Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:09:23
|
|
|
|
arabela*
|
nič gremo me ven, ker drugače....................... se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:09:43
|
|
|
|
botrca
|
karmen7 o taščah pa nebi, ker bi celi roman lahko napisala...edino kar ti lahko zaželim vso srečo in naj ti ti dnevi z njo čim prej minejo .
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:10:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap.Bom ju3 vidla,kaj bo na CSD rekla. upam da vredi porihtaš Ja,jaz tudi!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:11:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Matcar veš da sem očitno spregledala tvoj poziv itak sem slepa ko kura. Pa še non stop imam ta moj računalnik na servisu, tak da včasih - sploh maile, kar brišem ko ga dobim nazaj, ker je preveč vsega, da bi šla gledat. In je čist možno, da sem tvojega tudi brisala. Tašče so pa itak zeloooo priljubljena tema. Blagor tistim, ki se s svojimi super razumejo. Jo takoj zamenjam, zastonj, ni blema, samo imejte jo. Saraya sej meni je tudi dovolj če jo vidim enkrat na mesec za eno uro, samo če je pa iz Ormoža in se je ona zdaj odločla, da pride čez vikend. Me je v nedeljo skor kap, ko mi je možek povedal to novico. Nisem vedla al naj njemu skočim za vrat al njej Otroški dodatek: bemti sem napisala čudno. V glavnem me zanima kaj pri bogu milem moram vpisat noter. Sicer pa bom šla v ponedeljek kar tja ker moram itak v mesto zaradi vozička. Me ta naš voz nekaj jezi, pa grem na reklamacijo. To bo še zabavno. haha,bi blo zabavno videt nekaj takega.Pa brez zamere.Pri otroškem pa vpišeš samo dohodek,ki ga imaš kot plačo v dohodnini+regres,to pač skupaj sešteješ in vpišeš potem noter v prvi kvadratek.Enako pri možu.To je vsa umetnost.
< Sporočilo je popravil matcar -- 30.6.2011 10:12:48 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:11:52
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 prideva ob 10h, ker imava ob 11h zobozdravnika. po moje ne bo več kot pol ure trajalo, tak da sma okoli 11.30h nazaj na kavi. vso srečo zakaj a več traja to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:13:35
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap.Bom ju3 vidla,kaj bo na CSD rekla. upam da vredi porihtaš Ja,jaz tudi! greš na Ljubljansko? z avtom al peš? kdaj? če greš peš, lahko potem greva skupaj v mesto, ker itak grem tam mimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:13:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, napapali smo se, mali ima popoldansko spanje, zvečer pa greva z mojim končno malo na Lent pogledat. Sva povabljena v VIP šotor pri Glavnem odru . Uživajta. podpis ful je blo fajn . bili smo na terasi Hotela city na Lentu. Zelo lepo urejeno, dobro papali in pili, čvekali. Potem smo se premaknili pa še v VIP šotor. Predstave sem pa vidla glih 5 minut , ker so bili gostitelji bolj pomembni. Važno,da si uživala in odklopla vsakdan!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:16:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap.Bom ju3 vidla,kaj bo na CSD rekla. upam da vredi porihtaš Ja,jaz tudi! greš na Ljubljansko? z avtom al peš? kdaj? če greš peš, lahko potem greva skupaj v mesto, ker itak grem tam mimo. ne,na Dvorakovi so tote tete.Grem z avtom,pa še z mojim na borzo,ker se mora it prijavit,pa na Ljubljansko tudi,da dama papire za očetovskega dol.Pa še in još letanja bo ju3.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:17:50
|
|
|
|
matcar
|
Nič,pičimo v štacuno,pa mojega na šiht,še zadnji dan peljem,ker je res neko tako,da ga kaki dež ne bo dobo. Čao in se tipkamo kasneje!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:18:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap.Bom ju3 vidla,kaj bo na CSD rekla. upam da vredi porihtaš Ja,jaz tudi! greš na Ljubljansko? z avtom al peš? kdaj? če greš peš, lahko potem greva skupaj v mesto, ker itak grem tam mimo. ne,na Dvorakovi so tote tete.Grem z avtom,pa še z mojim na borzo,ker se mora it prijavit,pa na Ljubljansko tudi,da dama papire za očetovskega dol.Pa še in još letanja bo ju3. ok. te pa se pol na kafeju vidimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:19:49
|
|
|
|
bambixxx
|
Karmen prideš že jutri z nami na kavo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:43:14
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca karmen7 dobrodošla še iz moje strani ...pa v kratkem se nam pridi pokazat na kavi, da te spoznamo pa seveda Jureta . Pa če nas želiš na fb-ju pošlji ime in priimek na zs . Hvala Se pa z veseljem pridružim na kavi in čveku!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:43:49
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen prideš že jutri z nami na kavo? Ja, z veseljem pridema
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 11:32:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen prideš že jutri z nami na kavo? Ja, z veseljem pridema Te pa mogoče mojega prepričam,da mi da "fraj" kako urco,pa pridema mi2 tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 11:33:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap.Bom ju3 vidla,kaj bo na CSD rekla. upam da vredi porihtaš Ja,jaz tudi! greš na Ljubljansko? z avtom al peš? kdaj? če greš peš, lahko potem greva skupaj v mesto, ker itak grem tam mimo. ne,na Dvorakovi so tote tete.Grem z avtom,pa še z mojim na borzo,ker se mora it prijavit,pa na Ljubljansko tudi,da dama papire za očetovskega dol.Pa še in još letanja bo ju3. ok. te pa se pol na kafeju vidimo. Važi,če pa pride do spremembe pa ti javim.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 12:38:50
|
|
|
|
bambixxx
|
čakam, da se mulc zbudi, da greva na pošto in v trgovino. pa goro cunj imam za speglat . cel teden se že zraven spravljam, pa skozi neki izgovor najdem zakaj ne danes .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 13:12:14
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čakam, da se mulc zbudi, da greva na pošto in v trgovino. pa goro cunj imam za speglat . cel teden se že zraven spravljam, pa skozi neki izgovor najdem zakaj ne danes . Jaz tudi šibam na pošto danes, pol ob 15h, ko se odpre, drugače se pa lotevam malo pospravljanja, začenjam v dnevni sobi. Imamo pa tak kaos doma, da je kr groza no, ampak saj bo boljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 13:22:55
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Karmen: dobrodošla. Botrca: za Jana . Kako je kaj danes? Nik je že boljši, juuuhuuuu!!! , sicer še temp. okoli 37, ampak to brez AB, kar sem najbolj vesela. Dež: pri nas se je tudi vlilo dopoldne, kot da bo nevemkaj, zaj pa že cel čas hica - klima že laufa, dokler Nik spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 13:24:01
|
|
|
|
majakla
|
Aja, glede izgovorov, če vam jih zmanjka, posodim kakega? Hihihi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 13:48:30
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, glede izgovorov, če vam jih zmanjka, posodim kakega? Hihihi... Dvomim, da je potreba, jaz bi jih lahko izvažala pomoje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 13:51:41
|
|
|
|
arabela*
|
...doma...utrujene.. bile v parku tri ure,bilo fajn in ni bilo neke fulll gužve:ravno prav, še lutke sta gledale in človek ne jezi se igrale..... zdaj pa se igrata, moj spi, jaz pa malo na netu in zraven kuham omako iz stročjega fižola in pire
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 13:55:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čakam, da se mulc zbudi, da greva na pošto in v trgovino. pa goro cunj imam za speglat . cel teden se že zraven spravljam, pa skozi neki izgovor najdem zakaj ne danes . jaz imam "večen" izgovor
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 14:33:27
|
|
|
|
matcar
|
Naspala malo,po kosilu.HB,se je Teo odločo,da bo prej jedo(beri-ob pol 1-h),tak da sma kr mrknila oba potem.Zunaj pa taaaaak piha,da žvižga derekt okoli bajte.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 14:34:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čakam, da se mulc zbudi, da greva na pošto in v trgovino. pa goro cunj imam za speglat . cel teden se že zraven spravljam, pa skozi neki izgovor najdem zakaj ne danes . jaz imam "večen" izgovor
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 14:40:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, glede izgovorov, če vam jih zmanjka, posodim kakega? Hihihi... Dvomim, da je potreba, jaz bi jih lahko izvažala pomoje no evo. zdaj je pa spet tolko ura, da moram skuhat preden dragi pride, ker spet šiba na tenis popoldan. mogoče mi bo le ratalo speglat popoldan... hmmm?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?