Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:40:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ve katera če je res ta vikend motokros v Orehovi vasi? To glih ne vem,je pa reli ju3 pa v soboto po Mariboru,A in Malečniku.Ju3 pa se bojo po Koroškem naganjali. to da je relly vem ja...ampak moj trdi da je ta vikend motokros..zdaj pa ne vem...la drži al ne
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:41:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Še nekaj; včeraj sem se lotila izpolnjevati pole za otroški dodatek pa mi zdaj nekaj ni najbolj jasno. Kateri stolpec moram prepisati za dohodek iz dohodnine? Tistega dohodki ali tistega desnega ko piše osnova? ne vem točno kaj misliš....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:41:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar..zdaj pa FEJSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT dežuje že.... Zanimivo,zgleda en pas tak,v tvojem koncu.Tu ni še nič.Upam,da tak ostane.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:42:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak,da upam,da preživiš ta vikend kar se da normalno. podpis... pri meni je tud mama bolj trn v peti....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:42:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar..zdaj pa FEJSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT dežuje že.... Zanimivo,zgleda en pas tak,v tvojem koncu.Tu ni še nič.Upam,da tak ostane. zdaj pa sonce
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:43:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Še nekaj; včeraj sem se lotila izpolnjevati pole za otroški dodatek pa mi zdaj nekaj ni najbolj jasno. Kateri stolpec moram prepisati za dohodek iz dohodnine? Tistega dohodki ali tistega desnega ko piše osnova? Dohodki pišeš,ostalo pa ne.Jaz pa sem že odločbo dobila. Sem novo vlogo nesla,kak sma bila iz P doma.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:44:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf ja, upam da preživim ne da se na smrt skregama prej in da jaz ne pristanem na psihiatriji jaz je ziher ne bi vzela na obisk za več kot dve uri Joj,ja,kot jaz mojo mamo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:45:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak,da upam,da preživiš ta vikend kar se da normalno. podpis... pri meni je tud mama bolj trn v peti.... Jap.Bom ju3 vidla,kaj bo na CSD rekla.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:48:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf ja, upam da preživim ne da se na smrt skregama prej in da jaz ne pristanem na psihiatriji jaz je ziher ne bi vzela na obisk za več kot dve uri Joj,ja,kot jaz mojo mamo. ja no jaz sem bolj obe mislila, čeprav mame še dve uri ne bi imela
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:48:51
|
|
|
|
arabela*
|
jutri kofe ob 10.00 v Astoriji?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:49:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap.Bom ju3 vidla,kaj bo na CSD rekla. upam da vredi porihtaš
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:49:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf ja, upam da preživim ne da se na smrt skregama prej in da jaz ne pristanem na psihiatriji jaz je ziher ne bi vzela na obisk za več kot dve uri Joj,ja,kot jaz mojo mamo. ja no jaz sem bolj obe mislila, čeprav mame še dve uri ne bi imela Itak.Jaz pa še moram pod eno streho bit z njo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:50:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutri kofe ob 10.00 v Astoriji? Jap,upam,da mi rata prit,v najslabšem primeru priletim,da vrnem črpalke Arwenko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:52:09
|
|
|
|
karmen7
|
Matcar veš da sem očitno spregledala tvoj poziv itak sem slepa ko kura. Pa še non stop imam ta moj računalnik na servisu, tak da včasih - sploh maile, kar brišem ko ga dobim nazaj, ker je preveč vsega, da bi šla gledat. In je čist možno, da sem tvojega tudi brisala. Tašče so pa itak zeloooo priljubljena tema. Blagor tistim, ki se s svojimi super razumejo. Jo takoj zamenjam, zastonj, ni blema, samo imejte jo. Saraya sej meni je tudi dovolj če jo vidim enkrat na mesec za eno uro, samo če je pa iz Ormoža in se je ona zdaj odločla, da pride čez vikend. Me je v nedeljo skor kap, ko mi je možek povedal to novico. Nisem vedla al naj njemu skočim za vrat al njej Otroški dodatek: bemti sem napisala čudno. V glavnem me zanima kaj pri bogu milem moram vpisat noter. Sicer pa bom šla v ponedeljek kar tja ker moram itak v mesto zaradi vozička. Me ta naš voz nekaj jezi, pa grem na reklamacijo. To bo še zabavno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:54:32
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, napapali smo se, mali ima popoldansko spanje, zvečer pa greva z mojim končno malo na Lent pogledat. Sva povabljena v VIP šotor pri Glavnem odru . Uživajta. podpis ful je blo fajn . bili smo na terasi Hotela city na Lentu. Zelo lepo urejeno, dobro papali in pili, čvekali. Potem smo se premaknili pa še v VIP šotor. Predstave sem pa vidla glih 5 minut , ker so bili gostitelji bolj pomembni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:58:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sicer pa bom šla v ponedeljek kar tja v pomoč tui tam ne bojo, le poslušala jih boš, če boš kaj narobe vpisala
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:59:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutri kofe ob 10.00 v Astoriji? Jap,upam,da mi rata prit,v najslabšem primeru priletim,da vrnem črpalke Arwenko. ja pridi.... meni je vseeno, lahko se tud bolj pozno dobimo...Zmente se..babnce
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:59:44
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Jaz sem se pa včeraj tako slabo počutila, da sem šla že ob 9h spat, sicer sem se ponoči zbudila, ker sem imela ful grozne sanje, pa ful dolgo nisem mogla nazaj zaspat, ampak vseeno, danes sem precej boljše. Jutri pridem na kavo, ampak verjetno okrog 11h v mestu nekje, prej ne morem. Kaj pa če bo slučajno slabo vreme? matcar...če ti ne bo zneslo, se pa ne sikiraj, bom se jaz okrog pripeljala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:01:30
|
|
|
|
bambixxx
|
Karmen7 dobrodošla! za otroški dodatek vpisuješ dohodke iz dohodnine, ne osnove.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:03:27
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen7 dobrodošla! za otroški dodatek vpisuješ dohodke iz dohodnine, ne osnove. Hvala za dobrodošlico!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:04:45
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sicer pa bom šla v ponedeljek kar tja v pomoč tui tam ne bojo, le poslušala jih boš, če boš kaj narobe vpisala Še samo tega mi manjka ja, da me naderejo Bom vpisala tiste dohodke, pa bo kaj bo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:04:45
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutri kofe ob 10.00 v Astoriji? Jap,upam,da mi rata prit,v najslabšem primeru priletim,da vrnem črpalke Arwenko. ja pridi.... meni je vseeno, lahko se tud bolj pozno dobimo...Zmente se..babnce mi2 prideva ob 10h, ker imava ob 11h zobozdravnika. po moje ne bo več kot pol ure trajalo, tak da sma okoli 11.30h nazaj na kavi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:05:48
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, kavo spila z možekom...je šel v mesto po neke betonske plošče...mali gleda risanke, porihtan...perem perilo in posodo...stroji mislim . Jaz malo na rač. in gledam ali greva lahko ven ali ne, ker malo pada malo sonce sije . Grem zajtrkovat, pa meso za kosilo ven dat...papa
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:07:09
|
|
|
|
botrca
|
karmen7 dobrodošla še iz moje strani ...pa v kratkem se nam pridi pokazat na kavi, da te spoznamo pa seveda Jureta . Pa če nas želiš na fb-ju pošlji ime in priimek na zs .
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 10:08:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 prideva ob 10h, ker imava ob 11h zobozdravnika. po moje ne bo več kot pol ure trajalo, tak da sma okoli 11.30h nazaj na kavi. vso srečo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?