Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:30:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx s tamalim sma prišla ob pol desetih domov, na brzino ga umila in spat. jaz pa mam malo fraj. kje bila? Na pikniku?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:30:58
|
|
|
|
bambixxx
|
saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:31:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar vas pride 8,30 po 13-h,al pa 5 pa nekaj,po 17-h. ja ravno vidla, to se mizdi full poceni... voda je drugače prijetna? ups zdaj pa že kompliciram Ja,v otroškem in srednjem je topla,v velikem pa kr mrzla-proti onima2.Maks in Saš sta bla cel dan v otroškem,2x smo šli skupaj v srednjega,te veš,da ni mrzla voda.Pa nič ne kompliciraš.logično da te zanima. hvala z inf Ni za kaj! Me vzameš cuj,ko greš?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:31:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:31:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx s tamalim sma prišla ob pol desetih domov, na brzino ga umila in spat. jaz pa mam malo fraj. kje bila? Na pikniku? da, da. moj je imel tenis v Selnici, pa so še hrano pripravili, tak da nisem rabla kuhat danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:31:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... Ja,ona je živi spored.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:32:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... ups...si me zdaj spomnila
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:32:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx s tamalim sma prišla ob pol desetih domov, na brzino ga umila in spat. jaz pa mam malo fraj. kje bila? Na pikniku? da, da. moj je imel tenis v Selnici, pa so še hrano pripravili, tak da nisem rabla kuhat danes še enkrat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:33:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:34:21
|
|
|
|
matcar
|
ČER MOJCAZIGA!KAJ BO DOBREGA?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:34:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... Ja,ona je živi spored. za crknit 22.45 briu( sicer ni za mene, ampak morda bo za tebe)
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:35:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar vas pride 8,30 po 13-h,al pa 5 pa nekaj,po 17-h. ja ravno vidla, to se mizdi full poceni... voda je drugače prijetna? ups zdaj pa že kompliciram Ja,v otroškem in srednjem je topla,v velikem pa kr mrzla-proti onima2.Maks in Saš sta bla cel dan v otroškem,2x smo šli skupaj v srednjega,te veš,da ni mrzla voda.Pa nič ne kompliciraš.logično da te zanima. hvala z inf Ni za kaj! Me vzameš cuj,ko greš? komot
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:35:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... Joj,to je meni tudi vedno muka,pa pol razpakiravanje. Groza!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:35:24
|
|
|
|
bambixxx
|
mojcaziga povej kaj, da ne bomo samo me čvekale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:35:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx da, da. moj je imel tenis v Selnici, pa so še hrano pripravili, tak da nisem rabla kuhat danes super to
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:36:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... Ja,ona je živi spored. za crknit 22.45 briu( sicer ni za mene, ampak morda bo za tebe) Če pa je res!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:36:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... Ja,ona je živi spored. za crknit 22.45 briu( sicer ni za mene, ampak morda bo za tebe) kaj to, kaj to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:36:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... tu pa sem jaz ekspert...imam v pol ure spakirano za na morje.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:36:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... Joj,to je meni tudi vedno muka,pa pol razpakiravanje. Groza! misliš razpakiravanje na morju ali pol ko prideš domov?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:37:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,to je meni tudi vedno muka,pa pol razpakiravanje. Groza! eh jaz nič ne kompliciram..vsakemu spodne gate, kolapke, majčke, še kaj?....to je to
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:37:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar vas pride 8,30 po 13-h,al pa 5 pa nekaj,po 17-h. ja ravno vidla, to se mizdi full poceni... voda je drugače prijetna? ups zdaj pa že kompliciram Ja,v otroškem in srednjem je topla,v velikem pa kr mrzla-proti onima2.Maks in Saš sta bla cel dan v otroškem,2x smo šli skupaj v srednjega,te veš,da ni mrzla voda.Pa nič ne kompliciraš.logično da te zanima. hvala z inf Ni za kaj! Me vzameš cuj,ko greš? komot Pa hecam se.Ki te lahko jaz grem?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:37:21
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... tu pa sem jaz ekspert...imam v pol ure spakirano za na morje..... reeees? pridi!!!! še kavo dobiš!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:38:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... Ja,ona je živi spored. za crknit 22.45 briu( sicer ni za mene, ampak morda bo za tebe) kaj to, kaj to? Smrt v raju....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:38:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... Joj,to je meni tudi vedno muka,pa pol razpakiravanje. Groza! misliš razpakiravanje na morju ali pol ko prideš domov? Ne,doma potem,ko je 2 kufra vsranih cunj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:39:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar vas pride 8,30 po 13-h,al pa 5 pa nekaj,po 17-h. ja ravno vidla, to se mizdi full poceni... voda je drugače prijetna? ups zdaj pa že kompliciram Ja,v otroškem in srednjem je topla,v velikem pa kr mrzla-proti onima2.Maks in Saš sta bla cel dan v otroškem,2x smo šli skupaj v srednjega,te veš,da ni mrzla voda.Pa nič ne kompliciraš.logično da te zanima. hvala z inf Ni za kaj! Me vzameš cuj,ko greš? komot Pa hecam se.Ki te lahko jaz grem? zakaj pa ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?