Jassika
|
carissa in s teboj, vama... Ob takih trenutkih itak ni besed, ki bi te lahko potolažile..., želim ti, da ostaneš močna. In seveda, da ko boš prpebolela, dačimprej spet zagledaš in rodiš zdravega . Drži se Pišuka punce, a opažate koliko je teh nesrečnih Zadnje kar sem prebirala pri Pušenjaku, pravi da je 5% neuspešnih, ampak sorry, meni se zdi da je to statistika iz bog ve kdaj, ne vem no, se mi zdi da odkar se o tem bolj govori, da ima že skroraj vsaka 3 eno tako žalostno zgodbo za sabo dspela verjamem, da ti je težko in upam, da čim prej ugotovijo zakaj se vama to dogaja. Ampak obupat pa ne smeta. Prepričana sem, da vama še letos posije sonček . Na morju pa možgane na off, to res najbolj pomaga...., midva sva se pogumno podala novim zmagam naproti. Kakor kaže uspešno, saj sva danes (malo predčasno) zagledala (vidiš nuysika res pomaga ). Sem pa kar malo zmedena. Ne upam se neki veselit in hkrati me gloda, da ni slučajno prezgodaj. Ker moja G je rekla 3 mesecer nič, zdaj sta pa šele 2 meseca . Pa saj ne, da ji ne bi zaupala, ampak Pušenjaka sem vprašala koliko časa priporoča, pa je točno za moj primer odgovoril da po negativnem ß hcg še 1 mesec in če bo po tem času ß hcg spet negativen može. No, mi smo tako naredili...., pa tudi G na urgenci je rekel da počakat 2 meseca... Ne vem, nisem si upala niti snajat, da bi se takoj pirjelo....Pa malo cvikam, da ne bi tale betka rastla še od prejšnje nosečnosti... Saj pravim, zmedena sem čist crtek , dobrodošlica še od mene in upam, da vama čim prej uspe zagledati janchek kako lepo je brati, da se lepo razvijate in da je bila NS v redu. Sigurno si bila čist happy, razumem pa, da ne boš čisto mirna do poroda. Nobena ne bi bila, če bi imela za seboj kar imaš ti, tako da pogumno naprej, pa le zaupaj, da bo vse OK - saj veš pozitiva rules! katte no sedaj si pa ti na vrsti... Želim ti to, akr si ti želea meni in se je uresničilo No, lep pozdravček, bom še kaj poročala kako in kaj. Držite pestke za nas.
|