vdrugomami
|
Oj punce! Ej, je tako soparno, že od sobote, da komaj diham.... A še katera tako slabo prenaša to vročino?? se mi zdi, da imam konstantno dvignjen srčni utrip AljaAn, ni ga hujšega, kot pa če našim malčkom kaj manjka Sploh pa če vzamemo v ozir hormone, ki nas zdaj razganjajo, je popolnoma za razumeti, da ti je blo hudo.... Si pa bila s tvojo malo in to je glavno! Glede službe pa se kar postavi za sebe... Nekateri delodajalci enostavno samo na svojo rit gledajo, na žalost je tako.... nalia, pa mu nič ne uide v vrtcu?? Revček .... Laima, groza tole bruhanje.... Upam, da čimhitreje mine in da boš kot rožica korinca za tvoje rezultate... Samo da je vse ok, zdaj boš lahko sproščeno uživala do konca Za kopanje pa uporabljam Senta tampone za kopanje.... Ziher je ziher. Pa Mutsy je zakon Ga imam doma in ga ne menjam za noben denar. Medea10, jaz bom šla na 3D in to k dr. Lukmanu na Ptuj. Sem bila tudi prvič, pa sem bila z njim res ful zadovoljna, tako da tudi zdaj grem k njemu.... Pleničke: jaz sem pa zelo zadovoljna s Pamperskami, iz Mullerja. Sem jih uporabljala od začetka, vmes kupila en paket Mullerjevih, pa so bile v primerjavi s pamperskami ful bolj debele in trde, tako da sem paket stran vrgla. Potem mi je bilo škoda denarja za eksperimentiranje in sem ostala pri pamperskah. Vedno odlične, nikoli premočile, tako da bom tudi ostala pri njih... MAMI4, a ti si kar sama narediš UZ?? Noro, res Glede spola: meni je na nuhalni suvereno napovedala punčko, samo čakam še na kakšen pregled, ne jemljem tega kot suho zlato, ker je le malo zgodaj... Imam pa zdaj v sredo končno spet pregled, pa bomo vidli... Mi pa je res vseeno, samo da se razvija tako kot se mora. Agnes27, komot uporabiš canesten vaginalete. Meni jih je G napisala na recept na začetku nosečnosti, sem namreč na prvem pregledu ravno mela vnetje.... Dobrošla maycy Se beremo...
|