Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:49:15
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya glej..odpri omaro, odpri kufer in naloži not...res ne vem kaj je tu zamudnega... na koncu še plenice, pa flaške...konec pa še hrano, kozmetiko, vozek, postlo, šlauhe, bazene, stolček, avtek.... pol avta je tak samo za malega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:49:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja film ja....kaj pa te sem mislila, da je kaka nadaljevanka ne gledam nadaljevank, razen mehiko ..tak da niti ni tega na mojem sporedu
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:49:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya enga doma pustiš, pa problem rešen moža Ja,pa se naj sama z 4-mi bauci ubadam,ne?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:49:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,doma potem,ko je 2 kufra vsranih cunj. poćiš v stroj, pa je..ainhof ko pasulj... jaz bolj kompliciram pri iskanju destinacij.....tak da je umetnost sploh do morja prit zravn mene ojoj...butec
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:50:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya glej..odpri omaro, odpri kufer in naloži not...res ne vem kaj je tu zamudnega... na koncu še plenice, pa flaške...konec pa še hrano, kozmetiko, vozek, postlo, šlauhe, bazene, stolček, avtek.... pol avta je tak samo za malega itak
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:50:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx gremo še tri strani napisat, pa da nov del odpremo preden grem ok
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:50:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ...bambixxx se priporočam za kosilo če prideta obe, si ga lahko razdelita. bomo najbrž kar kitajsko jutri, ker ne bo cajta kuhat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:51:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya enga doma pustiš, pa problem rešen moža Ja,pa se naj sama z 4-mi bauci ubadam,ne? eh, saj si že navajena...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:51:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če še prej, pa? še večerjo no, no, zdaj pa že pretiravaš malo nisem hrane štela
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:51:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,doma potem,ko je 2 kufra vsranih cunj. poćiš v stroj, pa je..ainhof ko pasulj... jaz bolj kompliciram pri iskanju destinacij.....tak da je umetnost sploh do morja prit zravn mene ojoj...butec kdo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:52:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya enga doma pustiš, pa problem rešen moža
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:52:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya enga doma pustiš, pa problem rešen moža Ja,pa se naj sama z 4-mi bauci ubadam,ne? eh, saj si že navajena... Ja,že,samo doma je drugače,kot pa ko kam pridemo,sploh če je voda zraven.Sem lahko cel dan zraven Saš-a.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:52:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca ...bambixxx se priporočam za kosilo če prideta obe, si ga lahko razdelita. bomo najbrž kar kitajsko jutri, ker ne bo cajta kuhat ok zmenjeno sam da ne rabim kuhat
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:53:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če še prej, pa? še večerjo skromnost je lepa vrlina... ...eh kar z bambixxx na morje pa je rešeno na-a, mamo poln avto že. še gre prijateljica z njeno punčko zraven in bomo nabasani ko čehi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:53:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,že,samo doma je drugače,kot pa ko kam pridemo,sploh če je voda zraven.Sem lahko cel dan zraven Saš-a. ja saj vem...hecam se...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:54:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če še prej, pa? še večerjo skromnost je lepa vrlina... ...eh kar z bambixxx na morje pa je rešeno na-a, mamo poln avto že. še gre prijateljica z njeno punčko zraven in bomo nabasani ko čehi idi v rit
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:54:39
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca ...bambixxx se priporočam za kosilo če prideta obe, si ga lahko razdelita. bomo najbrž kar kitajsko jutri, ker ne bo cajta kuhat ok zmenjeno sam da ne rabim kuhat kaj bota pa mož pa otrok jedla, če ne boš kuhala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:55:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,že,samo doma je drugače,kot pa ko kam pridemo,sploh če je voda zraven.Sem lahko cel dan zraven Saš-a. ja saj vem...hecam se... te veš,kak bi se jaz kaj kopala.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:55:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya glej..odpri omaro, odpri kufer in naloži not...res ne vem kaj je tu zamudnega... na koncu še plenice, pa flaške...konec pa še hrano, kozmetiko, vozek, postlo, šlauhe, bazene, stolček, avtek.... pol avta je tak samo za malega kozmetike ne nucaš na morju... hrano osnovo, ostalo doli kupiš vozek marelo samo neseš v avto potlo..problem če jih tam nimajo.. bazena ne nucaš, ker je morje stolčka tud ne, bo že pri tebi te dni sedel avtka ne nuca, ker bo se s kamenčki igral Glede hrane je malo problem, zato jaz vedno raje vzamem, kjer je že to zajeto, ker bi se mi odpeljalo drugače
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:56:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če še prej, pa? še večerjo skromnost je lepa vrlina... ...eh kar z bambixxx na morje pa je rešeno na-a, mamo poln avto že. še gre prijateljica z njeno punčko zraven in bomo nabasani ko čehi idi v rit če pa je res! še nekaj stvari bom dala k staršem v trugo, ker mi ne bomo vse v avto spravli, pa nimamo glih malega avta...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:56:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj bota pa mož pa otrok jedla, če ne boš kuhala? eh, Janu bom že nekaj mlečnega dala...moža pa kot ponavadi ni doma
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:56:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,doma potem,ko je 2 kufra vsranih cunj. poćiš v stroj, pa je..ainhof ko pasulj... jaz bolj kompliciram pri iskanju destinacij.....tak da je umetnost sploh do morja prit zravn mene ojoj...butec kdo ja kdo...jaz valda
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:56:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če pa je res! še nekaj stvari bom dala k staršem v trugo, ker mi ne bomo vse v avto spravli, pa nimamo glih malega avta... kaj se seliš ?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:57:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če še prej, pa? še večerjo skromnost je lepa vrlina... ...eh kar z bambixxx na morje pa je rešeno na-a, mamo poln avto že. še gre prijateljica z njeno punčko zraven in bomo nabasani ko čehi idi v rit če pa je res! še nekaj stvari bom dala k staršem v trugo, ker mi ne bomo vse v avto spravli, pa nimamo glih malega avta... Pa zdaj si vas kr predstavljam,kaki bote zgledali.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:57:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja kdo...jaz valda zakaj...si pač takšna...sto ludi sto čudi...jbg
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?