|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
22.6.2011 20:31:05   
TandJ
Če mogoče katero zanima poslikava otrošklh sobic ali drugih prostorov stanovanja: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

LP

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
24.6.2011 10:52:36   
ona
Ojla!

Kako ta čas beži,se mi zdi,da sem včeraj napisala post,pa je že več kot en teden mimo user posted image
Vmes sem vas sicer prebrala,ma je skozi nekaj,da me zmoti,da ne utegnem napisat.
Pri nas nič novega,razen da je konec šole in so počitnice user posted image user posted image
Sine bi bil prav dober,če bi napisali uspeh v spričevalo...joj,jaz ne vem kdo se je to izmislil,da se ne piše več končnega uspeha,prav bedasto...zdej,če kdo otroka vpraša s kakšnim je končal razred,kaj bo rekel,bo našteval vse predmete in zaključene ocene al kaj user posted image user posted image res prav neumen sistem user posted image
No,ma glavno,da je priden in,da nimam težav z njimuser posted image
tamičkena je tudi danes zadnji dan v vrtcu in jo gem iskat po kosilu,v bistvu grem oba iskat v Sežano.Ona gre potem jutri z vrtcom za 5 dni v Kranjsko goro in revca komaj čaka,da gre,jaz sem pa že zdaj na trnih,ker toliko dni brez nje nisem bla še nikoli,sploh če je 1x,2x prespala pri moji mami in to je blo vse user posted image Ma ona je vsekakor korajžna in se ful veseli,to je najvažnejše user posted image
jaz pa imam itak ogromno planov,zdej ko je ne bo...sem mislila pobelit zunaj uno fasado,ki sta mi jo uničla z orehi,ker moram obvezno prefarbat tisto steno...potem sem mislila kuhinjo pobelit,če se mi bo dalo,pa podstrešje malo posparvit,ker nisem gor pospravla že celo večnost user posted image
ja idej imam ful,na koncu bomo pa videli kaj se bom lotla...najraje bi pa šla lepo do Sesljana na morej in cel dan počivala v miru z mojim tavečjim fantom user posted image
Zdej se mi zdi prav fajn,ko sem fraj in,da malo uživamuser posted image
Še eno novo,sem se pobarvala v temno rjavo....zaenkrat so me vsi pohvalili,vam sem itak dolžna še in še slik,ma ne vem kdaj jih bom dala gor user posted image Vam nič ne obljubim ma se bom potrudla.V glavnem sem bla sita teh pramenov in,da sem skozi šekasta,zdej imam lepo eno barvo in sem ful zadovoljnauser posted image
Nič,to je zaenkrat od mene...ve vidim,da ste tudi lepo in,da uživate user posted image user posted image
Ala,se še kaj preberemo,upam,da kja kmalu user posted image

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
24.6.2011 18:27:55   
onur
Kaj naj rečem. Doma pestro, rahlo sem utrujena ma gre. Pri Petji bomo brez plenice ponoči menda opustili, ker se polula v posteljo in nima smisla forsirat, če ne gre. Bomo pa poskušali čez čas. Vid drugače priden, ga pa malo krčki dajejo, ma ne joče, se bolj zvija. V nedeljo gremo do naših, ker tatko praznuje 60 let. Smo mu kupili kolo in danes sem šla še po torto.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
25.6.2011 18:49:04   
ona
Živjo!

tamičkeno sem danes oddala user posted image je šla tako ponosno v Kranjsko goro,da me sedaj niti ne skrbi preveč zanjo,je pa vse tako čudno,ko je ni user posted image
Se bom mogla prav zamotit do srede,ko se vrne,ker sem navajena na drugačen tempo življenja,da se skozi nekaj dogaja,zdej je pa taka tišina user posted image
Sem pa danes cel dan pucala podstrešje,saj me že en čas ni blo gor z metlo user posted image zdej sem končala in se odpravljam z sinom tečt.Sem vam povedala,da gremo 2x na teden tečt kar dolgo turo-6 km- do Sežane na igrala in nazaj...otroci grejo z bicikli,jaz pa z psom user posted image Ma je prav fajn takole laufat,ker se potem počutim fenomenalno user posted image
ONOUR, ma veš,da ima tudi moj oče 60 let user posted image Praznuje v ponedeljek,ma bomo imeli fešto 10.7. ker ima tudi moj dragi RD isto v ponedeljek,pa moramo nekako skombinirat.Za mojega ne bomo nič delali,ker bova naredila skupaj z mano avgusta,ker nam manjkajo eni prijatli,ki so šli na potovanje,pa naše princeske ni doma,tako,da brezveze,da kej delamo.
Glede plenic sem ti hotla že zadnjič napisat...naša tamala je točno pri 3 letih rekla,da noče plenice,do takrat pa ni blo šanse,da jo da dol,tako,da se meni zdi,da ni za forsirat,že otrok čuti kdaj je uni cajt...od tistega dne je bila naša suha podnevi in ponoči in še do zdej se res nikoli ni polulala ne ponoči ne podnevi...zgleda,da smo res mogli čakat do 3 leta user posted image user posted image
Toliko od mene...dejte se še ostale kej javit user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
25.6.2011 19:26:08   
aprilčica07
Ojla

da se malo javim še jst. Sem kr zmatrana, ker imamo pestro. Ampak na pozitiven način. Včeraj smo bli na koncertu zvečer (Grašo), je blo res dobro, danes v ZOO-ju v Lj, zdaj se pa tle doma preganjamo. user posted image

onur: itak, da je na začetku malo težje, ma bo bolše. user posted image Glede nočnih pleničk se strinjam z ono, ne forsirat, ker nima smisla. Jakob je bil hkrati suh, podnevi in ponoči, ampak  je bil skoraj 3 leta star.

ona: moja mama in tvoj in onur-in tata sta pa letnika. Mama je mela 60 marca. user posted image Kdaj se pupika vrne?

Grem nafutrat podmladek.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
26.6.2011 21:54:21   
ona
Ojla!

No pa je konec vikenda...se vidi,da sem sama in imam več časauser posted image
Danes sem se prav dolgočasila,smo najprej spdoaj z tastom nardili kosilo...žar in vse kar spada zraven,popoldne pa smo peljali sineta v Koper v kino gledat avtomobile v 3d...smo bli vsi skupaj v kinu in je bilo prav kul,bi rekel sine user posted image
No in potem še sladoled in smo doma user posted image

Tamičkena se vrne v sredo popoldne in moram priznat da kar nekaj manjka,ko jo ni...vse je tiho,noben se ne krega-beri oba otroka se ne kregata,nihče ne cvili...skratka,prava milinauser posted image
Samo vse to pa pogrešam in komaj čakam da se vrne user posted image

Nič,grem gledat televizijo,ker nisem sedela na kavču v miru že celo večnost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4031
27.6.2011 21:21:35   
onur
Živjo.

No, pa sami žuri, imajo vsi junija rojstne dneve. Druače pa smo se včeraj najedli. Petja je potlej ostala pri noni, ker sta bila tudi bratranec in sestrična in tam prespala. user posted image user posted image user posted image user posted image Danes pa jo je mami nazaj domov pripeljala.
Drugače pa dan podoben dnevu. Previjanje, dojenje, pa ven na zrak in ponovi vajo. Študiram, da bi šla k frizerki in se malo pobarvala. Že kar pogrešam barvo, ker sem že dolgo časa natural.
V četrtek pa mamo posvetovalnico pri novi pediatrinji, pa da vidimo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
30.6.2011 7:51:46   
aprilčica07
Jutro

da vas pozdravim predno odrajsamo na morje. Še danes delam. user posted image user posted image user posted image Sicer smo ok (trkam), edino skrokana sem, ker sem včeraj ponočevala,  danes bom pa nadaljevala. ma bom preživela.user posted image user posted image

onur: kako se rihtate? Vid je priden? Kako se Petja obnaša?

Ona:  kako preživljate dneve brez vaše prinčipeske?

Nič, grem kaj delat. Ma volje pač ni. Sem zaspana. Itak sem spala slabe tri určke. Pridna, ne?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
30.6.2011 8:26:15   
onur
edino skrokana sem, ker sem včeraj ponočevala,  danes bom pa nadaljevala. ma bom preživela.

V glavnem, da je blo ok, kriza mine.

Mi smo ok. Vid priden. Dopoldan ga malo napenja, pa malo zvečer. Ponoči se še dojimo po dvakrat, pa potem proti jutru. Danes imamo posvetovalnico. Petja ga non stop lupčka. Danes gre zadnji dan v vrtec, potlej pa počitnice 2 meseca. Včeraj se je pri sosedu kopala (ima velik bazen) in je uživala, potlej pa ne domov.
Imam pa new look, moja stara oranžna barva. user posted image

Aprilčica07, uživajte na morju.

Neposredna povezava do sporočila: 4034
30.6.2011 8:50:53   
aprilčica07
Itak, da nimam volje za delat. Zdaj grem v klet spravljat neke stare zadeve, da bom migala, če ne bom za mizo zakinkala. Ampak je blo vredno, ker je bla uživancija totalna. user posted image user posted image

onur: tudi Jakob gre danes zadnjič v vrtec, potem pa počitnice  do 20 avgusta. Pol pa počasi v stare tire. V njegovi skupini bo samo en fantek hodil cel cajt v vrtec. Se mi prav smili, ampak verjamem, da mu ne bo hudega. user posted image   Ga bojo pa pol crtkale. Upam, da bo  v jeseni vsaj eno od teh dveh vzgojiteljic  imel še naprej, ker sta resnično krasni ženskici.

Zdaj pa res grem delat.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
30.6.2011 9:44:06   
ona
Ojla!

No,pa je doma naša prinčipesa...je prišla včeraj popoldne in je bla ful navdušena nad Kranjsko goro,samo je pa rekla,da ne bi šla več tja sama,ampak z nami user posted image
Ja,ena izkušnja več je prav dobrodošla user posted image Se mi zdi,da je prav odrastla zdej,sploh se nič ne jezi,nič se ne krega z tavečjim...upam,da je ne bo hitro minilo user posted image
Danes sem imela namen it do Sesljana,ma kaj ko se kisa to vreme user posted image baje,da bo celo se ohladilo user posted image
APRILČICA,upam,da boste imeli fajn vreme tam na morju...joj,jaz bi tudi šla za kakšna dva dni,ne več user posted image
ONOUR,super za barvo!!Z Vidom pa vidim,da je vse ok!Sporoči kako bo na posvetovalnici!
Bazen....mi ga tud imamo,ma nima kdo ga aktivirat user posted image Se mi prav ne da ga montirat, sem prelena user posted image
Še dobro,da mulci ne preveč težijo in raje kot bazen štimat jih zapeljem do morja...ma sem smotana user posted image

Nič,grem še malo po netu brat...uživajte,še posebej ti APRILČICA na morju in na žuru!!

Neposredna povezava do sporočila: 4036
1.7.2011 21:53:02   
trixi
ojla,
mi smo bli pa prejšnji vikend na morjuuser posted image user posted image , danes je pa moj pridni user posted image  sčistil bazen in zdaj se polni, jutri pa kopanje domauser posted image , hja, če bo lepo vremeuser posted image
tako, považila sem seuser posted image , zdaj pa še ostalo
aprilčica, kaj vi greste že na morje- un taglaven dopust? Uživajte!!!
onur, berem da se lepo rihtate, pocrtaj malega še v mojem imenu. Kako nova pediatrinja, je uredu?
Ona, sesljan? Gremo? Kdaj? Po pravici povedano meni se ne da, edino mogoče pod večer, ko ni več gužve. Si že bila letos? No, jaz bi šla, zato, da se vidimo in kaj počvekamouser posted image
MID, kje si? Izdaš, kje je ta služba, ki je fajn.
A se kateri sanja kam so zginle mucka, anakarin, se že toliko časa niso javile, nekoč so se kar redno javljale.
Ala, uživajte, čau, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
2.7.2011 18:53:49   
onur
Živjo. No, danes sem pa imela mamo na obisku. Pa rekla je, da pride še naslednji teden, ko gre možek delat. Dobro, da imam taščo in njo, ker drugače ne vem kako bi sfolgala, s tamalo ven, tamalega dojit in previjat. Ne bi šlo. Tako tavečja ni nič prikrajšana. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nova pediatrinja. Načakali smo se kot hudič, vendar je pregled nato odtehtal svoje. user posted image user posted image user posted image user posted image Super ženskica. Vida pregledala u nulo (v primerjavi s Petjo, ko jo prejšnji pediater ni napram tej nič pregledal), lepo smo se pogovorili in dogovorili še za cepljenje za rotavirus za Vida. Edinole dopadlo se mi ni, ker ima hkrati bolne in posvetovalnico, čeprav vsake v svoji čakalnici. Prej je bilo kar se tega tiče boljše, ker je bila ob sredah zgolj posvetovalnica.

Trixi, ma imate tak bazen ukopan v zemljo?

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
2.7.2011 20:44:58   
trixi
ojla,
evo mene, sem bila na razprodajah, mam nove hlače, črne, dvojne, iiiii, kolk sm suhauser posted image user posted image beri optična prevara, ma ni važno, sem dobre volje. Sicer sva bile zmenjene z gospodično, da greva malo naokoli, bolj zaradi druženja in klepeta, pa je ostala v ljubljani ker se mora učit. Ji gre neki precej na gosto, tako da je rekla, da boljše, da ne pride domov, ki tu nič ne naredi. Samo res, kako imajo letos razporejene tele izpite, če bo imela ene dva tedna počitnic, booo.
Onur, naš bazen ni vkopan, sicer bi lahko bil in mi je žal, da ni. Je sicer montažni, notri folija, zunaj pa valovita pločevina. Letos teče že trinajsta sezona kar ga imamo, Ma super je, samo kakšen metrček premera premalo ima. Ampak saj veš, ko je tri pa pol bi imel vsaj štiri, potem bi imel pet in tako dalje. Saj ko je treba čistit je itak prevelik. Naš je 3,6 premer in višine 1,2 m. Notri stankamo 10 kubikov vode, zdrži celo poletje, malo damo pač kemije, algacit pa to, čez zimo pustimo postavljenega, ko začne toplo sčistimo in evo plažauser posted image . Ga pa vedno, res vedno pokrivamo. Meni uspe ravno trikrat zamahnit in sem na drugi strani, za otroke je pa zakon. Jaz se rajši ukvarjam z bazenom kot pa napravljam za na morje. Pa če pozabiš kaj, lepo zalaufaš v hišo, enkrat krema, potem sok, bi kaj jedli, nikoli konca.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
2.7.2011 20:49:13   
trixi
malo mi je dolgčas, smo mislili it k enim prijateljem na obisk, pa je mali rekel:"ej mama sory, samo jaz bom gledal s tatom en film hitri in drzni". Tako zdaj gledata film, sicer herija poterja, tata se verjetno dolgočasi, ampak malemu na uslugo, bere podnapise. Jaz bom šla pa verjetno brat, imam neko novo knjigo, srečni otroci al kako je že. Zgleda obetavno, bom videla, ala, čau

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
4.7.2011 21:44:09   
ona
Ojla!

Ma spet mi dnevi letijo...sem se začela počasi učit oz. delat vaje za maturo in sem zdej pri angleščini...sej,jo kar obvladam,ma vseeno bi raje šla bolj sigurna na maturo user posted image
Vsak dan po malo,pa bo user posted image

Pri nas nič novega,otroci so doma,uživamo, se hodimo kopat...
TRIXI, v Sesljan grem menda v četrtek,če bom utegnila,lahko bi se pa dobile,ja!
za vaš bazen pa super in seveda za hlače...črne so zakon!!

ONOUR, kar verjet ne morem,da je treba v posvetovalnici toliko čakat,pa saj to ni normlano...je pa res fajn dohtarca,ne rečem,samo to čakanje bi pa lahko nekako porihtali user posted image
Veš,da me ima,da omenim direktorci ZD,ker jo nekako poznam...kaj misliš,mogoče bo potem boljšeuser posted image

A,ja veste,da sems e prijavla na facebook,ker sem se dobesedno mogla spet prijavit,ker sem dobila eno sošolko gor in si z njo dopisujem...ja tale FB sej je ok,samo zame je še zmeraj kr neki user posted image
Sploh se ne znajdem tam,pa čeprav nisem glih out glede računalnikauser posted image

No,zdej sem tam,mi ni pomočiuser posted image

Ala,vas pozdravljam,mi mulci spet nekaj težijouser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
5.7.2011 14:33:03   
onur
A,ja veste,da sems e prijavla na facebook,ker sem se dobesedno mogla spet prijavit,ker sem dobila eno sošolko gor in si z njo dopisujem...ja tale FB sej je ok,samo zame je še zmeraj kr neki Sploh se ne znajdem tam,pa čeprav nisem glih out glede računalnika

Jaz pa zadnjič gledam, kdo je ta ženska, ki mi je poslala prošnjo za prijateljstvo. Ma sem jaz en čuk. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona, daj res omeni direktorici, če jo poznaš, ker je že mene mikalo, da bi jo kar klicala. Pa sej čakanje je še. Moti me edinole to, ker so bolni in zdravi skupaj.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
5.7.2011 14:36:02   
onur
Drugač pa možeku je končal očetovski dopust in odhaja na delo. Ma mi tašča priskoči na pomoč, jutri pa pride še mama k meni. user posted image user posted image user posted image user posted image Ma navsezadnje pa sfolgam tudi sama. user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pa pri tavečji pozna Vidovo rojstvo. Pričela se je tako kregati in trmariti, da je joj. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa vsa nemočna ne vem kaj bi počela, ali se smejala ali kričala.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
9.7.2011 14:31:37   
ona
Ojla!

No,pa smo jo pričakali...vročino seveda user posted image
Ma jaz se ne pritožujem,imamo klimo po celi bajti,tako,da ni panike,lahko zunaj kuha kot hoče user posted image
Niti na morje se mi ne da it v tej vročini.Smo bli v četrtek,nas je šla ena kompanija mamic z otroci in je blo rav fajnuser posted image
TRIXI,vem,da sem ti obljubla,da ti povem kdaj grem,ma sedaj nas je bilo preveč žensk na kupu,ti povem za drugič kdaj jo spte mahnem,da mogoče prideš še ti namočit noge user posted image Mogoče,da grem drug teden v sredo,četrtek...še ne vem točno.

ONOUR,ja FB...se te prav zanalašč poiskala,da vidim tvoje otročičke na slikah...ful sta lušna oba!!
Kar se pa tega facebooka tiče,mi še vedno ni preveč všeč,tako,da verjetno dosti me ne boste našle for user posted image
Pa tudi sedaj se počasi že učim za maturo,ki se mi zdi,da bo tik tak...imam že 25.8 in potem naprej do konca avgusta,tako,da če pogledam,bo kar hitro tukaj konec avgusta user posted image
Bolje,da že zdej kaj vadim,da ne bo vse na kupu user posted image

APRILČICA,ste že nazaj iz morja?Kako je blo?
MID, kje si se spet skrila user posted image

Ja,mene tudi zanima,kje so ostale punce,ki so klepetale z nami,bi blo fajn vas spet kaj prebrat,tako,da KAROLINA, MUCKA, SNEG oz. ANAKARIN, pridte kej nazaj,no!!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
10.7.2011 8:42:33   
aprilčica07
Ola, mi smo se včeraj vrnili domov. Je blo lepo, ma prekratko. Vreme je blo prve tri dni precej slabo, pol pa super toplo. Tamala dva sta uživala, mi pa tudi. Sploh zvečer je blo zakon, ko so tamali zaspali.

Zdaj pa spet v realnost in it delat. Joj, kako se mi ne da. Pa vroče je ratalo. Bom dihala za drug del dopusta, ki bo enkrat v avgustu.

Ona: vidla, da si na FB. Pridna. user posted image

Onur: otroci različno odreagirajo na bratca al sestrco. Težko ti svetujem kako ravnat. Mogoče, da vse skupaj daš na ignor in bi pomagalo. Kadar je blo pr nas hudo oz, če ima Jakob ali pa zdaj tudi tamala kašne bolane fore (trma, preklinjane, ležanje sredi ceste), odreagiram kar se da hladnokrvno. In ponavadi pomaga. Če me pa znervirajo, pol pa je užitek.user posted image

Grem se malo z tamalimi ven igrat. Je pa ta velik nekam čuden. Upam, da ne zboli. user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
10.7.2011 11:04:38   
onur
Živjo.

Ona, držimo pesti za maturo. user posted image user posted image user posted image user posted image Anakarin, pa je aktivna na FB.

Aprilčica07, kam pa greste avgusta na dopust?

Joj, midva z mojim se pa še premišljujeva, kdaj bi šla. On navija za september, jaz za avgust, ker septembra se itak ne bomo mogli kopati zunaj. Bomo videli, kako bo v službi lahko dobil dopust, pa itak moramo malo pokombinirat, ker imamo 10.8. posvetovalnico.
Drugače smo ok. Imam mamo na dopustu tako, da je svet lepši in lažji. Veliko smo zunaj in se hladimo na terasi, ko zapali pa se hladimo v hiški. Drugega nič kaj takega. Edinole našega mladinca nismo še kopali, ker se popek kar noče posušiti.

Neposredna povezava do sporočila: 4046
10.7.2011 15:17:35   
aprilčica07
Onur: ali bomo šeli na Roglo, ali v Olimje, ali pa v Bohinj.. V glavnem še teden dni dopusta zagotovo pade. user posted image

Sicer pa Jakob kuha. Nima nekih znakov, vročina pa kr visoka. Upam, da mine samo od sebe.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
10.7.2011 17:15:43   
onur
Sicer pa Jakob kuha. Nima nekih znakov, vročina pa kr visoka. Upam, da mine samo od sebe.

Pikapoke, da se kaj ne razvije. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4048
12.7.2011 10:24:39   
aprilčica07
Pozdravček iz službe.. joj kako je hudo pridet nazaj. Diham za drugi del dopusta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob je HB ok. Je bla vročina samo v nedeljo, precej visoka. No,včeraj je bil pa že kot nov (trkam).

Zdaj uživata oba doma, pri naših. Popoldne jih peljejo v Sesljan. Verjetno grejo prvič, zdanjič in nikoli več z obemi hkrati. user posted image

Nič, včeraj sem se malo postrigla in sem kar zadovoljna. Je malo krajše, ampak ok, bojo zrastle.

Grem delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
12.7.2011 15:48:22   
ona
Ojla!

mater kako je meni dosadno bit doma nonstop,če mi verjamete ali ne user posted image
Bom prav mogla it jutri do Sežane,ker če ne bom umrla...cel dan sem v knjigah-spet user posted image ali v loncih user posted image
Otroci še dobro,da so pridni in se zaigrajo po svoje,bom pa mogla obvezno it vsaj 1x na teden v Sesljan,če ne bom znorela user posted image

APRILČICA, verjamem,da ni fajn spet v službi,ma upaj na drugi del dopusta,pa bo šlo hitreje mimo.
Za Jakoba pa še dobro,da je ok,verjetno je bila vročina od te toplote.
Si pa predstavljam vaše z obemi na morju...jao,po moje grejo res prvič in zadnjič user posted image No,boš videla,pustimo se presenetituser posted image

ONOUR, je pa fajn,da imaš mamo pri sebi,pride prav sedaj user posted image

Nič,grem naprej se dolgočasit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......