Laima
|
Ojla , pravkar sem prišla iz Ljubljane in glej ga zlomka gnezdenje je tudi mene prijelo. Kupila sem body na pike dolg rokav in pliš hlačke v kompletku za pičle 4,95 eur. Ma mi je blo tko cartkano, da nisem mogla mimo in seveda kupila prvo stvar za našega bodočega dojenčka. V prvi nosečnosti mi je v tretjem mesecu nosečnosti za miklavža prijateljica kupila nogavičke, tokrat pa sem jez v četrtem en kompletek, sedaj do septembra ne bom več, vsaj upam, da me kaj ne zgrabi. Barva za lase Perfect Mousse od Schwarzkopfa je meni zakon, pobarvala sem se sedaj v tretje-jaz sem precej siva in na dva meseca si moram pobarvat narastek, ker mi rastejo lase res hitro. Barva pa se ne izpira, res je, da sem temnolaska-temno rjava in posegam po naravnih tonih ne vem kako je s svetlimi toni. Tudi jaz grem rada k frizerju se pocrtat, samo sem precej hitrih odločitev, npr. če se odločim, da se bom pobarvala danes, ne morem čakat en teden, da pridem na vrsto-poleti pa mi res ne paše v male tople salone-me moti vonj preaparatov sploh sedaj, ko imam nos, kot kak - Grem pa rada ne dvourno nego obraza s kisikom-tam jaz uživam in da kozmetičarka dela z naravnimi zadevami, Srečna, presrečna. To je meni všeč. Drugače kako ste? No pa še to, danes sem tudi jaz zavila v McDonalds je blo njami, mali me je prepričal. Big Mac in mozzarella solata z italjanskim prelivom, se mi kar spet cedijo sline. Mož v nočno, mali pri sestri in jaz sama s psmi-danes moram zlikat cunje jih do sedaj še nisem, vedno je prišlo kaj vmes. Teta lenoba je z mano. Pol je pa tko. Kdo ve kako je s Korinco? Držim pesti. Upam, da bo vse ok. Čestitke vsem za dobre preglede, novice glede spola,... Medea10 maš pa res lepe smeškote, pa ša kakega pripopaj gor, ker vsi nimamo tko lepih. Hvala. Abraham mi pravi,.... pač ko si rojen si rojen in če je ravno danes 50 potem VSE NAJBOLJŠE, kajti kdo garantira, da pride dan potem-karikiram-ne me vzet za res. Pri nas praznujemo rojstne dneve v ožjem krogu vedno na dan, pa naj bo ponedeljek ali petek,... za družbo pa pripravimo konec tedna. Kot komu paše-žur je žur in je kadar je. Mejte se fino. Kdaj prav paše sredi tedna. Ma too much, spet sem se razpisala, saj me boste še site. Dovolj, pa, pa
|