Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 9:10:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
uuuuu, to pa je porabil sape.... Dober je....meni se moti, če en mali balon napihnem. Ne pa celi grad.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 9:10:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Hip, hip HURA!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 9:59:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Najaa, pa ne no! Do kdaj pa še ostanete? Ja, danes smo bile "pridne". Samo ti si še manjkala. Na morju bomo še kar nekaj časa sam vseen mi je škoda vsake minute. Vreme je pa danes bolj oblačno in ta sopara! Upam, da se bo uscalo, da bo vsaj malo sveže.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 9:59:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tulipan, Najaa, Trezika oz. mamice punčk. V Lidlu imamo legice z potiskom metuljčka za 3€, tak da .... v H&M so od 5€ dalje. So pa v črni, beli in roza barvi. Hvala, da si povedala. To bom pa ziher kupila. In hvala za pikepoke.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 9:59:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nevenka, včeraj ji je T. v Hoferju grad napihljiv kupo Jaz sem bila proti ko je sam reko, ker sem vedela da je tak velik on pa ji je vseeno moral vzet. Saj bo še za drugega je reko Aja, pa včeraj ni bilo M. sem se mal zmotla, je bil sam nek rjav izcedek pa sem že misla da je menza prišla. Zdaj pa me šefica streže, mi sladoled pinese. In celo v posodici (ko bi mi ga le ) To je mogoče bila vgnezditvena....tako je bilo pri meni 2. Ne vem kakšen grad je to...a taki, ki ga lahko kot bazen ponucaš? Pri meni tudi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 10:02:28
|
|
|
|
Najaa
|
Pa dober dan. Danes je res dober, ker sem že boljše. Ponoči sem še vzela lekadol zarad grla, mislim pa da ne bo več treba. Sej ni čudno, še zdravnica je rekla, da kako je grdo zagnojeno. Danes so neki oblaki, pa mi čist paše in upam, da bo deževalo. tasa za grad, super je! Tulipan si danes s polno luno? Začela se je ob 8.40. Jaz itak nič ne morem jest tak da sem. Mogoče bom pol sam mal zelenjavne juhe pojedla, pijem pa skoz limonado brez sladkorja z malo cedevite, njami mi ful paše že par dni sam to pit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 10:05:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tudi pri nas je oblačno, deževalo še danes ni...pa tudi sopare ni čutiti, je kar sveže. Je pa včeraj kar namočilo. Kako je pasalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 10:58:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
Prosim ,če gremo na solitosa v toresa ob 21.15 - 21.30.Hvala za razumevanje Taša tebe ,pa naprošam ,če bi felix bila prej gotova na seminarju ,če ji tačas delaš družbo no obema .A lahko?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 11:12:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Prosim ,če gremo na solitosa v toresa ob 21.15 - 21.30.Hvala za razumevanje Taša tebe ,pa naprošam ,če bi felix bila prej gotova na seminarju ,če ji tačas delaš družbo no obema .A lahko? Se strinjam! Pridem! RICO TORES, danes od 21.15. do 21.30h!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 11:14:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 tasa, moj T. ima v ponedeljek rojstni dan , res imava neke skupne iztočnice! In ja, tudi tokrat ne vem, kaj mu naj kupim!!! Si je zdaj en kup cunj kupil , ker on ko gre v trgovino, skoraj nikoli ne prinese neke stvari po en komad. Recimo zobna pasta: vedno cca 10 kom , enkrat sva imela toliko steklenic olivnega olja, da sem se bala, da bo postalo žarko! In tako si tudi cote kupuje, če mu je nek model majčke všeč, si kupi par barv. Darilo: telefon ima skoraj novi, masaže imam jaz še kake 4 nepotrošene, če bi mu to bilo tak full, bi vzel moje. Fotoaparat, kamera in podobne moške igračke, so doma, parfumi na tričetrt polni... edino sem mislila, če bi mu vespo registrirala, ker si je ni lani, ker pravi da nima časa za njo-no, potem dejansko to verjetno nima smisla, ali pač? V glavnem, ne vem! Kako mi je to znano... moj se tudi zapiči v en model in pol bi samo to žulil. Npr. kavbojke nosi samo ene in pol si kupi več parov teh in zgleda, kot da ves čas v istih hodi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 11:14:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Torej, KJE se jutri dobimo? To mene tudi zanima, ker berem vse lepo po vrsti , glede noči pa je tak, včeraj sva z Luko po mukah zaspala ob 4h za noč. Ker če sem ga ob 20h položila v posteljo in se je vsakih 15min dvigoval in posedal do 4h, jaz to ne imenujem spanje. Vmes pa joki. Danes zaspal ob 20h, se zbudil ob 20.45 za dojenje , do zdaj je še mir. Ta osip mu mažem z neko kremo, z nekim hladilnim mazilom in sicer so rekli, da samo zvečer. Zdaj pa ne vem al ga zebe al kaj, ker je celi mrzli, ko se zbuja, tak kot da bi imel mrzli švic na sebi. Mi je komaj prej kapnilo, da ga mogoče res zebe (kar se mi zdi v tej vročini nesprejemljivo) in sem ga pokrila. Od takrat spi. No, prehitro sem rekla... bogec upam, da bo kmalu bolje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 11:14:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In ja kje se zdaj dobimo?? A gremo na Solitosa kjerkoli, samo povejte do 13h, da še zemljevide naštudiram
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 11:14:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! PETEK JEEEEEEEEEEEEEEEEE in moj zadnji zadnji dan službe! blagoooooooooooooooooooooooor ti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 11:14:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m taki je, napihljiv da lahko skačeš gor. uuuuuu, to mora bit žur
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 11:14:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nevenka, včeraj ji je T. v Hoferju grad napihljiv kupo Jaz sem bila proti ko je sam reko, ker sem vedela da je tak velik on pa ji je vseeno moral vzet. Saj bo še za drugega je reko Aja, pa včeraj ni bilo M. sem se mal zmotla, je bil sam nek rjav izcedek pa sem že misla da je menza prišla. Zdaj pa me šefica streže, mi sladoled pinese. In celo v posodici (ko bi mi ga le ) To je mogoče bila vgnezditvena....tako je bilo pri meni 2. Ne vem kakšen grad je to...a taki, ki ga lahko kot bazen ponucaš? Pri meni tudi! in pri meni pri Juretu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 11:14:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa dober dan. Danes je res dober, ker sem že boljše. Ponoči sem še vzela lekadol zarad grla, mislim pa da ne bo več treba. Sej ni čudno, še zdravnica je rekla, da kako je grdo zagnojeno. Danes so neki oblaki, pa mi čist paše in upam, da bo deževalo. vsak dan malce boljše, pa bo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 11:15:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tudi pri nas je oblačno, deževalo še danes ni...pa tudi sopare ni čutiti, je kar sveže. Je pa včeraj kar namočilo. Kako je pasalo. mi pa še kar čakamo dež včeraj se nam je še štirna spraznila, na katero imamo vezane wc kotličke in pralni stroj, pa vrtne pipe in potem sta moja moška šla na morje, jest pa ne znam preklopit vodo na vodovod. In sem šla na wc, potegnem vodo, pa nič no, ob 23h zvečer sem končno priklicala moža, da mi je povedal, katero ročko moram premaknit, da bo funkcioniralo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 11:20:37
|
|
|
|
felix7
|
aja, drage Štajerke, upam, da imate rade bučke, ker sem jih zjutraj nabrala in jih imam cel prtljažnik rastejo kot nore in jih moram potalat, ker mi ne moremo samo od bučk živet Tko da spomnite me, da jih ne bom nazaj domov vozila...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 11:37:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
Joj, ja, jaz sem priporočam za kakšno bučko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 12:12:11
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, ja, jaz sem priporočam za kakšno bučko! jaz tudi, jaz tudi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 12:15:41
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Prosim ,če gremo na solitosa v toresa ob 21.15 - 21.30.Hvala za razumevanje Taša tebe ,pa naprošam ,če bi felix bila prej gotova na seminarju ,če ji tačas delaš družbo no obema .A lahko? Se strinjam! Pridem! RICO TORES, danes od 21.15. do 21.30h! saj vem, da sem blond, ampak zdaj ne štekam najbolj.... najprej rico tores, pa potem hotel betnava, ali samo rico tores?? prosim za pojasnilo... hvala lepa no, saj pridem v vsakem primeru....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 12:17:02
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tulipan, Najaa, Trezika oz. mamice punčk. V Lidlu imamo legice z potiskom metuljčka za 3€, tak da .... v H&M so od 5€ dalje. So pa v črni, beli in roza barvi. hvala... to pa bo treba it nabavit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 12:21:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
tezika kar do zelenega mosta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 12:22:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Prosim ,če gremo na solitosa v toresa ob 21.15 - 21.30.Hvala za razumevanje Taša tebe ,pa naprošam ,če bi felix bila prej gotova na seminarju ,če ji tačas delaš družbo no obema .A lahko? Se strinjam! Pridem! RICO TORES, danes od 21.15. do 21.30h! saj vem, da sem blond, ampak zdaj ne štekam najbolj.... najprej rico tores, pa potem hotel betnava, ali samo rico tores?? prosim za pojasnilo... hvala lepa no, saj pridem v vsakem primeru.... trezika, sprememba plana, ne bom spala v Betnavi, tako da ni nujno, da se tam dobimo in so punce izbrale Rico Tores. A mi lahko ena napiše še naslov tega lokala? Hvala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.7.2011 12:22:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, ja, jaz sem priporočam za kakšno bučko! jaz tudi, jaz tudi ni problema
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.