|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
11.7.2011 10:25:32   
crtek
Katte hvala za lepo željo.....iz tvojih ust v božja ušesa user posted image enako želim tebi...je pa zanimivo kako težko je počakat teh par dni, ko si želiš, da bi bla user posted image ...sm si prej vedno misnla "ma kaj tolko komplicirajo?!?! sej se zamotiš, ni treba ceu čas o tem študirat!"....aha malo sutra! nima veze kaj se lotim, misli mi vedno bežijo, pa se trudim ne mislit user posted image

CariSSa10 user posted image žal mi je za tvojo pikico. upam, da boš kmalu dobro in da donosiš naslednjič zdravega user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
11.7.2011 12:25:04   
čebelica1984
Živjo punce!
crtek dobrodošla, upam da boš čim prej zapustila to temo in ne boš kot me ki kar vztrajamo pri tej temi user posted image
CariSSa10 user posted image  user posted image  user posted image  
Ta krog pri nama ne bo nič, saj je moj user posted image  očitno na bazenu, dobil bakterijo na lulčku. In noče k zdravniku, tako da sva kupila Cannesten in se zdaj s tem maže. Ga nisem mogla prepičat da gre takoj k zdravniku, prav da ne bo kr vsakmu lulčka kazu, če pa res ne bo bolš bo pa šel. Dokler ne bo boljš pač ne bova user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
11.7.2011 12:44:17   
Janchek81
Pozdravljene ... evo da se vam malo uglasim user posted image  

Prvo mi je zelo žal za CariSSa10 user posted image  upam, da vama kaj kmalu uspe zgaledati ponovni user posted image  Kaj natanko pa se je zgodilo? Je šlo naprej? V katarem tednu? user posted image user posted image

Iluna evo, sem šele dons vidla, da si že zadnjič spraševala user posted image  Midve z mojo pikico sva zaenkrat OK, imela sem en rumen izcedek in sem od 30.6. na bolniški, dobila sem vaginalne svečke in je zdaj OK, imam samo še eno za uporabiti user posted image  Men so drgač tko neprijetne ampak ok, pač, se potrudim vstavljati v nožnico in shajati z njo user posted image  vse za dobro user posted image  V sredo sem imela nuhalno svetlino, katera je zaenkrat pokazala da je vse OK, tudi delala mi je 3D hrbteničke in zaenkrat ne kaže nobenega difekta, vendar se lahko pojavijo nekje do 15. tedna, tako, da mi je priporočila, da naj mi moja G napiše napotnico za prvo morfologijo že v 16. tednu ... v četrtek ( en dan po NS ) pa sem šla še na polikliniko na DHT, tako, da bo še več %, da otroček nima dawnovega sindroma ... drugače smo pa FUL velki za 12. teden ( 62mm ) in kr radi spimo - čist kontra prejšnjemu, ki se je na vsakem pregledu gibal ko da teče maraton user posted image  Ne bom pa še vedno tajila, da me je pred vsakim pregledom neznosno strah, to imam že zjutraj slabosti, vrtoglavice, drisko user posted image  No ja .. toliko zaenkrat o meni ...

In kako ste ve kej, saj vas prebiram user posted image  Pridne bodite in pričakujem kaj kmalu kakšno dobro novičko user posted image

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
11.7.2011 20:30:59   
Jassika
carissa user posted image user posted image user posted image in user posted image s teboj, vama... Ob takih trenutkih itak ni besed, ki bi te lahko potolažile..., želim ti, da ostaneš močna. In seveda, da ko boš prpebolela, dačimprej spet zagledaš user posted image in rodiš zdravega user posted image . Drži se user posted image
Pišuka punce, a opažate koliko je teh nesrečnih user posted image Zadnje kar sem prebirala pri Pušenjaku, pravi da je 5% neuspešnih, ampak sorry, meni se zdi da je to statistika iz bog ve kdaj, ne vem no, se mi zdi da odkar se o tem bolj govori, da ima že skroraj vsaka 3 eno tako žalostno zgodbo za sabo user posted image
dspela user posted image verjamem, da ti je težko in upam, da čim prej ugotovijo zakaj se vama to dogaja. Ampak obupat pa ne smeta. Prepričana sem, da vama še letos posije sonček user posted image . Na morju pa možgane na off, to res najbolj pomaga...., midva sva se pogumno podala novim zmagam naproti.
Kakor kaže uspešno, saj sva danes (malo predčasno) zagledala user posted image (vidiš nuysika res pomaga user posted image ). Sem pa kar malo zmedena. Ne upam se neki veselit in hkrati me gloda, da ni slučajno prezgodaj. Ker moja G je rekla 3 mesecer nič, zdaj sta pa šele 2 meseca user posted image . Pa saj ne, da ji ne bi zaupala, ampak Pušenjaka sem vprašala koliko časa priporoča, pa je točno za moj primer odgovoril da po negativnem ß hcg še 1 mesec in če bo po tem času ß hcg spet negativen može. No, mi smo tako naredili...., pa tudi G na urgenci je rekel da počakat 2 meseca... Ne vem, nisem si upala niti snajat, da bi se takoj pirjelo....Pa malo cvikam, da ne bi tale betka rastla še od prejšnje nosečnosti... Saj pravim, zmedena sem čist user posted image
crtek , dobrodošlica še od mene user posted image in upam, da vama čim prej uspe zagledati user posted image
janchek kako lepo je brati, da se lepo razvijate in da je bila NS v redu. Sigurno si bila čist happy, razumem pa, da ne boš čisto mirna do poroda. Nobena ne bi bila, če bi imela za seboj kar imaš ti, tako da pogumno naprej, pa le zaupaj, da bo vse OK - saj veš pozitiva rules! 
katte no sedaj si pa ti na vrsti... Želim ti to, akr si ti želea meni in se je uresničilo user posted image user posted image
No, lep pozdravček, bom še kaj poročala kako in kaj. Držite pestke za nas.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
11.7.2011 21:24:32   
lluna
janchek, to je pa super novica, me veseli, da vse poteka kot mora! Verjamem, da te še zaskrbi, ampak upam, da bo teh misli iz dneva v dan manj.. te nevšečnosti z izcedkom pa bodo tudi kmalu minile, ni kaj, če je to vse kar je lahko narobe v nosečnosti, je dobrodošlo user posted image . Držim pesti za naprej in sporoči kako si kaj!
carissa, zelo mi je žal za tvojo izkušnjo user posted image . Tudi jaz ti želim, da si čimprej opomoreš, greš naprej in da bo naslednjič tako kot mora! Verjamem pa, da je ta trenutek najbrž zelo težko, res žalostno, da se dogajajo takšne stvari.
dspela, imaš jutri preiskave? Držim pesti!
crtek, dobrodošla in veliko sreče! user posted image
katte, ti pa le še malo počakaj, čeprav verjamem, da se komaj zadržuješ user posted image .. navijam zate, res upam, da ugledaš user posted image user posted image ! Sem tudi jaz že čisto nestrpna, koliko user posted image se bomo veselile ta mesec!
jassika, tebi pa braaavoooo!!!user posted image user posted image user posted image Misli pozitivno, sem prepričana, da tale mesec ne bi mogel biti tako odločilen, da bi lahko bilo karkoli narobe, tako da se sprosti. Tudi če je hormon pred tem že popolnoma upadel, težko verjamem, da bi lahko bil user posted image povezan s prejšnjo nosečnostjo. Res držim pesti, da je vse OK in da si boš kar se le da hitro oddahnila! Boš šla naresti krvni test? Srečno! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lluna -- 11.7.2011 21:26:10 >

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
11.7.2011 21:34:14   
Jassika
lluna hvala za čestitke. Madonca si to lepo napisala in strokovno, da ti kar verjamem user posted image Iz tvojih tipk v božja ušesa user posted image Mislim, da ne bom šla na krvnega, ker tele številke samo medejo - no če gre sum na imn, že pride v poštev, ampak to upam pri meni ne pride v poštev! Si pa misliva privoščit samoplačniški UZ v 6-7 tednu, ker moja G naroča šele 8-9. Pa zdaj so še dopusti, tako da bog ve kdaj prideš na vrsto. Tako, da bom šla kar prej, da se pomirim.
Hvala za lepe misli pa tako kot vsem tukej gor želi, da čim pej zagledaš pričakovani user posted image . Navijam............... ole ole ole user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
12.7.2011 7:13:38   
Katte
Jassika, iskrene čestitke. Res sem vesela zate. Itak, da bo tokrat uspelo. Čisto brez živciranja verjetno ne bo šlo, ampak tudi to bo minilo in kot bi mignl, boš imela svojega user posted image  v naročju.
Janchek81, zate bom držala pesti, dokler se tvoje dete ne rodi. Vse bo v redu, boš videla.
Za ostale pa - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Pa še jaz. Hvala za lepe želje. Ampak se bojim, da jih bom morala unovčiti naslednji mesec. user posted image  sicer še ni pritekla, so me pa včeraj nehale boleti prsi (znak, da se je nivo progesterona znižal) in zjutraj sem kar tako naredila test, ki je bil seveda snežno bel. Trenutno sem kar žalostna, čakam, da user posted image  pride. Ne bom upala, da se črtica pojavi.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
12.7.2011 7:15:36   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image NB86.........15.6.2011 user posted image
user posted image Wannabemommy.......27.6.2011user posted image
user posted image  Katte..........18.7.2011 user posted image
user posted image  čebelica1984.......19.7.2011
user posted image
user posted image   lluna..........21.7.2011   user posted image
user posted image mladika......x.7.2011user posted image  
user posted image  Gulia.........x.7.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.7.2011user posted image
user posted image witch........x.7.2011
user posted image
user posted image vesica.......x.7.2011user posted image
user posted image  crtek.......x.7.2011 user posted image
user posted image Arual......5.8.2011user posted image
user posted image Nusyka.......5.8.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami
user posted image

SmInca, dspela, CariSSa10

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image     
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image  Jassika 11.7.2011 user posted image  

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
12.7.2011 12:55:23   
crtek
Katte mi je žal, da se ni primlo user posted image upam, da bo kmalu in bomo skupaj med srečkami user posted image

mene pa vedno bolj grabi panika.....jutri odhajam namreč u španijo za 1teden, pa bi blo glede na družbo kr fajn vedet pri čem sm, pa me je tko strah negativnega rezultata, da je groza.....mislim, da bom vseeno s sabo spakirala tampone in kar bo bo....če ne bo user posted image , bom pa test delala, ko pridem nazaj....do takrat pa bi mi že moglo kej smiselnega pokazat menda user posted image
bi si bolj želela, da me user posted image preseneti, kot pa tko....čakat, pa se mi zdi, da vidim znake in na koncu ne bo nič....user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
12.7.2011 13:07:14   
Janchek81
Jassika hvala za lepe želje user posted image  in ja, se popolnoma strinjam, da ne bom brez strahu še ko se bo otrok rodil oz. še kar nekaj časa, ker preveč stvari vem kaj gre lahko narobe....definitivno pa sem optimist in upam na vse najboljše ... jutri imam že spet pregled na polikliniki, urin, kri ... tako, da potem pa mislim in seveda upam, da do 3.8. nobenih dodatnih pregledov in da bo vse potekalo tako kot mora .... potem me v avgustu še čaka prva moroflogija, tako, da bom takrat ponovno javila kako in kaj je z mojo malo pikico ...

Iluna ja se popolnoma strinjam, če bi šlo samot o narobe v tej user posted image  ne bi bilo nič takega, ker sem včeraj vzela še zadnjo svečko in mislim, da se je stvar stabilizirala ... mi je pa izjemno čudno to, da se mi je to 'vnetje' pojavilo šele zdaj, ampak ok, upam, da bojo poštimal tako kot treba in da bo vse OK user posted image

Katte oh hvala ti, resnično ... kakor sem že omenila zgoraj sem oz. sva optimista in upava na najboljše in da se nam januarja pridruži najina pikica user posted image user posted image

Vsem VAM pa želim, resnično, iz srca, da že čimprej zagledate tisti user posted image  in da se tudi VE veselite nosečnosti user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
12.7.2011 13:29:33   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica1984
Ta krog pri nama ne bo nič, saj je moj user posted image  očitno na bazenu, dobil bakterijo na lulčku. In noče k zdravniku, tako da sva kupila Cannesten in se zdaj s tem maže. Ga nisem mogla prepičat da gre takoj k zdravniku, prav da ne bo kr vsakmu lulčka kazu, če pa res ne bo bolš bo pa šel. Dokler ne bo boljš pač ne bova user posted image

čebelica1984, user posted image  zate in za tvojega dragega. Ja, moški so takšni... Upam, da se samo poštima. Ti si pa vzemi en mesec dopusta od tega živciranja, posveti se sebi in vama. Naslednji mesec pa spet v boj.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3961
12.7.2011 18:53:15   
lluna
jassikauser posted image .. prepričana sem, da bo vse OK, ti se pa kar naroči, da se boš bolje počutila in seveda sporoči dobro novičko! user posted image
katte user posted image user posted image user posted image , čeprav mislim, da še ni vse izgubljeno, vendarle si delala test precej prezgodaj. Verjamem pa, da ti je z izveneto bolečino v prsih vse padlo dol, ker se je isto zgodilo meni prejšnji mesec, čeprav M takrat še sploh ni prišla. Ampak vseeno ni nujno, da en znak vedno pomeni isto. Bodi pozitivna, če ne uspe, pa MORA naslednji mesec! Držim pesti do konca!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
13.7.2011 8:54:34   
crtek
Jassika priporočam urološki čaj, ker ga moja mama (ki je zdravnica) priporoča pri uroinfektih....js mam pogosto unet mehur in pri meni dela čudeže....upam, da se bo sčistlo samo od sebe

tudi mi gremo v naslednji krog user posted image včiraj je prišla user posted image , tko da....bo pa drugi mesec user posted image
sm bla najprej ful žalostna, pa me je moj dragi potolažu, da sej sva zdej prvič provala, pa da to še nič ne pomeni....mi je blo tko hudo ga gledat, ko me je tolažu, ki se je vidlo, da je tudi on ful upau, da bo....zdej sm že uredu, na srečo mam delo s pakiranjem, tko da se bom zamotla.

vsem puncam pa držim pesti na nogah in rokah, da bi blo user posted image , kr zdej šele razumem kaj pomeni čakat in upat, pa pol ni nič....

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
13.7.2011 9:02:10   
crtek
uuuups sm se zatipkala user posted image namesto Jassika je bil moj nasvet namenjen čebelica1984 ....se opravičujem za napako....

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
13.7.2011 9:09:06   
Katte
crtek - user posted image user posted image user posted image user posted image
No, če ni v prvo ratalo, bo pa v drugo, a ne? user posted image

Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
13.7.2011 9:09:55   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image NB86.........15.6.2011 user posted image
user posted image Wannabemommy.......27.6.2011user posted image
user posted image  Katte..........18.7.2011 user posted image
user posted image  čebelica1984.......19.7.2011
user posted image
user posted image   lluna..........21.7.2011   user posted image
user posted image mladika......x.7.2011user posted image  
user posted image  Gulia.........x.7.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.7.2011user posted image
user posted image witch........x.7.2011
user posted image
user posted image vesica.......x.7.2011user posted image
user posted image  crtek.......x.8.2011 user posted image
user posted image Arual......5.8.2011user posted image
user posted image Nusyka.......5.8.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami
user posted image

SmInca, dspela, CariSSa10

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image     
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image  Jassika 11.7.2011 user posted image  

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
13.7.2011 9:13:55   
crtek
Katte hvala...tudi js tko pravim....čemo videt user posted image
kaj mi priporočate krvomočnico, al maco al kej drugega? al se vam zdi še fuuul prezgodaj za to?
nevem...mogoče malo prehitevam, ampak se mi zdi, da če lahko pomaga, zakaj pa ne....sm preveč nestrpna? user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
13.7.2011 16:24:19   
dspela
ojla.
carissa10, žal mi je za tvojo pikico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Te bo kaj pregledala tvoja g., septembra? Mene bo pogledala za pregrado, če je grem na operacijo.

jassika, čestitke za user posted image . Srečno do konca.

lluna, nisem imela včeraj preiskave. Pregled pri svoji sem imela 30.6, posvet pa imam 24.8. Saj sem poročala ali nisem? user posted image

crtek, user posted image user posted image . Držim pesti, da boš avgusta zagledala user posted image .

Jaz pa sem dobila 1 M. user posted image user posted image   Je prišla danes zutraj, po 2 dneh rjavih in včeraj zvečer rdečih izcedkov. Zdaj bova lahko user posted image . user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
13.7.2011 16:41:15   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: dspela

lluna, nisem imela včeraj preiskave. Pregled pri svoji sem imela 30.6, posvet pa imam 24.8. Saj sem poročala ali nisem? user posted image
Jaz pa sem dobila 1 M. user posted image user posted image   Je prišla danes zutraj, po 2 dneh rjavih in včeraj zvečer rdečih izcedkov. Zdaj bova lahko user posted image . user posted image

dspela, oprosti, očitno sem nekaj zašuštrala.. zadnje čase sem malo doma, malo spet ne, vmes pa toliko novega tukaj...
Bravo za user posted image , vsaj na vsake toliko je je kakšna vesela user posted image , zdaj pa hitro v nove boje, držim pesti, da se vse reši samo od sebe!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
13.7.2011 16:49:49   
dspela
lluna, ne bova šla tako hitro v nove boje. Moram počakat 3 user posted image , nato pa me bo pregledala če imam pregrado. Bomo videli septembra, kdaj bova lahko šla v nove boje.

Ali ve katera, za koliko dni si lahko prestaviš user posted image  s tabletkami?
Jaz jih bom začela jemati(da se bo pregrada lažje videla,ker sluznica ostane tanka) in bi jo glih imela na dopustu. Bi pa si jo prestavila avgusta, da ne bom slučajno na dopustu imela kakšne izcedke, zaradi prestavitve.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
13.7.2011 17:19:55   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: dspela

lluna, ne bova šla tako hitro v nove boje. Moram počakat 3 user posted image , nato pa me bo pregledala če imam pregrado. Bomo videli septembra, kdaj bova lahko šla v nove boje.

Pri meni je bilo isto, potem pa ni bilo videti pregrade in tudi čakati ni bilo treba... No, če si se pa tako veselila že samo user posted image , potem pa super user posted image user posted image .. Sem prepričana, da se bo vse uredilo, le pozitivno naprej! Pa tudi 3 meseci bodo hitro minili, tudi v nove boje greš potem z večjim optimizmom, če daš ustrezen pregled že čez. Srečno, upam, da te bo user posted image ubogala naprej in odšla malo na dopust, ko bo pravi čas za to.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
14.7.2011 15:08:36   
čebelica1984
crtek HVALA takoj danes grem kupit
Jaz na tvojem mestu ne bi še nič začela piti, saj si šele pri 1. krogu ane? Predvidevam da te G ni še pregledala. Jaz pijem krvomočnico (ta mesec je nisem), saj mi je G rekla da imam pretanko sluznico!

dspela za kakšen teden jo brez problema prestaviš, ampak glede na to da jih boš začela šele jemati ni nujno da ne boš imela kakšnega izcedka. Predlagam da vprašaš G, drugače pa če se ne motim piše v navodilih, saj pri mojih (Logest) je pisalo.

Katte kako kaže, upam da je ni in da je tudi ne bo in da se samo prezgodaj delala test. user posted image

Držim pesti za vse user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
14.7.2011 15:17:11   
Katte
čebelica1984, pri meni nič novega. Znakov ful, hudiča pa še vedno ni. Tako da spet upam.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3973
15.7.2011 7:52:30   
Janchek81
Jassika Kaj bereeeeeeem user posted image user posted image  ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  seveda, da bo tokrat uspelo, le pozitiva, pozitiva in še enkrat pozitiva pa bo ... sej vem, da se bo do prvega pregleda ( tudi če je smoplačniški ) vleklo...ampak potem kar nekako steče.... iiiiiiiii res sem vesela....

No punce ... gremo gremo gremo ... še hočm takih novic user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
18.7.2011 7:06:08   
Katte
No, test je bil spet negativen, razočarana sem bila že drugič v tem krogu. Upam, da se user posted image  ne bo preveč obirala, da lahko pokličem G in grem v nove boje.

Still hoping.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.