča sem toliko, kolikor sem si sama naračunala, torej 6t 1d. Ne znam natipkat, kako zelo sem vesela.... . Upam, da bo zdaj lažje za naprej, da bo malo manj skrbi! LP vsem, pa držim pesti za vse, ki boste "testkale" te dni. Naj se julij še barva v Jassika, to je pa super novička, me veseli, da ste slišali in da je vse OK!! Zdaj pa le pogumno naprej!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.7.2011 15:05:43
|
|
|
|
lluna
|
Punce, še nekaj bi vas vprašala... imate med vašo M "le" kri in nežno sluz, ki je sicer temna zaradi pomešane krvi, drugače pa prozorne barve ali se vam dogaja kaj konkretnejšega? Jaz sem to M namreč spet opazila velike dele sluzi, ki bolj spominja na nekakšno tkivo, saj je zelo gosto in belo, kot kakšen čigumi. V velikosti tudi po nekaj centimetrov.. je to normalno? Imam tudi neznosne bolečine, G me bo sprejela danes popoldan.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.7.2011 15:10:41
|
|
|
|
Katte
|
Ne vem, lluna. Jaz sluz včasih opazim samo, preden se M začne. Po mojem ni pa nič narobe, ti kar vprašaj G.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.7.2011 9:51:31
|
|
|
|
crtek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lluna Punce, še nekaj bi vas vprašala... imate med vašo M "le" kri in nežno sluz, ki je sicer temna zaradi pomešane krvi, drugače pa prozorne barve ali se vam dogaja kaj konkretnejšega? Jaz sem to M namreč spet opazila velike dele sluzi, ki bolj spominja na nekakšno tkivo, saj je zelo gosto in belo, kot kakšen čigumi. V velikosti tudi po nekaj centimetrov.. je to normalno? Imam tudi neznosne bolečine, G me bo sprejela danes popoldan. si opravila pregled pri G? kaj pravi? js sm mela tokrat neki podobnega...je bla kri, ma je bla tudi taka prozorna sluz z rdečimi črticmi not, ki so spominjale na žilce...sm prašala osebno zdravnico in je rekla, da je to zato kr sm dolgo jemala tabletke...se ti baje na MV nardi neka neprehodna sluz, ki gre pol z vn, pri nekaterih prej, pri nekaterih malo kasneje, če pa bi takrat zanosila, bi tisto ratalo del čepa...tko da se pol nism več sekirala, mi je pa blo prou strašljivo tisto videt....je zgledalo kot tkivo, bolj kot sluz...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.7.2011 10:55:27
|
|
|
|
čebelica1984
|
crtek z mojim dragim je baje bolš, tko prav on, men se sicer zdi da ni spremembe. Nama pa ful paše mal pavze, s kondomom, da ne bi še jaz kej dobila. Sva čist neobremenjena, upam da nama rata to neobremenjenost ohraniti tudi takrat ko se z mojim vse vredu. Moja je prišla. Nov datum je 19.08 Katte in Mladika super za datum, res je daleč ampak bo tako hitro minilo Lepo se mejte, jaz grem na dopust. Na vas pa ne bom pozabila in bom držala pestke. Se slišimo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.7.2011 11:20:48
|
|
|
|
Katte
|
čebelica1984, uživaj na dopustu. Držim pesti za nove boje.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.7.2011 11:22:29
|
|
|
|
Katte
|
| |