|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
20.7.2011 13:32:36   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
pogrešaaaammmm jo. user posted image user posted image user posted image

Vse je tako mirno user posted image user posted image user posted image

user posted image  zdaj si vzami čas samo za sebe in seveda za dragega, Lija pa verjetno uživa na polno!user posted image

itak da uživa!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
20.7.2011 13:35:19   
tasa_m
Ojej Trezika user posted image user posted image user posted image tvoja sestra pa je res en velik zadetek. Upam, da jo stric pripelje nazaj na pravo pot in da se bo čez čas lahko temu "obdobju" samo nasmejala. Verjetno bo trnova pot ampak vsaka čast stricu, da bo šel po tej poti z njo user posted image  user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
20.7.2011 13:38:04   
trezika

Ojej Trezika user posted image user posted image user posted image tvoja sestra pa je res en velik zadetek. Upam, da jo stric pripelje nazaj na pravo pot in da se bo čez čas lahko temu "obdobju" samo nasmejala. Verjetno bo trnova pot ampak vsaka čast stricu, da bo šel po tej poti z njo user posted image  user posted image  

ja, nič kaj lepega je ne čaka... ampak je stric tapravi za to, ker je sam že šel skozi marsikaj in tudi marsikaj ve glede teh zadev.... tako da res močno upam, da jima uspe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
20.7.2011 13:38:16   
tasa_m
Jezusna, kak pa je zdaj zagrmelo. Me je skoraj s stola vrglo.

Sem danes sama, tomaž je na Bledu, ker bodo postavljali za neko svetovno prvenstvo v veslanju neke šotore in to...pride kkomaj pozno zvečer.

Sem pospravila že svojo omaro, 2 stroja oprala, zdaj pa si delam testenine z tunino omakco. Sem si mislila piedinje naročit pa se mi nea da na bankomat dol it, te pa si bom kar sama skuhala user posted image
Pol pa še speglam in pol vse 4 od sebe.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
20.7.2011 13:39:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ja, nič kaj lepega je ne čaka... ampak je stric tapravi za to, ker je sam že šel skozi marsikaj in tudi marsikaj ve glede teh zadev.... tako da res močno upam, da jima uspe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pol pa tak stric res pravi naslov za njo user posted image user posted image Držim pesti močno, da bo jo spravil na pravo pot in da ni noseča.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
20.7.2011 13:55:02   
trezika
Jaz pa imam danes popoldan, pa jutri in v petek v varstvu M. 5-letnega bratranca... upam, da ne bom do sobote brez glasilk ostala, ker je mali prav vražji na trenutke user posted image potem pa še Maruša z njim user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
20.7.2011 16:53:28   
Najaa
trezika user posted image

tasa vidiš, kaj dela dolgčas. Celo bajto boš mela spucano v nulo!user posted image

Mi pa danes ne gremo na plažo, ker gremo na en mini miting pa bomo šli na eno igrišče, mogoče sladoled... itak bo hitro minilo in bo večer... dnevi kar grejo mimo, sploh ker sem bila bolana se mi zdi, da sem pol vsega že zamudila.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
20.7.2011 21:34:02   
KOKICA32
Ojla,

pa je večer tukaj...včeraj sem pa jaz tudi šča, ker sem mislila, da nobene ne bo, pa me je v roku 5 minut vrglo na ono stran.user posted image

Ja, Tulipan, prideš tja v azil in ti ONI dajo psa, ki je primeren zate (pri meni so upoštevali poleg Valentina še nosečnost) in greš, lahko pa pelješ tudi dva, tri..ne naenkrat ampak enega za drugim...potka pa je taka lepa senčna po gozdni poteh.user posted image

Mi gremo letos tudi okoli 01h od doma....gremo v okolico Biograda na moru....ker vlečemo čoln, tudi kolega in je temu primerna hitrost vožnje, se večkrat zaustavimo in spijemo kako pijačko, pa naprej. Mi lahko letos nastopimo app kadarkoli, ker je prost že 2 dni prej, tak, da nam je vseeno kdaj pridemo dol...lani smo bili nekje ob 06h doli. ...Pa meni je to ful bolje, ker mi je lažje da grem doli na kako pijačko, če sem prehitra, kot pa da se kuhamo v vročini in gužvi....

Trezika, res super za strica. Prava oseba na pravem mestu. Če pa je res user posted image , pa ji ne preostane drugega kot splav, glede na to, da je na drogi in odvisnica od alkohola. Moje mnenje.user posted image

Shladilo pa se je ful, ne? Meni tak malo paše....danes sva posesala moj avto in bila v parku, kjer sva "igrala" nogomet in se sprehajala ob potoku. user posted image

Jutri pa je že četrtek.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
20.7.2011 21:48:09   
KOKICA32
Kje pa je naša Persida?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
20.7.2011 21:48:33   
KOKICA32
Tasa, prosim za slikice iz srečanja...na mail.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
20.7.2011 21:56:16   
KOKICA32
Tulipan, kako je sedaj odprt Bumbar park (med počitnicami)?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
20.7.2011 22:57:50   
PERSIDA
Čer drage moje.Javim se malo ,da smo še med živimi in mislim na vas.Imamo komp v totalnem kaosu ,da se ne poveže z zunanjim svetom.Tak da dokler mojga računalničarja ne bo iz morja nema kompa.Naj povem,da je babja večerja prav pasala za dušo in telo.Vikend ,pa je bil tako pester,da se ponedeljka raje ne spominjam kaki helikopteri smo bili ko smo mogli vstat.Bavca vsak dan budim ker zvečer onadva nebi sla spat.Komaj da greta sedaj med 2o.3o in 21h spat.Se pa je začelo dogajat da čez dan nebi več spala in upam takrat da prideta do 2oh.Danes sem po dveh urah šihta mogla po njiju ,ker je TOMAŽ dobil drisko.Včeraj je mene zvijalo za umret sem mislila,da spet pipica zaje.ava.pa smo očitno neki virus fasali.Ponoči se je do enih T. premetavo da se mi je že mešalo na koncu je dva deci vode rukno na eks.No saj revež res ni mogo spat če ga je zvijalo.Res komaj čakam ,da začneta govorit ,da več ne ugibam kaj jima manjka.Tako vsem bubanim in takim s problemčki pošiljam roj pikapok.Tistim ki pa počasi odhajate na dopust ,izkoristite lepe trenutke in imejte se maksimalno.

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 20.7.2011 23:06:52 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
21.7.2011 8:51:05   
Tulipan12
Dobro jutro!
Meni tut paše, da se je malo shladilo, pa nisem user posted image , kak šele vama, felix in kokica! Malo se je vse skupaj prezračilo, pa še Luko raje malo oblečem, kot pa da mu nimam več kaj slečt in mu je vroče. Zadnje čase je imel kr naprej irokezo na glavi, ker ima vedno potno, zdaj pa taki pridni fantek zgleda, ko ima suhe lase.user posted image
trezika user posted image user posted image user posted image , pa naj gredo že enkrat črni oblaki proč od vas!user posted image
kokica kaj Valentina boš spečega odnesla v avto in bo dalje spal? Mene je tega strah, da bi se zbudila in bila potem med potjo budna, neprespana, posledično tečna, pa še vidla ne bi nič ven, ker je tema. Sva se odločila, da gremo ob 10h na pot. Glih tak, da bo okoli 11h zaspala, prej bo itak evforična, potem pa bo počivala kaki dve urci, ostalo pa kaka risanka na DVD, pa mama bo pela brez posluha, pa avte bova šteli, malo stali... tak da računam, da pridemo dol ob kakih 16h, 17h. Pa še T. ne bo utrujen preveč, ker če bi pa ponoči krenili, bi pa mu bil dan verjetno zeloooooooo dolg. No, bomo videli. Bova vzela to kot dogodivščino, brez hitenja in upam, da bomo uživali. Zdaj se še ubadam ali naj dam Luko v jajčko ali v veliki sedež...user posted image  9kg še nima, ima pa že poln podplat na sedežu, ko stegne noge v jajčki... se ne spomnim, kdaj smo Lio dali v večjega.
Bumbar: ne vem, verjetno je urnik kje na njihovi spletni strani, če ne pa vsaj telefonska. Mi smo bili v ponedeljek po dooooooolgem času, pa še to zato, ker smo bili zunaj, vsi full malo oblečeni, shladilo se je in začelo deževat, za domov nam še ni bilo in smo našli rešitev.user posted image  Pa je bilo fajn. Čeprav je pa not full soparno. Če bosta kaj sama z V. fretala okoli, javi, lahko gremo skupaj. Bom že jaz plazila za njima po onih luknjah.user posted image  Čeprav sem se z Lio borila na plezalih v 8. mesecu user posted image , sem slišala komentarje: tota bo rodila tu.user posted image  Se pa zdaj še v parku dogaja od srede do nedelje popoldan, tak da ti je to tut ena opcija, mi gremo dostikrat, ker tja pa vzamemo poganjlačka in je res kul, brez prometa, polno otrok, dogajanja... edino kaki mulc na mopedu zna mimo pridrvetuser posted image , ampak zdaj med počitnicami je kar bolje.

Včeraj sem bila v HMu in vam povem, da je full fajn met hčerkico, sem si na otroškem oddelku kupila eno srajčko in eno pižamo, za pol ceneje kot na ženskem!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
21.7.2011 13:11:11   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Trezika, res super za strica. Prava oseba na pravem mestu. Če pa je res user posted image , pa ji ne preostane drugega kot splav, glede na to, da je na drogi in odvisnica od alkohola. Moje mnenje.user posted image

to sem tudi jaz rekla stricu, ampak če je res noseča, je baje že tako daleč, da splav ne pride več v poštev user posted image user posted image bom danes zvečer izvedela, ko se slišiva... da mi še pove, kaj so se danes na prvem posvetovanju zmenili.... greva z Marušo v soboto k atu in mami... ata namreč niti ne ve (še) za sestrino stanje... je rekla mami, da ga hoče počasi seznanit z resnico...čeprav se mi zdi, da on kar dobro ve, kako je na stvari....
Drugače pa je ata super, res nas je vse ZELO presenetil s svojo dobro voljo in optimizmom....aja, sta pa imela predvčerajšnjim ponoči zanimivo prigodo, ko je ata s te svoje bolniške postelje padel  user posted image je rekla mami, da jo je izstrelilo iz postelje kot raketo, ko je zaslišala, da je zabobnelo.... ampak na srečo ni bilo kakšnih poškodb (pa HB, da imamo urgenco 500 m od doma)... je pa bil problem, ker ga mami enostavno sama ne bi mogla nazaj na posteljo spravit...pa jima ni preostalo drugega, kot da je z atove in svoje (oz. njune) postelje  vzela jogije in sta spala na tleh user posted image user posted image si je mami delala norca, da sta kampirala ...  zjutraj pa so tako prišli po njega, da so ga peljali na dializo... in ga je reševalec vprašal, kako je, če ga kaj boli, pa je ata rekel, da se mu zdi, da si je prste na nogi zlomil  user posted image user posted image user posted image user posted image   se opravičujem, ker vam o tem pišem, ampak sem ful vesela, da jima gre tako super, kljub kakšni takšni prigodi...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
21.7.2011 13:12:18   
trezika

jaz tudi, jaz tudi user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
21.7.2011 14:05:00   
tasa_m

to sem tudi jaz rekla stricu, ampak če je res noseča, je baje že tako daleč, da splav ne pride več v poštev user posted image user posted image bom danes zvečer izvedela, ko se slišiva... da mi še pove, kaj so se danes na prvem posvetovanju zmenili.... greva z Marušo v soboto k atu in mami... ata namreč niti ne ve (še) za sestrino stanje... je rekla mami, da ga hoče počasi seznanit z resnico...čeprav se mi zdi, da on kar dobro ve, kako je na stvari....
Drugače pa je ata super, res nas je vse ZELO presenetil s svojo dobro voljo in optimizmom....aja, sta pa imela predvčerajšnjim ponoči zanimivo prigodo, ko je ata s te svoje bolniške postelje padel  user posted image je rekla mami, da jo je izstrelilo iz postelje kot raketo, ko je zaslišala, da je zabobnelo.... ampak na srečo ni bilo kakšnih poškodb (pa HB, da imamo urgenco 500 m od doma)... je pa bil problem, ker ga mami enostavno sama ne bi mogla nazaj na posteljo spravit...pa jima ni preostalo drugega, kot da je z atove in svoje (oz. njune) postelje  vzela jogije in sta spala na tleh user posted image user posted image si je mami delala norca, da sta kampirala ...  zjutraj pa so tako prišli po njega, da so ga peljali na dializo... in ga je reševalec vprašal, kako je, če ga kaj boli, pa je ata rekel, da se mu zdi, da si je prste na nogi zlomil  user posted image user posted image user posted image user posted image   se opravičujem, ker vam o tem pišem, ampak sem ful vesela, da jima gre tako super, kljub kakšni takšni prigodi...

Sem se zdaj nasmejala... user posted image user posted image

Uf, že kaj veš za seko. Upam, da ni noseča

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
21.7.2011 14:05:26   
tasa_m

jaz tudi, jaz tudi user posted image

že šibaaaammmm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
21.7.2011 21:36:11   
KOKICA32
Čer!user posted image

Ja, Tulipan mi vedno tako naredimo, spat gre kot ponavadi in potem ga odnesem v avto sedež. Če se slučajno zbudi samo vpraša, če je ati čoln zahaklal in potem "pomirjen" zaspi nazaj po kakih 10-15 minutah. Vedno, do sedaj je bilo tako.user posted image

Jaz sem Valentina dala v avtosedež še preden je tehtal 9 kg, ker je bil že prevelik za jajčko.

Trezika, kaj pa splav, ki ga naredijo po tem, ko odloči o tem komisija, glede na sestrino stanje mislim, da bi se vsi strinjali, da ga naredi. Upam pa, da ni noseča.

Persida, vam v B. pa pošiljam user posted image user posted image user posted image , da boste čimprej trdneje kakali.user posted image

Najaa???

Tasa
, kako si? Hvala za slikice!

Prejle sem začela počasi pakirati, ker če mi bo vse ostalo za jutri zvečer bom crknila....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
21.7.2011 21:48:13   
Najaa
Tukaj sem, sam sem šele zdej punci spravila v posteljo... Zgleda, da bo že zadnjič napovedana tramontana danes in vzunaj piha na ful, grmi in dežuje, njiju je pa strah grmenja. Tak da je Tija v moji postelji, tamala pa še vztraja v svoji.user posted image
Drugače pa je bil danes lep dan, ki smo ga preživeli večinoma na plaži. Meni se še ne paše veliko kopat, zato se pa mal izležavam na brisači.user posted image

Kokica lepo se mejte na dopustu. Kako dolgo vas ne bo?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
21.7.2011 22:09:01   
KOKICA32
O heloo, Najaa!user posted image

Lepo, da ste preživeli lep dan. Midva sva tudi vandrala okoli, pa Valentin se je šel stričti in je spet pravi fantek. Jutri imava še kup opravkov in bo dan okoli. Gremo pa za 14 dni user posted image .

A strah ju je? Pa vskakega, tudi najmanjšega grmenja? Ker midva sva ravno včeraj bila v parku, ko je bilo že vse ful črno in je ful gremo, pa ni bilo Valentina nič strah. Jaz sem mu rekla, da se oblaki kregajo in da so zato pregnali sonce in bo sedaj začelo deževati. Potem pa me je samo spraševal zakaj še ne dežuje. user posted image In ko se je vlilo je rekel: "bežimo dežuje"!user posted image

Kaj ve še dajete otroke  spati čez dan? Jaz ne več, no cel teden že ne spi čez dan in ni nič tečen, pa potem komot zaspi do 20.30h.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
21.7.2011 22:19:40   
Najaa
Jaz isto rečem za grmenje, da sta se oblaka zaletela skupaj in zato grmi.user posted image Ma ne da se fuuul bojita, malo jima je tudi izgovor tole bil, da sta še lahko čvekali... no Tija se malo bolj boji kot Nika haha, pa starejša sestra je!user posted image
Nika ne spi čez dan doma že kar nekaj časa ne. V vrtcu še zaspi, doma je pa sploh ne dajem, ker če noče in po eni uri ne zaspi, nima smisla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
21.7.2011 22:25:54   
KOKICA32
Okej, te je isto stanje glede spanja kot pri nas...user posted image

Ja, 1001 izgovor, samo da ni treba iti spat.user posted image Eh, pa saj sem sama bila ista.

Sedaj pa likam...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
21.7.2011 22:30:10   
Najaa
Boga no, pa sej se je ohladilo ne? Pri nas je tak fajn za dihat...user posted image Ne vem pa, kaj bomo jutri delali, če bo deževalo. Aja, prstne barve sem kupila, pa čopiče imamo s sabo... ok, bo šlo.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
21.7.2011 22:41:19   
KOKICA32
Ja, se je shladilo ja....tako, da ni taki problem pegle vlačiti sem pa tja...midva sva že danes igrala spomin in izrezovala zvezdice iz papirja in jih barvala...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
21.7.2011 22:49:18   
Najaa
Aja pa še darila za vzg. bomo delale en dan... smo nabrale na plaži školjke, droben pesek, malo trave in bomo na karton naleple... Tak lepo zgleda, pa naj neseta v vrtec.
No tamali spita koooončno, grmi še vedno, padat je pa menda nehal.
Aja, prej sem pozabla omenit, da Nika zdej na morju ko čez dan itak ne spi, zvečer zaspi po deveti in zjutraj spi tudi po 10h!user posted image No do 10h je enkrat in to danes, drugače pa do 9h najmanj.

Lahko noč, Kokica, jutri se še kaj javi, Grem še mal pred tv in spat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.