|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
22.6.2011 12:10:14   
oranška
medea 10, imaš prav! treba si je utrgati minutko vsaj za pozdrav sonosečkam.

gnezdenje
: tudi jaz še ne upam, čeprav je vse ok. Včasih me samo zaboli trebuh kot pred menstro če sem preveč na nogah, tako da se trudim tudi počivati. Nasploh pa mi HB nebo treba veliko kupovati, ker mi je sestra ponudila izposojo. Se mi zdi fajn, ker vendarle se za malega čmrlota nabere potrebščin, cene pa so kar zasoljene. Rabljeno npr. iz bolhe pa nekako nebi kupovala.

k frizerju grem tudi jaz relo rada, imam res simpatičnega, ki se mu vsakič še pošteno nasmejim.

vdrugomami hvala za lušte s sladkim rogljičkom :P. Po movem sem takoooo mahnjena na sladko, prej pa sem bila bolj slane sprte user posted image

(odgovor članu vdrugomami)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
22.6.2011 12:25:36   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: oranška

k frizerju grem tudi jaz relo rada, imam res simpatičnega, ki se mu vsakič še pošteno nasmejim.

user posted image user posted image

(odgovor članu oranška)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
22.6.2011 12:33:29   
nalia
hahah medea se že važi z novimi smeškotiuser posted image user posted image user posted image

dober tekuser posted image

se javim še kasnejeuser posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
22.6.2011 12:35:47   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: nalia

hahah medea se že važi z novimi smeškotiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

A ve katera, kako smeški "ostanejo" v okencu >>več smeškov<<? A se sploh da nove dodat?

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
22.6.2011 14:25:05   
Anonimen
Se opravičujem, ker vam vskakujem v temo.

Če bi mogoče katero zanimala poslikava sobice za prihajajočega dojenčka naj si pogleda: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

Hiter porod in čim več lepih trenutkov z vašimi malčki!!!

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
22.6.2011 16:44:29   
AljaAn
Hey punce!

Zdajle pa res čisto na hitro in več napišem zvečer. Sem ravno od ginekologinje in sem imela že peti ultrazvok (s tem da je nosečnost brez težav) user posted image

No ampak user posted image user posted image user posted image mi bomo imeli pa user posted image
Torej fanta!!! Jeeejjj!!! Sem vesela, vsi ostali pa še bolj. Napišem več zvečer. Sem se pa do solz nasmejala na pregledu in fant je tako očitno, da sem še jaz videla, ko mi itak ultrazvoki ponavadi delajo težave.

Toliko za zdaj in se javim kasneje, da še pokomentiram.

Ne prevroče popoldne vam želim.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
22.6.2011 16:51:03   
sarar
čaw punce! medea, super za nov urejevalnik da kako novo slikco pogledamo user posted image  
ste se pa razpisale od včeraj dop ko me ni bilo gor do zdaj, sem komaj prebrala... user posted image  punce, danes sem pa utrujena za znort, me kar glava boli k še nisem mela cajta niti vode redno piti user posted image
najprej sem zjutraj šla po barvo, sem malima prebarvala sobico, v modra barvo... zdaj je itak cel raztur, ampak sem mogla na hitrco, k ravn zdej mizar že sestavlja novo omaro in bi rada, da se soba ornk naredi... no, pol vmes kosilo skuhat, pod tuš, h ginekologu, pa nazaj v vročini, pa koslilo pojest, pa strešt, pa pomagat... no, zdaj je pa moj doma pa se grem mal ulešt, ampak sem itak vas morala it najprej pozdraviti.
na pregledu vse ok, uz ni bilo, je pa poslušala srčka, je rekla ta srček pa veselo bije za mamico user posted image . sem kar solzna bila od srče. u glavnem, je gledala izvide od ns in je rekla da so super, da sploh ji ni jasn, zakaj me je una hotla še na dht dat, je pa dala vedt da zarad trženja. ni mela lepe besede za take dohtarje...user posted image
v glavnem, vse ok, datum ni nič spreminjala, tako da uradno ostaja 19.12.11, je rekla da se spreminja če je več kot 7 dni razlike... sem rekla če mi mnenje za komisijo napiše, ker skup padam in je napisala, tako da jutri moram še to h moji odnest, sam moja je pa tu ena p...a, tko da upam da ne bo komplicirala... aja, naslednji datum imam 21.,7.. jutr gre pa na dopust...
nič, grem zdaj počivat malo potem pa ven s tamalima...
pridne bodite
KORINCA, DOBRO OPRAVI IN ŽELIM TI DOBRE REZULTATE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
22.6.2011 16:54:08   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: AljaAn

Hey punce!

Zdajle pa res čisto na hitro in več napišem zvečer. Sem ravno od ginekologinje in sem imela že peti ultrazvok (s tem da je nosečnost brez težav) user posted image

No ampak user posted image user posted image user posted image mi bomo imeli pa user posted image
Torej fanta!!! Jeeejjj!!! Sem vesela, vsi ostali pa še bolj. Napišem več zvečer. Sem se pa do solz nasmejala na pregledu in fant je tako očitno, da sem še jaz videla, ko mi itak ultrazvoki ponavadi delajo težave.

Toliko za zdaj in se javim kasneje, da še pokomentiram.

Ne prevroče popoldne vam želim.

user posted image user posted image user posted image
pa nič hudega, če naredi toliko zz, vsaj pikico-no, zdaj že lahk rečemo sinčka- vidiš. uživaj!!!

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
22.6.2011 18:26:48   
Laima
Ojla user posted image ,
pravkar sem prišla iz Ljubljane in glej ga zlomka gnezdenje je tudi mene prijelo. Kupila sem body na pike dolg rokav in pliš  hlačke v kompletku za pičle 4,95 eur. Ma mi je blo tko cartkano, da nisem mogla mimo in seveda kupila prvo stvar za našega bodočega dojenčka.
V prvi nosečnosti mi je v tretjem mesecu nosečnosti za miklavža prijateljica kupila nogavičke, tokrat pa sem jez v četrtem en kompletek, sedaj do septembra ne bom več, vsaj upam, da me kaj ne zgrabi.user posted image

Barva za lase Perfect Mousse od Schwarzkopfa je meni zakon, pobarvala sem se sedaj v tretje-jaz sem precej siva in na dva meseca si moram pobarvat narastek, ker mi rastejo lase res hitro. Barva pa se ne izpira, res je, da sem temnolaska-temno rjava in posegam po naravnih tonih ne vem kako je s svetlimi toni.
Tudi jaz grem rada k frizerju se pocrtat, samo sem precej hitrih odločitev, npr. če se odločim, da se bom pobarvala danes, ne morem čakat en teden, da pridem na vrsto-poleti pa mi res ne paše v male tople salone-me moti vonj preaparatov sploh sedaj, ko imam nos, kot kak user posted image -user posted image user posted image user posted image

Grem pa rada ne dvourno nego obraza s kisikom-tam jaz uživam in da kozmetičarka dela z naravnimi zadevami, user posted image user posted image user posted image Srečna, presrečna. To je meni všeč.

Drugače kako ste?

No pa še to, danes sem tudi jaz zavila v McDonalds je blo njami, mali me je prepričal. Big Mac in mozzarella solata z italjanskim prelivom, se mi kar spet cedijo sline.
Mož v nočno, mali pri sestri in jaz sama s psmi-danes moram zlikat cunje jih do sedaj še nisem, vedno je prišlo kaj vmes.
Teta lenoba je z mano. Pol je pa tko.

Kdo ve kako je s Korinco? Držim pesti. Upam, da bo vse ok.

Čestitke vsem za dobre preglede, novice glede spola,...user posted image user posted image user posted image

Medea10 maš pa res lepe smeškote, pa ša kakega pripopaj gor, ker vsi nimamo tko lepih. Hvala.
Abraham mi pravi,.... pač ko si rojen si rojen in če je ravno danes 50 potem VSE NAJBOLJŠE, kajti kdo garantira, da pride dan potem-karikiram-ne me vzet za res.
Pri nas praznujemo rojstne dneve v ožjem krogu vedno na dan, pa naj bo ponedeljek ali petek,... za družbo pa pripravimo konec tedna.
Kot komu paše-žur je žur in je kadar je. Mejte se fino. Kdaj prav paše sredi tedna.

Ma too much, spet sem se razpisala, saj me boste še site. Dovolj, pa, pa

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
22.6.2011 20:13:52   
MAMI 4
LAIMA-hvala za tolažbo...glede gnezdenja.

Mene so pa danes otroci jezili...še dobro, da je konec šole...še dva dni..., da se malo umirijo...pa dolge počitnice so tu!!!
Sem čakala moža kot kuža, da se vrne domov in glih danes je zamudil 2. uriuser posted image . Tamali danes popoldne ni spal, je pa zdaj padel v posteljo in sestrica mu sledi...eno pravljico sem jaz prebrala, zdaj pa je na vrsti oči...mislim, da bo prej on zaspal...user posted image

Grem še ta velike nagnat k rihtanju, sicer bodo šle spat ob 22...

Mene bo tudi kmalu zmanjkalo...Edino srček grem še poslušat ker je neko zatišje danes v trebuhu...ali pa od jeze nisem bila pozorna...user posted image

Nočko srečke nosečke!user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
22.6.2011 20:26:05   
Monstera
Čer.
Midva sva pa danes končno šla v šolo za starše :D Malo sva pozna, za zgodnjo nosečnost, pa kaj naj če mi je bilo pa tako hudo slabo, da sem komaj tist urin sem pa tja prevažala. No itak nismo kej dosti novega izvedeli oz. je že vse za nami, je bilo pa vseeno fino :D
Drug teden imam OGTT, že ob 7ih zjutri :S Pa za ščitnico so mi malo dozo povišali.
Pri prijateljici sem bila na obisku, ima drugega sinčka, star mesec pa pol zdaj in me je tolk prevzel, res, komaj čakam da naš pride ven ;D Pa še oblekice mi je dala, prva stvar na sploh, ki jo imam zanj :D Sem full vesela.
Lepo se imejte :D

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
22.6.2011 20:38:11   
Medea10
Mi smo že doma. Je blo pestro. Gospa se je napila že na šihtu, tako da je ko smo prišli tja že ležala na tleh in se drla: "Pras**a pijana, moram postrečt gostom". user posted image user posted image user posted image
Če ne druga smo se (malo ogorčeni) nasmejali, ker mislim, da vsi skupaj kaj takega še nismo videli. Najprej smo se kar mislili obrnit in it user posted image kaj pa bomo tam, če slavljenka "ni" ampak so nas prepričali, da pa le ostanemo še malo.

Sem si nabrala malinovih listov, si jih moram dat sušit, da jih oktobra začnem pit. Mehča namreč porodne poti, v 32. tednu se ga sme začet pit po 0,5l na dan. Sem ga pila v prvo in ga bom tudi zdaj. user posted image

AljaAn- super da ste izvedeli za spol user posted image user posted image user posted image Fantki so zakon user posted image

Sarar in vse, ki ste imele preglede- user posted image user posted image user posted image
Korinca- zate tud upam, da je vse ok user posted image user posted image user posted image

Več pa ni za komentirat.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
22.6.2011 20:50:20   
Laima
Medea10-malinovi listi praviš-kako in v kakšni količini pripraviš pijačo. Isto kot čaj?user posted image Nisem še slišala za tovrstno pomoč-mi imamo maline na vrtu, sam sedaj še lepo zorijo. A liste se že odtrga sedaj? Bom še jaz poiskusila,če zaupaš recepturo.

Kup cunj me še vedno gledauser posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
22.6.2011 21:04:20   
Medea10
Laima, jaz sem jih kar zdaj natrgala, ker nikjer nisem našla podatka, kdaj bi jih bilo najboljše natrgat.

Se pa popravljam, piti se ga sme začet v 34. tednu (in ne v 32.).

Drugače jih imajo tudi v lekarni (za mb vem da je v lekarni lah) ali pa v kakšni bio trgovini, ampak so kar dargi (v prvo sem jih kupila). Farmacevtka mi je rekla da ga smem popiti do pol litra na dan (po forumih pa so različni podatki).

Jaz jih bom posušila  (natrgala sem jih kar velik šop) potem pa samo liste zdrobila. Naj bi veljalo, da ga daš čajno žličko na 2dl vode. Ampak je treba samo preliti liste z vrelo vodo- ne sme vreti.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
22.6.2011 21:17:52   
Laima
Hvala za odgovor,
bom poskusila, a bom še malo počakala, da odzorijo plodovi.
user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
22.6.2011 21:19:11   
Laima
Teta lenoba me ne spusti izpred TV, sedaj sem padla v oddajo Vse za ljubezen, mogoče bom še user posted image , me ganejo življenjske zgodbe.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
22.6.2011 21:29:06   
Anonimen
čer,
vse čakamo novice od korince, upam, da se kmalu javi.
jaz sem bila danes pri odvetniku. zadeva  je bila študijsko naravnana tako da nobene panike še zaenkrat user posted image  ubadam se še vedno z vpisom sina v vrtec... sej bo.
drugače nič posebnega. še kar kaj bi pojedla user posted image
mene na srečo gnezdenje še nič ne matra... ampak bom počakala do jeseni po mojem, kar z vsem... obleke pa itak že imam.

(odgovor članu Laima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1842
22.6.2011 22:30:09   
Medea10
Laima- a misliš da bodo takrat listi kaj "boljši"?
Jaz sem jih morala danes natrgat, tja ne hodimo ravno pogosto, doma jih pa tud nimamo. Jaz upam, da bodo ok ti listi no. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
22.6.2011 22:41:36   
Laima
Medea-samo razmišljam naglas-beri pisno. Sedaj imajo listi še varovalno funkcijo, ščitijo plodove. Zato razmišljam, da jih bom čez čas ubrala-takrat lahko poberem tudi vse user posted image user posted image user posted image -se hecam. Ne vem kdaj je bolje? Kdaj se obira malinove liste? Poznam eno zeliščarco, če jo te dni kaj srečam jo bom vprašala, a meni je zadeva nepoznana-ti pa zaupam, da deluje pozitivno, saj tudi po mojem mnenju za vsako tegobo rožca, plod, trava, cvet, korenika, trn,... raste.

Sem malo pod vtisi današnje črne kronike in prispevka iz oddaje Vse za ljubezen (smrt za 300 evrov,oče zlorabil hčer,...) Se mi samo zdi al v tej Sloveniji postaja nasilje vedno bolj kreativno in nekako popolnomo vsakdanje sprejemljiva zadeva? Družba vse tolerira. user posted image Vse je in.
Težka tema vem, sploh za zvečer, a sem šele sedaj pogledala malo poročila.

Pozabite in pejte/pejmo počivat.
Lahko noč.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
22.6.2011 23:02:17   
Kasija
medea10 hvala, da si me spomnila na malinove liste. jih bom nabrala!
sinu je pa ime elian. se navadiš, ne user posted image

mami4 ja saj jaz tudi po malem gnezdim. imam srečo, da bom kmalu teta, pa imam izgovor, da kaj nabavim za nečaka ali pa kaj modrujem s sestro o opremi, obiskujem trgovine... pa si tako potešim gnezdni nagon. sem si sicer postavila september kot nek datum za sprostitev zavor.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
22.6.2011 23:04:37   
malabudra
Živjo punce,

danes se bom tudi samo bolj pofočkala, v soboto gremo na morje in je toooook enih zadev treba še prej zrihtat, da sama sebe lovim user posted image No, vsaj prebrat sem vas uspela.

Včeraj sem bila pri ginekologinji, mi je naredila UZ in je vse OK. Sem bila tok vesela, pa še pikica je mahala z levo rokico... Iiii... Še vedno je bolj videt, da bo punčka. Jaz še kar navijam, da bi kaj zraslo user posted image Ampak sem se po pravici povedano že tolk navadila na to, da bo verjetno punčka, da bi mi bilo zdaj kar čudno, če bi zamenjali.
So me pa prvič v nosečnosti malo hormončki dajali, sem mojemu poslala sms, da je na UZ vse OK, pa je nazaj pisal, da je vesel, jaz sem pa kar solzne učke dobila, tok mi je bilo to lepo.
Naslednji pregled imam čez en mesec, ko bo že morfologija - komaj čakam user posted image

korinca - mislim nate, upam, da je vse OK user posted image

Še eno vprašanje na hitro za tiste, ki že imate otroke - mene skos strašijo, da moram zgodaj hodit spat, ker bo imel otrok isti ritem kot jaz v nosečnosti. Jaz sem pa zelo nočni tip, rada sem zelo pozno pokonci, zjutraj mi je bilo pa vstajanje vedno muka, ne glede na to, kdaj grem spat. Tud učila sem se že od gimnazije naprej ponoči... Zdej mi pa povejte, kakšne izkušnje imate, je to res? Da mi ne bo dete res hodilo ob dveh zjutraj spat user posted image

Nočko vsem, jutri zgodaj vstajam, hitim v posteljo. Upam, da vas uspem jutri kaj komentirat.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
23.6.2011 8:00:00   
nalia
jutrouser posted image user posted image

kako smo?
medea če nisi sigurna glede malinovih listov jih pa kupi potem oktobra pa boš rešena dvomov,jaz nisem pila niti v prvo..drugače pa ugotavljam da si mojstrica za kremice,pilinge,čajčkeuser posted image ,nebom rekla da so zvarki spetuser posted image user posted image ..hec hec,zakaj pa ne če ti te stavri ležijo in če jih znaš narestuser posted image

korinca kako si???????kaj novega?

malaburda-ne nikakor ni res,da bo otrok hodil spat ko boš ti šla spat,meni so največkrat govorili ravno ko si v gibanju otrok lepo zaspi v tebi ko se lepo ziba notriuser posted image ,vglavnme ni res,na začetku ti bo itak samo jedel in spal,potem se pa te urice budnosti podaljšujejo sčasoma,kar ne pomeni da boste ponoči bedeli,itak da ne,če otrok nebo imel krčkov boste spali,imam sosedo ki ima še danes probleme z otrokom,ker pač nima nobene rutine,otroci imajo radi rutino,jaz ga še zdaj zbudim popoldan pa je 3 leta star,če mi predolgo spi,ker mi je več vredno da imamo vsi mirem spanec ponoči in da gre pravočasno spat otrok kot pa da mi teka tu po stanovanju do 23h..sej boš vidla,vsak otrok je drugačen,itak boš pa kmalu po porodu ujela njegov ritem in bo vse ok...ti pa skoraj da garantiram da se potem ponoči neboš več učilauser posted image user posted image user posted image ,verjetno boš spala,ker boš utrujenauser posted image ,pri meni je bila kr sprememeba ko sem prvič rodila,najprej sem se trudila vse narest ko je otrok spal čez dan,spal je večkrat po pol ure,navadno po obroku,pa sem bila cela zlamana,potem mi je pa kapnilo,da le nisem robot in ko je dete spalo sem jaz tudi počivala,ker te utrudijo ta nenaspanost ponoči,pa mi nismo imeli krčekov pa to,samo je razlika ali ti spiš celo noč v enem kosu ali se vstajaš 3x na noč,jaz sem pa sploh tako narejena da ko se zbudim se matram nazaj zaspat...sem dobila nov modni dodatek takrat-podočnjakeuser posted image
no zdej sem pa spisala eno klobasouser posted image

kako ste mamike moje? jaz danes pospravljam,jutri imamo spet fešto za malega,jp pestro bouser posted image

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
23.6.2011 8:04:02   
MAMI 4
Monstera-super zs šolo za starše, oblekice,...
Ti tudi jemlješ tablete za ščitnico? Kaj imaš hipo ali hipertireozo? Kako lepo da že veš za spol...
In ostale, ki veste...jaz bi tudi...Meni občutek pravi, da bo naš dojenček pupa...Me prav zanima kaj je na materinem instinktu in če sem pogruntala prav...

Medea- to glede slavljenke...mi je prav žal...
Malinovi listi so zakon, jaz bom novembra začela piti-ene 3 tedne pred rokom...prej ne upam...Ti pa morem povedati, da sem tudi jaz v 4. nosečnosti to pila iz domačih...sem pa pred kretkih brala, da so tej sušeni čaji in določene začimbe lahko nevarni, ker se v njih razvija plesen, zato bom raje kupila ko bom rabila...sicer imam tudi jaz domače maline doma, vendar se spomnim, da sem že takrat razmišljala o tem in raje pila kupljen čaj (v Sanolaboru) kot domač...Je pa absolutno pomagalo in prvič (od 4.x) sem šla v porodnišnico ko sem bila odprta že 3-4 cm, sicer se bila vedno še čisto zaprta...

laima- jaz sem tudi poleti natrgala liste maline, ko so bili še sveži, vendar malin ni bilo več (proti koncu poletja?) in jih sušila. Jaz sem tudi pila po pol litra na dan 3-4 tedne pred PDP.

ketikat- lep pozdrav na tvoj konec! Želim ti, da z vrtcem urediš čimprejuser posted image . Kdo pa pazi na malega ko si v pisarni?

AljaAn-super za fanta!!!

KOrinca-?upam, da si ok!

sarar- super za pregled in super, da imaš naslednji pregled že 21.7...., jaz imam čez 6. tednov...to bo dolga. Že zdaj ko sem imela na 4. se je vleklo, upam, da bo vsaj brcalček začel bolj intenzivno brcati...Sem pa brala, da bo zdaj v teh 4. tednih zrasel 1x toliko kot do sedaj, teža se bo podvojila, tako, da ne moreš verjeti...čudež so ta naša mala bitja!

kasija- imaš super izgovor!user posted image

malabudra- čestitke za uz. Glede tvojega spanja...ne rabiš skrbeti za to...če si zaspana greš spat, če nisi bodi pokonci...Moj sin je bil v trebuhu cel dan pri miru in ko sem šla spat (ob 21-22), se je on lepo zbudil in rogovilil 2. uri...ni razumel, da je treba it takrat spat, ker je mamica zaspanauser posted image ...toliko o tem...je pa res, da je tudi po rojstvu imel tak ritem...čez dan bolj spal, zvečer pa je imel akcijo...

Lep dan vsem! Zdaj pa grem jaz v akcijo!

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
   RE: Decemberke 2011
23.6.2011 9:08:46   
roža4
Pozdravljene decemberke,
tudi jaz se vam pridružujem. To je moja 4. nosečnost in smo zelo veseli da nas bo 22.12 razveselil novi član.
Vsem želim čim lepšo nosečnost.
lp

(odgovor članu helena08)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
   RE: Decemberke 2011
23.6.2011 9:28:02   
Anonimen
mala burda : jaz ti lahko povem samo iz svoje izkušnje, da tvoje navade spanja v nosečnosti nimajo pol procenta veze z otrokovim ritmom  spanja. tudii od drugih še nisem slišalla kaj podobnga. prve 3 mesece otrok sploh ne ve kdaj je noč in kdaj dan, ker s mu nek hormon še ne izloča. po 3 mesecih je pa zelo različno... tako da ne vem kako bi lahko ta teorija držala. ker potem bi morali vsi otroci tudi takoj spati celo noč, saj se odrasli nimamo navade ponoči zbujat na 3 ure kajne?

malinovi listi: tudi jaz sem jih pila v prvi nosečnosti in si masirala presredek z nekim oljem (iz kalčkov se mi zdi). isto bom naredila zdaj. samo masirala se bom pa z olivnim oljem, ker mi tisto fullll smrdelouser posted image  kupila sem liste za čaj isto v sanolaborju.

mami4: trenutno sem še sama tukaj, ker smo se doma tako dogovorili, da pridem jaz prej gor, da uredim vse tele papirje pa da je mali (skoraj) do konca junija pač v vrtcu. moj je trenutno tudi na terenu, ampak se vrne jutri, tako da mi mami pripelje sina (z avionom) nasl teden. pa ostane tukaj 10 dni. potem bom imela malega sama po 10.7. bova mal bluzila kle. vmes dobimo še obiske (pol -sestrico njegovo in starše od mojga), po 15.8. pa začnejo tukaj že z vrtcem. tako da takrat se bom pa naprej zmenila za delat, ko bo mali v vrtcu. več kot 5-6 ur na dan pa ne bom, to sem se že odločilauser posted image

(odgovor članu roža4)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.