|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
8.7.2011 9:22:12   
Teyla
Nina33 jaz nimam pojma komu je slikica podobna. Verjamem pa da mi bo "potegnilo" malo kasneje. Dolga lajtunga, pa to. user posted image

trsica ne vem kak zgledajo ošpice, običajno so rdeči izpuščaji (le kateri niso rdeči user posted image ). Saj po moje ni nič takega, čeprav jih ima še vedno. Nova je pa samo ena miniaturna pikica. Po moje jo majo komarji radi, pa se ji malo dlje pozna. Bom videla kaj bo čez vikend.
K P pa še nekaj časa ne bomo šli, ker so nas ful pozno naročili (septembra) in bo stara 7,5m. Do takrat pa se bo menda že vrtela v obe smeri, pa mogoče že kaj več. user posted image

Uvajanje GH jaz sem mislila kar danes začet. Po moje bo zelo pestro. Bom pa naredila preventivo in dala časopis po tleh in stolu. user posted image Upam, da bo zadostovalo.

Šibam, mala nekaj jamra... user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
8.7.2011 9:35:22   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

No pa še včerajšnja prigoda. Grem jaz z vsemi tremi ven. Pa Blaž hoče sok. In mu ga kupim. In plastenke ne zapre pravilno. Pol soka se je razlilo po strehci vozka. Potem pa David začne tečkat in ga vzamem ven. Pa vidim, da je ves moker po hrbtu in hlačah. Si mislim, da je plenica prebila ali, da mu je tako vroče. Povoham in evo mojega presladkega sina. Ves od soka. user posted image  Naj omenim, da danes ne gremo nikamor, ker je vozek razstavljen do kosti. user posted image

Tole sem pa že na FB vidla. Posrečeno. A Nadja je slučajno vse prespala? user posted image

A morda dvomiš? user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
8.7.2011 9:49:54   
Teyla
Pasiranje hrane tudi meni se ne zdi, da bi to lahko bil velik problem. Ko dobi kakšen zobek, pe že lahko pustiš kakšen košček. Važno, da se ne pasira do enega leta.  user posted image

Šebela meni ni patronžana nič posebnega povedala. Da se začne z opoldansko zelenjavno malico/kosilom (isto hrano 3 dni), naslednji mesec začnem z večerno kašico. Še naslednji mesec pa še zajtrk. Edino kar me moti je, ker midva sva navajena kosilo jest okol 15h, mala pa more jest okol 12-2h. A se ostale poživžgate na to in jedo z vami, ali otroci jedo sami? Meni se zdi ful pomembno, da je mala z nama pri mizi, ker je to družinsko kosilo in mi je ful všeč.

Duda naša je skorajda ne mara več. Vzame jo samo, če je zaspana, pa še takrat jo kmalu ven pljune in se zadovlji s palcem, ki je pa aktiven kratek čas.

trsica se mi je zdelo. Zaspanka mala. user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
8.7.2011 9:50:51   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Jutro punce! Ste pa res prav pridno čvekale...
No jez se pa javljam kot taprava februarska februarka user posted image
Pasiranje in govor: mislim, da tako zgodaj s pasirano hrano ne bomo zavrle govora. To je problem kasneje, ko lahko začnejo že malo žvečit (9mes. - mislimuser posted image ), je dobro da se začnejo naučit jest hrano v koščkih, sam mislim, da je zato dobro imet tudi kak zobek. Zdaj pa mislim, da nima veze, ker itak bolj ali manj samo požirajo in je bolj pomembno, da se navadijo na okuse. Mene edino malo skrbi, glede na to da poliva, da jo bo hrana, če ni res dobro spasirana preveč dražla. Tako, da bom danes še jaz koranček za malico, da bom lahko palični zagnala.
Patronažna in hrana: kaj vam je kaj koristnega povedala patronažna? Meni se je namreč ne da klicat, ker sem izgubila številko, pa niti omenila mi ni, da naj jo pokličem.
Kolki: a vašim so vsem pri okoli 3mes. gledali kolke še enkrat? Ker meni je P rekla, da ni treba, jo je samo ona malo pretipala in pregibala.... pol me je pa brat nekaj prestrašu, da naj vstrajam, da jo pogledajo še enkrat. Smo imeli pa kolke v porodnišnici 1a in ni bila nikoli široko povita.

Naša pa ne more več spat brez dude, res pravi dudar je postala.... razmišljam, da bi jo probala malo odvajat (po Pentley metodi), a ima katera kake izkušnje? Je prav smešna, se ponoči zbudi in jo nahranim, pa zaspi na joški, jo dam v posteljo in se čez 20 min zbudi za dudo, tako, da se moram po vsakem dojenju še enkrt vstajat....

Je treba še malo v boj proti celulitu ..... NUTTELA user posted image user posted image se že sline cedijouser posted image

Šebela, iz svojih izkušenj ti povem, da ji kr daj tisto dudo, ji ne bo nič škodila, ti se boš pa naspala.

Kolki, pri nas dobi vsak dojenček po pošti domov napotnico za uz kolkov, ne vem, kako imate vi.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
8.7.2011 10:02:55   
šebela

Pasiranje hrane tudi meni se ne zdi, da bi to lahko bil velik problem. Ko dobi kakšen zobek, pe že lahko pustiš kakšen košček. Važno, da se ne pasira do enega leta.  user posted image

Šebela meni ni patronžana nič posebnega povedala. Da se začne z opoldansko zelenjavno malico/kosilom (isto hrano 3 dni), naslednji mesec začnem z večerno kašico. Še naslednji mesec pa še zajtrk. Edino kar me moti je, ker midva sva navajena kosilo jest okol 15h, mala pa more jest okol 12-2h. A se ostale poživžgate na to in jedo z vami, ali otroci jedo sami? Meni se zdi ful pomembno, da je mala z nama pri mizi, ker je to družinsko kosilo in mi je ful všeč.

Duda naša je skorajda ne mara več. Vzame jo samo, če je zaspana, pa še takrat jo kmalu ven pljune in se zadovlji s palcem, ki je pa aktiven kratek čas.

Naša bo po moje imela kosilo okoli 13-14h, pol ko imamo mi kosilo 17h pa malico, tako, da bo jedla z nami. Bom pa mogoče jaz dokler bom doma kaj pojedla z njo. Veliko na začetku tako ne bom mogla, ker bo treba njo futrat. Pol ko so pa v vrtcu pa tako tam jejo in ti ostane smao popoldanska malica in večerja za skupaj jest. Tako, da je itak bolje, da se že zdaj tako navadi. So pa lahko vikendi bolj družinski.

< Sporočilo je popravil šebela -- 8.7.2011 10:03:24 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
8.7.2011 10:06:21   
šebela
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Še neki: trikrat lohk ugibate, na koga (katero) me je tale slika spomnila:

user posted image

Že dolgo se ni oglasila, ne? No, pa mnogo drugih tut, de ne bo zamere. user posted image

Foxylady kje tičiš?? user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
8.7.2011 10:09:16   
hel32

Glej, mi imamo kosilo okoli 15 ure in takrat jemo vsi, tudi Lucija in ni nič narobe, jaz ne komliciram preveč.

Midve že 2 dni lepo pojeva cel obrok user posted image goste hraneuser posted image user posted image , brez dodatka mleka, tako, da bova počasi začele uvajat naslednji obrok, namweravam po dopustu.

Gibalni razvoj, zadovoljivuser posted image user posted image , se obrača na vse možne smeri, na trebučšku bi že kr kobacalauser posted image user posted image .Drugače pa se veselo senčimo, uživamo v bazenu in hodimo na zgodnje jutrane ali pozne večerne sprehode.
Mamine kile, hm, po pravici nimam pojma, ker še nismo kupili novih baterij za vago!!!user posted image  Trebuh je jaaa, si morem kupit nove tunike, in ker nimejo nič bolj širokega, sem si zadnjič kupila kr za nosečnice,...user posted image glavno, da se trebuh malo skrije, ker sem že imela vprašanja, kakor je " gdaj bo pa naslednji"????user posted image ja valda, mala je pa 5. mesecev stara!!!!

Pasiranje goste hrane, ja, dokler nimajo zobkov, ker ne morjo grizt, potem pa postopoma, vedno manj, sem delala pri vseh tako, pa ni kaj narobe, sicer, pa drage moje, zakaj poslušate vse, ki imajo 5 min cajta, delajte po svojem instinktu in tako bo najbolj prav.

Naša tudi zelo poliva, in, odkar sva na gosti hrani veliko manj, tako, da Šebela nič ne skrbi, do 6. meseca bo čist izzvenelo, ti kr pogumno z uvajanjem!!!

Mi že veselo odštevamo dneve do dopusta, še malo, pa gremo, no do takrat se še kaj oglasim, drugače pa le vikend, naš bo dokaj delaven, moremo še dosti postorit okoli hiše do ponedeljka.

Mi smo za naslednjo P naročeni avgusta, tako, da je čist OK, ni prepozno Teyla!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
8.7.2011 10:38:46   
Teyla

user posted image

Že dolgo se ni oglasila, ne? No, pa mnogo drugih tut, de ne bo zamere. user posted image

OMG sploh mi ni potegnilo user posted image user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
8.7.2011 13:00:23   
meta21
Sam da se pofočkam. Mi zvečer net ni delal pa sem mal v zaostanku. Mal sem vas prebrala, mal sem se nasmjala, zdej pa moram it ... na mufin, puding in sladoleduser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
8.7.2011 13:01:46   
meta21

user posted image

OMG sploh mi ni potegnilo user posted image user posted image

Hehe, še tole moram ... Jest sm misnla da je mačekuser posted image in me je spomnil na nino, sam mi je blo čudno, da se čudi, da se dolg ni oglasilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
8.7.2011 13:58:42   
suzy29

No pa še včerajšnja prigoda. Grem jaz z vsemi tremi ven. Pa Blaž hoče sok. In mu ga kupim. In plastenke ne zapre pravilno. Pol soka se je razlilo po strehci vozka. Potem pa David začne tečkat in ga vzamem ven. Pa vidim, da je ves moker po hrbtu in hlačah. Si mislim, da je plenica prebila ali, da mu je tako vroče. Povoham in evo mojega presladkega sina. Ves od soka. user posted image  Naj omenim, da danes ne gremo nikamor, ker je vozek razstavljen do kosti. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
8.7.2011 13:59:28   
suzy29

Kolki: a vašim so vsem pri okoli 3mes. gledali kolke še enkrat? Ker meni je P rekla, da ni treba, jo je samo ona malo pretipala in pregibala.... pol me je pa brat nekaj prestrašu, da naj vstrajam, da jo pogledajo še enkrat. Smo imeli pa kolke v porodnišnici 1a in ni bila nikoli široko povita.

Matiju so kolke z UZ pregledali samo v porodnišnici in so bili 1A. Potem jih je pa P samo pretipala in nimamo nobenih nadaljnih pregledov. Da bi dobil napotnico po pošti user posted image  Zaenkrat še nič......

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 8.7.2011 14:05:19 >

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
8.7.2011 14:14:39   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Midve že 2 dni lepo pojeva cel obrok user posted image goste hraneuser posted image user posted image , brez dodatka mleka, tako, da bova počasi začele uvajat naslednji obrok, namweravam po dopustu.

A to pomeni, da bi mogel Matija predno mu začnem uvajat sadne kašice pojest kompletno kosilo brez mleka user posted image   Naš je za kosilo korenjček ali pa bučko , pa ga potem še vedno pristavim na zizo. Je pol koma user posted image   Danes sem mu pa za dopoldansko malico pvič privoščila mali kozarček jabolčnega frutka. Na začetku se je malo kremžil, potem pa pojedel polovico kozarčka (cca 60-70 ml) . Jst sem bla pa tako vesela user posted image  Nevem zakaj bi mu mogla odklanjat zizo zarad GH user posted image  

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 8.7.2011 14:23:21 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
8.7.2011 14:16:33   
suzy29

Pasiranje goste hrane, ja, dokler nimajo zobkov, ker ne morjo grizt, potem pa postopoma, vedno manj, sem delala pri vseh tako, pa ni kaj narobe, sicer, pa drage moje, zakaj poslušate vse, ki imajo 5 min cajta, delajte po svojem instinktu in tako bo najbolj prav.

Misliš mene ?... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
8.7.2011 15:00:07   
suzy29

suzy 29 ja ful fajn, da si ugotovila, da so zobki krivi. Imaš Calgel ali kaj drugega? Nam tudi to pomaga, samo do hude tečnobe zarad zob še ni prišlo (trkam).

Ja, imamo Calgel user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
8.7.2011 16:31:55   
Teyla
Mi smo pri P (na prvem pregledu) dobili napotnico za UZ kolkov, od takrat pa ne več. Zanimivo kako različne postopke imajo ZD. user posted image

suzy29 uvajal naj bi en obrok naenkrat. Ko ti poje enega celega (oz po 1 mesecu), začneš z drugim. Vsaj jaz sem tako štekala.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
8.7.2011 17:08:56   
Jane77
Drage mamice, prosim če z mano delite svoje izkušnje in mi odgovorite na vprašanje: kako ste ve začele uvajati GH? Ker vidim, da pišete že o celih obrokih user posted image

MIdva sva šele začela in mi je pediatrinja rekla naj mu poskušam dati po eno ali 2 žlički npr korenčka ali riževe kašice kako uro po obroku, da mu bo zanimivo...in tako sva začela...jaz sem začela z riževo-koruzno kašico, potem nameravam s korenčkom in ostalo zelenjavo nadaljevati, potem pa še sadje. Kako ste ve to počele? Kaj ste najprej dale otročkom? Zelenjavo, riževe kašice, sadje? Kdaj ste jim običajno ponudile tisto žličko hrane? ali je pomembno, da se hrana ponuja opoldan kot kosilo? Ali ste to prakticirale enkrat na dan ali ste večkrat ponudile isto hrano?  Pa hvala vnaprej za odgovore!

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
8.7.2011 20:41:06   
Nina33
Hoj!
Jane, glede hrane res ne preveč komplicirat - je pa fino začet sredi dneva, da je (če je, seveda) reakcija na novo hrano čez dan in ne čez noč in pa štarta se baje s čimbolj "brezokusno" hrano user posted image , eno naenkrat, če bi slučajno bil/a user posted image kaj občutljiva/alergična, de veš, česa ne dajat (v parih dneh se bi videla reakcija, če bi bila). Vse ostalo je pa stvar filinga user posted image . Bo kera kej več povedala, upam user posted image .
Kolki: v KR P jih pogledajo drugi/tretji dan in potem te naročijo še pri petih mescih - vse user posted image , ne glede na izvid. Moja dva sta oba obakrat bila 1a user posted image
Miksanje (še mal komentiram user posted image ): verjetno je res bolj bilo mišljeno, de jim futra ne pasiraš ke do OŠ user posted image . Glede sklepov (čeljustnih): baje se pri dojenju kar fajn namatrajo tut oni user posted image . Pa pr kakšni bolj "škrti" flaši oz. cuclju tudi user posted image .
Jaa, FoxyLady user posted image . Sama sebe pa še nisem pogrešala user posted image user posted image user posted image .
Čips, čokolada, mafini, štrudel user posted image  user posted image
Hel, super se rihtate user posted image
Ura za "kosilo": mi imamo okoli 12-ih malico in poj okol treh kosilo (pr starejšmu seveda, čeprav...tut Nande tam nekje okol je, samo de temu še ne rečem malica/kosilo user posted image ). V vrtcu bo pač imel eno bol ornk malco okol 11-ih, 12-ih user posted image user posted image user posted image . Drgač pa jaz ne bi kej "komplicirala", se pa strinjam, de je fajn skupi jest (no, poj, ko res že sami jejo, prej (običajno) mame mal zvisimo, k ne de user posted image ). Samo - sej je vseen, al skupi ješ kosilo al malco, zajtrk večerjo, prigrizek...Važn, de smo skupi user posted image
Duda: nimam pojma, sem pa mnenja, de če zaradi nje bolš spi, naj jo kr ma. Naš ma eno cunjico za žez faco se pokrit namesto tega user posted image .

Tole sem pa že na FB vidla. Posrečeno. A Nadja je slučajno vse prespala?

A morda dvomiš?

Moj tretji otrok je definitivno punčka - tale Nadja je res ta prava user posted image user posted image user posted image user posted image .

Flekci: res znajo bit od komarja, čeprav si napisala, de je prvi flek (ki je zih bil komarjev) hitro izginil - "alergija" se itak pokaže šele ob drugem stiku z "alergenom". Ošpice user posted image pojma nimam, kako zgledajo user posted image . Slikca ti je pa poj postala "jasna" sem prebrala user posted image .
Mišyka, je Neža kej bolš? Upam, de user posted image
Naš že tretji dan ni kakal, še vedno pokuri mleko do plina zgleda user posted image . Je pa ponoči neverjetno lepo spal user posted image Očitno ga ne-kakanje ne moti in če njega ne, poj tut mene ne bo user posted image Še kakšen dan, poj pa svečko(polovičko) u rito user posted image .

Laski. Kako mislite, da odpade puh?  Najbrž je to mišljeno po telesu, al kako? David je sicer izgubil precej las na glavi in jih zamenjal z novimi. Nadja je pa vsak dan bolj čupasta.

Našmu prvemu je unih neki malga lask s kerimi se je rodil odpadlo in so mu novi začeli poganjat šele pri ene devetmu mescu. Nande se je rodil bolj kosmat (pa ne tok kt Nadja ali David) pa mu ni nič preč šlo - razen meniške. Un puhek je pa pr Nandetu po ušeskih še vedno prisoten - res mam škratka doma user posted image

Garantiram, da je še vedno suha. Sploh ne vem, kje ima tistih +6kg viška. Nina33 ti rabiš še kakšno kremšnito, sladoled, puding...   Med branjem sem pa grickala sir in pila mleko.

Sej zdej je "samo" +4 . Samo vamp še vedno nič ne ve o tem . Glede kremšnit, sladoleda... se pa strinjam - rabim , vedno in povsod. Le zakaj vamp ne zgine

Ooo, Registrirana  helou user posted image . Nande se tut po glavi praska, običajno ko je zmatran, ja user posted image . Al on takrat tako pametno zgleda, de jaz pravim de brain-storma user posted image .
Šebela: palačinke z Nutello user posted image user posted image Aja, patronažna pač pride odkrit toplo vodo (vsake par let drugo toplo vodo se mi zdi user posted image ). Jaz jo bom vseen poklicala, sem bol čvekaste sorte namreč. Kt ve še ne veste, a ne user posted image .

Ekola, mislim, de mi je uspelo vse pokomentirat preden je moj user posted image zalil vrt in pred obiskom (petek je dan za... "žurko").
A, še to:
Vreme: user posted image čeprav veter dons ni glih sape šparal - me pomoje zarad tega glava boli. Mal. user posted image
Lep večer, mirno noč in najslajše sanje user posted image !

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 8.7.2011 20:42:15 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
8.7.2011 20:47:39   
Nina33
Teyla, "tole" je pa še posebej zate user posted image

user posted image

Zdej grem pa "žurat"
Noč!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
8.7.2011 21:01:29   
lil_
jst tut mislim , da smo februarke zakonuser posted image

To je pa še grš kt čokolado (Hoferjeva s karamelo...mmmmmmljask), razne tortilje (s kislo smetano sevede), kremšnite ipd. omenjat

waaa kok sem vesela k nic od tega ne jem user posted image mogoce pa je se upanje za celulit

jst sm pa misnla da so "ta prve noge" vsesplosneuser posted image

trsica...zakaj pa ne dojis? spomnim se edino, to, da si za prvega rekla da je hotu bit non stop prikloplenuser posted image me cist tko zanima, zakaj so ti bli meseci dojenja muka?

me pa telovadmo dva dni, pa se ze obe obracata na trebuscek, tut na hrbet jima je ze uspel...zdej pa nevem, a je biv ze cas, al pa so vaje pomagale( joj k bi tut men ksna vaja v dveh dneh pomagalauser posted image )

Tako zelo močan gen, da ko sem spoznala moža, na daleč nisem razločila ali je on, tast ali svak.

user posted image user posted image user posted image

Med branjem sem pa grickala sir in pila mleko.

pa spet neki k ne jem prov rada in ne pijem sploh user posted image

pasiranje hrane...ok sej ni ful problem, sam ce mi le nebi bilo treba nebi...je tut meni velik lazje pretlacit samo z vilicouser posted image ce pa jima koscki ne grejo je treba pasirat.

kolki mi smo meli pri nevem kokih tednih UZ. in ker je bilo takrat bp, je to to.

dudar...user posted image user posted image ...mamo tut mi dva dudarja doma. kako posrecena beseda. nasedve mata skos dude. mi tut ni vsec, pa kaj nej. ponoc pa komot spita brez nje.

patronazna jaz je sploh nisem poklicala user posted image

teyla se vedno prekratka lajtunga user posted image morem priznat, da tut jaz nisem vedla, na koga leti slikicauser posted image

teyla glede na to da sta v najemniskem stanovanju in da mate nevem kaksen special parket res bols da pogrnes s casopisomuser posted image jaz namesto slincka(ki nam ne pomaga) uporabim plenicko(tetra in ne pampersuser posted image ) in jima jo kar "zavezem" okrog vratu. tko da so tut roke pokrite, ce ne gredo takoj v usta in potem po celem obrazu in oblekici+ se mami je cela od ksne bljah kasiceuser posted image

mi se nismo zacel uvajat nekih kosil, ker mormo najprej uvest zlickouser posted image sem pa probala z rizovo kasico...jima je vsec, celo usta odpirata, sam pol gre z jezickom vse venuser posted image to kar ve pravte o celih obrokih, bo pri nas se umetnost. no mogoce pa samo da se navadmo na zlicko, pol bomo pa pomalcale vse user posted image

mamine kile, moj je pa tehtnico nesu v garazo, ker jo je neki rabu in je se ni prinesu nazaj. ce bi slo za kej druzga bi bla najbrz ze huda, ker pa je lih tehtnica pa lahko ostane tamuser posted image me pa vseen pocas zanimajo kile, ker sem dobila izvid od scitnice in imam spet porazne rezultate...morem v ponedeljek po zdravila in startam spet s sestimi na danuser posted image

jane77 lahko ti povem, kako sem jaz zacela, sam nasi ne jesta, tko d anevem ce ti bo kej pomagaluser posted image
jaz sem zacela z bucko-ni slo. pol smo probal s sadjem-se vedno nic. no smo umes probal se korencek-ne, tut nic. tko da se trudimo s sadjem, ki ga imajo otroci baje rajs. tut banano sem ze probala, ki jo baje sploh nesmes, ce hoces d abi kdaj jedl zelenjavo-in ne tut banana ni slauser posted image sem danes probala z rizevo kasico, ki sem jo zmesala s svojim mlekom. jima je vsec, ampak ne znata pojest. bom nadaljevala s kasico, dase navadita na zlicko. pol pa bom pocas dajala se kaksno sadje ali zelenjavo umes. pol pa upam d abo slo. misliv da vecji problem zlicka kot hrana. jas ponavadi ponudim dopoldne ali okrog 12. probam pa dat se kdaj cez dan. vcasih isto, ce mam viska sadja tut kej druzga.

pri nas se pa praskata po obrazu oz. po celu...kot da bi se prijele za glavo, ko mami ustreli kaksnega kozla user posted image

ok pa sem komej cakala da se bosta zaceli obracat...no zdele sem ju dala spat...in pogledam zakaj se vedno spuscata glasove...pogledam in paseta kravice...svastauser posted image

nina no ti pejt zurat, jst pa dezuratuser posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
8.7.2011 23:06:18   
Teyla

Teyla, "tole" je pa še posebej zate user posted image

user posted image

Zdej grem pa "žurat"
Noč!

Ooooo hvala luštna user posted image

Mene pa ful glava boli, tako da se bom hitro odpravila spat, samo da še prej kej pokomentiram.

lil_ hvala za idejo glede tetra plenice okol vratu, bo prav prišla. user posted image   Sicer bosta pa po moje tvoji dve kmalu osvojili tisto žličko, sam vztrajat morš. No, saj to že itak delaš. user posted image Jaz danes nisem uvajala, ker sem dobila obiske, pa je bilo potem že prepozno. Bo pa jutri bolj veselo. user posted image

Smo imeli pa dretjeeee pred spanjem. Sploh ne vem kaj jo je pičilo. Ure nisva zamudila, čez dan je spala dovolj, Calgel ni pomagal... Kar drla se je in drla dokler ni zaspala v naročju. Sem jo potem položila v posteljico, se je zbudila za kratek čas, ampak se je predala v usodo in zaspala. user posted image

Naša se tudi praska po glavi, vedno se zbudi s kakšno novo "lepotno" linijo. Zdaj ima krasto na nosu, ker se je včeraj tako močno opraskala. Do poroke bo že dobro, pravjo. user posted image

lušte delat: Danes sva jedla krompir iz pečice in paniran oslič. Sladica: sladoled z domačimi malinami in piškotom (a sm žleht ane). Pa še 400g Toblerone mam za zmazat.  user posted image user posted image

Grem spat, je Teja vso energijo pobrala eno uro nazaj...

lahko noč in lepe sanje.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
8.7.2011 23:14:07   
Mišyka
No, mi mamo pa drugo rundo noric. Pa je šla poroka po vodi - namreč jutr se poroči moževa sestra. Midve bova pa lepo doma čukale! Sem prov razočarana. Ampak še zmeri boljš, kot pa da nebi mogl na morje zarad noric. Do naslednjega vikenda računam da bo že mim. Dons sem dala delat osebno za Nežo in upam, da bo v enem tednu pri nas. Baje da je zdej gužva in ni 100% da bo. Je kera čakala dlje kot 1 teden na osebno?

Skratka zdej mi je jasno zakaj je bla cel teden tko tečkasta - punce pač ne jokajo brez razloga.

Pr nas je tud koj na trebuhu vedno čez isti bok. In podnevi ko spi in se ves čas zbuja vmes, je koj na trebuhu, pol se pa začne jezit, ker ne gre nazaj, pa še spala bi (oz. jst bi rada, da bi ona spala). Pa zdej ma par dni ves čas noge v ustih. Res je zanimiva.

Nč, sem čist preveč zmatrana... nočko!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
9.7.2011 11:34:37   
meta21
Jaz tudi mislim, da s paličnim zmiksana hrane ne more škodit govoru. Mislim tej strokovnjaki so pa res face. Po eni strani forsirajo dojenje skor do pubertete, po drugi strani naj bi pa 4-mesečniki že grizliuser posted image

Mal karikiram, sori, mi je danes center za sarkazem na polno zalaufal. Dec se je kar k mami pobral.user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 9.7.2011 11:35:17 >

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
9.7.2011 11:43:34   
meta21

Da se začne z opoldansko zelenjavno malico/kosilom (isto hrano 3 dni), naslednji mesec začnem z večerno kašico. Še naslednji mesec pa še zajtrk. Edino kar me moti je, ker midva sva navajena kosilo jest okol 15h, mala pa more jest okol 12-2h. A se ostale poživžgate na to in jedo z vami, ali otroci jedo sami? Meni se zdi ful pomembno, da je mala z nama pri mizi, ker je to družinsko kosilo in mi je ful všeč.

Se požvižgamo! Jaz sem najprej uvajala okuse prosto po prešernu. Ko sem mela glih kaj pri roki sem skuhala in mu dala. In ko je jedel 3 vrste sadja sem uvedla dopoldansko malico (okoli 11h). Kombiniram tudi z žitnimi kašicami (1 žlico dodam sadju, da se naje) in vsake toliko probam kakšno novo sadje. Ker sem uvajala mešano sadje in zelenjavo, sem kmalu uvedla še kosilo ob 14h (približno). Je pa res, da jaz nisem pri prvem in tudi zdaj ne bom nikoli hotela, da je z nama, ker jaz in otrok hkrati do 1. leta ne moreva jest. Trudila sem se, da sem njemu naštimala 15 minut prej, ga nahranila in potem je sicer sedel z nami pri kosilu, ni pa jedel (al pa samo kako malenkost). Jane, obroke zamenjaš po občutku-ko že je nekaj vrst hrane in ko jih hoče jest. Drugače boš živčna ti in otrok.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
9.7.2011 12:01:39   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Misliš mene ?... user posted image  user posted image  user posted image

Ah ti si na morju, ti ga maš večuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?