|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
18.7.2011 9:34:19   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
pogrešaaaammmm jo. user posted image user posted image user posted image

Vse je tako mirno user posted image user posted image user posted image

user posted image  zdaj si vzami čas samo za sebe in seveda za dragega, Lija pa verjetno uživa na polno!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
18.7.2011 9:55:38   
Najaa
Dobro jutro.

Danes sem že 98% boljše, že skoraj stara sablja.user posted image Zjutraj sva se s Tijo zbudili in ker nisva mogli spat, sva šli na sprehod. Je bila tako smešna, ko je vzela daljnogled s sabo in hodila in gledala, ko prava turistka!user posted image Pol je padla še ena kavica in kakav (ta je padu dobesedno, ker ga je celega zlilauser posted image ), pa še maš šetnje in domov. Vreme je super za sprehajanje, ker ne žge sonce, kaže da se nas bo malo usmililo in bomo lažje dihali.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
18.7.2011 21:05:26   
KOKICA32
ČEr!
Se vam javljam iz mojega dopusta. 1. dan je takorekoč za mano. Vreme nama je malo uničilo načrte a sva se prilagodila. Tudi midva sva zjutraj šla na pijačko, kakav, sok in vodo...>Danes je kakal ziher 6x, da sem mu že rekla, da je sedaj pravi čas, da začne na WC hpditi,. ker mu bom vse te plenice extra zaračunala.user posted image

Smo pa imeli dve nesreči, včeraj zvečer si je presekal zg. ustnico in fasal rano (presekanino) pod spodnjo ustnico (kri je loila v potokih, ful sem se vstrašila zaradi zob, a je danes že grizel hrano...), danes pa si je presekal nosnico in ima nos kot boksar zatečen. Spet kri...user posted image

Danes sem imela pregled pri G. Vse je okej, dete tehta že cca 1200g, je dol obrnjena, materenični vrat drži, morje mi ful priporoča, pa tudi glede vožnje s čolnom je rekla, da ni panike, ko me je malo skrbelo...user posted image user posted image user posted image   Pozanimala sem se že za EA in sama mi je predlagala akupunkturo.

Jutri bova šla v MB azil sprehajati kužke, potem pa imam frizerja.

Tasa user posted image user posted image user posted image do sedaj si jo verjetno že kaj slišala po telefonu in ti je verjetno kaj bolje...

Tulipan- hvala za poročilo...okej, če tebi rata v eni sobi, potem bo meni tudi ratalo...I hope!user posted image

Najaa- super, da si bolje. Si plavala?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 18.7.2011 21:06:49 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
18.7.2011 23:37:07   
Najaa
Kokica user posted image za tvoje detece in vesela sem, da je vse ok. user posted image
Bogi Valentin, kaj je bil še pod vplivom lune al kake slabe dneve ima on to zdej, da se je tak razbil?user posted image
Kdaj greste na morje?

Nisem plavala. Ni mi pasal it še v vodo. Tud sonce mi še ni pasal ful. Me je kar zdelala ta angina. Bolj, kot sem si misla, da bo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
19.7.2011 10:08:37   
Tulipan12
Kokica, sem mislila, da si že na morju.user posted image Dva poroda zgleda zahtevata svojo žrtev sivih celic, ker sem res full pozabljiva.user posted image  Kaj pa je bilo, da si je razklal ustnico in nos? Saj če pogledam Lio, ima noge plave, vijolične in zeleneuser posted image  od vseh padcev. Pa zadnjič je prstek v pumpo za blazino dobila, seveda je tekla kri, pa še to na tistem prstku, ko so ji zjutraj kri za vrtec jemali.user posted image
Jaz sem pa danes Muser posted image  dobila, kar pozabljam, da pride to vsak mesec, zdaj pa mi je jasno, zakaj sem bila zadnje dni tako lačna in brez energije.
Jutri sem sama z deco, pelje T. prijatelje v Rijeko, ker imajo na ototku Unije hišo in to je otok brez avtomobilov, zato jih vsako leto odpelje/va, da ne rabijo avta puščat na parkirišču. BTW, tam je bila spočeta Lia.user posted image  Upam, da ne bo dežja, da bomo lahko zunaj, ker ne vem kaj si bomo vsi doma počeli.
Naja super, da si bolje, ta angina pa te res zdela, vidim po Luki, čeprav verjetno je dosti kriv antibiotik, ne? Luka je zdaj že mimo. Končno je spet pravi mali dobrovoljček, le spanje ima/mo še vedno moteno. Se zbuja ne glede na to, kdaj gre spat, koliko se prej utrudi ali koliko večerje poje. Pred tem je spal po šolsko, na tri uce dojenje, zdaj pa ni nobenega pravila. Drug teden pa gremo za 16 dni na morje in pričakujem, da se bo ta ritem še bolj zmešal, upam, da se nam do septembra malo porihta vse skupaj.
Lia gre septembra v vrtec. Nisem srečna.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
19.7.2011 10:11:10   
Tulipan12
Kokica, seveda ti bo ratalo glede spanja. Moja izkušnja: najhuje pri dveh (tako malih) otrocih je, da ne moreš bit nikoli 100% samo za enega. To mi je najhuje. Vse drugo potrpiš, ker je na tebi, kar se pa na njiju prenaša, pa ne moreš spremenit.

Neposredna povezava do sporočila: 3306
19.7.2011 11:05:40   
Najaa
Tulipan jaz sem samo hvaležna AB, da me je rešil muk.user posted image Res, tako kot me je pa tale angina zdelala... po treh dozah AB sem bila že bistveno boljša. Edino mi ni všeč, da jih moram zdaj vse pojest.user posted image user posted image Pa vem, da moram.

Neposredna povezava do sporočila: 3307
19.7.2011 14:43:05   
KOKICA32
Ojla punce,

ne, nisem še na morju...v soboto gremo...

Ustnico si je presekal na WC školjki, ko je sedel na nastavku in je migal, da se mu je obrnil in je z glavo (usti) zarezal v bližnjo omarico in dobesedno z usti objel vogal omarice...nos pa pa vem kako, ker je bil sam v sobi je skalal po jogiju kot na trampolinu, kam pa je zarezal ne vem, niti mi ni povedal/pokazal. user posted image

Danes sva bila v azilu in sva na sprehod peljala eno psičko po imenu Lona. Valentinu se je zelo dopadlo, saj sva hodila debelo uro po goznih poteh in mi nič ni gnjavil, da ne more več ali kaj podobnega. Še bova ponovila.user posted image

Najaa- super, da si bolje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
19.7.2011 21:29:08   
KOKICA32
Čer!user posted image

Anybody?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
19.7.2011 21:36:26   
Najaa
Sam pozdravim in grem dalje tv gledat.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
19.7.2011 21:40:05   
Tulipan12
Čer, jaz se še potikam tu gor., čeprav je moja cela banda že v Deželi Mistra Šlafinskega!user posted image  Kokice se mi luštajo, pa se mi jih ne da spečt. Klasika.user posted image
Naja kaj gledaš, če ni nič??? Glih sem jamrala, da bi malo TV gledala!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
19.7.2011 22:03:41   
KOKICA32
A tako, pred TV bežite.

Kako ste preživele dan?

Neposredna povezava do sporočila: 3312
19.7.2011 22:06:00   
KOKICA32
Najaa, se kaj bojiš tornada?

http://24ur.com/novice/slovenija/veter-bo-lahko-lomil-veje-in-podiral-drevesa.html

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
19.7.2011 22:16:30   
Tulipan12
Pa jaz ne bežim, če glih jamram, da ni nič. No, če sem poštena, sploh nimam prižgane!user posted image  Jaz tak redko prižgem TV, da če jo že, potem je vsem jasno, da rabim mir in da naj gredo buljit v škatlo.user posted image
Dan: dopoldan dooooooolg sprehod z Luko. Ne vem, kdaj sva nazadnje toliko vozičkala, mislim, da pred morjem. In je pasalo danes, full. Kosilo sem kuhala danes samo za Luko, ker smo šli potem k moji mami, pojedli kosilo, T. je šel preverit, če je moja mladinska postelja še mehkauser posted image , mi pa smo šli ven. Je kar nekaj otrok na naši ulici (pri mojih) in Lia tam full uživa, pa še edina punčka je. (kot zanimivost: v današnjem Večeru, kjer so objavljena rojstva, sem naštela 14 fantkov in 4 punčkeuser posted image  - mislim, da je danes objava od vikenda. Noro dosti fantkov je, to bodo naše pikice ogrožene, pikeci pa srboriti petelinčkiuser posted image ). No, ob 19h, ko smo pa začeli pakirat za domov, pa je Lia jokala kot dež, ker ji je bilo seveda super-duper, je na koncu cela ulica stala okoli našega avta, ker je princeza tulila, oni pa so jo mirili, da bo še prišla, da so vsak dan zunaj, ipd. Nakar sem ugotovila, da je bila dejansko nenormalno žejna, ker je spila plastenko vode 0,33l v cca 5min! In včeraj se nam je isto zgodilo. Totalni jok (sicer zato, ker smo šli iz Bumbarja), ampak spet voda, ko jo spije, kot da bi obrnil ploščo. Očitno ji moram vodo ponudit kar večkrat, sicer sama reče, ko je žejna, ampak je takrat verjetno že prepozno. Ste tudi same opazile kakšno vedenjsko razliko, če jim kaj manjka?

Kokica, kaj to greš v azil, si izbereš psa in ga pelješ na sprehod? Full lepo. Bova z Lio tudi probali.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
19.7.2011 22:20:15   
Najaa
Nič ni po tv.user posted image Tako da sem prišla nazaj. Ostali moji so tudi v tisti deželici Tulipanovi haha, dobro si napisala!
Ne bojim se tornada, ker za enkrat je vse mirno. Popoldan je nekaj kazalo na nevihto, pa je šlo stran in zdej je jasno nebo.

Neposredna povezava do sporočila: 3315
19.7.2011 22:22:24   
Tulipan12
Če katero zanima:
http://www.carobnidan.si/index.php?page=program
Mi gremo, če bomo doma.

Neposredna povezava do sporočila: 3316
19.7.2011 22:27:36   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nič ni po tv.user posted image Tako da sem prišla nazaj. Ostali moji so tudi v tisti deželici Tulipanovi haha, dobro si napisala!
Ne bojim se tornada, ker za enkrat je vse mirno. Popoldan je nekaj kazalo na nevihto, pa je šlo stran in zdej je jasno nebo.

Ma meni se prav lušta en dober film, ker ko mam user posted image , se že od nekdaj rada zleknem pred TV, malo odmislim bolečino in se razvajam. Zdaj pa ni nič. Za kino nisem zrela (beri:Luka), nikoli pa se nisem lotila sama downloudat filmov, moja filmopekica pa je na morju!user posted image
Eh, ne bo tornada, bo pa se kar pošteno shladilo. In zna bit, da se bo morje res full ohladilo, to sem pa žalostna, ker mam rada neke normalne stopinje, pa Lia tut bolj uživa, če je toplejša voda.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
19.7.2011 22:29:07   
Tulipan12
Lii sem kupila kopalke. Lepe Disneyeve sem našla v NKD, šla sem pa not, ker sem neko posodo videla, pa prišla ven s kopalkicami.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3318
20.7.2011 9:52:35   
Najaa
O super, Tulipan, v NKD bom šla tudi jaz pogledat za kopalke. Hec je, kako hitro teli otročki znucajo kopalke.user posted image Tija ima ene nove in ene stare, pa so nove (ki jih tudi več nosi) bolj znucane na riti kakor stare. Nikine pa da ne govorim. Ene so dale čez že ene par punčk in so same mucke na riti.user posted image
Ma kakšen tornado, pretiravajo. Včeri je pol začelo deževat, zdej tudi še dežuje malo, to je pa tudi to. Sej paše mal ohladitve in malo razvajanja notri v deževnem vremenu. Ja, to pravim zdej, čez eno uro bom pa že v nebo gledala, če se bo kej zvedrilo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3319
20.7.2011 9:53:29   
Tulipan12
Good morning!user posted image
Naša noč spetuser posted image , pa mi je T. rekel, kak sem lahko tak dobre volje. Očitno se človek kr navadi al pa sem tak naspidirana od nespanja.user posted image
Ok, vprašanjeuser posted image : kdaj boste potovale na morje, tiste, ki greste malo dlje? Mi gremo najprej v Rogoznico (med Primoštenom in Trogirjem), potem pičimo na Brač.  Vožnja v enem kosu cca 6 ur, to bi bilo brez ustavljanja, kar pa itak ne gre. Apartma prevzamemo v dopoldanskih urah. Kaj predlagate?

Neposredna povezava do sporočila: 3320
20.7.2011 10:00:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Če katero zanima:
http://www.carobnidan.si/index.php?page=program
Mi gremo, če bomo doma.

o fajn, zadnji dan T. dopusta bomo vedli kam se dat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3321
20.7.2011 10:03:31   
tasa_m
Tulipan, moji so šli v soboto med 2 in 3 uro zjutraj. Sicer so apartma prevzeli komaj po 14 uri ampak so tačas bili pri sestrični, ko je bila na enakem otoku.
Tak da pomojem če grete okoli 2 al pa 3 nemorete zgrešit user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
20.7.2011 10:22:24   
Tulipan12

Tulipan, moji so šli v soboto med 2 in 3 uro zjutraj. Sicer so apartma prevzeli komaj po 14 uri ampak so tačas bili pri sestrični, ko je bila na enakem otoku.

Kak pa so to izvedli, da se Lija ni prebudila?Al se je?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
20.7.2011 11:07:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kak pa so to izvedli, da se Lija ni prebudila?Al se je?
to pa nimam poja. Nisem spraševala... Pa tudi če se je je hitro nazaj zaspala, drugče pa je dediju kako zapela pa je tud šlo ven user posted image  user posted image
Se slišimo samo prek smsev, tak da komaj čakam naslednjo sobotoooooo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3324
20.7.2011 13:31:43   
trezika
Dan!!
Pa sem doživela nov šok... sem vam že pravila za sestro in njene probleme... me je prej stric klical, je od nedelje pri njemu in mi je povedal, da je zadeva prišla tako daleč, da bo sestro spravil v neko komuno na zdravljenje user posted image user posted image vzel ji je telefon in računalnik, jutri imata prvo svetovanje in mi bo jutri javil kako in kaj dalje... na vezi sem samo z njim, sestri je prepovedal stike ne samo z njeno družbo (v kateri so sami zadetki) ampak tudi z nami.... sem mu rekla, da me to sploh ne moti, če jo bo tako spravil v red... frajerka je namreč ne samo na alkoholu, ampak tudi na drogah, faks je zabluzila do kraja, mi vsi pa smo slepo verjeli, da ima res samo še en izpit do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem jezna, žalostna, razočarana..... hb da imam tako super strica, ki je zdaj pripravljen marsikaj žrtvovat, da jo spravi k sebi!!!! ker mama in ata tega trenutno nista sposobna, jaz pa tu pri nas tudi ne, ker ima tu takšno družbo, da bi s pitjem samo nadaljevala.... aja, pa še največja cvetka?? obstaja verjetnost, da je noseča user posted image user posted image user posted image user posted image danes popoldan bosta delala test in res močno upam, da ni... ker po moje niti ne bi vedela, kdo je ata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, saj ne morem verjet, da govorim o moji sestri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.