Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 14:42:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, glede izgovorov, če vam jih zmanjka, posodim kakega? Hihihi... Dvomim, da je potreba, jaz bi jih lahko izvažala pomoje no evo. zdaj je pa spet tolko ura, da moram skuhat preden dragi pride, ker spet šiba na tenis popoldan. mogoče mi bo le ratalo speglat popoldan... hmmm? Ne bo ti ratalo, ker bosta s T. spet raje kam šla. Hmmm...?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 14:47:21
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Naspala malo,po kosilu.HB,se je Teo odločo,da bo prej jedo(beri-ob pol 1-h),tak da sma kr mrknila oba potem.Zunaj pa taaaaak piha,da žvižga derekt okoli bajte. joj pri nas tudi! komaj sem prigurala do pošte in nazaj, me je skoraj odpihnilo z vozekom vred
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 14:49:01
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, glede izgovorov, če vam jih zmanjka, posodim kakega? Hihihi... Dvomim, da je potreba, jaz bi jih lahko izvažala pomoje no evo. zdaj je pa spet tolko ura, da moram skuhat preden dragi pride, ker spet šiba na tenis popoldan. mogoče mi bo le ratalo speglat popoldan... hmmm? Ne bo ti ratalo, ker bosta s T. spet raje kam šla. Hmmm...? ja kam te? pred tv na kavč mogoče . vuni se bo glih zdaj vsipalo, kako črno je. saj mi ne bi bil problem, samo malemu je tečno me 1 uro zraven gledat. zgleda ni zanimivo peglanje . bi rabla nekoga, da bi se z njim tacajt ukvarjal...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 14:49:01
|
|
|
|
majakla
|
Ej, že skoraj uro treska naokrog, upam, da ne bo kje kaj hujšega, čeprav, če bi z mojim tatijem držala, bi morala zdaj pesti držat za točo. Nik spi že od cca. 12h, se je ob cca. 14h v solzah zbudil, me focnil, sma se kregala, spil čaj in spi naprej, hmmm - glavno pa je, da sem mu vmes še vročino merila, 3x za ziher, in je ni imel, pa naj tak ostane. Aja, glede tašč, meni gre moja na živce, pa nič ne rabi rečt. bi pa raje kako o dedih rekla (beri: se še katera pridruži in mi čimveč pritrdi- da prav): Mi je moj včeraj dvignil dekl z izjavo leta: citiram "če bi bla za kaj, bi me kosilo doma čakalo". Joooooooooooooj! Kaj pa mene čaka!?!?!! No, to je to, se bom že še kaj spomnila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 14:52:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, glede izgovorov, če vam jih zmanjka, posodim kakega? Hihihi... Dvomim, da je potreba, jaz bi jih lahko izvažala pomoje no evo. zdaj je pa spet tolko ura, da moram skuhat preden dragi pride, ker spet šiba na tenis popoldan. mogoče mi bo le ratalo speglat popoldan... hmmm? Ne bo ti ratalo, ker bosta s T. spet raje kam šla. Hmmm...? ja kam te? pred tv na kavč mogoče . vuni se bo glih zdaj vsipalo, kako črno je. saj mi ne bi bil problem, samo malemu je tečno me 1 uro zraven gledat. zgleda ni zanimivo peglanje . bi rabla nekoga, da bi se z njim tacajt ukvarjal... Še vedno? Ker jaz imam okna na vse strani razen proti Pohorju, sem mislila da je že mimo - via Ptuj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 14:53:49
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla bi pa raje kako o dedih rekla (beri: se še katera pridruži in mi čimveč pritrdi- da prav): Mi je moj včeraj dvignil dekl z izjavo leta: citiram "če bi bla za kaj, bi me kosilo doma čakalo". Joooooooooooooj! Kaj pa mene čaka!?!?!! No, to je to, se bom že še kaj spomnila. no moj je tudi včeraj imel tako izjavo preden sma šla na Lent: " nimam nobene majice za oblečt, ker spet nisi speglala." da pa je blo celo stanovanje spucano v nulo pa sploh opazil ni . pa normalno tudi kosilo skuhano, cunje oprane, pa še njegove starše sem vmes animirala. no čez njegove se ne smem nič pritoževat, ker je mati malega čuvala, foter pa mi je pomagal sesat, tacajt ko sem jaz vse ostalo pucala .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 16:21:29
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa taka,kot da bi jih na g...c dobila. Ju3 pridemo na kafe,mora moj delat it .Tak,da ko porihtam na CSD,sem v mestu. Bambi-ko boš šla od doma,me rufni,al pa sms pošlji,upam,da bom do 10-h jaz že fertik tam.Bi pa avto kr pri tašči pustla(če bo možnost seveda),pa šla peš,ker mi ni spet 2 ojra za parking za devat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 16:37:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa taka,kot da bi jih na g...c dobila. Ju3 pridemo na kafe,mora moj delat it .Tak,da ko porihtam na CSD,sem v mestu. Bambi-ko boš šla od doma,me rufni,al pa sms pošlji,upam,da bom do 10-h jaz že fertik tam.Bi pa avto kr pri tašči pustla(če bo možnost seveda),pa šla peš,ker mi ni spet 2 ojra za parking za devat. kak te delat??? kaj ni danes zaključil? zate pa in ok, zmenjeno, te pokličem
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 30.6.2011 16:38:34 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 16:37:54
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Karmen 7 dobrodošla. Upam da si čvekica, če ne pa še boš. Sem malo zdaj počivala, po kosilu zdaj pa grem še malo pospravit. Pa če me bo kolegica klicala grem še ven če ne pa bom kar verjetno doma ostala. Me neki lenitis daje.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 16:43:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa taka,kot da bi jih na g...c dobila. Ju3 pridemo na kafe,mora moj delat it .Tak,da ko porihtam na CSD,sem v mestu. Bambi-ko boš šla od doma,me rufni,al pa sms pošlji,upam,da bom do 10-h jaz že fertik tam.Bi pa avto kr pri tašči pustla(če bo možnost seveda),pa šla peš,ker mi ni spet 2 ojra za parking za devat. kak te delat??? kaj ni danes zaključil? zate pa in ok, zmenjeno, te pokličem Naj bi ja,po bo v sredo baje.Eh,ne sprašuj.Take firme bi jaz vse dol zaprla.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 17:13:43
|
|
|
|
majakla
|
Sekica mi je malega odpelala, kaj pa naj zaj... pa ne da bi si ki kaj za morje pripravljala, eh, to mora bit zadnji cajt vse. Grem malo poramat, sesal je že Nik dopoldne. Tote služba ha, svašta, delajo kar čejo - eni oz. večina.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 19:11:03
|
|
|
|
karmen7
|
Punce jutri če bo dež naju žal ne bo. Nama ati avto odpelje, peš pa v dežu ravno ne bi capkala iz druge strani Drave. Aja, pa če bo vreme ok (upam da bo) pa boste vidle eno kokoško z rjavim vozičkom, potem sem to jaz - če vas slučajno ne najdem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 19:24:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Punce jutri če bo dež naju žal ne bo. Nama ati avto odpelje, peš pa v dežu ravno ne bi capkala iz druge strani Drave. Aja, pa če bo vreme ok (upam da bo) pa boste vidle eno kokoško z rjavim vozičkom, potem sem to jaz - če vas slučajno ne najdem. Karmen zadaj za Astorio bomo, tam ko imajo otroška igrala na vrtu. Nas ne moreš zgrešit .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 19:26:03
|
|
|
|
bambixxx
|
aja, uspelo mi je speglat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 19:58:53
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 19:59:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja, uspelo mi je speglat
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:00:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Punce jutri če bo dež naju žal ne bo. Nama ati avto odpelje, peš pa v dežu ravno ne bi capkala iz druge strani Drave. Aja, pa če bo vreme ok (upam da bo) pa boste vidle eno kokoško z rjavim vozičkom, potem sem to jaz - če vas slučajno ne najdem. Karmen zadaj za Astorio bomo, tam ko imajo otroška igrala na vrtu. Nas ne moreš zgrešit . Itak,ti kr pridi za Astorijo,jaz bom tak mela še najstarejšo zraven.pa špegle mam.Pa čop bom mela,ker se mi ne da danes las prat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:00:36
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja, uspelo mi je speglat Pridna, mene to še čaka, v bistvu čaka že par dni, pa se še ni našel noben prostovoljec, ki bi to zrihtal namesto mene. Grem pod tuš, ker potem se bo sirena oglasila in ne bo več časa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:22:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 prideva ob 10h, ker imava ob 11h zobozdravnika. po moje ne bo več kot pol ure trajalo, tak da sma okoli 11.30h nazaj na kavi. vso srečo zakaj a več traja to? čisto odvisno kakšna gužva je...se je zgodilo da sva bila takoj na vrsti...se je pa zgodilo tudi, da sva bila 2h...pri zobozdravnici in spodaj ko ti pokažejo kako se umivajo zobki...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:24:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čakam, da se mulc zbudi, da greva na pošto in v trgovino. pa goro cunj imam za speglat . cel teden se že zraven spravljam, pa skozi neki izgovor najdem zakaj ne danes . to mi je znano
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:26:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: za Jana . Kako je kaj danes? Nik je že boljši, juuuhuuuu!!! , sicer še temp. okoli 37, ampak to brez AB, kar sem najbolj vesela. Jan je danes brez vročine ...zaenkrat je vse ok, pa upam da tako ostane..mogoče pa še midva prideva na kavo...samo če bo dež ne...pa ob 10h bo katera tam...da ne bova sama super za Nika...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:29:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, glede tašč, meni gre moja na živce, pa nič ne rabi rečt. bi pa raje kako o dedih rekla (beri: se še katera pridruži in mi čimveč pritrdi- da prav): Mi je moj včeraj dvignil dekl z izjavo leta: citiram "če bi bla za kaj, bi me kosilo doma čakalo". Joooooooooooooj! Kaj pa mene čaka!?!?!! No, to je to, se bom že še kaj spomnila. za tašče sem se pa nasmejala ... o dedh bi se tudi našlo kaj ja...sam se trenutno ne morem spomnit..
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:32:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja, uspelo mi je speglat pridna
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:37:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja, uspelo mi je speglat Pridna, mene to še čaka, v bistvu čaka že par dni, pa se še ni našel noben prostovoljec, ki bi to zrihtal namesto mene. Grem pod tuš, ker potem se bo sirena oglasila in ne bo več časa. no to še pa mene čaka zdaj . ah mame smo vedno zadnje na vrsti, kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:39:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Punce jutri če bo dež naju žal ne bo. Nama ati avto odpelje, peš pa v dežu ravno ne bi capkala iz druge strani Drave. Aja, pa če bo vreme ok (upam da bo) pa boste vidle eno kokoško z rjavim vozičkom, potem sem to jaz - če vas slučajno ne najdem. Karmen zadaj za Astorio bomo, tam ko imajo otroška igrala na vrtu. Nas ne moreš zgrešit . Itak,ti kr pridi za Astorijo,jaz bom tak mela še najstarejšo zraven.pa špegle mam.Pa čop bom mela,ker se mi ne da danes las prat. meni tudi ne, pa si moram, ker ne grem taka vun z bajte
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?