Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:39:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... Ja,ona je živi spored. za crknit 22.45 briu( sicer ni za mene, ampak morda bo za tebe) kaj to, kaj to? Smrt v raju.... film?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:39:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... tu pa sem jaz ekspert...imam v pol ure spakirano za na morje..... reeees? pridi!!!! še kavo dobiš! to si itak zasluži,al ne?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:40:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... Joj,to je meni tudi vedno muka,pa pol razpakiravanje. Groza! misliš razpakiravanje na morju ali pol ko prideš domov? Ne,doma potem,ko je 2 kufra vsranih cunj. eh to ni problem, ko vse skup vsipam v kopalnico, pa samo šibam v stroj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:40:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... tu pa sem jaz ekspert...imam v pol ure spakirano za na morje..... reeees? pridi!!!! še kavo dobiš! čist res....edina stvar ko res niti malo ne kompliciram..samo zmečem v kufer, pa konec...Menda sem lani imela v 15. minutah...še to ne...kaj te ćeš na morju komplicirat....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:41:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar vas pride 8,30 po 13-h,al pa 5 pa nekaj,po 17-h. ja ravno vidla, to se mizdi full poceni... voda je drugače prijetna? ups zdaj pa že kompliciram Ja,v otroškem in srednjem je topla,v velikem pa kr mrzla-proti onima2.Maks in Saš sta bla cel dan v otroškem,2x smo šli skupaj v srednjega,te veš,da ni mrzla voda.Pa nič ne kompliciraš.logično da te zanima. hvala z inf Ni za kaj! Me vzameš cuj,ko greš? komot Pa hecam se.Ki te lahko jaz grem? zakaj pa ne? Ja,z 4-mi it,saj veš,avto pa za 5 ludi samo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:41:19
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... tu pa sem jaz ekspert...imam v pol ure spakirano za na morje..... reeees? pridi!!!! še kavo dobiš! to si itak zasluži,al ne? glej, če mi v pol ure spakira vse, jo še na kosilo peljem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:41:39
|
|
|
|
arabela*
|
aja...BDW...moja mati ghre na vikend za en tedn, pa pol avta zravn pelje...res ne razumem takih ljudi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:42:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... tu pa sem jaz ekspert...imam v pol ure spakirano za na morje..... reeees? pridi!!!! še kavo dobiš! to si itak zasluži,al ne? glej, če mi v pol ure spakira vse, jo še na kosilo peljem jaz bi tudi najbrž,ja.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:42:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,doma potem,ko je 2 kufra vsranih cunj. poćiš v stroj, pa je..ainhof ko pasulj... jaz bolj kompliciram pri iskanju destinacij.....tak da je umetnost sploh do morja prit zravn mene
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:43:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... Ja,ona je živi spored. za crknit 22.45 briu( sicer ni za mene, ampak morda bo za tebe) kaj to, kaj to? Smrt v raju.... film? ja film ja....kaj pa te
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:44:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,doma potem,ko je 2 kufra vsranih cunj. poćiš v stroj, pa je..ainhof ko pasulj... jaz bolj kompliciram pri iskanju destinacij.....tak da je umetnost sploh do morja prit zravn mene tu pa jaz tudi kompliciram
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:44:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar to si itak zasluži,al ne?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:44:49
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja film ja....kaj pa te sem mislila, da je kaka nadaljevanka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:45:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,doma potem,ko je 2 kufra vsranih cunj. poćiš v stroj, pa je..ainhof ko pasulj... jaz bolj kompliciram pri iskanju destinacij.....tak da je umetnost sploh do morja prit zravn mene
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:45:24
|
|
|
|
matcar
|
čikpauza
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:45:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar vas pride 8,30 po 13-h,al pa 5 pa nekaj,po 17-h. ja ravno vidla, to se mizdi full poceni... voda je drugače prijetna? ups zdaj pa že kompliciram Ja,v otroškem in srednjem je topla,v velikem pa kr mrzla-proti onima2.Maks in Saš sta bla cel dan v otroškem,2x smo šli skupaj v srednjega,te veš,da ni mrzla voda.Pa nič ne kompliciraš.logično da te zanima. hvala z inf Ni za kaj! Me vzameš cuj,ko greš? komot Pa hecam se.Ki te lahko jaz grem? zakaj pa ne? Ja,z 4-mi it,saj veš,avto pa za 5 ludi samo. aja enga doma pustiš, pa problem rešen
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:46:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... tu pa sem jaz ekspert...imam v pol ure spakirano za na morje..... reeees? pridi!!!! še kavo dobiš! to si itak zasluži,al ne? glej, če mi v pol ure spakira vse, jo še na kosilo peljem če še prej, pa? še večerjo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:46:11
|
|
|
|
bambixxx
|
gremo še tri strani napisat, pa da nov del odpremo preden grem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:46:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,doma potem,ko je 2 kufra vsranih cunj. poćiš v stroj, pa je..ainhof ko pasulj... jaz bolj kompliciram pri iskanju destinacij.....tak da je umetnost sploh do morja prit zravn mene tu pa jaz tudi kompliciram jaz pa niti pri iskanju niti pri pakiranju..sem tudi hitra...bambixxx se priporočam za kosilo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:46:56
|
|
|
|
arabela*
|
glej..odpri omaro, odpri kufer in naloži not...res ne vem kaj je tu zamudnega... na koncu še plenice, pa flaške...konec
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:47:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx gremo še tri strani napisat, pa da nov del odpremo preden grem Se strinjam,zaj pa grem res čikat
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:47:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če še prej, pa? še večerjo no, no, zdaj pa že pretiravaš malo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:47:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če še prej, pa? še večerjo skromnost je lepa vrlina... ...eh kar z bambixxx na morje pa je rešeno
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:48:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,doma potem,ko je 2 kufra vsranih cunj. poćiš v stroj, pa je..ainhof ko pasulj... jaz bolj kompliciram pri iskanju destinacij.....tak da je umetnost sploh do morja prit zravn mene tu pa jaz tudi kompliciram ampak letos se bo iz tega kompliciranja rodilo to, da nič ne bom rezervirala ......očitno....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:48:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya enga doma pustiš, pa problem rešen moža
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?