Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:30:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx s tamalim sma prišla ob pol desetih domov, na brzino ga umila in spat. jaz pa mam malo fraj. kje bila? Na pikniku?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:30:58
|
|
|
|
bambixxx
|
saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:31:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar vas pride 8,30 po 13-h,al pa 5 pa nekaj,po 17-h. ja ravno vidla, to se mizdi full poceni... voda je drugače prijetna? ups zdaj pa že kompliciram Ja,v otroškem in srednjem je topla,v velikem pa kr mrzla-proti onima2.Maks in Saš sta bla cel dan v otroškem,2x smo šli skupaj v srednjega,te veš,da ni mrzla voda.Pa nič ne kompliciraš.logično da te zanima. hvala z inf Ni za kaj! Me vzameš cuj,ko greš?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:31:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:31:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx s tamalim sma prišla ob pol desetih domov, na brzino ga umila in spat. jaz pa mam malo fraj. kje bila? Na pikniku? da, da. moj je imel tenis v Selnici, pa so še hrano pripravili, tak da nisem rabla kuhat danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:31:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... Ja,ona je živi spored.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:32:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... ups...si me zdaj spomnila
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:32:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx s tamalim sma prišla ob pol desetih domov, na brzino ga umila in spat. jaz pa mam malo fraj. kje bila? Na pikniku? da, da. moj je imel tenis v Selnici, pa so še hrano pripravili, tak da nisem rabla kuhat danes še enkrat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:33:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:34:21
|
|
|
|
matcar
|
ČER MOJCAZIGA!KAJ BO DOBREGA?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:34:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... Ja,ona je živi spored. za crknit 22.45 briu( sicer ni za mene, ampak morda bo za tebe)
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:35:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar vas pride 8,30 po 13-h,al pa 5 pa nekaj,po 17-h. ja ravno vidla, to se mizdi full poceni... voda je drugače prijetna? ups zdaj pa že kompliciram Ja,v otroškem in srednjem je topla,v velikem pa kr mrzla-proti onima2.Maks in Saš sta bla cel dan v otroškem,2x smo šli skupaj v srednjega,te veš,da ni mrzla voda.Pa nič ne kompliciraš.logično da te zanima. hvala z inf Ni za kaj! Me vzameš cuj,ko greš? komot
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:35:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... Joj,to je meni tudi vedno muka,pa pol razpakiravanje. Groza!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:35:24
|
|
|
|
bambixxx
|
mojcaziga povej kaj, da ne bomo samo me čvekale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:35:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx da, da. moj je imel tenis v Selnici, pa so še hrano pripravili, tak da nisem rabla kuhat danes super to
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:36:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... Ja,ona je živi spored. za crknit 22.45 briu( sicer ni za mene, ampak morda bo za tebe) Če pa je res!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:36:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... Ja,ona je živi spored. za crknit 22.45 briu( sicer ni za mene, ampak morda bo za tebe) kaj to, kaj to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:36:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... tu pa sem jaz ekspert...imam v pol ure spakirano za na morje.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:36:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... Joj,to je meni tudi vedno muka,pa pol razpakiravanje. Groza! misliš razpakiravanje na morju ali pol ko prideš domov?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:37:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,to je meni tudi vedno muka,pa pol razpakiravanje. Groza! eh jaz nič ne kompliciram..vsakemu spodne gate, kolapke, majčke, še kaj?....to je to
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:37:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar vas pride 8,30 po 13-h,al pa 5 pa nekaj,po 17-h. ja ravno vidla, to se mizdi full poceni... voda je drugače prijetna? ups zdaj pa že kompliciram Ja,v otroškem in srednjem je topla,v velikem pa kr mrzla-proti onima2.Maks in Saš sta bla cel dan v otroškem,2x smo šli skupaj v srednjega,te veš,da ni mrzla voda.Pa nič ne kompliciraš.logično da te zanima. hvala z inf Ni za kaj! Me vzameš cuj,ko greš? komot Pa hecam se.Ki te lahko jaz grem?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:37:21
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... tu pa sem jaz ekspert...imam v pol ure spakirano za na morje..... reeees? pridi!!!! še kavo dobiš!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:38:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saraya je kaj po tv-ju? ti si bolj na tekočem... Ja,ona je živi spored. za crknit 22.45 briu( sicer ni za mene, ampak morda bo za tebe) kaj to, kaj to? Smrt v raju....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:38:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa speglala sem celo goro cunj , nekaj pa me še jutri čaka, ko se posuši men epa ne, mene pa ne jutri pa itak cel dan pakiranje . se ne bom več tak režala.... Joj,to je meni tudi vedno muka,pa pol razpakiravanje. Groza! misliš razpakiravanje na morju ali pol ko prideš domov? Ne,doma potem,ko je 2 kufra vsranih cunj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 22:39:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar vas pride 8,30 po 13-h,al pa 5 pa nekaj,po 17-h. ja ravno vidla, to se mizdi full poceni... voda je drugače prijetna? ups zdaj pa že kompliciram Ja,v otroškem in srednjem je topla,v velikem pa kr mrzla-proti onima2.Maks in Saš sta bla cel dan v otroškem,2x smo šli skupaj v srednjega,te veš,da ni mrzla voda.Pa nič ne kompliciraš.logično da te zanima. hvala z inf Ni za kaj! Me vzameš cuj,ko greš? komot Pa hecam se.Ki te lahko jaz grem? zakaj pa ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?