|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 9:40:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Matcar tebe pa poznam iz FB a ne da? Al sem te zamenjala? Jure je res pridno dete, krči ga sicer dajejo kako uro zvečer, to je pa vse. Ponoči se zaenkrat zbudima dva krat, da se nahrani, potem pa spi dalje. Sma pa na flaši, ker sem jaz čisto brez mleka, že v samem štartu je rabil dodatek, ker je bilo pri meni premalo. Trenutno na Novalacu AC ampak bomo probali katero drugo hrano. Sej berem vas že nekaj časa in sem ugotovila, da ste same fejst punce, zato sem se pridružla. Pa še na kaki kavi se vam bom z veseljem pridružla, rabim družbo. Sem pa doma v Novi vasi, v mojem bloku pa nobene mame, da bi lahko skupaj vozičkale. Dežuje? Jebentiš, tukaj še ne, ampak očitno ne bo nič s sprehodom. Spet bomo doma. Pa baje da cel vikend napovedujejo slab, jaz pa dobim taščo na vikend paket. S katero si nisva najbolj simpatični, ampak to je dolga zgodba. Bog mi pomagaj!!! Ja,na FB sma skupaj,pa pri Junijkah tudi.Nisi me zamenjala.1x sem te že pozvala,da se nam pridruži,pa ne vem,al si spregledala al pa ti je blo nerodno. Ja,mi2 smma tudi na flaši,jaz sicer imam malo še,glih za vzorec,samo naš fant zeloooo poliva,sploh po mojem mleku,tako da sma na Novalacu AR,je bilo sicer en čas dobro,zdaj pa mi spet fest poliva,lačen je v eno,tak da boma tudi mogla zamenjat hrano zgleda.Edina dobra stvar je to,da je gor dobil na teži,prej pa je stala,se ni nikamor premaknilo. Ja,tašče in mame.Pri nas kr pogosta debata,če si že opazla.Tak,da upam,da preživiš ta vikend kar se da normalno.
|