hel32
|
Hojla Pozdravljene mamice, vam je kaj vroče??? nam, na srečo ni, se lepo na 25 stopinjic hladimo v bajti, in čakamo na 16 uro Kile NAŠA BABNICA JIH IMA 8, 290G IN VLIKA67,5 CM, PRI 4,5 MESECIH!!!ČE SE KATERI DA, NAJ DODA V SEZNAM, JAZ BI, PA NE ZNAM Pa še moje- 85, ampak da se ne menimo o trebuhu, ki je še kr ogromennnnn in res ne vem, kaj bojo mislili mimoidoči na morju, da sem noseča, verjetno , že pridno odštevamo dneve, po pravici-komaj čakam!! Razvoj- Lucija res bolj intenzivno napreduje, kot njen starejši bratec, dokaj hitro je začela "čebljat", no, zdaj ima nov hobi, dela dežek in je posledično cela mokra okoli ust, po vratu,....jo kr na normo preoblačimo, BTW, slinček nič ne pomaga, ker si ga na " avbiks" zmrda , zelo zelo rada ima v ustih prstke, celo bolj kot dudo, in posledično, vedno mokre, no, razen, ko spi , irače zelo lepo raziskuje in jih vlači v usta , pri GH pa sva že na zelenjavi+malo mleka še vedno, ima pa rada use no, saj se ji kr pozna , nič ne zaostaja za Metinim Binetom , ka sem še mislila....aja, smo jo prestavli v športni del vozička, uživaaaaaa, obračanje, jao, ne smem je pustit same na previjalni, se v trenutku obrne iz hrta na bok, in je že na položaju"pasem kravice" in potem bi še kr kobacala,....hitra je ni kaj..... Aha, se je tavečji bratec zbudil, morem gret, kosilo, kliče, trebuščki so prazni. Lepo se imejte, pazite svoje sončke pred direktnim soncem, če greste na morje, skratka, uživajte, mi bomo tudiiiiiii