Tulipan12
|
Pa jaz ne bežim, če glih jamram, da ni nič. No, če sem poštena, sploh nimam prižgane! Jaz tak redko prižgem TV, da če jo že, potem je vsem jasno, da rabim mir in da naj gredo buljit v škatlo. Dan: dopoldan dooooooolg sprehod z Luko. Ne vem, kdaj sva nazadnje toliko vozičkala, mislim, da pred morjem. In je pasalo danes, full. Kosilo sem kuhala danes samo za Luko, ker smo šli potem k moji mami, pojedli kosilo, T. je šel preverit, če je moja mladinska postelja še mehka , mi pa smo šli ven. Je kar nekaj otrok na naši ulici (pri mojih) in Lia tam full uživa, pa še edina punčka je. (kot zanimivost: v današnjem Večeru, kjer so objavljena rojstva, sem naštela 14 fantkov in 4 punčke - mislim, da je danes objava od vikenda. Noro dosti fantkov je, to bodo naše pikice ogrožene, pikeci pa srboriti petelinčki ). No, ob 19h, ko smo pa začeli pakirat za domov, pa je Lia jokala kot dež, ker ji je bilo seveda super-duper, je na koncu cela ulica stala okoli našega avta, ker je princeza tulila, oni pa so jo mirili, da bo še prišla, da so vsak dan zunaj, ipd. Nakar sem ugotovila, da je bila dejansko nenormalno žejna, ker je spila plastenko vode 0,33l v cca 5min! In včeraj se nam je isto zgodilo. Totalni jok (sicer zato, ker smo šli iz Bumbarja), ampak spet voda, ko jo spije, kot da bi obrnil ploščo. Očitno ji moram vodo ponudit kar večkrat, sicer sama reče, ko je žejna, ampak je takrat verjetno že prepozno. Ste tudi same opazile kakšno vedenjsko razliko, če jim kaj manjka? Kokica, kaj to greš v azil, si izbereš psa in ga pelješ na sprehod? Full lepo. Bova z Lio tudi probali.
|