nalia
|
jutro deeeeež jeeeeeej,običajno se ga ne veslim ravno,ampak prav paše malo osvežitve,včeraj sem se prav slabo počutila od take sparine.. kako ste? vidim da ste bile zelo pridne najprej eno vprašanje-kako nekaterim lahko ginekologi težijo če ste pridobile 2 kili? ,pa jaz sem jih 7 pa mi nikoli nič ni rekla,dobro jaz vem da sem jih pridobila ker mi je bilo slabo in sem skoz jedla,jedla,jedla,zdaj ko mi ni več slabo,dobim 1 kilo na 2-3 tedne,ampak 2 kili to res ni nič,ste prave manekenke muca maca-tudi meni se dogaja da sosedi roštiljajo na balkonu pa bi se najraje kar povabila k njim ,ko so lušte je kr agnes- saj bodo slabosti tudi minile,upam da kmalu,izcedek imam pa tudi jaz,je itak normalno da je povečan med ,dokler ne peče in ne srbi je vse ok. medea-važička z novimi smeškoti vidim da si čisto not padla v malinove liste ,sej če ti je prvič pomagalo pa jih pij,potem ko bo čas za to,tko kot ti je mami svetovala ti jst tudi,raje jih kupi ko bo čas za to,pa da bo vse ok,nevem kolk so lih dobre da stojijo...drugače pa ko si vse tako lepo sčistila,dobrodošla tudi pri meni ,ja jaz sem bila tudi pridna,dobimo obiske danes,mali ponovno praznuje,tokrat pridejo otročki in spet bo tortica,tokrat sem jo naročila,prejšnjič mi je kolegica spekla nutelino..čakam da se moja dva zbudita pa gremo v nabavo še po zadnje stvari malaburda-ime Zoja je tudi meni všeč za pupo in vrjetn bo Zoja če bo pupa ,drugače pa pravijo da so pupe bolj očkove,pa še kako bi se tvoj znajdel,sej moški po večini so pol čist zaljubljeni v naše dojenčke,no poznam pa tud primere ko ata še previt noče otročka,čist odvisn od karakterja..drugače sem pa jst pojedla eno mal večjo žogico k me je sam trebvuh korinca kjeeee siiii?..mislimo nate laima lep dopust ti želim,če kličejo iz službe se pač ne oglašaj,ddrugače pa tud ni slaba ideja da telefon namerno pustiš doma ..srečno pot! vdrugomami glede akupunkture,se prav spomnim ko sem bila prvič in hospitalizirana kolk so govorili da pomaga da se ful hitreje odpiraš in porodi so bili lažji in hitrejši,je pa spet odvisno kolk sama vrjameš v to se mi zdi,isto koz z malinovim čajem,eni vrjamejo eni pa ne,če te mika akupunktura poskusi zakaj pa ne beatrice-super za lep sladkor,tud jaz ravno ne prenašam vročine,počivaj monstera uh more bit neprijetno te bolečine,se spomnim ko me je na koncu bolela sramna kost,tokrat me daje pa nosečniški išias,grozno boli,upam da ti ginekologinja pove kaj vzpodbudnega,kak način da preneha bolet no..javi alja-čestitke za sineka ,jaz tudi komaj čakam da mi povedo spol mami si me nasmejala s tem ko reče tvoj sin po moško jaz sem Luka ,no moj triletnik se ima za punčko in on vse govori bo jedla,po pila,...pol mu pa rečem ti nisi punčka ti si fantek pa ponovi včasih da on je punčka no naj se pa pohvalim včeraj smo imeli prvo treniranje na kahli,rezultat 2x polulan kavč+1x lulal v kahlico,danes bomo mal slbše uvajali ker nas ni pol pa ima mali fešto,bom poskusila čim večkrat ga dat na kahlico,no vsaj dere se ne ko vidi kahlico..drugače pa sploh ne pove ko ga lulat tišči,ko pa kaka pa pove že ko kaka in ko ga vprašam kaj dela...ah bo že nič imejte se lepo,božajte svoje bušije,pa brez zamere kr nisem vseh prekomentirala.
|