ona
|
Oj! Spet sem tukaj Sem lepo rekla,da peljem otroke k mojim, da se zabubim v knjige...ja,pa ja, se mi prav ne da Ma še tle malo poklepetam,pa potem res grem:) APRILČICA, joj,jaz bi rade volje šla na FB,samo se mi zdi,da sem tam še bolj vsem na očeh,pa še šjoro od tasta imam za prijatelja,tako,da res ne vem,če bi jaz tam klepetala...sem pa prav smešna,se lepo prijavim gor in sploh ne grem na FB,ne vem me ne tolko niti mika,ma po pravici,niti časa nimam in potem je tako. Glede M si me prav spomnila name...v glavnem jaz sem jo skozi imela na 14 dni, 3 tedne,dokler mi ni bilo dovolj in sem šla k G in mi je dala tablete Cerazzete,ki so baje ful oh in sploh,prav zaradi zeh nerednih ciklov.In jaz seveda začnem to jemat in imam M brez se ustavit cirka 1,5 meseca in seveda kličem nazaj,da bom nehala to pit(to se je dogajalo spomladi) in mi G reče,da naj provam še malo vztrajat in sem si rekla,še en teden,pol pa grejo v kanto...in kot začuda mi M neha,ma je nehala za zmeraj Evo,zdej je že ene 3 mesece odkar jo nimam in sem prav srečna in zadovoljna,G je rekla,da baje,da ni nič narobe,če jo ni...po eni strani kaj pa vem,če je tako prav,ma dokler jo ni,pa naj bo tako Ne vem,vaše mišljenje? Nič,grem na kavico lepo v miru
|