suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lil_ meta sej sem tut jaz dala, med bucko mleko ampak, mi ni blo na misu, da dam lahko vec mleka in dam kr v flaso. ma pri nas splohnevem, ce je problem samo da se morta navadt okusa,najprej se morta navadt jest po zlicki...ker ena samo z jezikom zrine iz ust, druga pa tut ust ne odpre Saj ni treba dosti bolj redko delat, če imaš dudo za GH (BTW tomi tipijeve so obupne, ker majo tako luknjo, da bi slon skozi padel; aventove so meni zakon). Na začetku, ko se učijo jest po žlički, itak boljše da je hrana bolj redka, ker jim je preveč gosta prevelik šok. Jaz zmiksam z malo vode v kateri se je kuhalo in notri stresem malo AM. Če dam potem v flašo, dodam samo malo prekuhane vode, če je potrebno. Se mi je pa včeraj zgodilo, da sem dala prepozno kuhat in se mi je že tako razjezil, da ga sploh nisem mogla hranit po žlički. Ko sem stresla v flašo, je pa vse pojedel. Ni kaj, sesanje ali cuzanje, če želiš , pomirja Meni pa je patronažna rekla, da naj nikakor hrane ne pasiram (mikser ali palični mešalnik)!!! Baje lahko vpliva na kasnejši razvoj - govor. Naj bi bilo dokazano, da taki otroci kasneje začnejo govoriti in oz. ali težje izgovarjajo črko R!Preprosto zato, ker imajo preslabo razvite čeljustne mišice. Mi smo tudi že uvedli korenček ter bučko, pa ju res ne pasiram. Vse skup sam dober z vilico spasiram, pa je. Mali je, kot za šalo - no včasih se začne razburjat, ampak zaradi tega ker je mami prepočasna
|