|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
27.7.2011 12:46:28   
felix7
čao user posted image

danes je pa takšno zatišje, niti telefon ne zvoni, pa še čisto sama sem v pisarni! Kako luštno user posted image Drugače nas je 7 v pisarni, tako da sem tokrat res prvič sama. No, sej dva prideta kmalu z malice, do takrat pa lahko malce luftam user posted image
Jaz sem pa že naveličana tega butastega vremena, že tako je poletje kratko, zdaj pa še tak julij, ko imaš občutek, da je september. Upam, da se avgusta poletje vrne user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
27.7.2011 12:47:24   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: malanovinka

hej... jaz sem tudi mela morfologijo v pon in je bilo vse ok... moj user posted image  ma že celih 800 gramov - se mi zdi full veliko :) drugače pa veselo brca je pa zaenkrat še vedno presenečenje kaj bo :) 

ne vem če ima katera takšne probleme....user posted image saj naju je oziroma bolj mojega fanta ginekolog kar malo prestrašil glede spolnih odnosov.... kako lahko, pa kolko globoko.... blo je kar hudo, tako da je moj dragi kar zaključil, da najboljše da sploh ne več in jaz cela užaljena, si bom pa ljubimca poiskala :)

naslednji pregled 31.08. do takrat pa veselo v službo po novem samo po 4 ure.....

men pa sploh ni, ker priznam, da rabim dolgo predigro da sploh mi je, pa še to včasih čakam da je konec, prav preutrujena sem, drugače pa če že paziva da ne kakih položajev pri katerih se ve, da gre bolj globokouser posted image

(odgovor članu malanovinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
27.7.2011 13:09:00   
scarlett_
Pozdravljene,
jaz sem imela včeraj pregled in sem dobila napotnico za uroginekologa za vse moje težave z urinom, po porodu pa dobim stimulator, da se moj mehur spet spomne kako mora normalno funkcionirat.
Izvidov PAP žal še ni bilo, kar je ful slabo, daj bo spet preteklo 4 tedne (moj G gre na dopust) in kdo ve kaj se meni tacajt not dogaja..
Za zatečenost spodaj je rekel, da je še v mejah normale, čeprav bom kmalu mogla začet moške hlačke nosit, toliko je vsega. Sem pa dobila zdravila za zaustavljanje teh krčev, oz. protibolečinske, da toliko ne čutim krčev in dol pritiskanja. Je rekel, da zaenkrat sem še čisto zaprta, ampak vprašanje kaj bo. Me res matra, moram skos počivat, čeprav nimam kaj počivat pri tako malem otroku.. Mi je hotel tudi dat bolniško, ampak sem itak skozi doma. Skratka, pazit se moram čim več in upam, da še zdržim čim dlje!

Ljubljančanke - kdaj se dobimo?

Naslednji pregled - 25. 8.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
27.7.2011 13:49:57   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Natka, dej, počakaj. Sej še drugega nisi na svet spravila. In v dveh letih se lahko še marsikaj spremeni. Midva že od začetka praviva, da bova imela 3. Zaenkrat naju še ni minilo. Bomo videli, kakega razgrajača sva uspela ustvarit tokrat. user posted image  user posted image

men osebno ne bi blo težko imet 3, glede na stanje, da M. ful zarad službe potuje, jaz pa sama in ker sem medicinska sestra, ki dela v Lj, in me praktično ni ne petke ne svetke(cilj mi je najdet bližje službo in boljše delovno mesto), je to malo težko.Želim biti mama, ki ima čas za otroke, vendar pa...Bomo videluser posted image

Jst tudi. Mi je bila zato tudi všeč moja služba. Se je dalo vse s šefom zmenit, delovni čas ful prilagodljiv, če je bilo treba prej it domov... Delo pa 8h/dan in to je to. Ko sem stopila skozi vrata ven, sem službo odmislila. Zdej bomo pa videli. Gradbeništvo je v totalnem K in ne vem, če bo čez 1 leto že kaj bolš.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
27.7.2011 13:50:44   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

Zdej ko ste pa vse doma je pa čas, da se vidimo a ne Savinjčanjke??????

Počakamo hopsala in se zmenimo za drug teden?

Lahko sam jaz bom tamalo imela z sabo, je na dvomesečnem dopustu, ko bo ona končala z mano, bom rabla jaz dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KDAJ TOREJ? PO 2. avgustu šibamo v Umag....

Potem nam itak samo še 1. avgust ostane? Kaj pravite, dame? user posted image Meni ta petek ni kul, ker šibamo že okoli 11:30 na Primorsko k mojim.

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
27.7.2011 13:51:08   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca
user posted image user posted image user posted image  za kolegice!!!

se še kako strinjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
27.7.2011 13:51:12   
lananai
jaz pa študiram, če bi tokrat tisto kupla grdo rjavo  dudo, uh se ne spomnim kak se ji reče, ki je čisto ustecem pravilne oblikeuser posted image user posted image Prvič sem imela avent

Jst jih imam ene par doma, še zapakiranih. Ti lahko eno prinesem na srečanje, če misliva isto. Je cela iz kavčuka, z ročajem vred?

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
27.7.2011 13:59:24   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

Zdej ko ste pa vse doma je pa čas, da se vidimo a ne Savinjčanjke??????

Počakamo hopsala in se zmenimo za drug teden?

Lahko sam jaz bom tamalo imela z sabo, je na dvomesečnem dopustu, ko bo ona končala z mano, bom rabla jaz dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KDAJ TOREJ? PO 2. avgustu šibamo v Umag....

Potem nam itak samo še 1. avgust ostane? Kaj pravite, dame? user posted image Meni ta petek ni kul, ker šibamo že okoli 11:30 na Primorsko k mojim.

jaz bi v ponedeljek tudi okol 8.30 ali 9.00????

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
27.7.2011 14:00:08   
Natka23

jaz pa študiram, če bi tokrat tisto kupla grdo rjavo  dudo, uh se ne spomnim kak se ji reče, ki je čisto ustecem pravilne oblikeuser posted image user posted image Prvič sem imela avent

Jst jih imam ene par doma, še zapakiranih. Ti lahko eno prinesem na srečanje, če misliva isto. Je cela iz kavčuka, z ročajem vred?

ja prosim, če imaš viškauser posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
27.7.2011 14:31:59   
Tjasa27
ljubljančanke kaj rečemo petek? ura je men vseen. mi gremo pol za 14 dni na morje, upam da bo boljše vreme.

drugač pa iščem ime za punčko a ima kera kakšen predlog? rada bi da se konča na -ša. a obstaja še kaj drugega kot tjaša, nataša, maša, iša, saša, urša, nuša, maruša? predlogi dobrodošli.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
27.7.2011 14:51:38   
twiggi
spomnim se imena Daša

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
27.7.2011 16:39:05   
melona27
Meni je Staša všeč, če bi imela punčko, bi ji definitivno dala ime Zara, tko je pa fantek in res nimam idej...nič mi ni všeč, kar mi je, je že zasedeno v družini...Alen, Tadej, Martin ali Jernej???ta pridejo v upoštev, pa sprejemam predloge, zato, punce, prosim, na dan z njimiuser posted image

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
27.7.2011 16:48:36   
twiggi
Med temi štirimi Alen. user posted image Drugače pa mogoče Jakob, Aleksander, Miha, Jure je tudi kar posrečeno, Nejc

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
27.7.2011 17:20:49   
moni23
Haj...

En nasvet prosim...stenske nalepke?? Kje dobit kakšne lepe...pregledla sm že miljon stvari, pa nikakor ne najdem taprave:):) Mora bit nekaj za fantka...(da niso glih vile, punčke..itd)...sam me moti d aso vse tok sgresivne, gusarji, dinozavri.... Kakega lepega medona bi, al pa kaj.... Mogoče imajo kaj v ikeji??

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
27.7.2011 17:52:15   
Zojatisa
Hay hay
Najin izbor je takšen Fantek- Aleksander punčka Nastja

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
27.7.2011 18:38:02   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: moni23

Haj...

En nasvet prosim...stenske nalepke?? Kje dobit kakšne lepe...pregledla sm že miljon stvari, pa nikakor ne najdem taprave:):) Mora bit nekaj za fantka...(da niso glih vile, punčke..itd)...sam me moti d aso vse tok sgresivne, gusarji, dinozavri.... Kakega lepega medona bi, al pa kaj.... Mogoče imajo kaj v ikeji??

mogoče medved puuser posted image

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
27.7.2011 19:07:33   
lananai

ja prosim, če imaš viškauser posted image user posted image

rabi še katera?

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
27.7.2011 19:08:00   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27
drugač pa iščem ime za punčko a ima kera kakšen predlog? rada bi da se konča na -ša. a obstaja še kaj drugega kot tjaša, nataša, maša, iša, saša, urša, nuša, maruša? predlogi dobrodošli.

Meni je ful všeč Ajša. user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
27.7.2011 19:10:54   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: melona27
Alen, Tadej, Martin ali Jernej???ta pridejo v upoštev, pa sprejemam predloge, zato, punce, prosim, na dan z njimiuser posted image

Od teh najbrž Tadej. Drugače pa pri nas user posted image zmaga Lovro. Če bi bil še en fantek, mogoče Lenart ali pa Jure. Miha mi je tudi všeč, pa je že zasedeno v familiji. user posted image

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
27.7.2011 19:11:49   
Zojatisa
Lananai če maš viška se priporočam.
lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
27.7.2011 19:15:38   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: moni23

V Merkurju imajo Bojana. user posted image Pa ene lepe ovčke sem tud vidla - take bež unisex barve. Merkur ima kar izbiro. Drugač pa vem, da kar dost po spolu ločujejo, ja... user posted image

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
27.7.2011 19:17:27   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa
Lananai če maš viška se priporočam.

Dobiš.
Torej velja za ponedeljek potem? Meni je OK tako zgodaj, okrog 9h.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
27.7.2011 19:30:31   
Zojatisa
A ta ponedeljek ob 9h

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
27.7.2011 19:35:38   
scarlett_

IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Meni je ful všeč Ajša. user posted image

user posted image user posted image user posted image Uuuuu ja, meni tudi Ajša!! user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
27.7.2011 19:59:44   
lananai
evo, končno še moj, že dolgo obljubljan, bušek - en teden nazaj user posted image

user posted image

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Katero ime?
mel79

Jakob (28%)

Jaka (25%)

Aljaž (33%)

Sebastjan (14%)

Število vseh glasov: 679

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!