lil_
|
teyla...a temno crto pod popkom? ce mislis to...je men ze zginla joj sam res...sploh nisem pomislila da doji na vsako stran na 4 ure sem imela v glavi ce doji na dve uri, da je to dejansko na dve, kot pri meni. ok recmo da res eno dojko res bolj izprazne in se s tem naje. sam druga je pa pol se bolj polna in boleca. aja pa drugo spraznis s crpalko in je to to ce bi dejansko bila na tem, bi najbrz ze znala razmislat. jst sm pa vedno mislila da je mastitis zarad prevec polnih prsi. zanimivo. clovek vsak dan izve nekaj novega. ampak sem pa se vedno mnenja, da prsi nikoli nemores popolnoma izpraznit. joj se eno vprasanje. a enga otroka dojis 1x na eni in drugic na drugi strani? al zamenjas stran po parih minutah? mi je dojenje tako zanimivo. drugac pa 1x ko bom imela naslednjega otroka, sploh nevem, ce ga bom znala dojit. pri teh dveh mi ni nihce pokazov, tko da jst upam da delam prov smo se kr same neki navadle, pa nm zaenkrat kr ustreza joj jst nevem, kaj je z nasim "tavecjim" otrokom. danes ni jedla vec kot 10 ur. jst sem mislila, da bom zarad napetih prsi kr umrla pa se mi danasnji dan sploh ni zdel zelo topel. sem ji pa vseeno dajala za pit. po vec kot 10 urah sem jo nahecala, da sem ji dudo jemala iz ust in dajala bradavico, po parih neuspelih poskusih pa je le zagrabila. ok sej vem da je bilo to bolj siljenje in da se je na koncu ona usmilla mene, ampak so me prsi res toook bolele. sej ce bi bla doma bi uporabila crpalko, tko pa smo se ves dan potepale. jst bi ju tut se pol dojila zvecer, sam se tut bojim da se bosta navadle. sem pa danes govorila z eno mamico, ki ima dvoletno princeso in se se vedno 1x na dan dojita in je rekla, da jo podoji ko se tamala to spomni. je pa bolj crklanje kot hranjenje. vcasih se podojita ko pride iz vrtca vcasih kr tako popoldne vcasih pa sele zvecer. uf, fajn bi blo ce nebi vedle kako zgleda al pa da bi jo mele sam takrat ko bi jo hotele(beri: ko bi hotele novega clana). nismo se zacele z GH. bosta pa 3.7 stari 6 mesecev. ja zaenkrat sta polno dojeni. razen vodo jima se dajem za pit, sploh v teh vrocih dneh. ker ce ne bi ju pa res lahko imela non stop na prsih. najtezje se je blo navadt dojit. pomoje sem ju zacela dojit nekje pri dveh mesecih. tako da to je bla najhujsa kriza. pol pa je dojenje steklo. in sem ju dojila hkrati na blazini za dojenje. zdej pa se nocta vec dojit hkrati...zgleda ju moti, ker se gledat, sam bom vseen se parkrat probala, ker mi je casovno najbolj prakticno, d aju podojim skupaj in pa ena druge ne rabita cakat. tko da zdej podojim najprej eno in potem drugo al pa pac ko je katera lacna. ker v vrocini katera strajka. drugac pa ja mors se organizirat. ponavad se nastimamo nekam, da mam obe pri roki. ups...eno pri prsih in dugo pri roki doma se dojimo v leze, tko da imam vedno eno roko frej za tisto ki caka, tko da jo lahko mal zamotim medtem ko caka. joj men je pa nadlezno piskanje strojev...ok zapiska 1x in ja sej vem da je fertik...in ne pol more se naprej piskat...pa ja dobr, sej vem da je ze naredil svoje. ampak kr misl, da mam jst vedno tist moment cas in morem kr skocit no ce mam le cas res skocim, ker mi je piskanje nadlezno...ja pri nas tut pralni in susilni stroj piskata, pomivalc pa nasreco ne
|