|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
25.6.2011 22:51:56   
lil_
teyla...a temno crto pod popkom? ce mislis to...je men ze zginlauser posted image
joj sam res...sploh nisem pomislila da doji na vsako stran na 4 ureuser posted image sem imela v glavi ce doji na dve uri, da je to dejansko na dve, kot pri meni.
ok recmo da res eno dojko res bolj izprazne in se s tem naje. sam druga je pa pol se bolj polna in boleca. aja pa drugo spraznis s crpalko in je to to user posted image ce bi dejansko bila na tem, bi najbrz ze znala razmislat. jst sm pa vedno mislila da je mastitis zarad prevec polnih prsi. zanimivo. clovek vsak dan izve nekaj novega. ampak sem pa se vedno mnenja, da prsi nikoli nemores popolnoma izpraznit.
joj se eno vprasanje. a enga otroka dojis 1x na eni in drugic na drugi strani? al zamenjas stran po parih minutah? mi je dojenje tako zanimivo. drugac pa 1x ko bom imela naslednjega otroka, sploh nevem, ce ga bom znala dojit. pri teh dveh mi ni nihce pokazov, tko da jst upam da delam prov user posted image smo se kr same neki navadle, pa nm zaenkrat kr ustrezauser posted image

joj jst nevem, kaj je z nasim "tavecjim" otrokom. danes ni jedla vec kot 10 ur. jst sem mislila, da bom zarad napetih prsi kr umrlauser posted image pa se mi danasnji dan sploh ni zdel zelo topel. sem ji pa vseeno dajala za pit. po vec kot 10 urah sem jo nahecala, da sem ji dudo jemala iz ust in dajala bradavico, po parih neuspelih poskusih pa je le zagrabila. ok sej vem da je bilo to bolj siljenje in da se je na koncu ona usmilla mene, ampak so me prsi res toook bolele. sej ce bi bla doma bi uporabila crpalko, tko pa smo se ves dan potepale.

jst bi ju tut se pol dojila zvecer, sam se tut bojim da se bosta navadle. sem pa danes govorila z eno mamico, ki ima dvoletno princeso in se se vedno 1x na dan dojita in je rekla, da jo podoji ko se tamala to spomni. je pa bolj crklanje kot hranjenje. vcasih se podojita ko pride iz vrtca vcasih kr tako popoldne vcasih pa sele zvecer.

uf, fajn bi blo ce nebi vedle kako zgledauser posted image al pa da bi jo mele sam takrat ko bi jo hotele(beri: ko bi hotele novega clana).
nismo se zacele z GH. bosta pa 3.7 stari 6 mesecev. ja zaenkrat sta polno dojeni. razen vodo jima se dajem za pit, sploh v teh vrocih dneh. ker ce ne bi ju pa res lahko imela non stop na prsih. najtezje se je blo navadt dojit. pomoje sem ju zacela dojit nekje pri dveh mesecih. tako da to je bla najhujsa kriza. pol pa je dojenje steklo. in sem ju dojila hkrati na blazini za dojenje. zdej pa se nocta vec dojit hkrati...zgleda ju moti, ker se gledat, sam bom vseen se parkrat probala, ker mi je casovno najbolj prakticno, d aju podojim skupaj in pa ena druge ne rabita cakat. tko da zdej podojim najprej eno in potem drugo al pa pac ko je katera lacna. ker v vrocini katera strajka. drugac pa ja mors se organizirat. ponavad se nastimamo nekam, da mam obe pri roki. ups...eno pri prsih in dugo pri rokiuser posted image doma se dojimo v leze, tko da imam vedno eno roko frej za tisto ki caka, tko da jo lahko mal zamotim medtem ko caka.

joj men je pa nadlezno piskanje strojev...ok zapiska 1x in ja sej vem da je fertik...in ne pol more se naprej piskat...pa ja dobr, sej vem da je ze naredil svoje. ampak kr misl, da mam jst vedno tist moment cas in morem kr skocituser posted image no ce mam le cas res skocim, ker mi je piskanje nadlezno...ja pri nas tut pralni in susilni stroj piskata, pomivalc pa nasreco neuser posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
26.6.2011 9:31:39   
Teyla
lil_ mislim, da če ti tvoji dve mali uspe polno dojit, da že delaš tako kot je prav. Pa super ti gre! user posted image Drugače jaz jo za en obrok podojim na eni strani, ker je zdaj pač tako "organizirano". Na začetku (prve 3 dni) sem pa menjavala na 10min, da se je povpraševanje izenačilo in s tem tudi ponudba.
Naša tudi manj je čez dan, sem si mogla včeraj malo sčrpat, pa danes zjutraj tudi. Sploh ni lačna in so se že začele težave čez dan, ker ne zna sama zaspat (prej je namreč vedno zaspala po dojenju). Vidim, da bom še tu mogla kak obred uvest. user posted image

Šibam, imam preveč dela danes. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
26.6.2011 9:42:15   
trsica
Zanimivo, tega pa nisem vedela http://www.sunval.si/sl/index/article/id/31:
Znaki, ki kažejo da je dojenček pripravljen na uvajanje goste otroške hrane
Vsekakor so znaki od dojenčka do dojenčka različni, tudi obdobja kdaj začeti se med dojenčki razlikujejo, pa vendar je nekaj tistih znakov, ki nam bodo povedali, da z uvajanjem poizkusimo.

1. Dojenček želi biti vse pogosteje dojen.
2. Dojenčku ne zadostuje več sam mleko.
3. Z zanimanjem opazuje druge pri jedi.
4. Med sedenjem glavo že čvrsto drži pokonci.
5. Dojenček se zbuja ponoči in želi jesti, čeprav je že večkrat prespal celo noč.

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
26.6.2011 12:48:18   
Teyla
No, pri nas veljata samo 3. in 4.točka.

Delfinka vse najboljše user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
26.6.2011 15:03:03   
lil_
ce jejo cedalje manj, potem jim je najbrz se zadostiuser posted image
a ko otroku ni dovolj samo mleko, je najbrz bol siten, tko k jst ko sem lacna user posted image al kako ves?

jst bom pocakala se par dni, ko imamo posvetovalnico, pa bojo tm povedal ce lahko se pocakamo z GH al pocas ze zacnemo. komi cakam, da se se mal stehtamo in zmermo.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
26.6.2011 21:15:56   
DIANE
Čer, u o dojenju ste se pa fino razpisale. Je prav fajn brat kako še druge dojite. No tudi jaz sem na začetku dojila tk najprej na eni potem na drugi a v večini je popil samo iz ene na drugi mi je spil mogoče malo. No sedaj pa kr na eni pije včasih ampak res včasih mi še iz druge spije. Itak dojiva se na 3 ure na 2 ure pa včasih edin ker mu zob raste se dojiva oz. crtlava včasih na 2 ure. Ponoči mi pa spi po 6 ur tk da mleka mam zadost.
Sm pa predprejšnji teden pomoje skor mastitis fasala. Imela sem otrdlino ki me je bolela 2 dni sm masirala grela, hladila nč in nč bolje sm si rekla joj upam da ne bom fasala in jaz zvečer si grem gledat bradavice mal pa stiskat in zagledam da je skos ena bela pikica. In nato jaz to stisnem pride neki trdega vn si rečem nč še mal bom stisnila in res še pride neki trdega ampak vam povem ko je začelo špicat letim po flašo in je kr samo vn nateklo 10ml mleka in otrdlina je zginala. Zej mi je tk smešn ker tok je tekl tak pritisk da ne moreš vrjet.

No v glavnem ne bom še dodajala GH ker mleka imam zadosti( morem potrkat na les) pač tamal je zelo živahen in zdrav pobč. Pač ima še včasih krče ga matra pa manj poje ker logičnu mu ne paše. Noro ga je ta mesec matralo zaradi cepiva rota in seveda zrastel mu je prvi zobek in po tem pomoje tut ni mogel nvem kok pridobit na teži, ker ga pač matra. No dobili smo drugo dozo in je danes spet bolj razdražljiv in prdi fuuul  upam da ga zej prej minejo krči kot po prvi dozi.
Se pa zej že kar velikokrat smeji na glas se je prej kar sam začel v avtu smejat ko smo se peljali. To je res nekaj najlešega ko se tako smeji.

In kam greste kej na dopsut ali ste že ble?

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
26.6.2011 22:10:36   
Teyla
DIANE o zanimivo, da se vaš kar sam na glas smeji. Pri naši se morš kar potrudit, pa jo dodobra pretrest, pa mogoče dobim par sekund glasnega smeha. Večinoma namreč samo na široko odpre usta in se reži zvoka pa nobenega. Ne vem al se ji ne da al kaj, lenoba mala. user posted image Je pa zadnje čase začela ful čebljat in na veliko debatira s svojimi igračami ali pa z nama, če jo le poslušava- pa tudi, če je ne.user posted image

Drgač pa si dobr tole z zatrdlino uštimala. Mene zadnje dni prsi fajn bolijo tud, ko so prazne in pol gledam, če je kje kakšna bulica, pa se skoraj vedno najde kaj. Pa zanimivo, da me včasih bolijo po dojenju, ne vem al se polnijo al kaj. user posted image

Joj, če bom jaz toliko sladkarij jedla, tile kg ne bodo šli nič dol. Še zmeraj sem na tistih 3kg, ampak počasi bo, se mi zdi. Sam vztrajat je treba.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
26.6.2011 22:18:49   
suzy29
Lepe pozdrave iz vroče, sončne Rogoznice (HR). Zdele je prav fajn, ko pa je pozna ura in se je ozračje malo ohladilo...... drugače pa jih imamo skoz čez 30. Ste me kaj potrešale user posted image ?  Kar neki časa se nisem oglasila...........obljubim, da bom zamujeno nadoknadila. Boste videle,si boste kar želele, da bi se me rešile user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Tu v Rogoznici smo že 14 dni, dans pa je moj šel domov (zaradi službenega potovaja v Romunijo za 3 tedne), tako, da, mi2 z malim ostaneva tu vse do 16.7.2011 . Ta let, morem priznat, da bo res urenk dopust user posted image  .

No, pa da malo preberem, kaj ste medtem napisale in kaj tudi pokomentiram...........

Ne, ne.............bom kr poentrala za drug del...........pa v drugem sporočilu kej več........

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
26.6.2011 22:19:20   
suzy29
Krst: to je že za nami user posted image .  Matija ima sedaj botrco user posted image . Bil pa je med obredom tolk priden........sploh ga ne morem prehvalit. Cel obred je bedel in se smejal, še celo med polivanjem z vodo ni nič jokal. Takrat je res sicer mal čudn gledu, kaj mu zdej ta stric moči čelo, a zajokal ni user posted image . ;Mami je bla takkooooo vesela in ponosna user posted image

Dojenje: tudi midva se še vedno napolno dojima, po dnevi, na vsake 3 ure. Je prav superuser posted image . Je pa edina fajna stvar, da nimam preveč mleka to, da ga vedno nahranim iz obeh dojk, tako, da mi ni potrebno študirati iz katere je nazadnje jedel user posted image . Me je pa malo strah kako bo, ko bova prenehalauser posted image . Uvajanje GH, hm  user posted image  No ja, pa sej bo pomoje kr fajn, ko bomo lahko vsi skupaj jedli v svojem stolu za mizo........

Spanje: hvala bogu,  imamo pred spanjem nekakšen ritual. Ob 20-ih se greva preoblečt, malo cartanja, ziza in vala.......tam do 21-ih že veselo drnjoha user posted image . Ponavadi potem spi do okoli 2-eh, mu dam dudo in takoj zaspi nazaj. Potem se zbudi okoli 5-ih, jeva in potem spi vse do okoli 7-8 ih......in tako začneva spet nov dan......

Še malo pogledam, kaj ste vse napisale, ..........

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
26.6.2011 22:37:56   
suzy29
Kontrola pri P : pri 4 mesecih sva imela kontrolo zaradi nog. Namreč ni jih hotel čist stegnit oz. zelo težko, ker se je ful opiral. Sedaj pa je vse super user posted image  user posted image  user posted image . Malo sva se razgibavala (pri vsakem previjanju sem mu noge skrčila in stegovala ), pa je zgleda pomagalo user posted image  .....Nasledno kontrolo oz. ceplenje imava, ko pridema iz dopusta. Pikica pade 20.7.2011.........user posted image .   

Smejanje: naš mali ful sodeluje pr pogovorih. Je prav smešen kako se po svoje razpriča in včasi tudi krega user posted image  user posted image  .......smeje se tudi zeloooooo od srca in naglas......user posted image   user posted image
Diane: sam, da si zrihtalauser posted image  . Ja, včas je treba kr mal eksperimentirat.Upam, da se ne ponovi.......

Za na seznam 4 mesece, teža:7490g ter velik kar 68 cm.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
26.6.2011 22:46:55   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Joj, če bom jaz toliko sladkarij jedla, tile kg ne bodo šli nič dol. Še zmeraj sem na tistih 3kg, ampak počasi bo, se mi zdi. Sam vztrajat je treba.

Kile???? Ne govor user posted image !user posted image !user posted image ! Grizem user posted image  user posted image  user posted image   Jst jih mam tud še vedno preveč , pa ne sam 3, kr 6 user posted image . Rada bi pršla na moje začetne pred nosečnostjo, ampk hujšanje kr prestavlam. Strah me je, da bi zarad tega bla ob mlek user posted image . Bom hujšala pol, ko bo kazal na to, da mi ga bo zmanjkal oz. je že. Pa sej pravijo, da se 1 leto po porodu, telo postavlja v normal.  leto prej in 1 leto po.........

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
26.6.2011 22:57:10   
suzy29
Delfinka:

VSE NAJBOLJŠE in tisoč želja, naj se ti izpolni prav vsaka želja Posebaj pa še ta dan,ko imaš rojstni dan............................

user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
26.6.2011 22:57:59   
lil_
diane ti kr vrjamem, kako mleko sprica...sem 1x vidla, ko sem dojila tamalo, se ji je zaletelo in se je malo odmaknila od prsi in sem videla kako ji kar sprica v usta...je komej pozirala in se odkasljevala zraven user posted image in pol se cudim, zakaj se jima tolkrat zaleti ko jestauser posted image

pri nas pa se vecino smejimo na glas.
pri nas tudi cebljamo. ena ceblja druga pa vriska. najprej ena in nato druga...kot da se pogovarjata. drugac pa najraje cebljata sami. ce jima umes kej recem, sta tiho...cez par sekund pa spet sami zase nadaljujeta pogovoruser posted image

jst sem sicer na -3kg...prblizno. sam ce bom jst pol k bom nehala dojit tok sladkarije pojedla kot zdej...bom samo se vzhajalauser posted image

pravijo da 9 mesecev pridobivamo tezo in jo je pol treba tut 9 mesecev dol jematuser posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
26.6.2011 23:00:59   
suzy29
Tko....... dost je za dons. Jutri pa naprej.........

user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
26.6.2011 23:04:26   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: lil_
pravijo da 9 mesecev pridobivamo tezo in jo je pol treba tut 9 mesecev dol jematuser posted image

Psssss............jst sem vzela še 3 mesece za rezervo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
26.6.2011 23:06:52   
Nina33
Čer!
Ooo, Suzy, long time user posted image . Lepo te je brat. Pa fouš za dopust.
BTW, ste se že dobile na kremšniti?

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
26.6.2011 23:25:33   
Nina33
Kile: Lil- na -3 user posted image user posted image . Jaz sem na "samo" +4 in vsa ponosna na to user posted image . Škoda samo, de vamp ne ve nič o tem, de jaz kile zgubljam (če že morm met šlauf mam rajš unga plastičnega, če sem slučajno že pozabila plavat user posted image ).
Dojenje: mislim, de je Teylo zanimal: moj prvi je pil pri meni 21 mescev, zadnji mesec,dva le zvečer pred spanjem (po večerji sevede), odstavil se je čez noč, ko sem mu ponudila vodo za odžejat, ko je hotel pit pri meni. In je spil vodo pa se k meni samo stisnil in to je bilo to. Pred tem večernim je pa par mescev prej pil še zjutraj, de sva lahko še mal poležala user posted image . Čez dan al pa tko pa ni takrat nikoli sam hotu priklopit, ni nihče vedel, de se še doji user posted image .
Imam pa eno vprašanje za "izkušene" mame, ki jim spomin še služi user posted image : kdaj približno neha ven tečt samo od sebe in se ne rabi več teh user posted image skozi-vse-vidnih blazinic? Men grejo mal na jetra. In vem, de jih nisem poleti več rabila pri prvem, kaj bolj natančno se pa ne spomnim.
Pa še to: Lil- super dojilja si (mal se čudn bere, je pa res) user posted image user posted image user posted image .
Diane, dobro si rešila zadevo user posted image .
Špricanje: u ja user posted image . In kt smo glih pr tem: baje je dojka prazna, ko pri črpanju začne vem le počasi mezeti (in ne kaplja ali celo šprica ven). Kt drgač se pomoje tut zmeri še kej ven spravi user posted image
Smejanje: a niso face user posted image . Nande zvečer spi v košku v dnevni pa ga vozim sem in tja, če se prebuja ipd. da nazaj zaspi. Pa ga zanč tkole fijakam gor,dol on pa neki gode notr (ne joka, ampak neki godrnja). In po parih minutah vozičkanja mene firbec premaga (sedim na tleh, ko ga guncam, de me ne vidi user posted image ) in pokukam not, če se mu slučajno samo sanja in ga "b.v." guncam: mali se mi je takooo nasmejal naglas user posted image user posted image Sej verjetn je res hecn, de se mama priplazi izza koška not kukat user posted image . Une neslišne brezzobe nasmehe pa tut naš rad deli okrog user posted image . Pa čeblja in mehurčke spušča. Ma, kako to hitro rastejo...
Kr entram, za Meto (in bom povdarila tut user posted image ), de bo imela kej brat user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
26.6.2011 23:27:24   
Nina33
user posted image

“I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.” ~Douglas Adams

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
27.6.2011 8:47:56   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: lil_
pri nas pa se vecino smejimo na glas.
pri nas tudi cebljamo. ena ceblja druga pa vriska. najprej ena in nato druga...kot da se pogovarjata. drugac pa najraje cebljata sami. ce jima umes kej recem, sta tiho...cez par sekund pa spet sami zase nadaljujeta pogovoruser posted image

Gotovo si mislita "joj, zakaj ta mami govori, če je ne razumeva." user posted image

jst sem sicer na -3kg...prblizno. sam ce bom jst pol k bom nehala dojit tok sladkarije pojedla kot zdej...bom samo se vzhajalauser posted image

Ja sam teh devet mesecev bo hitro mimo. Upam, da mi uspe. Tale šlaufek okol pasu, pa ne vem če bo izginil.

suzy fajn, da si nazaj. Jaz bi šla tud na dopust, se ti lahko pridružim? user posted image

lil_ te "fontane" iz dojk pa poznam. Našo se danes včsih malo "zalije" ampak ona ne spusti, moram jaz posredovat. user posted image

Ja face so tile naši mali. Mi je prav luštno te vaše zgodbice in prigode prebirat, se res vidi, da hitro rastejo. Pa kako so različni. Naša bo bolj tiha smejalka verjetno. Najraje ima, ko jo eden drži in z njo v naročju skače, drugi pa pred njo skače in jo drži za rokice. Takrat se ji strga. Pa ko ji jaz delim cmokce po vratu, takrat se tud začne smejat.
Aja moram povedat, da smo bili na državni proslavi v petek. Tejo sem imela v slingu in je večinoma spala. Ko so začel s topom streljat, se je zbudila, pa se je smejala. In tud zadnjič pri letalskem mitingu v Mb- mimo prielti en glasen avion, jo pogledam, ona se pa reži na vsa usta. Se vid, da je moja, ni kaj. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
27.6.2011 8:51:37   
Teyla
Prejšnji post sem entrala, ker sem mislila, da se je mala zbudila, pa še vedno spi. user posted image Včeraj je šla spat ob 21h, je spala do 5:30, sem jo nahranila, spala je do 7:30, ko sem jo spet nahranila. Se vidi, da ji spanca primanjkuje, ker mi čez dan nič ne spi. Še voziček več ne zaleže. Ima katera kakšno idejo kako jo uspavat čez dan? Sam ne mi avtomobila predlagat, ker to se ne bo dobro končalo. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
27.6.2011 8:53:03   
Teyla
aktak in DIANE dajta še vidve kaj napisat, če ne bom imela monologe do 10h. user posted image

Aha, mislim da se je mala zbudila...

edit: ..je nazaj zaspala. Rokico ima čez čelo kot da je omedlela v ameriškem filmu. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
27.6.2011 10:43:11   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Imam pa eno vprašanje za "izkušene" mame, ki jim spomin še služi user posted image : kdaj približno neha ven tečt samo od sebe in se ne rabi več teh user posted image skozi-vse-vidnih blazinic? Men grejo mal na jetra. In vem, de jih nisem poleti več rabila pri prvem, kaj bolj natančno se pa ne spomnim.

Ja, ta spomin je hudič, pojma nimam kdaj se jih ne rabi več - skozi-vse-vidnih - dobr si se izrazla. Poleti je to sploh ta prav izraz. Se oblečeš in se potem preoblečeš, ker se pač vse vidi skoz. Sploh če greš kam brez dojenčka se ti zdi da je še bl očitno.

Teyla tud jst čakam da mi kera pove recept za dnevno spanje.

Mi mamo pa norice zgleda oz. jih ma naš fant. Pol gremo verjetno k zdravnici da še potrdi in da mogoče dobimo kšno kremo. Pol je pa najbrž sam vprašanje časa kdaj jih bo še tamala dobila. Ma kera kšn recept kaj pomaga, če ste jih že mel?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
27.6.2011 12:51:38   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Čer!
Ooo, Suzy, long time user posted image . Lepo te je brat. Pa fouš za dopust.
BTW, ste se že dobile na kremšniti?

Ne, kremšnita še vedno ni v trebuhu user posted image . Bo treba po dopustu kaj ukrent in res it.....

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 27.6.2011 12:52:15 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
   [Brisano sporočilo]
27.6.2011 12:59:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
27.6.2011 13:27:05   
suzy29

[suzy fajn, da si nazaj. Jaz bi šla tud na dopust, se ti lahko pridružim? user posted image

Ti kr prid, je dost velik apartma..........user posted image

Prejšnji post sem entrala, ker sem mislila, da se je mala zbudila, pa še vedno spi. user posted image Včeraj je šla spat ob 21h, je spala do 5:30, sem jo nahranila, spala je do 7:30, ko sem jo spet nahranila. Se vidi, da ji spanca primanjkuje, ker mi čez dan nič ne spi. Še voziček več ne zaleže. Ima katera kakšno idejo kako jo uspavat čez dan? Sam ne mi avtomobila predlagat, ker to se ne bo dobro končalo. user posted image

Probaj voziček.........Naš tak zaspi čez dan na vsaki 2 uri, spi pa cca 30 min. 

Aha, mislim da se je mala zbudila...

edit: ..je nazaj zaspala. Rokico ima čez čelo kot da je omedlela v ameriškem filmu. user posted image

ha,ha,.....user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Mi mamo pa norice zgleda oz. jih ma naš fant. Pol gremo verjetno k zdravnici da še potrdi in da mogoče dobimo kšno kremo. Pol je pa najbrž sam vprašanje časa kdaj jih bo še tamala dobila. Ma kera kšn recept kaj pomaga, če ste jih že mel?

Jst jih nisem mela, tak da ne vem o tem nič. Kako pa je kaj z imunostjo? Na nekatere bolezni so dojenčki do 1 leta baje imuni..........mogoče bo šlo pa mimo..

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?