Tulipan12
|
Dobro jutro! Meni tut paše, da se je malo shladilo, pa nisem , kak šele vama, felix in kokica! Malo se je vse skupaj prezračilo, pa še Luko raje malo oblečem, kot pa da mu nimam več kaj slečt in mu je vroče. Zadnje čase je imel kr naprej irokezo na glavi, ker ima vedno potno, zdaj pa taki pridni fantek zgleda, ko ima suhe lase. trezika , pa naj gredo že enkrat črni oblaki proč od vas! kokica kaj Valentina boš spečega odnesla v avto in bo dalje spal? Mene je tega strah, da bi se zbudila in bila potem med potjo budna, neprespana, posledično tečna, pa še vidla ne bi nič ven, ker je tema. Sva se odločila, da gremo ob 10h na pot. Glih tak, da bo okoli 11h zaspala, prej bo itak evforična, potem pa bo počivala kaki dve urci, ostalo pa kaka risanka na DVD, pa mama bo pela brez posluha, pa avte bova šteli, malo stali... tak da računam, da pridemo dol ob kakih 16h, 17h. Pa še T. ne bo utrujen preveč, ker če bi pa ponoči krenili, bi pa mu bil dan verjetno zeloooooooo dolg. No, bomo videli. Bova vzela to kot dogodivščino, brez hitenja in upam, da bomo uživali. Zdaj se še ubadam ali naj dam Luko v jajčko ali v veliki sedež... 9kg še nima, ima pa že poln podplat na sedežu, ko stegne noge v jajčki... se ne spomnim, kdaj smo Lio dali v večjega. Bumbar: ne vem, verjetno je urnik kje na njihovi spletni strani, če ne pa vsaj telefonska. Mi smo bili v ponedeljek po dooooooolgem času, pa še to zato, ker smo bili zunaj, vsi full malo oblečeni, shladilo se je in začelo deževat, za domov nam še ni bilo in smo našli rešitev. Pa je bilo fajn. Čeprav je pa not full soparno. Če bosta kaj sama z V. fretala okoli, javi, lahko gremo skupaj. Bom že jaz plazila za njima po onih luknjah. Čeprav sem se z Lio borila na plezalih v 8. mesecu , sem slišala komentarje: tota bo rodila tu. Se pa zdaj še v parku dogaja od srede do nedelje popoldan, tak da ti je to tut ena opcija, mi gremo dostikrat, ker tja pa vzamemo poganjlačka in je res kul, brez prometa, polno otrok, dogajanja... edino kaki mulc na mopedu zna mimo pridrvet , ampak zdaj med počitnicami je kar bolje. Včeraj sem bila v HMu in vam povem, da je full fajn met hčerkico, sem si na otroškem oddelku kupila eno srajčko in eno pižamo, za pol ceneje kot na ženskem!
|