|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
29.6.2011 22:03:49   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
29.6.2011 22:04:21   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image
Kaj pa to pomeni?user posted image

nič sem zmučkala malo, sem link lepila, pa ni šlouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
29.6.2011 22:44:15   
arabela*
male spita...sta se full utrudile, se cel dan namakale v bazenu pri babici in se igrale na dvorišču...

Jaz nič posebnega danes počela, zjutraj opravki, popoldne pa sem še na pošto hodla plačevat položnice...

potem pa sva tak šla po tamaleuser posted image

Zdaj pa si pečem bugetko za večerjouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
30.6.2011 6:34:42   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
30.6.2011 6:35:56   
matcar
Noč bla grozna,Teo se je zbudil ob 12-h,pa do 3:15 ni zaspal.Vmes še Maks imel izpade joka,skratka,spala nisem več kot 3 ure.user posted image pa da ne pozabim dodat,da sem specela zatečena od zoba.user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 30.6.2011 6:37:04 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
30.6.2011 6:36:33   
matcar

user posted image
Kaj pa to pomeni?user posted image

nič sem zmučkala malo, sem link lepila, pa ni šlouser posted image
Aja,jaz pa gledam,kaj je to zdaj.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
30.6.2011 7:48:17   
arabela*
morninguser posted image

male še vedno čorita v postli, bo ju treba pregnat venuser posted image ...

kavica, zajtrk, potem pa gremo v park se igrat malo, če bo vreme solidno seveda.user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
30.6.2011 7:49:02   
arabela*

Noč bla grozna,Teo se je zbudil ob 12-h,pa do 3:15 ni zaspal.Vmes še Maks imel izpade joka,skratka,spala nisem več kot 3 ure.user posted image pa da ne pozabim dodat,da sem specela zatečena od zoba.user posted image

user posted image user posted image ...

ojoj, dobro vem kak to zgleda....upam, da se čimprej uredi..obojeuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
30.6.2011 8:18:30   
matcar

Noč bla grozna,Teo se je zbudil ob 12-h,pa do 3:15 ni zaspal.Vmes še Maks imel izpade joka,skratka,spala nisem več kot 3 ure.user posted image pa da ne pozabim dodat,da sem spet cela zatečena od zoba.user posted image

user posted image user posted image ...

ojoj, dobro vem kak to zgleda....upam, da se čimprej uredi..obojeuser posted image
Hvala,jaz tudi.Bom mogla pri Teu zgleda hrano menjat,ker je lačen v eno,kozla pa ravnotak.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
30.6.2011 8:19:09   
matcar
Maks in Saš v vrtcu,Teo spi(kak te ne),Lea v sobi,mi2 z mojim pa na compu.

< Sporočilo je popravil matcar -- 30.6.2011 8:20:25 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
30.6.2011 8:47:35   
karmen7
Punce zdravo!

Upam da ne vdiram v vašo temo, sama sem namreč tudi Mariborčanka in novo pečena mamica in če me vzamete bi se vam pridružila.

Stara sem 32 let in sem 4.6. prvič postala mamica. Dobili smo namreč naš zakladek po imenu Jure, ki je res priden fantek in trenutno spi. Možek je v službi, jaz pa koristim teh nekaj minut za računalnik in kavo user posted image Potem pa ven, če ne bo prej kakšen dež seveda, nekam čudno je na našem koncu.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
30.6.2011 9:05:49   
arabela*
karmen 7...welcomeuser posted image

no, pa povej kaj več o sebiuser posted image S katerega konca si?

Ja dež je nam tud zagodel, že pada...a me pripravljene za odhod ven, ma naj gre nekam to naše glupo podnebje....user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.6.2011 9:14:43   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Punce zdravo!

Upam da ne vdiram v vašo temo, sama sem namreč tudi Mariborčanka in novo pečena mamica in če me vzamete bi se vam pridružila.

Stara sem 32 let in sem 4.6. prvič postala mamica. Dobili smo namreč naš zakladek po imenu Jure, ki je res priden fantek in trenutno spi. Možek je v službi, jaz pa koristim teh nekaj minut za računalnik in kavo user posted image Potem pa ven, če ne bo prej kakšen dež seveda, nekam čudno je na našem koncu.

user posted image user posted image user posted image Končno si se opogumla.DOBRODOŠLA!user posted image Ti kr pridi k nam na čvek,pa na kako kavo,se precej dobivamo na kavah.In kak je Jure? Meni ga naš Teo biksa zadnje čase.Upam,da se bo čimprej porihtalo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.6.2011 9:15:50   
matcar

Ja dež je nam tud zagodel, že pada...a me pripravljene za odhod ven, ma naj gre nekam to naše glupo podnebje....user posted image
Ki kaj pada? pri nas nič,je sicer oblačno postalo,ampak niker nobenega deža.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
30.6.2011 9:22:39   
arabela*

Ki kaj pada? pri nas nič,je sicer oblačno postalo,ampak niker nobenega deža.user posted image

tukaj malo pada...zdaj je nehalouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
30.6.2011 9:23:33   
arabela*
ve katera če je res ta vikend motokros v Orehovi vasi?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
30.6.2011 9:23:43   
karmen7
Matcar tebe pa poznam iz FB a ne da? Al sem te zamenjala? user posted image Jure je res pridno dete, krči ga sicer dajejo kako uro zvečer, to je pa vse. Ponoči se zaenkrat zbudima dva krat, da se nahrani, potem pa spi dalje. Sma pa na flaši, ker sem jaz čisto brez mleka, že v samem štartu je rabil dodatek, ker je bilo pri meni premalo. Trenutno na Novalacu AC ampak bomo probali katero drugo hrano.
Sej berem vas že nekaj časa in sem ugotovila, da ste same fejst punce, zato sem se pridružla. Pa še na kaki kavi se vam bom z veseljem pridružla, rabim družbo. Sem pa doma v Novi vasi, v mojem bloku pa nobene mame, da bi lahko skupaj vozičkale. user posted image
Dežuje? Jebentiš, tukaj še ne, ampak očitno ne bo nič s sprehodom. Spet bomo doma. Pa baje da cel vikend napovedujejo slab, jaz pa dobim taščo na vikend paket. user posted image S katero si nisva najbolj simpatični, ampak to je dolga zgodba. Bog mi pomagaj!!!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
30.6.2011 9:26:44   
arabela*

jaz pa dobim taščo na vikend paket. user posted image

joj bog ti žegnaj....user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
30.6.2011 9:27:10   
arabela*
matcar..zdaj pa FEJSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT dežuje že....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
30.6.2011 9:31:56   
arabela*
če ne druga se bom pač malo z avatarji špilalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
30.6.2011 9:32:53   
karmen7

jaz pa dobim taščo na vikend paket. user posted image

joj bog ti žegnaj....user posted image user posted image

Uf ja, upam da preživim ne da se na smrt skregama prej in da jaz ne pristanem na psihiatriji user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.6.2011 9:35:43   
karmen7
Še nekaj; včeraj sem se lotila izpolnjevati pole za otroški dodatek pa mi zdaj nekaj ni najbolj jasno. Kateri stolpec moram prepisati za dohodek iz dohodnine? Tistega dohodki ali tistega desnega ko piše osnova? 

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.6.2011 9:35:51   
arabela*

Uf ja, upam da preživim ne da se na smrt skregama prej in da jaz ne pristanem na psihiatriji user posted image

jaz je ziher ne bi vzela na obisk za več kot dve uriuser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.6.2011 9:36:37   
matcar

ve katera če je res ta vikend motokros v Orehovi vasi?
To glih ne vem,je pa reli ju3 pa v soboto po Mariboru,A in Malečniku.Ju3 pa se bojo po Koroškem naganjali.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.6.2011 9:40:36   
matcar

Matcar tebe pa poznam iz FB a ne da? Al sem te zamenjala? user posted image Jure je res pridno dete, krči ga sicer dajejo kako uro zvečer, to je pa vse. Ponoči se zaenkrat zbudima dva krat, da se nahrani, potem pa spi dalje. Sma pa na flaši, ker sem jaz čisto brez mleka, že v samem štartu je rabil dodatek, ker je bilo pri meni premalo. Trenutno na Novalacu AC ampak bomo probali katero drugo hrano.
Sej berem vas že nekaj časa in sem ugotovila, da ste same fejst punce, zato sem se pridružla. Pa še na kaki kavi se vam bom z veseljem pridružla, rabim družbo. Sem pa doma v Novi vasi, v mojem bloku pa nobene mame, da bi lahko skupaj vozičkale. user posted image
Dežuje? Jebentiš, tukaj še ne, ampak očitno ne bo nič s sprehodom. Spet bomo doma. Pa baje da cel vikend napovedujejo slab, jaz pa dobim taščo na vikend paket. user posted image S katero si nisva najbolj simpatični, ampak to je dolga zgodba. Bog mi pomagaj!!!

Ja,na FB sma skupaj,pa pri Junijkah tudi.Nisi me zamenjala.1x sem te že pozvala,da se nam pridruži,pa ne vem,al si spregledala al pa ti je blo nerodno.user posted image Ja,mi2 smma tudi na flaši,jaz sicer imam malo še,glih za vzorec,samo naš fant zeloooo poliva,sploh po mojem mleku,tako da sma na Novalacu AR,je bilo sicer en čas dobro,zdaj pa mi spet fest poliva,lačen je v eno,tak da boma tudi mogla zamenjat hrano zgleda.Edina dobra stvar je to,da je gor dobil na teži,prej pa je stala,se ni nikamor premaknilo.user posted image Ja,tašče in mame.Pri nas kr pogosta debata,če si že opazla.Tak,da upam,da preživiš ta vikend kar se da normalno.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

ali ste prevarali svojega partnerja
Spark

da (17%)

ne (61%)

to je nekaj najgršega (6%)

nikoli ne bi to naredil (14%)

razmišljam o tem (2%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!