ona
|
Ojla! Kako ta čas beži,se mi zdi,da sem včeraj napisala post,pa je že več kot en teden mimo Vmes sem vas sicer prebrala,ma je skozi nekaj,da me zmoti,da ne utegnem napisat. Pri nas nič novega,razen da je konec šole in so počitnice Sine bi bil prav dober,če bi napisali uspeh v spričevalo...joj,jaz ne vem kdo se je to izmislil,da se ne piše več končnega uspeha,prav bedasto...zdej,če kdo otroka vpraša s kakšnim je končal razred,kaj bo rekel,bo našteval vse predmete in zaključene ocene al kaj res prav neumen sistem No,ma glavno,da je priden in,da nimam težav z njim tamičkena je tudi danes zadnji dan v vrtcu in jo gem iskat po kosilu,v bistvu grem oba iskat v Sežano.Ona gre potem jutri z vrtcom za 5 dni v Kranjsko goro in revca komaj čaka,da gre,jaz sem pa že zdaj na trnih,ker toliko dni brez nje nisem bla še nikoli,sploh če je 1x,2x prespala pri moji mami in to je blo vse Ma ona je vsekakor korajžna in se ful veseli,to je najvažnejše jaz pa imam itak ogromno planov,zdej ko je ne bo...sem mislila pobelit zunaj uno fasado,ki sta mi jo uničla z orehi,ker moram obvezno prefarbat tisto steno...potem sem mislila kuhinjo pobelit,če se mi bo dalo,pa podstrešje malo posparvit,ker nisem gor pospravla že celo večnost ja idej imam ful,na koncu bomo pa videli kaj se bom lotla...najraje bi pa šla lepo do Sesljana na morej in cel dan počivala v miru z mojim tavečjim fantom Zdej se mi zdi prav fajn,ko sem fraj in,da malo uživam Še eno novo,sem se pobarvala v temno rjavo....zaenkrat so me vsi pohvalili,vam sem itak dolžna še in še slik,ma ne vem kdaj jih bom dala gor Vam nič ne obljubim ma se bom potrudla.V glavnem sem bla sita teh pramenov in,da sem skozi šekasta,zdej imam lepo eno barvo in sem ful zadovoljna Nič,to je zaenkrat od mene...ve vidim,da ste tudi lepo in,da uživate Ala,se še kaj preberemo,upam,da kja kmalu
|