trsica
|
U, mater ste načvekale (saj sem vas brala, pa se mi ni dalo pisat). O dojenju bom modro tiho, da me ne boste vrgle iz kluba supeRR mamic. Eh, al pa ne bom. Sem navajena povedat. Ta prvega sem dojila polno štiri mesece, pa potem do enega leta. Ti meseci so mi bili res prava muka. A ker sem se prej psihično pripravila, sem zdržala. No, sedaj pa nisem imela neke strašne želje iti čez vse to. Tko, da ne dojim, čeprav bi lahko. Vaje z dojenčkom. Mi ne vadimo veliko. Sem pa tako, kot Teyla, opazila, da enemu vleče na eno in drugemu na drugo stran. Nadja v desno, David v levo. Teyla, če te skrbi, reci P in naj vas pošlje v RA. Kolege, ki imajo tudi dvojčke, so tudi poslali. Pa starša sama sploh nista opazila tega, da ima en bolj razvito eno stran, drugi pa drugo (najbrž zaradi lege v trebuhu). Kako zgledajo ošpice? Podobnost. Ah. Pri možu imajo tako močan gen, da vsi ostali odpademo, kot gumb na gatah. Še tamala, ki je bila na začetku podobna meni, je sedaj že skoraj možev copy-paste. Tako zelo močan gen, da ko sem spoznala moža, na daleč nisem razločila ali je on, tast ali svak. Miksanje. Pri prvem nisem miksala. Smo prve par tednov imeli kupljene kašice. Domače sem pa z vilco pretlačila. Sedaj miksam (predvsem, ker sedaj imam mikser). Ko smo začeli z GH, je David sicer lepo jedel, a Nadja ni znala niti vzet z žlice, kaj šele pogoltnit. Govor. Hm. Ta prvi je že pred enim letom govoril kar nekaj besed (poznanih samo nam seveda ). Pa je imel težavo z R, ker je pogrkoval. No, tudi mož pogrkuje. Laski. Kako mislite, da odpade puh? Najbrž je to mišljeno po telesu, al kako? David je sicer izgubil precej las na glavi in jih zamenjal z novimi. Nadja je pa vsak dan bolj čupasta. Jaz tud janurka med februarkami. Ma, me ne bomo nikoli tako tiho, kot one. Dokler imamo Meto in Nino. No, tudi mene. IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Nina33 ja ja, tebe sem mislila. Si bla prav suhica, čista prekla. Ne vem kaj naj bi to pomenilo. Jo bom jaz pohvalila, če se že sama ne zna . Točno taka je - suha! No, tista prekla se že mal anoreksično sliši ... Ne tako suha. Lepa, lepa khm... to pot res brez komentarja Garantiram, da je še vedno suha. Sploh ne vem, kje ima tistih +6kg viška. Nina33 ti rabiš še kakšno kremšnito, sladoled, puding... Med branjem sem pa grickala sir in pila mleko.