|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
7.7.2011 12:48:41   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

Ni kaj, sesanje ali cuzanje, če želiš , pomirja

ok pol ko bom potrebna pomiritve...sesalec ven in letim 3x gor in dol po stanovanju in bom pomirjenauser posted image pa se posesano bouser posted image

user posted image user posted image user posted image No tud tko lahko razumeš. Ne vem sicer, če bosta tamalidve nehali vpit ampak je pa res, da te bo manj nerviralo ... ker ju ne boš slišalauser posted image . Edin puding ne vem, če bo pol pomagal proti celulitu. Boš mogla še čokolado dodatuser posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
7.7.2011 12:55:28   
Teyla

teyla mi smo se danes natelovadile. nisem bila polulana, bila pa je polulana brisaca na tleh user posted image
kar se pa tice GH pa sem zacela pri 6. mesecih.

meta do cucljev za GH se prsla nisem user posted image

Ni kaj, sesanje ali cuzanje, če želiš , pomirja

ok pol ko bom potrebna pomiritve...sesalec ven in letim 3x gor in dol po stanovanju in bom pomirjenauser posted image pa se posesano bouser posted image

kaj ne poveste jst mam pa se puding v hladilniku user posted image

Super za telovadbo. Tud pri nas je bila brisača mokra, Teja pa zdajle spi, ker sem jo čist utrudila. Ima "razvito" samo eno stran telesa in mi to ful ni všeč. Igrače na trebuhu grabi le z desno roko, z levo jo le redko prime - oz prej ogleda situacijo in vse, če se ji sploh splača matrat. user posted image   Obrača se pa tudi samo na njen levi bok, na desnega zelo težko (kljub temu, da sva z dragijem povsod skušala biti čim bolj simetrična). Ko jo obrnem na desni bok tako da ji primem stegno, se ona nekako zvije, zakrči in tkaoj dvigne glavo, tako da sploh na trebuh ne more priti. Zgleda, da kompliciram, sam ne bi rada, da je že tako zgodaj v razvoju tako "enostranska" če veste kaj mislim.Obrati na levi bok proti desnemu vodi z 45:1. user posted image

meta odličen nasvet, ampak jaz ne bi kg dodajala. user posted image

BTW a pozna katera kakšno telovadbo za mamice z dojenčki čez poletje? Nekak vsi počitnikujejo  pa ni nič pametnega. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
7.7.2011 13:02:05   
Teyla
Glede na vse moje zadnje poste me ne čudi, da je Teja tud drama queen. user posted image  user posted image  

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
7.7.2011 13:18:10   
lil_
meta ah s tisto cokolado se bom pa ze pomatrala. a samo ena bo dovolj? a rajs dve za zihr? user posted image

teyla tut nasedve sta po telovadbi zaspaleuser posted image no po telovadbi in mlekuuser posted image

pri nas prijemata stvari z obema rokama, ker dajemo obe naenkrat v igralni center ampak ju menjamo, enkrat je ena levo in druga desno in obratno. tko da ce hocta prijet najbolj zazeljeno kokos, jo morta 1x z eno in drugic z drugo roko. menjam ju tudi na previjalni. ceprov se mi na previjalni obe obracata v levo, ker z nasmeskom opazujeta vticnicouser posted image
mah sej imamo vsi bos razvito eno stran. tako da se ne sekirej in jo pac probej veckrat obracat v desno. al pa nej ji nekdo na desni ropota z ropotuljico...in jo bos pomoje lazje obrnila, ker ji bo zanimivo, d abi sla v desnouser posted image

jst nepoznam nobene telovadbe in nic. rajs sploh ne gledam, ker sama z dvema nemorem nikamor. se za tisto plavanje na jesen mi je tako zov user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
7.7.2011 13:52:47   
Teyla
jst nepoznam nobene telovadbe in nic. rajs sploh ne gledam, ker sama z dvema nemorem nikamor. se za tisto plavanje na jesen mi je tako zov user posted image

Škoda no. user posted image

Kar se obračanja tiče pa jo spodbujava z ropotuljico, igračkami, samo jaz ji recimo bok obrnem, ona pa kot zanalašč vedno obrne glavo in roko v drugo smer. Mah smešna je. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
7.7.2011 16:29:35   
šebela
Teyla po moje da je to čisto normalno, da se najprej obrača bolj v eno stran. Naša se je skoraj en mesec obračala samo v desno, v levo pa le s pomočjo in se nikoli ni spomnila da bi se sama poskusila obrnit v levo, no zdaj ko pa obvlada, pa se kak dan samo v levo obrača. To je po moje tako, kot če bi rekla najprej mami, pa bi se ti čudla zakaj pa ati še ne reče user posted image . V glavnem pa ni nobeden motorično razvit v obe smeri enako.... zato pa smo desničarji in levičarji. Jaz recimo celo pomežiknit ne znam z obema očkama samo z levo user posted image user posted image Pa se mi zdi, da sem še kr normalna. Je pa seveda prav, da spodbujaš simetrični razvoj, samo ne prehitevaj. Še nisem slišala, da se v osnovnbi šoli kdo nebi bil sposoben kotalit v vse smeri.

Celulit : meni tudi čokolada pomaga user posted image , sploh zdaj ko jo lahko jem, ker ne rabim več izločat mlečnih izdelkov, mogoče mam zato zadnje čase tolko mleka..... ker mi čokolada topi celulit ta pa gre v mleko user posted image

Papica: mi smo danes poskusili prve žličke korenčka, morem reč da je Klara čist navdušena in bi kr še user posted image user posted image samo na žalost je pol več kot pol polila user posted image Me pa nekaj zanima, tiste ki sproti pripravljate hrano, kako spasirate take majhne količine, ker z paličnim mešalnikom ni niti za probat, ker je premalo. Jaz sem ji spasirala kr z vilico in pol še pomučkala z žlico, ampak ni blo čist gladko. Saj verjetno je vseeno dokler je njej ok. Ne verjemem da je moja mami imela palični mešalnik user posted image

Vroče je pa za znoret, sploh ne vem kdaj naj grem ven?? Samo zvečer al kako? Ker naša se zbudi ob 7-7.30 pol gre pa ob 9-9.30 nazaj spat in spi cca eno uro in pol je čez pol ure lačna. ponavadi sva hodle ven okoli 11-11.30, zdaj pa je že ful prevroče user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
7.7.2011 17:21:27   
lil_
aja zato mam jst dovolj mleka za obe...zarad cokolade...user posted image

pri nas ce ni bilo spasirano s palicnim mesalnikom, sta izbruhale se vso mleko od prejsnega obroka. ju kaksen miniaturen koscek tok zelo drazi. ok jst nardim tok da lahko spasiram. sicer pa mam tisto posodico ki je namenjena pasiranju, ki je zelo ozka in ne potrebujes velik hrane, da jo lahko spasiras. ca das polovico jabolka gre cist ok. in tut s korenjckom gre.

joj me tut nevemo kdaj bi sle venuser posted image vceri smo hodile po trgovinah, kjer je hladneje in jima je blo cist super. drugac se pa se doma kuhamouser posted image res neznam svetovat, ker sem se zase premal pametnauser posted image ju pa dam ven v sencko, bols kot nic, ni pa vozickanje.

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
7.7.2011 21:55:10   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Podobnost atijem med nogami (mater se tole smešn bereuser posted image ): Že parkrat je kera napisala, da je mali atiju podoben sam med nogami. Sej vem, da se hecate (al pa tud ne) ampak naj vam povem (in podrem upe tistim očetom, ki mislijo, da so jim vsaj nekje podobni), da sta si moja dva sinova med nogami tako zelo različna (brez skrbi, oče je istiuser posted image ), da je vsaj eden zagotovo dedoval po dedku ali še dlje nazaj in to bog ve po kateri strani. V teoriji ima torej lahko eden lulčka po meniuser posted image user posted image user posted image

Meta ti si zakon user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
7.7.2011 21:55:29   
suzy29

meta sej sem tut jaz dala, med bucko mleko ampak, mi ni blo na misu, da dam lahko vec mleka in dam kr v flaso. ma pri nas splohnevem, ce je problem samo da se morta navadt okusa,najprej se morta navadt jest po zlicki...ker ena samo z jezikom zrine iz ust, druga pa tut ust ne odpreuser posted image

Saj ni treba dosti bolj redko delat, če imaš dudo za GH (BTW tomi tipijeve so obupne, ker majo tako luknjo, da bi slon skozi padel; aventove so meni zakon). Na začetku, ko se učijo jest po žlički, itak boljše da je hrana bolj redka, ker jim je preveč gosta prevelik šok. Jaz zmiksam z malo vode v kateri se je kuhalo in notri stresem malo AM. Če dam potem v flašo, dodam samo malo prekuhane vode, če je potrebno.

Se mi je pa včeraj zgodilo, da sem dala prepozno kuhat in se mi je že tako razjezil, da ga sploh nisem mogla hranit po žlički. Ko sem stresla v flašo, je pa vse pojedel. Ni kaj, sesanje ali cuzanje, če želišuser posted image , pomirja

Meni pa je patronažna rekla, da naj nikakor hrane ne pasiram (mikser ali palični mešalnik)!!! Baje lahko vpliva na kasnejši razvoj - govor. Naj bi bilo dokazano, da taki otroci kasneje začnejo govoriti in oz. ali  težje izgovarjajo črko R!Preprosto zato, ker imajo preslabo razvite čeljustne mišice. Mi smo tudi že uvedli korenček ter bučko, pa ju res ne pasiram. Vse skup sam dober z vilico spasiram, pa je. Mali je, kot za šalo user posted image  - no včasih se začne razburjat, ampak zaradi tega ker je mami prepočasna user posted image  user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
7.7.2011 21:55:51   
suzy29

Drugač pa sedim tle za računalnikom, zraven sem pa zmazala mufin in puding. Baje pomaga proti celulituuser posted image

A jauser posted image  Bo treba mal probat......sam kaj ko pa na morju paše pivo in čips ali pa arašidi user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
7.7.2011 22:01:52   
lil_
Meni pa je patronažna rekla, da naj nikakor hrane ne pasiram (mikser ali palični mešalnik)!!!

mislm, sej men bi blo tut lazje samo z vilco spestat...sam ce sta pol bruhale...in to fejst. joj jst bom se doktorirala iz te hrane. pa ne da kompliciram, ampak ker res nocta jest. bom sla jutri po rizeve kosmice in bom probala se s tistim. zdej se trudim s sadjem, ker se ne sme z nim zacet, ker ga majo otroci rajs...ma ja...tut ust ne odpreta user posted image

A ja  Bo treba mal probat......sam kaj ko pa na morju paše pivo in čips ali pa arašidi 

mislm, da to tut pomagauser posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
7.7.2011 22:06:10   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Podobnost: .... zdaj sva si podobna +/- po prstih na nogah (res, se ne hecam - pa drugi pobč ma tut prste po men user posted image - vsem trem palec štrli v luft, mezinec gleda preč, vmesni trije se pa skup tišijo user posted image ), ---

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
7.7.2011 22:06:50   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Drugač pa sedim tle za računalnikom, zraven sem pa zmazala mufin in puding. Baje pomaga proti celulituuser posted image

Jaz se pa nekaj s solatami trudim. Bom drugič tebe poslušala. user posted image user posted image

A ve že vse solato jeste? Jst je še vedno ne. No narejeno z limono mogoče malo, pa rdečo peso tudi, vse druge solate pa še vedno ne. Malega še dojim in če se pregrešim, ga še vedno začne matrat user posted image . Bom mogla do konca dojenja vedno pazit user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
7.7.2011 22:09:24   
Teyla
šebela saj me ne "skrbi" hudo, ampak se mi zdi čudno. Takoj, ko ima noge frej, jih da v luft, pa bum na levo. Na desno pa še s pomočjo ne gre, jo moram jaz obrnit. No, saj vem, da se bo kotalila v vse smeri, ko bo čas za to. Me pač mora skrbet, če ne bi blo že kej narobe. user posted image

Sprehod midve tud večkrat ne greva ven, ker zna zjutraj povlečt oz nazaj zaspat. Sem zadnjič šla ven pred enajsto, pa sem rabila potem pol ure, da sem k sebi prišla. Danes je bila kar dve uri zunaj na vrtu pri tašči, vozičkal pa nismo. Nekako skompenziramo primanjkljaj sprehoda zvečer s kakšnim daljšim sprehodom v mesto ali pa na sladoled.

A lahko nehate lušte delat s čokolado, pudingom, sladoledom in čipsom, ker se mi bo strgalo? user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
7.7.2011 22:12:43   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Jaz se pa nekaj s solatami trudim. Bom drugič tebe poslušala. user posted image user posted image

A ve že vse solato jeste? Jst je še vedno ne. No narejeno z limono mogoče malo, pa rdečo peso tudi, vse druge solate pa še vedno ne. Malega še dojim in če se pregrešim, ga še vedno začne matrat user posted image . Bom mogla do konca dojenja vedno pazit user posted image

Našo nič ne matra, tako da jaz jem normalno. Mala sicer kdaj kaj več napenja", ampak jo nič ne matra oz da bi kaj stokala zraven. Če je pa solata preveč kisana, pa tudi meni ne diši. Aja pa kakšen česen manj pojem, pa je. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
7.7.2011 22:18:01   
suzy29
Me pa še nekaj zanima: ali so vašim srčkom že odpadli "prvi lasje oz. puh" in  rastejo pravi? Naš ima še vedno po glavi skoraj tako, kot se je rodil. Le zadaj jih je malo izgubil, drugače pa ne.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
7.7.2011 22:22:23   
lil_
jst tut ze dolgo jem vse.

teyla zvecer greste na sprehod v mesto? kdaj to zvecer? nasedve sta ob 19 ze tok sitne, da ju je treba zrihtat in dat spat. o kaksnem vecernem sprehodu lahko samo sanjam. upam, da nam bo na morju kaksen uspev.

cokolada, puding, sladoled, cips,....user posted image user posted image user posted image matr sm zlehtuser posted image

pri nas so prvi laski odpadli. zdej mamo ze tadruge...jst sm pa vedno misnla da samo noge odpadejo...ker mi je mami vedno rekla, naj grem jaz v trgovino ker imam se taprve nogeuser posted image
ce mu do zdej niso odpadli, mu najbrz ne bojo. drugac mata pa nasi dve ze skor plesko zadej, ker se tok valata po tlehuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
7.7.2011 22:22:48   
suzy29

šebela saj me ne "skrbi" hudo, ampak se mi zdi čudno. Takoj, ko ima noge frej, jih da v luft, pa bum na levo. Na desno pa še s pomočjo ne gre, jo moram jaz obrnit. No, saj vem, da se bo kotalila v vse smeri, ko bo čas za to. Me pač mora skrbet, če ne bi blo že kej narobe. user posted image

Matija tudi naredi približno tako; noge v luft, pol se pa v obrne v desno in ne v levo........pa me zaenkrat nič kaj preveč ne skrbi. Malo trenirava, pa bomo vidl kako bo.......pomoje se to vse porihta user posted image . Ali pač user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
7.7.2011 22:25:22   
suzy29

teyla zvecer greste na sprehod v mesto? kdaj to zvecer? nasedve sta ob 19 ze tok sitne, da ju je treba zrihtat in dat spat. o kaksnem vecernem sprehodu lahko samo sanjam. upam, da nam bo na morju kaksen uspev.

Tam bojo pa komarji, pa spet odpade user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
7.7.2011 22:30:19   
lil_
najbrz jauser posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
7.7.2011 22:30:46   
suzy29

pri nas so prvi laski odpadli. zdej mamo ze tadruge...jst sm pa vedno misnla da samo noge odpadejo...ker mi je mami vedno rekla, naj grem jaz v trgovino ker imam se taprve nogeuser posted image

Kak sem se pa zdele nasmejala-----user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ce mu do zdej niso odpadli, mu najbrz ne bojo. drugac mata pa nasi dve ze skor plesko zadej, ker se tok valata po tlehuser posted image

Misliš user posted image . Jst sem si pa že zamišljala kako bi naš mali zdej zgledal plešast user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
7.7.2011 22:36:47   
suzy29
Kje so pa ostale user posted image . Še mal pa bomo glih tak kot januarke 2011, ki v 14 dneh komaj napišejo en post user posted image .........

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
7.7.2011 22:38:46   
Teyla
suzy naši so odpadli tisti prvi laski in zdaj rastejo novi. Zadaj ima daljše, spredaj in na vrhu pa kratke. Tisto "meniško plešo" ima pa že od prvega meseca naprej. user posted image

lil v mesto gremo okol 6h, tud ob pol sedmih še pridemo čez. kasneje pa ne, ker je potem preveč tečna, če zamudimo uro za v posteljo.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
7.7.2011 22:39:40   
lil_
pomoje da bodo laski ostali. drugac pa tko kot pri vsaki stvari nismo vsi po jusu. lahko bojo lahko ne, lahko bi ze, mogoce se bojo, al pa sploh ne bojo user posted image pa tut ce laski odpadejo niso plesastiuser posted image majo bol mal laskov in cisto kratke...so kot jezkiuser posted image

a hodis k januarkam spegat? user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
7.7.2011 22:42:22   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Matija tudi naredi približno tako; noge v luft, pol se pa v obrne v desno in ne v levo........pa me zaenkrat nič kaj preveč ne skrbi. Malo trenirava, pa bomo vidl kako bo.......pomoje se to vse porihta user posted image . Ali pač user posted image

Se hotla še dopisat moj post, pa je že čas potekel user posted image , sam se ne dam, pa vse skup posredujem in nadaljujem user posted image ......

Hotla sem še dopisat....., da edin če se mu splača, se obrne v obe strani........kot npr. ko se leže dojiva......pol se čist na izi obrne za zizo user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?