|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
12.7.2011 9:00:25   
nalia
srečica držim pesti da bo vse okuser posted image ,javi kaj boš zrihtala,držim pesti da je vse ok!

alja tebi pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da te glavobol čimprej mine,glede šefice se ne sekiraj,sem bila skoraj na istem pred leti sem tudi mislila kako se mi v službi fajn zastopimo potem pa sem pač razčistila sama s sabo določene stvari in mi ne pridejo več do živega sploh,nasprotno ko do česa pride in se ljudje takrat spomnijo da sem pa jst vredu in tko jim jst obrnem hrbet in lepo povem jst sem v službi zato da preživim sebe otroka,zato da zaslužim denar,jst nisem v službi zato da sklepam prijateljstva,prijateljev imam dosti in so vsi šokirani od takrat je pri nas veliko bokljši odnos in se bolje zastopimo,se imamo radi ampak samo do trenutka ko zapustimo delovna mesta in meni je tko čist fajn,so sodelavci ki se slišim z njimi tudi v prostem času in so ljudje ki zame v prostem času ne obstajajo,pa se ne obremenjujem s tem,kaj misliš da je mene ko sem bila v prvi porodniški v celem letu kdo poklical????nihče,no mogoče parkrat res najbližji,sem pa stavri poštimala in ti povem da je bolje tako vsaj zame,dela ne nosim domov,je čist kul tko in zdej odkar sem doma v mesecu in pol so me vsi poklicali kako sem na moje veliko presenečenje,hočem ti povedat samo to,da sploh ni važno kaj si mislijo in res ne pričakuj kakega usmiljenja od njih,oni so tvoji sodelavci ne prijatelji s nekolegialnimi odnosi in jih vzemi kot take,boš manj prizadeta in razočarana sama,kar pomeni da tudi če komu se nekaj slabega dogaja tudi tebi nebo več mar..se boš morala pripravit do tega razmišljanja če ne boš za vsako malenkost se sekirala in obremenjevala brezveze,ta čas ko si doma z otrokom se raje posveti otroku se z njo igraj,otrok čuti napetost staršev in ta v trebuščku tudi,res ni vredno alja..upam da ne zameriš no,res ti želim vse dobrouser posted image

< Sporočilo je popravil nalia -- 12.7.2011 9:13:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
12.7.2011 12:11:05   
MAMI 4
Sem že nazaj...padla sem na stol...kako je vroče...mali so pa padli na kavč izmučeni pred tv. Morje nas je ohladilo je pa takaaaa gužva. Mi smo šli samo plavat, malo na igrala in domov. Pa slikica nam je ratala, tako, da jutri pa osebno delat.

Pokritega trebuha za tisto urico nisem imela...

AljaAn- ne počuti se krive za službo pa bo ok...Vidim, da jim bi vseeno rada ustregla, zato ti je tudi hudo in se s tem toliko obremenjuješ. Če si noseča in ne moreš več delati po 10 ur pač ne moreš in če greš na bolniško zaradi tvojega otročka, greš z razlogom. Če boš delala še naprej, delaj kolikor lahko, verjamem, da daš vse od sebe, zato brez slabe vesti. Oni pa naj se sprijaznijo ali ne, to je tvoje življenje. Si mamica skoraj že 2 otrok in če se bodo mulili manj ali bolj tega ne bojo spremenili. Tvoja prioriteta je pa družina, kar je normalno...Zato delaj in ne obremenjuj se z njimi. Veseli se nosečnosti. Če ti pa rata na bolniško pa toliko bolje...

nalia- user posted image staršema in sinčku

Za voziček javim, nisem še šla in verjetno danes odpade...

srečica upam, da je vse ok...me po SS smo res prestrašene...morem reči, da se stalno sprašujem ali sem se spotila ali je izcedek ali pa mi odteka plodovnica...

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
12.7.2011 12:50:22   
AljaAn
Mami nič čudnega če ste "popadali" po stolih in kavčih. saj se tudi dihati ne da. No slikice so uspele user posted image in še malo ste se nakopali ... fouš user posted image

Glede moje službe ... samo malo jamram, ker sem res žalostna na trenutke. Nalia in Mami lepo sta napisali. Pa saj mi zdaj full grozno prav biti tam, ampak me pa odnos malo boli. delam s strankami in smo samo tri..šefinja in sodelavka. Skupaj smo že 17 let in saj pravim do moje porodniške je bilo vse super. Obe s sodelavko sva bili vedno na voljo in to 13 ur na dan če je bilo treba. Potem pa že pri moji prvi nosečnosti panika in slabi odnosi ko sem prišla nazaj. Sodelavka še nima otrok, pa tudi ona ve da bo tako ko jih bo enkrat imela. Je pač tako, da si pri nas pomemben samo če delaš kadar ti rečejo, ko pa ti kaj potrbuješ pa ni nič od tega. No pa saj najbrž ni samo nas tako...na žalost je vse več služb takšnih. Je pa potem smešno, ker je mož rekel, da bi ostala doma po porodniški in sem se nekako zmenila z njim, da bom delala po štiri ure. In moja šefinja ve da mi ni potrebno hoditi delat, pa se vseeno obnaša tako. nazaj sem šla pa itak izključno zaradi sebe, ker res rada opravljam svoj poklic in zaradi mojih zlatih strank.

Zdaj pa dovolj o tem, ker lahko pišem še naslednjo uro.

Moja malčica jeeeee user posted image user posted image Je ravno pojedla za kosilo polento z omako. Revčka...prvi obrok od prejšnjega petka...torej deset dni. Zadnje štiri dni je sicer jedla juhe in kakšen puding, ampak danes pa kosilo. Kako jo je bilo lepo gledati kako je.

Zdaj se moram samo še zmeniti z njo, da gre spat, ker damica pravi, da ona pa ni nič utrujena in da grem lahko kar sama v posteljo, pa bo ona raje risala in brala knjigice.

A se samo meni zdi ali je danes mao več zraka? No vsaj na našem koncu. Pri tebi Mami verjame da ni tako.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
12.7.2011 12:55:19   
Monstera
MAMI4 kako bo z vozičkom, a bo veliko zasedel ali ne, ne vem, nama je bolj štirikolesnik pokazal, ker sva bila bolj zainteresirana zanj. Ampak imajo pa simple gumbek, kjer še koleščka lahko dol pobereš, pa še manj placa zavzame. Ne vem, boš videla, sporoči kako so ti bili ušeč :D

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
12.7.2011 14:35:12   
srečica17
Vsem prav lepa hvala za skrb.
Očitno sem jaz malce preveč panična.
Lani , ko so mi uplahnela prsa, sem šla naslednji dan h G in srček ni več bil. Zato sem bila danes tako panična.

Pregledala me je vaginalno (zaradi izcedka, ki ga ni več in ga tudi G ni opazilauser posted image ......mogoče sem jaz u paniki videla tri kapljice potu?????....ne vem)
UZ je pokazal nekaj živahnega migajočega.......srček je veselo biluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse kot je treba 9,5 cm, PDP premaknjen tudi s strani moje G na 2.1. (na nuhalni PDP 27.12).

Hvala punce k ste mislile name. Si nisem mogla pomagat, sem se pač ustrašila Tako sem vesela, da je vse OK.

Danes je res malce lažje dihat.user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
12.7.2011 15:45:57   
vdrugomami
Hi!

Mama mia, jaz diham na škrge, pri nas je za znoret vroče.... Sem pa 99,9% sigurna, da moj bebi brcauser posted image  Je sicer zgodaj, ampak mislilm, da je to to, sem zelo veselauser posted image

ketikat, itak, glede spola si lahko 100% šele takrat, ko rodiš, čeprav so meni prvič že na pregledu v 16. tednu napovedali fantka in potem tako na vsakem naslednjem pregledu, rodil pa se je tudi fantekuser posted image

Medea, jaz se tudi sicer ne sončim, pač toliko kolikor sem v vodi, al pa kje na sprehodu, drugače pa da bi prav ležala na soncu, pa ne.... proti večeru in zgodaj zjutraj pa ne bom prekrivala trebuha....

Laima, kar pogumno glede strokovnega, jaz se držim tistega kjer je volja, tam je potuser posted image
Agnes, super za morfologijouser posted image Canesten pa kot sem povedala ziher lahko uporabljajo nosečke, sem mojo izrecno vprašala na prvem pregledu, ko sem mela vnetje in sem jih tudi uporabila....

nalia, prsa se priparvlajjo na dojenje....

srečica17, stran s črnimi mislimi, čeprav vem, da je težko! Si pa naredila prav, da si se šla pokazati.... Jaz se tudi ravnam po svojem občutku....

AljaAn, dolgoletno sodelovanje gor ali dol, jaz sem mnenja, da se pravi obraz pokaže v takih trenutkih.... Kolikor razberem iz postov, je vse bilo super, dokler si bila nonstop na razpolago, ko pa temu ni več tako, pa že ni tako fajn... Ma me razkurijo taki delodajalciuser posted image  Ma glavno, da tvoja mala zdaj lepo papca in da dojenček napreduje tako kot mora....

Papa

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
12.7.2011 15:46:58   
MAMI 4
AljaAn-normalno da so se lepo do tebe vedli ko si delala 13 ur na dan...zdaj so pokazale pravi obraz sočloveka...in odnos do družine...ampak naj te ne skrbi...doma imaš možeka ki te ima rad, tvojega sončka in decembra še enega dobišuser posted image . Verjetno pa ko nimaš doma otrok drugače razmišljaš.

Tvoja malčica pa bo zdaj vsak dan boljša!
Pri nas pa ni zraka, tudi dežja ni bilo...sem pa upala, da bo ta mali kaj spal (saj je plaval in tekal po toboganih...), pa leta po hiši ko raketa, jaz sem pa skoraj zaspala...še dobro, da so me z anketo po telefonu predramili...

Monstera- ampak ne verjamem, da bi šla dol vsak dan kolesa snemat...morda za dolgo pot. Jaz bi šla že danes pogledat pa je tako vroče...in otroke zraven vlačit...mogoče bom šla jutri zjutraj, moram v laboratorij in če bom hitro prišla na vrsto...Ne vem zakaj pa sem se zagledala v 3 kolesnik, oz. v tisti novi 4 kolesnik...glavno da so zračnice. Vozim namreč po vseh terenih in je bolj praktično...

srečicauser posted image user posted image user posted image . Super za rezultat pregleda. Boš zdaj bolj mirna...

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
12.7.2011 17:45:12   
Anonimen
glede službe se res ne rabimo obremenjevat. vsi bi imeli samo take delavce, da bi bili vedno na razpolago in se nikoli pritoževali ali bili bolani. ampak to pač ni realno.

midva sva bila ene 3 ure tam v hiši Pike Nogavičkeuser posted image  edino pripombo, ki jo je imel mali je bilo, da zakaj ni noben preoblečen v Pikouser posted image  ampak res ni bilo nobenega... drugač je pa super. sva kar letne karte kupila. če greš enkrat stane za odraslega 14 eur, letna karta pa 35 eur! tako da se res splača, pa vedno imajo odprto in ful je zabavno. tako da to je to. zdej sva doma. čakava, da pride še tati, pol gremo mal na sprehod al pa igrišče. čeprav meni čist paše zdejle mal počivat.

(odgovor članu MAMI 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
12.7.2011 18:01:27   
Laima
Hvala punce za vso podporo,
jutri bo zanimivo na sestanku.

Uživajte, crkljajte se in še kaj pišem, sedaj malo igre z malim, DVD je super, sem si ogledala včeraj zvečer vaje, danes pa bom stestirala. Pilates tehnika vaj mi je blizu, ta pa je super prilagojena bušiju in stanju. Potem pa učenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
12.7.2011 18:08:15   
Agnes27
Živjo punce,

nalia, glede zgodnje morfologije je pa tko. G mi je rekla, da ona vedno mal delno nardi morfologijo, ker ene stvari so vidne prej ene kasnej. Pa itak je 19. teden tekel, morfologija
se dela pa menda od 19. tedna naprej. Ko bom naslednjič na pregledu bom v 24. tednu, pa bo tudi takrat mal pogledala. Ampak men se zdi da je blo kar vse že lepo videt.
To je neki najlepšga ko vidš kako otroček raste. To je blo en teden nazaj, zdaj pa me skrbi zakaj se nič ne premika. joj joj. sej se probam tolažit da je še premičken, ali pa da je tko postavljen, da ga ne čutim. Moj me tolaži, da je tut na pregledu migal ko zmešan, pa nism tist moment nič čutla. Sarar zgleda da sem res med prvimi z morfologijo. Mam tut na začetku decemra rok.

Kljub kar velkemu trebuščku tudi mene nič koža ne srbi. Sm si pa kupla eucerin olje za mazat. Sam nisem tko pridna z mazanjem. Saj kar se strij tiče itak pravjo, d če ti je usojeno jih boš meluser posted image  Nali, glede dojke po moje ni to nič tacga, ampak ker maš pa lih pregled jutri pa lahko prašaš kako in kaj.

Srečica17, jaz imam skoz izcedke tko da so hlačke mokre, tak da don t worry. Pa super da je blo na pregledu vse fajn. Boš lahko zdaj pomirjena in uživala v nosečnosti naprej.

Hvala vam za vse nasvete glede vnetja. Stvar je taka, da sem danes še svojo G klicala. Sicer sem govorila s sestro, ki je šla potem G vprašat kako in kaj. Menda da to ne bo nič takega, da naj si kupim canesten in počakam na redni pregled. Ampak ker sem včeraj uporabila prvo svečko vagisana, bom zdaj kr pr temu vztrajala. pa menda je bolj naraven. Vem pa, da canesten ful hitro pomaga in olajša srbenje. Moj "tmala" je čist boga, dns je že vsa razpokana, grozno....user posted image  Menda pride do vnetja po antibiotikih (jaz jih jemljem ker sem močno zbolela prejšni teden), ker ti podrejo ravnovesje, tak da punce, če se le da zdržte brez, jaz bom naslednjič močno premislia. Sam sem bla itak tko grozno bolna, da bi se šenkrat odločla za antibiotike.
Jupi, no zdaj se pa tudi moj dopust končno bliža. 23.7. delam nazadnje, pol grem pa v službo šele 11.8.user posted image  Kar se službe tiče, tut pr nas ni vedno vse idelano, odnosi so kar precej v p..... ampak mi je pa všeč, ker je velik razumevanja glede moje nosečnosti (razen enih sodelavk za katere se itak dost ne brigam in mi je vseeno za njihovo mnenje) sploh se šefove strani. Res se je lepo izkazal v mojih očeh.

FSM

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
12.7.2011 18:43:16   
srečica17
Tudi jaz bi se vam rada pridružila na FB. A mi poveste kako to naredim?????

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
12.7.2011 20:45:22   
j.b.
Punce čaw!
sam na hitro, pregled uspel, G mi je naredu UZ user posted image tak da sem spet vidla našga user posted image user posted image . Vse uredu, kri urin pritisk bp, zredila sem se 1 kg od prednosečnosti, otroček primerno velik za svojo gestacijsko starost, trebuh tut glih prov velik, vaginalno me je pogledal in vse bpuser posted image user posted image . Ful ful vesela. Čez 4 tedne mam spet pregled, takrat bo morfologija, bom pa v 22. tednu.
Aja, sem vprašala če je moj glavobol povezan z nosečnostjo pa je reku da glede na moj glihtaprav pritisk ne. Da mam verjetno kakšne zamašene sinuse al pa kej, in to povzroča glavobole ... Najbrž ima prov, nos ima pa res skoz zabituser posted image

Zadnji teden se pražim na soncu ker ful obračamo in grabmo. Pa mi ful paše, škoda ker bo jutr že koncuser posted image . Ne mislit da pretiravam al pa kej, ampak sem taka da preprosto obožujem delo v naravi.
nč, šibam zdej, fejst bodite, paaaapaaaaa

< Sporočilo je popravil j.b. -- 12.7.2011 20:46:41 >

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
12.7.2011 23:23:02   
malabudra
Ojla user posted image ,

se vam spet javim po dolgem času. Na dopustu sem uživala, kot že dolgo ne... Čisto sem odklopila, da sploh nisem vedela, kateri dan v tednu je, dragi je kuhal, mene je zanimalo pa samo to, a se mi da it še enkrat v vodo al ne user posted image

Pridem v službo, pa takoj problemi user posted image In sicer te nesrečne ošpice. Delam v zdravstvu in kot otrok preverjeno nisem bila cepljena, zato sploh ne bi smela bit v službi. Sem si najprej zrihtala bolniško, potem so me pa obvestili, da je v bistvu vse skupaj problem delodajalca, ki mi mora zagotovit delovno mesto, ki me ne ogroža, če mi ga pa ne more, mi mora pa izplačevat polno plačo, jaz pa ostanem doma. Ha... Sem govorila s šefico, da jo obvestim, da sem na bolniški, še preden sem to izvedela, pa je bil njen komentar - saj pri nas jih pa ne boš dobila. In kako naj ji zdaj dopovem, da v bistvu moram z njene strani ostat doma, ker mi jasno ne more zagotovit delovnega mesta, kjer ne bi bila izpostavljena, če ona meni, da tko al tko nisem, kar seveda sploh ni res?! Smo pa majhna firma, tko da se na neko kadrovsko ne morem obrnit, ni mi pa ravno v interesu težit s kakšno delovno inšpekcijo al kaj jaz vem čim. Že cel dan sem čisto iz sebe, hodim gor pa dol po stanovanju, sploh se ne morem umirit in ne vem, kaj naj naredim. Plan za zdaj je, da se poskušam zmenit z ginekologinjo, da me da iz kakega drugega razloga na bolniško, če bo šlo. V bistvu sem močno razočarana, ker take reakcije od šefice res nisem pričakovala, sva sicer v zelo dobrih odnosih, pa ne samo, da je falila s strokovne plati, ampak tudi z osebne in človeške. Obup obup obup user posted image
Sicer vem, da je možnost okužbe vseeno majhna, ampak - zakaj bi tvegala? Potem se pa z mojim danes pogovarjam, pa pravi, ja, ampak potem tud ne smeš ne v trgovino ne na avtobus ne v kino... Po eni strani res, po drugi je pa možnost za okužbo v trgovini neprimerno manjša kot v zdravstveni ustanovi. Nočem delat panike in se ne premaknit iz stanovanja do poroda, nočem se pa tud po nepotrebnem izpostavljat. Čist sem zmešana, čist iz sebe in sploh nisem sposobna racionalno razmišljat user posted image user posted image

Sem se hotela vklopit v debato o vozičkih, ker bi tud počasi začela izbirat, sem se tako veselila, da bova šla z mojim malo po trgovinah, pa zdaj o tem sploh ne morem razmišljat, po trgovinah pa itak očitno ne bom smela?! Ne vem, kako naj potem nabavim vse za otroka, je prvi in doma nimam niti ene stvari, še enega bodija ne. Poleg tega nimam niti enega nosečniškega oblačila, ker je bil plan zdaj it na razprodaje.

Dobra novica pa je, da že nekaj dni čutim brce, po večkrat na dan, in da česa tako lepega še nisem doživela. Res uživam, ko se umirim, dam roko na trebuh in čakam, da me otroček pozdravi. Komaj čakam morfologijo naslednji četrtek.

Moram se poskusit umirit, da bom šla lahko spat, sicer bom celo noč pokonci. Čist sem histerična, pa še sama doma...

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
13.7.2011 7:41:14   
Mufka
Res da jaz spadam s skupino, ki se sploh ne obremenjujejo z raznimi nevarnostimi, ampak malabudra a hočeš rečt da moramo sedaj vse, ki nismo bile cepljene proti ošpicami v otroštvu iti na bolniško in domov v karanteno (nič v trgovino, nič otroke peljat v vrtec, bog nedaj se s trolo vozit)? Vem, da te skrbi in si želiš, da bi bilo vse vredu, ampak tudi zavijanje v vato ni najbolj koristno. Če ti je usojeno, da boš zbolela, se lahko skriješ v klet pa te bodo virusi vseeno našli. Takšno je pač moje mišljenje. Res pa je, da ni treba, da posebej izzivaš in če delaš v službi, kjer se lahko vsakodnevno srečaš z virusom ošpic (torej veliko večja nevarnost kot v trgovini) potem je dobro da ostaneš doma. Drugače bomo iz istega razloga šle v bolniško vse tiste, ki delamo v službi s strankami. Ker kaj pa veš, kaj kdo prinese od doma. Prosim ne bit užaljena, želim pomagat, da bi bila malo bolj sproščena in se ne toliko sekirala, kaj vse si ti lahko zgodi. Drugače pa nosečke ne pozabite: gibanje je zelo zdravo in biti cel dan doma zaprt niti približno ni zravo za nosečko, razen če imate seveda rizično nosečnost in se zato ne smete gibati.

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
13.7.2011 9:57:37   
korinca
jutro !

Punce, ve ste prave klepetulje. Pridne ! Jaz  nikoli ne uspem predeleti vsega kar napišete. Razlog je še vedno v mojih slabostih. user posted image  Enostavno ne morem brati na kompu. 0 min. zdrž
im, potem pa še eno uro komi živim. Donca, zdej bi pa res moglo že mimo...

Sarar, kako je s tabo. Upam, da se je krvavitev ustavila. Mene so te krvavitve tokrat toliko prepsihirale, da tega res ne privoščim nobeni.
Mami, pri tebi je tudi že šlo mimo tisto takritično obdobje kaj ne? In zdaj upam, da uživaš na polno :)
Srečica je prosila, da jo nekdo vpiše na fb. Jaz ne vem kje se to nardi...

Midve s hčero sva hotle iti za kak teden zdajle na morje, pa je vse zasedeno. Ne morem verjet. Vsi apartmaji, sobe...., samo kaka draga hotelska ponudba je fraj. Toliko mi pa finance ne dopuščajo. ...Sem prav žalostna. Prav veselile sva se, da greva malo same. Bogve, kdaj si bova to spet lahko zamislili.  No v glavnem, zdaj sva se pa odločili, da bova pa vsak dan na Šobec hodili. Je katera bila zdaj v kratkem na Šobcu? Kako je zrihtano? Se mi zdi vseeno boljša varijanta kot bazeni...
...Sva bili pa včeraj s hčero malo po nakupih. Sva zapravili v HM okoli 70 € in nakupili ful robe. Od kopalk, do oblekic, majčk. Oblekice imajo po 3, 5, 7 €.  V glavnem, na dopustu bova šminkirale :)

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
13.7.2011 10:57:23   
katy82
Čau mačkice

vročeeeeeee,za pop...user posted image
Mi je moj dragi v ponedeljek kupil ležalnik da sem se hladila v senci,ko pa sem ponoči driskala in bruhala na polno,zgleda od pregretja pa je šel do bivšega šefa kjer je montiral klime in nabavil klimo.user posted image Slabo prenašam vročino,pri Lari sem bila noseča čez zimo in spomladi in je bila občutna razlika.

Plenice:sem vidla da je tekla debata,mi smo najprej imeli Mullerjeve,do 1. leta,potem je pa fasala rdeč hrbet in rito in ni nč pomagal potem smo za  naprej prešaltal pa na pampers v oranžnem pakiranju pa nočne pa so ble super,seveda iz Mullerja k je bla občutna razlika kt pa med temi iz Poljske.Hoferjeve pa tud niso ble slabe sam nama je bil preveč oddaljen.

Korinca dej poglej kake last minute ponudbe,včasih najdeš kej dobrega

brcike tud jst nisem čutla par dni in sem bla čist out sam k sem razpucala sama pr seb da se moram umirit pa skulirat pa bo vse dober sem jih spet začutla.

J.B super za pregled,a maš zamašen nos skoz al si se zdej prehladila.Jst imam poln nos že celo nosečnost in vsako jutro smrkam in kiham k nora,moj semi prav smeje,da od kje mam tolk materialauser posted image
Pa te vročina nč ne matra,jst sem v nedeljo pomagala peklat pšenico,pa sem jo samo v ajmerje filala,pa še to po 18. uri pa sem bla gotova.Ne morem pa fertikuser posted image

Agnes jst sem imela pri Lari skoz ampak res skoz vnetja,vsak mesec canesten,včasih celo 2x,da mi je prjel,za pop...Canesten naj ne bi škodil tko da ga lahko uporabljaš,pa probi še s kremo se samo zunaj namazat,boš vidla da bo bolš,če pa imaš od justa tea tree kremo je pa še bolš

AljaAn  glede službe se ne obremenjuj,sem isto sprobala kot ti,ko si samski in delaš si zakon pol k maš pa otroke si pa magla za njih.Ma ne bremeni se zarad tega preveč,ker vem,da izklopit ne moreš.user posted image za malo princesko in njeno kosilo

Zdej grem pa mal počivat pa kako knjigo brat,se tipkamo kasneje

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
13.7.2011 11:35:29   
j.b.
katy, pravzaprav nimam glih zabasanga nosu, ampak si ga non stop pucam ker mam notr skoz tist ta posušen smrkelj. Zjutrej je najhuj. Sej drgač ni panike, je pa moteče in čudno da se mi to dogaja sredi vročinskega vala (oz. že celo pomlad in poletje). Vročina pa meni paše. Žal to ne drži za moja dva "deca", kajti nonstop švicata. Še posebej tamal se mi smil ko ma skoz pikice potu po nosku, tolk mu je vroče. Sploh nevem kam naj ga dam da se ohladi.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
13.7.2011 11:43:19   
malabudra
Ne, mufka, daleč od tega, da bi bila užaljena, in tudi ne mislim, da bi morale zdaj vse nosečnice v karanteno. Se pa ne morem strinjat s tem, da ne umakneš necepljene nosečke z delovnega mesta, če ima tam večjo izpostavljenost okužbi kot v trgovini. Danes sem vprašala še na ZZV, kaj mislijo, pa so mi povedali enako, naj ostanem doma. In če tako mislijo na ZZV, če tako mislijo tudi v kliničnem centru, če tako mislita moja osebna zdravnica in ginekologinja, potem težko razumem, da se moja šefica s tem ne strinja. Danes je bilo videt, da mnenja ni spremenila, tako da zakoni gor ali dol, bom probala nekako bolniško+dopust kombinirat. Res se ne mislim zezat, dolgo nisem mogla zanosit, potem Klomifen, potem spontani splav, potem krvavitev v zgodnji nosečnosti, a zdaj pa naj imam še splav/prezgodnji porod zaradi take neumnosti? Ni šans.
Sem še vedno iz sebe, ampak že boljše. Vsaka stvar je za nekaj dobra, se je pa vsaj pokazalo, kakšni so dejanski odnosi v službi.

Sem se včeraj morala malo zluftat, se opravičujem user posted image Ko najdem čas, vas še malo pokomentiram user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
13.7.2011 12:04:38   
Medea10
Sam da vas pozdravim drage moje!
Ste vse dobro?

Korinca- ah joj, te slabosti, upam, da se jih počasi rešiš, zdaj bi že bil čas.

Ne vem več katera je bila na morfi, ampak vseeno čestitke! user posted image

Lepo bodite. Se tipkamo.

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
13.7.2011 12:41:51   
sarar
oj punce!
mami, spet hvala-sem šla gldat in malemu je prejšnji mesec potekla osebna in je treba pod mus it delat. dobr da gremo drug mesec na dopust. pa sej so hitr osebne, a ne?
nalia-po moje je tud možno da se prsa pripravljajo na dojenje. meni je prejšnjo nosečnost skoz teku mlek ven. me zanima kaj ti bo gin.rekla...
srečica, zdaj šele berem od včeraj poste-upam, da je danes se vse ok izkazalo pri gin user posted image
jb, super še tu za uspešen pregled user posted image
srečica, zdaj berem za uspešen pregled, ful ful čestitke. no, vsaj mirna si lahko zdaj, in prav je tako. za fb če še niso odgovarjale-skupina december 2011, pa po moje pošlješ prošnjo. sam morš eni povedat na zs kdo si, da te bo sprejela, k smo zaprta skupina...
malabudra, super za lep dopust. joj, kje je še moj...za brcike pa tudi hura, a ne kok je to lep filing user posted image
korinca, ja lepo te je brat user posted image . no, važn da mamo še fb user posted image . ja, krvavitev se je ustavla, najbrž ni bilo nič posebnega. a tebe pa še kar slabosti dajejo? boga.. najbrž kej tud zarad vročine?
aja, pa za morje-verjamem, da je vse zaseden-midva sva komi dobila apartma na rabu, po moje je bil tazadnji frej user posted image
o, medea tudi ti se se oglasila, pridna user posted image  ja sej sem tudi jaz vedno manj pridna pri tem, ko imam daida doma....
no, peljem ga h  sosedi na bazen. pridne bodite, papa

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
13.7.2011 14:20:30   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

oj punce!
mami, spet hvala-sem šla gldat in malemu je prejšnji mesec potekla osebna in je treba pod mus it delat. dobr da gremo drug mesec na dopust. pa sej so hitr osebne, a ne?

Jaz sem dala tamali in sebi delat v ponedeljek osebne, in so rekli, da bodo v 8ih delovnih dneh doma v nabiralniku. Tako da so kar hitri ja.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
13.7.2011 14:21:35   
acitak
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Tudi jaz bi se vam rada pridružila na FB. A mi poveste kako to naredim?????

napiši mi na ZS ime in priimek da te dodam kot prijateljico, pa pol naknadno dodam v skupino, al pa poiščeš skupino December 2011

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
13.7.2011 14:42:44   
Béatrice
Evo, da se še jaz malo javim...
Brcike - VSAK dan, večkrat dnevno... Mož jih vsak dan čuti, če pa slučajno spi, ga pa požgečka. user posted image Največkrat zvečer, zjutraj, ob popoldanskem počitku in v avtu!
Koža na trebuhu - me srbi, ampak imam res suho kožo, zato se večkrat z oljem namažem. Strijam pa tudi ne bom ušla, ene tri nove so že nastale. Če so ti usojene, so ti...
Vročina - brez problema, samo pijem več, posledice so pa pogostejši obiski wc-ja.

V ponedeljek imam morfologijo in komaj čakava, da ga/jo vidiva. Spol me zelo zanima, da vem kaj hrčkat... Ampak moja mami pravi, da karkoli pride ven, moraš domov odnest! user posted image

Vroče dneve si krajšam z branjem knjige Modrost rojevanja in jo močno priporočam, sploh drugi del! Res super napisano, tako da se že psihično pripravljava. Me mož sprašuje, kako si predstavljam in pomoje bo tud sam prebral kakšen poglavje knjige.

Uživajte in bodite v cvetju!

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
13.7.2011 15:27:45   
Mufka
Malabudra, se popolnoma strinjam s tabo, sploh, ker si se tako trudila za dojenčka. Lepo ostani doma. :)

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
13.7.2011 16:40:16   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: Béatrice

V ponedeljek imam morfologijo in komaj čakava, da ga/jo vidiva. Spol me zelo zanima, da vem kaj hrčkat... Ampak moja mami pravi, da karkoli pride ven, moraš domov odnest! user posted image  

si me nasmejala... veš kaj je pa moj starejši rekel mesec nazaj? da če bo punčka jo domov prinesem, če bo pa fantek ga nej pa kr tam pustim user posted image

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?