|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
12.7.2011 19:15:04   
onur
Živjo.
Pa še malo novic od nas. Midva sva danes Vida peljala na pregled v bolnišnico, ker se mu je pojavila popkovna kila. Zaenkrat je vse ok, vendar naju je naročil še na pregled v abdominalno ambulanto, ker so za to specializirani. Meni je pa prav hudo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa smo čez dan noter, ker je vroče, zvečer pa zjutraj pa zunaj. Pri meni je še vedno mama tako, da se razvajam. V četrtek pa verjetno z Vidom in Petjo pičimo malo na dopust k staršem. Možek žal dela.

Aprilčica07, mogoče pa tamala dva presenetita.

Ona, ko bo matura mimo, boš kaj novega umislila, da ne bo dolg cajt. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
12.7.2011 21:48:55   
aprilčica07
He he, ja itak, da sta presenetila. Sta pršla mama in tata nazaj čisto izmozgana. Itak sta lovila tamalo po celem Sesljanu. user posted image Sem jima povedala , da bo tako, pa sta vztrajala. No, zdaj vesta. user posted image user posted image user posted image

Onur: ma popkovna kila se v večini primerov sama poštima, tako, da nič bat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona: ti si en tak tip ženskice, ki ne zna bit v miru. KOt je onur rekla, si boš pa kaj drugega najdla kasneje.user posted image

Grem na en čik, pol pa pod tuš in v mižule. Šiht me je uničil.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
13.7.2011 15:37:29   
ona
Ojla!

No,vam je kaj vroče?
Jaz študiram,da gremo jutri do morja,ker bom znorela doma z temi mojimi mulci...umirajo od dolgčasa...bi jih rada kam dala na počitnice,ma nimam kam...pri moji mami nočejo bit kaj preveč radi več kot en dan,ker jim je tudi tam dolgcajt,tako,da bom mogla preživet z njimi to poletje,ne bo druge user posted image

Ja, imate prav,da bom septembra najdla kaj za delat,ker ne morem bit pri miru...sej imam plan pobelit kuhinjo a kaj ko imamo v planu,da bi preuredili celo stanovanje razen sob,ma se nam po pravici povedano ne da...me je prav strah vsega praha in razbivanja user posted image
Ma nekaj bom že našla za delat user posted image

APRILČICA, si prav predstavljam tvoje včeraj v tisti vročini v Sesljanu user posted image
Kaj bojo še vzeli mularijo z sabo?

ONOUR, držim pesti za Vida,da bo čimprej ok!!!

Toliko
lepo se imejte

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
14.7.2011 11:38:05   
onur
Živjo. Da se še malo javim, predem s tamalima dvema odjadram na malo dopusta k našim, samo da malo spremenim okolje.
Danes je za nami prvo kopanje. Tamali je užival 100 na uro.
Petja pa se je včeraj kopala pri sosedu v bazenu (ima ogromnega in globokega). Je čofotala sama noter z rokavčki. Nič straha. Potlej pa je vidla soseda, da je brez rokavčkov in bi tudi ona. Je blo treba pokazat in se je malo potunkala, ustrašila in hitro nazaj dela rokavčke. Uglavnem je uživala.
Jaz pa iščem malo ponudbe za toplice, pa da vidimo če bo kaj prostega.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
14.7.2011 11:49:03   
aprilčica07
Ojla

onur: uživajte na dopustu v tvojih domačih krajih user posted image user posted image user posted image

ona: ja, je moglo fejst pestro tisti dan, ja.. danes ponovimo vajo, ampak na tak način, da grem še jst zraven user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem kaj pojest., Laaaaaaaaaaačna, kot volk.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
14.7.2011 20:53:02   
ona
Ojla!

Ma APRILČICA, ne me hecat,da si bla danes v Sesljanu,kr sem bla tudi jaz od 12 do 19 ...mi je prav žal,da se nismo videle in malo poklepetale user posted image
Drugič,ko greš pa malo prej sporoči,da bom pogledala,če te kje najdemuser posted image

Onour,ti pa uživaj v domačem okolju...za tavečjo pa ste prav naredili,da prova brez rokavčkov,ker včasih jih more prav nekaj opečt,da razumejo...joj,se spomnim mojega sina,ko je hotel provat,če peče ogenj...je nekoč tas kuril eno listje in on je silil in silil in trmaril,da ogenj ne peče,pol sem mu dovolila,da da prst zraven in ga je malo speklo in potem je verjel,da peče user posted image
Joj,so prav smešni user posted image

Ala,grem pod tuš,ker sem še vedno taka,kot sem prišla iz morja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4056
14.7.2011 21:39:50   
aprilčica07
Ona: ja, sem bla tam. Z tamalima in mojim tatom. Pa še se mi zdi, da sem vas vidla, pa nisem bla zihr. Imaš bolj temne lase zdaj? Te imam v spominu bolj svetlolasko, pa nisem hotla tulit za vami.. Je blo lepo ne? Mi smo sicer prišli bolj pozno, okrog 16 30, pa smo bli tam skoraj do 20 ure. Ful sta bla pridna tamala dva in uživala sto na uro.

Grem na en čik. Obožujem večere, in jutra. Zdaj ko je tako toplo. user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
15.7.2011 14:59:17   
ona
Ja,imam bolj temne lase,ja no ful temne user posted image
Sem malo look spremenila in me je malo težko spoznat user posted image
Mi smo bli tudi tam z mojimi starši do 19, moji so še ostali,jaz sem pa šla domov...drugič pridi blizu mene ali pa se vrti okrog,ker jaz te bom bolj težko našla,ker nimam očal na plaži user posted image user posted image
Če boš bolj blizu mene, te pa lahko vidim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4058
19.7.2011 21:41:42   
ona
Ojla!

No,kje pa ste...sem pričakovala najmanj 10 postov do danes user posted image
Jaz sem skozi v akciji,sej niti nimam časa več živet,če bo šlo tako dalje user posted image
V četrtek peljem otroke malo k mojim staršem,da se malo potopim v knjige,ker če ne ne vem kako bo avgustauser posted image Se mi pa tako ne dauser posted image
V nedeljo se moram prav pohvalit,da smo možeka spravli na morje,smo šli se kopat do Kopra in se imeli prav fajn...sicer je bil moj kar v senci,ker sploh pigmenta nima več,no zgoraj ni problem,ima pa bele noge,tako,da skupaj sva kot črnobeli film user posted image user posted image
Danes sem končno dobila nova očala in so prav lepa,prvič v življenju,da so mi očala lepa,ker ponavadi sem jih vedno imela zaradi tega,ker jih moram imet,zdej sem pa prav zadovoljna z njimi user posted image
Evo,to so vse moje novice...ala javte se kej!!!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
20.7.2011 7:03:35   
aprilčica07
Jutro

ona: postaja prav reven ta naš forum...user posted image user posted image user posted image se mi je kr zdelo, da si bla ti v Sesljanu, motila me je edino barva las.. nekako je bla pretemna.. ti pa moram povedat, da ti prav  paše temnejši odtenek. Kje si vzela očala? Jst si jih moram tudi dat popravit, ker vidim čedalje slabše, pa nisem nikoli kontenta z obliko.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgači smo ok. V soboto smo pohajali po NG, smo bli na matineji za tamale, pol pa še malo žurke za tastare. user posted image V nedeljo smo se pa po Gorenjski potepali. Blo lepo, edino vreme nas je malo jeb.čkalo.user posted image

Danes imam pa pregled pri G, se mi ne da it. Ma moram, ker sem imela slab bris in ni druge, kot, da grem ponovno tja. Oh ja....

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
20.7.2011 15:03:58   
onur
sva kot črnobeli film

user posted image user posted image user posted image user posted image

Živjo. Jao, letijo tile dnevi. No, jaz pa sem rezervirala Zreče od 1.8. do 8.8. Smo hoteli v Ptuj, pa bi morala posvetovalnico menjat, sedaj pa do prvega avgusta nihče ne dela. Se mi zdi pa kar ugodno, dobili apartma in polpenzion ter kopanje za 315 EUR na osebo, otroci zastojn. Smo hoteli v Moravce, pa je zasedeno vse in Olimie tudi.
Jutri pa mam tudi jaz ginekologa, v petek pa peljemo tamalega za popkovno kilo. Se mi zdi, da se mu je malo povečala. user posted image user posted image user posted image user posted image
Naročila pa sem si tudi sleppy wrap (cula za nošenje) za tamalega. Mam nekaj že doma, vendar mi ne sede. Bomo videli kako bo s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 4061
21.7.2011 9:32:15   
ona
Ojla!

Ja,postaja tale naš forum prav mala tuga user posted image
Se tolažim s tem,da so dopusti user posted image
Danes peljem otroke k moji mami,da se lahko malo v miru učim, verjetno jih bom peljala še pred maturo za kakšna dva dni,bomo videli.
Drugače nič novegauser posted image

APRILČICA, ja sem bolj temna,ker sem se dobesedno naveličala teh šekastih las in skozi teh pramenov in sem sama hotla,da me pobarvajo v temno rjavo,ma je ratala še bolj temna in mi je prav všeč ta barva.
Kako je blo pri G,vse ok?

ONOUR, ma veš,da sem tudi jaz najprej razmišljala,da bi šla v Ptujske terme,ma pol so prevladale Čatežke,predvsem zaradi otrok.
Pa kaj,da je tako zasedeno v Moravkih,kar verjet ne morem,še dobro,da si mi povedala,da bom vedela za drugo leto,da prej rezerviram.

Ala,peljem otroke do naših,lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
21.7.2011 11:39:17   
onur
ONOUR, ma veš,da sem tudi jaz najprej razmišljala,da bi šla v Ptujske terme,ma pol so prevladale Čatežke,predvsem zaradi otrok. Pa kaj,da je tako zasedeno v Moravkih,kar verjet ne morem,še dobro,da si mi povedala,da bom vedela za drugo leto,da prej rezerviram.

Sem rekla jaz mojmu, da bo vse zasedeno in dajmo prej rezervirat. Pa on ne, ne, saj bomo že kaj našli. Evo ti figo. No pa saj mi je tudi v Zrečah lepo, smo tam že bili, pa še na Roglo se bomo šli malo shladit.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
21.7.2011 14:23:06   
aprilčica07
Ojla

ona: pri G je blo ok, ja. Čakam zdaj še izvide, ki upam, da bojo ok. Sem mela enkrat malo slabši bris, pa me zdaj bolj gledajo. Drugače se mi pa nič ne da. Pa trebuh me boli, imam za dobit M. 

onur: kako sta sladka P&V, sem gledala fotkice. Tamala je res lepotička, dečko pa pravi cukr.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo tudi skoraj zihr, da gremo na Roglo, tam 15 avgusta. Ni še prav zihr, ker jst in ta kolega bi šla raje sem, moj in naša kolegica pa vaijata za Olimje. Zdaj pa se gremo, kdo bo dobil kaj bolj ugodnega. Smo lih ko otroci.user posted image user posted image

Popoldan bomo sami. Moj dela. Bomo mogoče šli do mesta na sladoler (po treh tednih smo spet v  dolini).

Trixi in MID sta nam pa očitno ušli... user posted image A se čmo, če smo me tle same na FB preselit? Kaj vem, kaj pravite?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
21.7.2011 17:44:04   
ona
Oj!

Spet sem tukaj user posted image
Sem lepo rekla,da peljem otroke k mojim, da se zabubim v knjige...ja,pa ja, se mi prav ne da user posted image
Ma še tle malo poklepetam,pa potem res grem:)

APRILČICA, joj,jaz bi rade volje šla na FB,samo se mi zdi,da sem tam še bolj vsem na očeh,pa še šjoro od tasta imam za prijatelja,tako,da res ne vem,če bi jaz tam klepetala...sem pa prav smešna,se lepo prijavim gor in sploh ne grem na FB,ne vem me ne tolko niti mika,ma po pravici,niti časa nimam in potem je tako.

Glede M si me prav spomnila name...v glavnem jaz sem jo skozi imela na 14 dni, 3 tedne,dokler mi ni bilo dovolj in sem šla k G in mi je dala tablete Cerazzete,ki so baje ful oh in sploh,prav zaradi zeh nerednih ciklov.In jaz seveda začnem to jemat in imam M brez se ustavit cirka 1,5 meseca in seveda kličem nazaj,da bom nehala to pit(to se je dogajalo spomladi) in mi G reče,da naj provam še malo vztrajat in sem si rekla,še en teden,pol pa grejo v kanto...in kot začuda mi M neha,ma je nehala za zmeraj user posted image
Evo,zdej je že ene 3 mesece odkar jo nimam in sem prav srečna in zadovoljna,G je rekla,da baje,da ni nič narobe,če jo ni...po eni strani kaj pa vem,če je tako prav,ma dokler jo ni,pa naj bo tako user posted image
Ne vem,vaše mišljenje?

Nič,grem na kavico lepo v miru user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4065
22.7.2011 9:07:17   
aprilčica07
Jutro

volje do dela nobene. Glava me boli, trebuh tudi, pa M imam za dobit. Razpoloženje na nuliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona: no, pol pa ostanemo tle in čikulamo dalje. Samo so se ostale kr porazgubile. user posted image user posted image user posted image Tamala dva sta ostala na pošitnicah?

Onur: kako je Videk?

Vikend bo baje mrzel in deževen, očitno se bomo doma bolj tiščali. Ma bo tečno, že vidim. Moja dva gresta v soboto na nek izlet na en ledenik v Avstrijo. Zna bit, da jih bo zasnežilo.user posted image user posted image user posted image

Nič, grem delat dalje.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
22.7.2011 10:01:04   
ona
Jutro še od mene!

APRILČICA, sem se nasmejala temu sneženju...ma veš,da se zna res zgodit,da bo celo snežilo po hribih,ker napovedujejo ful ohladitev.
Ma to vreme je res prav noro!!

Ja, otroka sem pustila včeraj pri mojih in se imata lepo,edino meni je čudno,ker sem sama v celi bajti in je prav milina od miru user posted image
Moj je itak v delavnici,tako,da ko bojo otroci zrastli si niti ne predstavljam kako bo vse tiho user posted image
Jih grem pa jutri iskat,ker gremo spotoma še v Ikeo .Me moja mama fehta že eno leto,če bi jo jaz peljala tja,ker z očetom noče it ker rata tečen in siten in potem se ve kakšna volja je kej gledat user posted image

OOO, včeraj,ko sem imela časa sem prav razmišljala kaj bom delala,ko končam šolo user posted image user posted image
V glavnem bom začela malo bolj telovadit,sem dobila tole telovadbo spodaj na linku in mi je ful všeč user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=G0C7i3_9Iaw&feature=related

Sem en dan provala to vadit in sem bila v 20 minutah tako mokra,da je teklo iz mene user posted image fajn zadevca!

Glede klepetanja tukaj,pa je res bolj žalostno,samo nimamo kaj ali naj vztrajamo ali pa bo šlo vse v maloro počasi, ne vem user posted image
Upajmo,da se bo še kakšna kej oglasila user posted image

Ala,lepo se imejte,pa se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 4067
22.7.2011 15:29:47   
trixi
ojla,
jaz vas stalno berem tako pod krinko, ma volje za pisat pa nobene, potem pa raje kot da otresam slabo voljo ne rečem nič. No, če imate voljo brat moja jamranja...No, ma sem imela namen vas prit vseeno pozdravit preden odrinemo na morje, danes pakiram, jutri odhod. Dogaja se ne nič zanimivega, upam, da ne bo toliko bolj zanimiva na ta račun jesen, ma jaz sem res že vsega štufa. Ala, upam, da ko pridem nazaj z dopusta bom boljše volje, ma se mi zdi, da bom nesla s sabo prenosnika- kar pa ne pomeni nič dobrega. V vsakem primeru bo treba epošto vsaj preko mobija kontrolirat, pol pa si lahko predstavljate kakšen odklop bo to.
Ala, grem pakirat dalje, uživajte poletje, čau, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
22.7.2011 22:30:11   
onur
Živjo.

Ona, a to je zumba, čula sem že, sam videla ne. user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz se bom mogla kaj lotit, da vržem kile dol, ker jih je ostalo še 9+.

Trixi, ti nam kar pojamraj. Tole pa je ne sme zamret.

Bila sem pri ginekologu, vse ok, edinole vaje za medenično dno moram delat. Potlej pa je bila doma takoj akcija. user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamala nekaj čota. Ne vem ali od tega, ker je stopla v ostat in ima še trne noter ali ker je danes padla s trampolina po lojtrih, ne me vprašat kako, ker je bilo pri sosedovih. Ma zgleda, da je ne boli fajn, ker vseeno skače.
Z Vidom pa smo bili danes v Šempetru v bolnici. Kila se je malo povečala in bo verjetno potrebna po 6 mesecu operacija. Mi je kar težko pri srcu.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
23.7.2011 14:08:16   
aprilčica07
Ojla
krasno vreme imamo, a ne?? user posted image user posted image user posted image Jst sem bla zjutraj v šopingu. Dobila precej stvari za tamala dva, pa neki zase, pa še v parfumerijo Limoni sem zavila in si kupla en hudo dober parfum. Vesela, vesela..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroka spita, moj formulo gleda. Jst pa se nažiram z keksi.

onur: moj brat je bil operiran za kilo  pri 3 mesecih prvič, pri 6-ih pa drugič. Nič bat, bo minilo. user posted image

trixi: daj kaj več napiši, no... lepo se mejte na dopustu user posted image user posted image

ona:  pridna, da telovadiš. Jst bi tudi mogla, pa nimam volje, ma prav nobene res. Me hrbet boli in bi mogla že zaradi tega, pa se mi ne da. Lenuh semuser posted image user posted image user posted image

Grem malo pospravit, ker je še od kosila posoda na mizi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
23.7.2011 21:56:57   
onur
Sem čist crknjena. Tamala še čota. Ima malo gleženj otečen. Bomo videli kako bo. Imela sem sestro in tamala dva na obisku. Tašča je skuhala kosila, no pa saj ga tudi drugače. user posted image user posted image user posted image user posted image Pol mi je pa še nekaj cujn polikala. Jaz pa ko so mladinci spali, sem šla najprej v posteljo, potlej me je pa zgrabla slaba vest in se se lotila pucanja, ma nisem daleč prišla, ker je bil najprej en alarm, nato pa se je še tavečja zbudila.

Neposredna povezava do sporočila: 4071
24.7.2011 7:31:52   
aprilčica07
Jutro

imamo vreme, a ne? user posted image user posted image

Onur: a boš Petjo peljala pokazat? Mogoče ima kaj zvitega ali nategnjenega, da čota? Čeprav bi jo po mojem fanj bolelo, če bi blo kaj hujšega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj boste delali v tem vremenu? Mene že zdaj glava boli. Kombinacija M in tega vremena me bo ubila.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
24.7.2011 7:32:58   
aprilčica07
Pa super, da ti tašča pomaga. Jst bi brez mojih in t&t dostrikrat ponorela. Sploh ko rabimo varstvo, ko je kašen bolan, kadarkoli vprašamo so nam pripravljeni pomagat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4073
24.7.2011 14:20:57   
onur
Onur: a boš Petjo peljala pokazat? Mogoče ima kaj zvitega ali nategnjenega, da čota? Čeprav bi jo po mojem fanj bolelo, če bi blo kaj hujšega.

Mogoče je res kaj takega, ker teka in skače. Bomo videli kako bo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 4074
24.7.2011 16:29:13   
onur
Joj, ma je mraz zunaj. Zdaj sem neki spala, ker me je moj pregnal spat, sem hotela pucat. Pa se mi zdi, da me vse boli, menda od nošenja en cajt Petje, večinoma pa Vida (mamo skoraj 6 kg, če ne že več).
Zdaj si kuham kafe, možek pa tavečja pa sta zunaj s psom.

Se pa veselim, ker čez en teden gremo plivat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......