hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Pasiranje hrane tudi meni se ne zdi, da bi to lahko bil velik problem. Ko dobi kakšen zobek, pe že lahko pustiš kakšen košček. Važno, da se ne pasira do enega leta. Šebela meni ni patronžana nič posebnega povedala. Da se začne z opoldansko zelenjavno malico/kosilom (isto hrano 3 dni), naslednji mesec začnem z večerno kašico. Še naslednji mesec pa še zajtrk. Edino kar me moti je, ker midva sva navajena kosilo jest okol 15h, mala pa more jest okol 12-2h. A se ostale poživžgate na to in jedo z vami, ali otroci jedo sami? Meni se zdi ful pomembno, da je mala z nama pri mizi, ker je to družinsko kosilo in mi je ful všeč. Duda naša je skorajda ne mara več. Vzame jo samo, če je zaspana, pa še takrat jo kmalu ven pljune in se zadovlji s palcem, ki je pa aktiven kratek čas. trsica se mi je zdelo. Zaspanka mala. Glej, mi imamo kosilo okoli 15 ure in takrat jemo vsi, tudi Lucija in ni nič narobe, jaz ne komliciram preveč. Midve že 2 dni lepo pojeva cel obrok goste hrane , brez dodatka mleka, tako, da bova počasi začele uvajat naslednji obrok, namweravam po dopustu. Gibalni razvoj, zadovoljiv , se obrača na vse možne smeri, na trebučšku bi že kr kobacala .Drugače pa se veselo senčimo, uživamo v bazenu in hodimo na zgodnje jutrane ali pozne večerne sprehode. Mamine kile, hm, po pravici nimam pojma, ker še nismo kupili novih baterij za vago!!! Trebuh je jaaa, si morem kupit nove tunike, in ker nimejo nič bolj širokega, sem si zadnjič kupila kr za nosečnice,... glavno, da se trebuh malo skrije, ker sem že imela vprašanja, kakor je " gdaj bo pa naslednji"???? ja valda, mala je pa 5. mesecev stara!!!! Pasiranje goste hrane, ja, dokler nimajo zobkov, ker ne morjo grizt, potem pa postopoma, vedno manj, sem delala pri vseh tako, pa ni kaj narobe, sicer, pa drage moje, zakaj poslušate vse, ki imajo 5 min cajta, delajte po svojem instinktu in tako bo najbolj prav. Naša tudi zelo poliva, in, odkar sva na gosti hrani veliko manj, tako, da Šebela nič ne skrbi, do 6. meseca bo čist izzvenelo, ti kr pogumno z uvajanjem!!! Mi že veselo odštevamo dneve do dopusta, še malo, pa gremo, no do takrat se še kaj oglasim, drugače pa le vikend, naš bo dokaj delaven, moremo še dosti postorit okoli hiše do ponedeljka. Mi smo za naslednjo P naročeni avgusta, tako, da je čist OK, ni prepozno Teyla!!!