|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
15.7.2011 12:37:38   
Najaa
Jaz tudi, če boš še kaj na morje zavila!user posted image user posted image

No pa mi je mal dolgčas. Ravno prebrala eno noro dobro knjigo, tako po resničnem dogodku in za zjikat se. Zdej pa zmanjkal literature in ker sem že boljša, lahko celo malo več časa za rač. sedim.
Mi se bomo pa zgleda še kopal danes no jaz ne seveda, punci pa. Od deža ni več niti D! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
15.7.2011 12:38:18   
Najaa
haha zdej bom pa JAZ glasna - PRVA PRVA PRVA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
15.7.2011 12:56:31   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Prosim ,če gremo na solitosa v toresa ob 21.15 - 21.30.Hvala za razumevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taša tebe ,pa naprošam  ,če bi felix bila prej gotova na seminarju ,če ji tačas delaš družbo no obemauser posted image .A lahko?

Se strinjam! Pridem!

RICO TORES, danes od 21.15. do 21.30h!

saj vem, da sem blond, ampak zdaj ne štekam najbolj.... user posted image najprej rico tores, pa potem hotel betnava, ali samo rico tores?? user posted image user posted image prosim za pojasnilo... hvala lepa user posted image no, saj pridem v vsakem primeru....

Najprej Tores in samo Tores....Betnava odpade, ker Felix ne bo spala tam.user posted image Kapiš?user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
15.7.2011 12:58:05   
KOKICA32
Felix:

http://www.rico-torres.si/onas.php

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
15.7.2011 13:44:43   
tasa_m

Felix:

Takoj mi je v oči padel JEDILNIK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
15.7.2011 13:45:47   
tasa_m
Sem v Lenartu. Tamala je že šla, me sploh ne šlivi., samo dedi, dedi se dere. Zdaj je šla z Žanom v Hoferja, ko šora mamo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
15.7.2011 13:54:51   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Felix:

Takoj mi je v oči padel JEDILNIK user posted image user posted image user posted image

Meni tudi....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
15.7.2011 13:55:37   
KOKICA32

Sem v Lenartu. Tamala je že šla, me sploh ne šlivi., samo dedi, dedi se dere. Zdaj je šla z Žanom v Hoferja, ko šora mamo user posted image

Premala je, da bi razumela, da te tako dolgo ne bo videla...Drugače pa je to dobro za njo. Naj uživa!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
15.7.2011 13:56:50   
KOKICA32
Meni pa se taaak vleče, ej. Še ena urca pa domoovvvvv! Komaj čakam, ker nimam več pametnega dela.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
15.7.2011 14:00:11   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Prosim ,če gremo na solitosa v toresa ob 21.15 - 21.30.Hvala za razumevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taša tebe ,pa naprošam  ,če bi felix bila prej gotova na seminarju ,če ji tačas delaš družbo no obemauser posted image .A lahko?

Se strinjam! Pridem!

saj vem, da sem blond, ampak zdaj ne štekam najbolj.... user posted image najprej rico tores, pa potem hotel betnava, ali samo rico tores?? user posted image user posted image prosim za pojasnilo... hvala lepa user posted image no, saj pridem v vsakem primeru....

trezika, sprememba plana, ne bom spala v Betnavi, tako da ni nujno, da se tam dobimo in so punce izbrale Rico Tores. A mi lahko ena napiše še naslov tega lokala? Hvala user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image super za spremebo plana user posted image

kaj te bo katera od marčevk vzela pod streho? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
15.7.2011 14:01:08   
trezika

Felix:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te si pa le prišparaj želodec za večer user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
15.7.2011 14:01:46   
trezika

Se strinjam! Pridem!

Najprej Tores in samo Tores....Betnava odpade, ker Felix ne bo spala tam.user posted image Kapiš?user posted image

aber naturlich user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
15.7.2011 14:02:58   
trezika

saj bo hitro minilo.... vidva z dragim pa tako imata dosti dela do njene vrnitve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
15.7.2011 17:57:10   
tasa_m

saj bo hitro minilo.... vidva z dragim pa tako imata dosti dela do njene vrnitve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
16.7.2011 10:57:00   
Najaa
Daaaan. Kaj danes ste vse mačkaste od včerajšnjega žuranja?user posted image

No jaz sem sama doma, zadolžena za kuho in počitek, ostali so na plaži. Sem že prav lačna danes, ko že 4 dni nisem nič kaj jedla, tak da komaj čakam, da se skuha.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
16.7.2011 23:31:03   
Tulipan12
Čer!
Dežurna tu!user posted image  No, saj včeraj sem bila v mislih z vami (beri: faušuser posted image ), da se mi ni izšlo. Ta teden se mi zdi najdaljši v letu... Včeraj je celi večer samo joška pomagala, ob 2h pa sem T. zbudila in rekla, da ne morem več, ker sem bila že čisto izčrpana in obupana. Pa sta šla v dnevno in se igralauser posted image  do 4h, potem pa spanje... Saj bo, ne? Kokica in Felix, ne strašim vaju, do nedelje je bil zlat!user posted image  In bo spet! Angina je že mimo, pikice so tudi že šle pa-pa, mislim, da še samo kak dan ali dva in bo spet tak kot je bil prej. Sem pa danes probala še eno varianto-nisem mu dala korenčka v kašo, ker se mi zdi, da ne more kakat po njem in se je od 20.30 do zdaj zbudil samo enkrat-ogromen napredek, ampak saj pravim, počakajmo, kaj prinese noč.

Kak ste se imele???????

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
16.7.2011 23:32:07   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nevenka, včeraj ji je T. v Hoferju grad napihljiv kupo user posted image Jaz sem bila proti ko je sam reko, ker sem vedela da je tak velik on pa ji je vseeno moral vzet. Saj bo še za drugega je reko user posted image

Aja, pa včeraj ni bilo M. sem se mal zmotla, je bil sam nek rjav izcedek pa sem že misla da je menza prišla. user posted image

Zdaj pa me šefica streže, mi sladoled pinese. In celo v posodici user posted image user posted image (ko bi mi ga le )

user posted image user posted image user posted image To je mogoče bila vgnezditvena....tako je bilo pri meni 2. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem kakšen grad je to...a taki, ki ga lahko kot bazen ponucaš?

Pri meni tudi!user posted image

in pri meni pri Juretu user posted image user posted image

in pri meni pri Luki!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
16.7.2011 23:33:13   
Tulipan12

user posted image

In bosta Lija in Maj!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
16.7.2011 23:34:57   
Tulipan12

uuuuu, to pa je porabil sape....user posted image Dober je....meni se moti, če en mali balon napihnem. Ne pa celi grad.user posted image

??????????????????????????? Mi smo kupili istega, pa smo šli še po kompresor, ker ga na nožno pumpo nismo mogli napumpat!!! Svaka čast tvojemu dragemu!!!user posted image user posted image user posted image

Mislim Tasinemu!user posted image user posted image user posted image  eh, sem zašla s posti...

< Sporočilo je popravil Tulipan12 -- 16.7.2011 23:35:36 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
16.7.2011 23:56:34   
Tulipan12

Aja, še to, Tulipan! Kaj se ti Lia zbuja ponoči, ko se Luka joče ali ga ne more slišati (oddaljenost)? Je ona v svoji sobici in Luka pri vaju v spalnici? Kako ju uspavaš, ti vedno kdo pomaga al gre samo tebi tudi? Pač se malo pripravljam. user posted image

Mi spimo vsi v isti sobi (ker druge nimamouser posted image )! Imamo samo dve veliki sobi (spalnico in dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, kopalnico, shrambo in hodnik. Spalnico sva bolj kot ne preuredila v otroško sobo, ker nameravava do selitve ali adaptacije spati v dnevni sobi, ampak je zaenkrat še neizvedljivo, ker Luka še ne prespi noči. Lia ima svojo posteljo, Luka kinderpet, midva pa 2 jogija kar na tleh, da sva pridobila še malo več prostora v sobi, pa še fajn priročno je zdaj, ko Luka začenja kobacat.
Uspavanje: Med 19h in 21.30 me ni!!!user posted image Zginem!user posted image  Okoli 19h nekje smo navadno doma, jaz začnem ali kopat ali tuširat ali samo umivat Luko, potem se porihtava v pižamico, joška, spanje okoli 20h. Medtem (če sem sama) dam Lii večerjo in risanko, potem rihtanje v pižamico in uspavanje okoli 21.30. Če je T. doma (kar večino itak je), ji on naštima kako risanko, jo stušira, porihta za spanje, hrana je večinoma na meni, uspavam jo jaz. Mogoče da je v 2 letih 10x izrazila željo, da bi jo uspaval on, če sva bila oba doma. Midve se včasih uspavava tudi do 30min, pa se Luka ne zbudi. Ko se Luka ponoči zbuja, se je mogoče v 6 mesecih zgodilo, da je kakih 5x to zbudilo Lio, pa še to bolj na začetku, zdaj je že kar navajena na njega in ga verjetno presliši. Vem, da je bila enkrat full smešna, jaz sem bila verjetno preutrujena in ga je ona slišala pred mano, pa je rekla: joj, mami, pa daj mu že dudo!user posted image  V glavnem, ni panike, se ne motita med seboj. Je pa ta večerni ritual res dolg. Med vikendi, ju pa še opoldan uspavam, okoli 12h, prvo Lio, potem Luko (no, on rabi bistveno manj časa kot Liauser posted image ), tak da nam rata celo vsem 4 naenkrat zalegnit pred kosilom!user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
17.7.2011 10:58:03   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
pogrešaaaammmm jo. user posted image user posted image user posted image

Vse je tako mirno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
17.7.2011 12:36:24   
Najaa
tasa user posted image jutri bo že bolje.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
17.7.2011 16:09:24   
tasa_m

tasa user posted image jutri bo že bolje.
Hvala Neja user posted image

Jutri bo bolje ja, ker grem v službo ob 6 pa sem do 14h tam. Pol pa tak s kolegico na rolarje. Tudi ona je njeno tamalo (5 let) dala na morje z babico za 14 dni in je v totalnem bedu. Ravno prave sma se zdaj skup spravle da bove rolale user posted image user posted image

Sem pa danes od Lijice botre in botrčka tamalega Izaka nacartala.To pa je tak lep otrok, kot ga že dolgo, dolgo nisem vidla. user posted image Non stp dobre volje, pravi smeško. Sem jima rekla da ko bo kriza, da pridemo cartat, pa je Seba reko da nama ga data za kako urco da lahko greta ona dva v kino user posted image user posted image

Zdaj pa sma se z Tomaem najedla- lepinja s sirom ter solata, zdaj pa stari moj TV gleda, jaz mal po netu prečekiram pol pa grem ustvarjat. ker drugače baucoma več tak majčke nebodo prav user posted image user posted image user posted image Že 2 mesca rišem gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
17.7.2011 18:15:14   
Najaa
user posted image za cartanje z dojenčki.user posted image Mi imamo pa itak dojenčka doma, ker Nika reče "jaz nisem Nika, jaz sem dojenček" in se namesti v položaj za cartanje in kao joka in take, ma prava je.user posted image
Smo bili danes na pikniku za kosilo tule pri enih sosedih, zdej so pa otroci z babico na plaži jaz sem pa spet doma. Jutri grem pa tudi jaz spet malo plavat.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
17.7.2011 20:47:54   
tasa_m

user posted image za cartanje z dojenčki.user posted image Mi imamo pa itak dojenčka doma, ker Nika reče "jaz nisem Nika, jaz sem dojenček" in se namesti v položaj za cartanje in kao joka in take, ma prava je.user posted image
Smo bili danes na pikniku za kosilo tule pri enih sosedih, zdej so pa otroci z babico na plaži jaz sem pa spet doma. Jutri grem pa tudi jaz spet malo plavat.user posted image
Ja, ja Lija zna tudi bit dojenček :)

No, super pol pa jutri le nadoknadi ;) user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.