Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:40:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca mogoče pa še midva prideva na kavo...samo če bo dež ne...pa ob 10h bo katera tam...da ne bova sama vi2 kar pridita. ob 10h smo zmenjene jaz, Saraya in Matcar. Arwenko pride kasneje. Ostale pa niso nič rekle.
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 30.6.2011 20:41:23 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:41:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no moj je tudi včeraj imel tako izjavo preden sma šla na Lent: " nimam nobene majice za oblečt, ker spet nisi speglala." da pa je blo celo stanovanje spucano v nulo pa sploh opazil ni . pa normalno tudi kosilo skuhano, cunje oprane, pa še njegove starše sem vmes animirala. no čez njegove se ne smem nič pritoževat, ker je mati malega čuvala, foter pa mi je pomagal sesat, tacajt ko sem jaz vse ostalo pucala . aha, sem se spomnila...je meni rekel nekaj podobnega...poglej kaki kup perila maš, zlikala bi lahko saj si doma...oz. nimam več majic za oblečt
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:41:20
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:42:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca mogoče pa še midva prideva na kavo...samo če bo dež ne...pa ob 10h bo katera tam...da ne bova sama vi2 kar pridita. ob 10h smo zmenjene jaz, Saraya in Matcar. Arwenko pride kasneje. Ostale pa niso nič rekle. če ne bo dežja prideva ob 10h mi bolj paše, ker potem moram kuhat pa Jan gre spat...saj veš
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:42:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja, uspelo mi je speglat pridna
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:43:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no moj je tudi včeraj imel tako izjavo preden sma šla na Lent: " nimam nobene majice za oblečt, ker spet nisi speglala." da pa je blo celo stanovanje spucano v nulo pa sploh opazil ni . pa normalno tudi kosilo skuhano, cunje oprane, pa še njegove starše sem vmes animirala. no čez njegove se ne smem nič pritoževat, ker je mati malega čuvala, foter pa mi je pomagal sesat, tacajt ko sem jaz vse ostalo pucala . aha, sem se spomnila...je meni rekel nekaj podobnega...poglej kaki kup perila maš, zlikala bi lahko saj si doma...oz. nimam več majic za oblečt pravi so ne? jaz bi tak rada enkrat menjala z njim, grem jaz v službo, pa naj bo on doma z malim. pa me zanima, če bo vse narejeno...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:43:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Itak,ti kr pridi za Astorijo,jaz bom tak mela še najstarejšo zraven.pa špegle mam.Pa čop bom mela,ker se mi ne da danes las prat. detaljni opis
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:44:01
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca mogoče pa še midva prideva na kavo...samo če bo dež ne...pa ob 10h bo katera tam...da ne bova sama vi2 kar pridita. ob 10h smo zmenjene jaz, Saraya in Matcar. Arwenko pride kasneje. Ostale pa niso nič rekle. če ne bo dežja prideva ob 10h mi bolj paše, ker potem moram kuhat pa Jan gre spat...saj veš ne bo dežja. je rekla Katja Jevšek, da bo sonček v MB.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:44:02
|
|
|
|
katy83
|
čer. Karmen, dobrodošla tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:44:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen prideš že jutri z nami na kavo? Ja, z veseljem pridema midva pa z avtom ...hec
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:44:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa čop bom mela,ker se mi ne da danes las prat. jaz bom tud čop imela, čeprav sem si lase zdaj oprala
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:44:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 prideva ob 10h, ker imava ob 11h zobozdravnika. po moje ne bo več kot pol ure trajalo, tak da sma okoli 11.30h nazaj na kavi. vso srečo zakaj a več traja to? čisto odvisno kakšna gužva je...se je zgodilo da sva bila takoj na vrsti...se je pa zgodilo tudi, da sva bila 2h...pri zobozdravnici in spodaj ko ti pokažejo kako se umivajo zobki... mi smo vedno takoj na vrsti
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:45:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no moj je tudi včeraj imel tako izjavo preden sma šla na Lent: " nimam nobene majice za oblečt, ker spet nisi speglala." da pa je blo celo stanovanje spucano v nulo pa sploh opazil ni . pa normalno tudi kosilo skuhano, cunje oprane, pa še njegove starše sem vmes animirala. no čez njegove se ne smem nič pritoževat, ker je mati malega čuvala, foter pa mi je pomagal sesat, tacajt ko sem jaz vse ostalo pucala . aha, sem se spomnila...je meni rekel nekaj podobnega...poglej kaki kup perila maš, zlikala bi lahko saj si doma...oz. nimam več majic za oblečt pravi so ne? jaz bi tak rada enkrat menjala z njim, grem jaz v službo, pa naj bo on doma z malim. pa me zanima, če bo vse narejeno... moj pa če je sam z malim, vse naredi, ampak je T z njim čisto drugačen kot z mano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:46:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no to še pa mene čaka zdaj . ah mame smo vedno zadnje na vrsti, kaj? jaz sem že skopana......me je mojrazp....in sem se zaprla v kopalnico in ležala notri
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:46:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 prideva ob 10h, ker imava ob 11h zobozdravnika. po moje ne bo več kot pol ure trajalo, tak da sma okoli 11.30h nazaj na kavi. vso srečo zakaj a več traja to? čisto odvisno kakšna gužva je...se je zgodilo da sva bila takoj na vrsti...se je pa zgodilo tudi, da sva bila 2h...pri zobozdravnici in spodaj ko ti pokažejo kako se umivajo zobki... mi smo vedno takoj na vrsti mi smo zadnjič 10 minut čakali, pa 15 minut smo not bli...fajn je blo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:47:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx meni tudi ne, pa si moram, ker ne grem taka vun z bajte čop si naredi....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:47:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no to še pa mene čaka zdaj . ah mame smo vedno zadnje na vrsti, kaj? jaz sem že skopana......me je mojrazp....in sem se zaprla v kopalnico in ležala notri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:47:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no moj je tudi včeraj imel tako izjavo preden sma šla na Lent: " nimam nobene majice za oblečt, ker spet nisi speglala." da pa je blo celo stanovanje spucano v nulo pa sploh opazil ni . pa normalno tudi kosilo skuhano, cunje oprane, pa še njegove starše sem vmes animirala. no čez njegove se ne smem nič pritoževat, ker je mati malega čuvala, foter pa mi je pomagal sesat, tacajt ko sem jaz vse ostalo pucala . aha, sem se spomnila...je meni rekel nekaj podobnega...poglej kaki kup perila maš, zlikala bi lahko saj si doma...oz. nimam več majic za oblečt pravi so ne? jaz bi tak rada enkrat menjala z njim, grem jaz v službo, pa naj bo on doma z malim. pa me zanima, če bo vse narejeno... moj pa če je sam z malim, vse naredi, ampak je T z njim čisto drugačen kot z mano skuha, posesa, prah pobriše, cunje opere, zlika, pa še malega spedena??? pa še po možnosti, ko prideš domov, te zmasira???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:47:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca mogoče pa še midva prideva na kavo...samo če bo dež ne...pa ob 10h bo katera tam...da ne bova sama vi2 kar pridita. ob 10h smo zmenjene jaz, Saraya in Matcar. Arwenko pride kasneje. Ostale pa niso nič rekle. jap...če bo dež bomo pač notri ali pa nekje pod streho
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:48:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx meni tudi ne, pa si moram, ker ne grem taka vun z bajte čop si naredi.... saj ga mam. samo že sam čop stoji brez gumice!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:48:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no moj je tudi včeraj imel tako izjavo preden sma šla na Lent: " nimam nobene majice za oblečt, ker spet nisi speglala." da pa je blo celo stanovanje spucano v nulo pa sploh opazil ni . pa normalno tudi kosilo skuhano, cunje oprane, pa še njegove starše sem vmes animirala. no čez njegove se ne smem nič pritoževat, ker je mati malega čuvala, foter pa mi je pomagal sesat, tacajt ko sem jaz vse ostalo pucala . aha, sem se spomnila...je meni rekel nekaj podobnega...poglej kaki kup perila maš, zlikala bi lahko saj si doma...oz. nimam več majic za oblečt mah ti moški, jaz sem včasih tak crkjena od tamalih, moj pa reče eh saj si doma....brezveze
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:50:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no moj je tudi včeraj imel tako izjavo preden sma šla na Lent: " nimam nobene majice za oblečt, ker spet nisi speglala." da pa je blo celo stanovanje spucano v nulo pa sploh opazil ni . pa normalno tudi kosilo skuhano, cunje oprane, pa še njegove starše sem vmes animirala. no čez njegove se ne smem nič pritoževat, ker je mati malega čuvala, foter pa mi je pomagal sesat, tacajt ko sem jaz vse ostalo pucala . aha, sem se spomnila...je meni rekel nekaj podobnega...poglej kaki kup perila maš, zlikala bi lahko saj si doma...oz. nimam več majic za oblečt pravi so ne? jaz bi tak rada enkrat menjala z njim, grem jaz v službo, pa naj bo on doma z malim. pa me zanima, če bo vse narejeno... moj pa če je sam z malim, vse naredi, ampak je T z njim čisto drugačen kot z mano skuha, posesa, prah pobriše, cunje opere, zlika, pa še malega spedena??? pa še po možnosti, ko prideš domov, te zmasira??? ma ne, saj tega vsega jaz tudi ne delam vsak dan...ponavadi, če sta sama (redkokdaj) pa res skuha kosilo, pa posesa, pa mogoče še kake cote obesi, pa valda malega porihta...masaža pa bi bila že luksuz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:50:34
|
|
|
|
majakla
|
Čer Katy: zmeni se s tvojim, kdaj lahko moj na uvajanje pride.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:51:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no moj je tudi včeraj imel tako izjavo preden sma šla na Lent: " nimam nobene majice za oblečt, ker spet nisi speglala." da pa je blo celo stanovanje spucano v nulo pa sploh opazil ni . pa normalno tudi kosilo skuhano, cunje oprane, pa še njegove starše sem vmes animirala. no čez njegove se ne smem nič pritoževat, ker je mati malega čuvala, foter pa mi je pomagal sesat, tacajt ko sem jaz vse ostalo pucala . aha, sem se spomnila...je meni rekel nekaj podobnega...poglej kaki kup perila maš, zlikala bi lahko saj si doma...oz. nimam več majic za oblečt mah ti moški, jaz sem včasih tak crkjena od tamalih, moj pa reče eh saj si doma....brezveze no, to sem jaz že tudi čula
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:51:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pravi so ne? jaz bi tak rada enkrat menjala z njim, grem jaz v službo, pa naj bo on doma z malim. pa me zanima, če bo vse narejeno... jaz tudi....me potem res zanima, kak bi oni vsak dan na sprehod šli, pa imeli jesti nareto, pa pospravljeno, oprano....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?