|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
16.6.2011 17:12:55   
onur
In držim pesti, da boste ponoči bolje spali...Mogoče bi pomagalo, da ga čez dan na 3 ure zbudiš, vkolikor se sam ne zbudi?

Sej čez dan poje tudi na manj kot tri ure, ma se ne da pri bujenju. Ali je napol v snu, ali pa malo pogleda ko ga previjam, pol pa naprej dremucka.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
16.6.2011 21:31:56   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Hello!

Upam, da vam Lunin mrk ni preveč preglavic povzročil. Jaz sem sicer odlično spala, je bil pa dario zjutraj tečen kot drekec-pekec.

Pa še nekaj...očitno so naše mini morske počitnice obrodile sadove, saj mi je po 3-dnevnem zamujanju M clearblue danes zjutraj pokazal en močan plus user posted image user posted image user posted image Sej še zdej ne dojemam. Vas pa prosim, da to zaenkrat ostane naša sladka skrivnost, sva se z možem odločila, da nekje do avgusta še nikomur ne poveva. Tudi ne vem, kako naj Dariu razložim, da bo postal veliki brat. No, držite pesti, da bo vse OK, jutri pa se bom naročila na 1. pregled.

Toliko zaenkrat, pa lep dan!

Wwwiiiiiiiiiiiiiiiii!!! user posted image user posted image ha ha ha! pa smo se še hecale za plodn dopust! In je res bil!!! Svetovno!! user posted image user posted image Superca, res. Bomo spremenile tale forum spet v nosečniškega, hehehee..... Ej, glede dojemanja: js bom kmalu dopolnila 3 mesece, pa še tud nisem dojela. Razen vedno bolj štrleč trebuh me spominja, da se počasi spreminjam v okroglo nosečko. user posted image user posted image

Lunin mrk: pr nas, kot da ga ni bilo, spali super in se zbudili dobre volje! user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
16.6.2011 21:41:23   
šema

user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem nosečnicam in mirno ter zdravo nosečnost želim vsem
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
16.6.2011 21:58:38   
sončnica24
Dober večer, Andromeda čestitke user posted image user posted image user posted image , očitno bom jaz edina nenosečka pri vas ostala.

Nik je imel danes nastop v vrtcu vse bilo super atiju sma vse skupaj posnela na kamero tako da bo lahko pogledal ko pride domov, se mi zdaj že prav smili, kaj vse zamujauser posted image , pa če ne moreš več danes nič brez denarja nardituser posted image .

Drugače pa smo pridni in zdravi tako da nič kaj več nimam za povedat.

Lepo spite cartajte se in nosečke čuvajte svoje trebuščke.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
16.6.2011 22:12:01   
lyra*
Cestitke andromeda.user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
17.6.2011 8:36:07   
Andromeda
Dobro jutro!

Najprej se zahvaljujem za čestitke. Moje počutje je zaenkrat OK, le na trenutke mi je rahlo slabo, ampak nič posebnega. Upam, da tako ostane, v 1. nosečnosti mi tudi ni bilo slabo, se pa spomnim, da sem bila tečna kot sam hudič na začetku user posted image

Moj mož gre danes na službeni piknik v Tolmin, v bistvu imajo tam cel dan neke aktivnosti, najprej bodo imeli neko izobraževanje in športne aktivnosti. Je pa šel tja z enim sodelavcem iz Škofje Loke in to z motorjem, upam, da bo vse ok, glede na to, koliko nesreč je med motoristi zadnje čase. No, mene pa danes čakajo priprave na jutrišnji dan, ko greva na prijateljevo poroko. Sem pa v sredo odšla k frizerju in si odstrigla kakih 20 cm las, sem prav hlepela po takšni spremembi, tako kratke lase sem imela nazadnje v srednji šoli user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
17.6.2011 8:46:15   
onur
Sem pa v sredo odšla k frizerju in si odstrigla kakih 20 cm las, sem prav hlepela po takšni spremembi, tako kratke lase sem imela nazadnje v srednji šoli

Sliko, sliko, sliko hočemo.

Neposredna povezava do sporočila: 3257
17.6.2011 9:21:01   
Claudi
Hej, lep pozdravček še od mene, spet po dolgem času...
Odkar imamo novega člana je bolj malo časa za vse ostalo, komi mam čas za pod tuš, pa še to pozn zvečer :)Dobr da je bla mami na dopustu, mi je kerga mal pomerkala, pa poribala, prala, likala.Zdej gre pa nazaj v službo in bo konc razvajanja :))Moj pa itak dela po cele dneve;(

Čestitke vsem nosečkam :))user posted image user posted image user posted image

Onur tudi tebi čestitke za fantka user posted image sta z mojim Nikom dokaj blizu rojena, 14 dni razlike user posted image pa še v Postojni oba user posted image

Naš Žan je tudi že kak mesec brez pleničkeuser posted image , doma, v vrtcu in tudi če kam gremo.Razen ponoči za spat jo še ima, ampak še to je največkrat kar suha.Ga morm še mal spraševat če ga lulat, oz že vidim če se za lulčka držiuser posted image Tko da res fino, sem zelo vesela.Drugače smo pa prejšnji teden preboleli norice.Ni blo hudega, malo vročine, malo pikic pa še manj vodenih, smo kr dobr odnesl.Tamau se pa zgleda ni nalezu, vrjetn ker ga dojim pa je bil od mene mal zaščiten.

Nik je tudi priden, ponoči že od prvega dne spi približno enako, od cc 22h -4h, se zbudi pa se podojiva, pa potem še do cc 7h.Tudi podnevi še veliko spi, sicer vsak dan drugače, včasih več dopoldne, včasih več popoldne, včasih skoraj čez cel dan...Sm že pozabla kdaj je Žan dobil tist ritem spanja, ko sva hodila enkrat dopoldne, in enkrat popoldne spat?A kera ve, kdaj nej bi se to začel?Vrjetno je pr vsakemu otroku drugače...

No dost bo za zdele, se mali že budi, ta velik je pa v vrtcu...
Lepu se mejte, papa

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
17.6.2011 11:37:49   
poli*

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

očitno bom jaz edina nenosečka pri vas ostala.

Nik je imel danes nastop v vrtcu vse bilo super atiju sma vse skupaj posnela na kamero tako da bo lahko pogledal ko pride domov, se mi zdaj že prav smili, kaj vse zamujauser posted image , pa če ne moreš več danes nič brez denarja nardituser posted image .

Sva že dve nenosečki... pa zihr boš ti pred mano spet nosečka user posted image .

Mi smo tudi imeli danes nastop v vrtcu... so organizirali tako, da se je cel vrtec, vsaka skupina posebej predstavila in je trajalo dobri dve uri... kar malo preveč.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
18.6.2011 7:35:32   
_katja_
čao!!!!

Danes smo že od 5.00 pokonci user posted image user posted image

Drugače imamo norice. Končno. Jih je pa dobil Nace v zadnji rudni v vrtcu. Pa smo se šli prej okužit, pa se očitno ni prijelo. Zaenkrat brez problema. Ampak rahel problemček pa je, ker jih bo Jakec dobil verjetno ravno na dopustu oz. mogoče se izide, da po. Ampak ker ne vemo, ne bomo šli na Korčulo, kot smo mislili, ampak nekam bližje. Trenutno sta v igri Ugljan in Cres. Sam če mormo po parih dneh domov, je škoda vožnje ful daleč.

IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

Ne vem, ne vem, lahko pa je kaj, pa slutim, hihi user posted image .

hehe dobra fora user posted image Nič ni, sem zaščitena za 5 let, tko da punce brez panike
user posted image

Andromeda: user posted image user posted image user posted image Sem vesela zate!

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Sva že dve nenosečki... pa zihr boš ti pred mano spet nosečka user posted image .

Tretja nenosečkauser posted image

Lepo soboto!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
18.6.2011 10:36:26   
Andromeda
Hello!

Mi se pospešeno pripravljamo na prijateljevo poroko, jaz mam že urejen nohtke, zlikano oblekco itd..., mož je šel avto oprat, da nas ne bo sram z njim it user posted image Sedaj kuham krompirjev golaž, ker vprašanje, kdaj bomo naslednjič kaj jedli. Daria bomo odpeljali k ljubljanski babici, držite pesti, da bo vse Ok, ker je že malo pozabila, da je treba imeti toliko stare otroke non-stop na očeh. Zadnjič je imela odprta balkonska vrata, čeprav smo ji rekli, da naj jih zapre, da ne bo kaj narobe, kajti ima nizko ograjo, pa še v 4. nadstropju, ona pa odvrne, da jih ni zaprla, ker tako ni nič tja silil user posted image Se ne zaveda, da je dovlj sekunda, pa se lahko nesreča pripeti.

No, sicer pa upam, da bo lepo in da nam bo vreme naklonjeno. Malo si bom dovolila nazdraviti, ker kozarček ali 2 pa mislim, da res nista škodljiva...Mi pa tako diši pivo, v 1. nosečnosti ga pa še videt nisem smela, čeprav ga zelo rada pijem user posted image Tudi kava mi ne smrdi kot mi je v 1. nosečnosti.

Uživajte v vikendu!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
18.6.2011 20:33:34   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Hello!

...Mi pa tako diši pivo, v 1. nosečnosti ga pa še videt nisem smela, čeprav ga zelo rada pijem user posted image Tudi kava mi ne smrdi kot mi je v 1. nosečnosti.

Uživajte v vikendu!

meni tuuudiiiii user posted image user posted image si morm kakega brezalkoholnega umislit, da ne bom z alkoholom grešila... Kava je pa men do pred kratkim smrdela, je ziher kak mesec ali dva nisem nič pila, no, zdaj mi pa včasih spet zapaše, se pa nazaj držim, da jo pijem samo parkrat na teden in ne vsak dan, kot v prvi nosečnosti. Mogoče bo pa tale otrok kej večji zaspanc od Eline, hehehee....
Fuser posted image user posted image user posted image

nič, fajn bodte, js sem spet tako zmatrana, da komaj gledam, pa še devet ni ura.

torej, lahko noc!

Neposredna povezava do sporočila: 3262
20.6.2011 11:51:50   
Andromeda
Hello!

Pa je že ponedeljek. Nam je tale vikend minil ful hitro, prijateljeva poroka je bila čudovita in nekoliko drugačna (civilni obred na prostem, zabava v velikem šotoru, nič harmonike, pa DJ je prišel ob polnoči...). okrog dveh sva se z možekom pobrala spat, zjutraj pa smo pičili počasi proti LJ po Daria, ki se je pazil pri babici, je bil zelo priden, pa tudi babica se je dobro odrezala.

Sem pa fasala en prav zoprn prehlad, da komaj živim, pa še malo mi je slabo vmes, tako, da danes bolj ležim, še dobro, da si lahko privoščim tole. Pijem čajčke, pa limonce in med, upam, da bo jutri bolje, ker sem čisto brez energije. 1.7. sem naročena na 1. UZ, ker gre potem moj G na dopust...Potem se bom pa še na NS naročila, najverjetneje pri Pušenjaku, kot prvič.

1 ? - a vaši mulčki tudi mečejo igrače z vso silo ob tla ali pa te kar udarijo z njo? Dario je zandje čase glede tega prav nemogoč. In danes zjutraj mi ni bilo prav nič prijetno, ko me je z enim trdim tovornjakom po glavi mahnil...saj mu non stop dopovedujemo, da se to ne sme, da boli, ampak nič ne pomaga user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
21.6.2011 7:09:21   
sončnica24
Dobro jutro pa je že torek, ponedeljek za mano. Mi smo bili pa čez vikend pri tašči, smo se pogovarjali za stanovanje, ker zdaj je pa že res zadnji čas da se zjasni, sicer je oblubla da se bodo selili s 1.9. letošnje letouser posted image , pa bomo videli, sicer je imela neke male finte ampak nakoncu si boma midva tako naredla tak kot nama paše, pa eno leto se ne smema vsaj midva z nikom prijavit tam ker še bodo oni tam prijavljeni za vsak primer - no to po moje pomeni da bo vsak teden sitnarla kdaj mislimo k njej prit ker nam je zdaj stanovanje dala - tako da vprašanje kaj bo iz tega - bomo videli.

Drugače pa imam zdaj po dolglem času spet atija doma tako da se malo cartamo v soboto grem da dekliščino - uf še bo veselo, moj pa na fantovščino. Poročilo podam v ponedeljek, kakšne ideje kaj naj bodoči nevesti kupim ali naredim so več kot dobrodošle.

Tako zdaj pa veselo na delo in upam da dan hitro mine.

Uživajte v prvem poletnem dnevu.

Neposredna povezava do sporočila: 3264
21.6.2011 9:16:10   
onur
Dobro jutro pa je že torek, ponedeljek za mano. Mi smo bili pa čez vikend pri tašči, smo se pogovarjali za stanovanje, ker zdaj je pa že res zadnji čas da se zjasni, sicer je oblubla da se bodo selili s 1.9. letošnje leto , pa bomo videli, sicer je imela neke male finte ampak nakoncu si boma midva tako naredla tak kot nama paše, pa eno leto se ne smema vsaj midva z nikom prijavit tam ker še bodo oni tam prijavljeni za vsak primer - no to po moje pomeni da bo vsak teden sitnarla kdaj mislimo k njej prit ker nam je zdaj stanovanje dala - tako da vprašanje kaj bo iz tega - bomo videli.

Držimo pesti, da se vse uredi.
Za nevesto pa nimam idej. Mogoče kak bon za kake toplice ali kaj podobnega, ali pa za obleke.

Mi se držimo. Malo smo ujeli ritem tudi ponoči. Podnevi smo zunaj. Tamali je pridem. Jutri gremo na pregled kolkov, upam, da bo vse ok. Drugi teden pa imamo že posvetovalnico. Pri meni se je v nedeljo začela mašit dojka tako, da je izbruhnila vročina. Včeraj sem bila pri zdravniku in mi je dal antibiotik in je boljše.
Pri Petji smo začeli brez plenice ponoči. Dve noči je bila suha, danes pa proti jutru polulana, vendar bomo vztrajali še naprej, pa da vidimo kaj se bo izcimilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3265
21.6.2011 13:08:53   
poli*
Pozdravljene.
Midva sva imela včeraj 2. obletnico poroke. Sva oba na polno zasedena in ni blo časa za "praznovanje"... bomo že kaj popili naslednji teden user posted image .
Andromeda- naša sicer ne meče igrač, me pa poskuša včasih malo tepst, ampak takrat jaz vse obrnem na foro in jo primem ter začnem govorit: zdej te bom pa polupčkala! user posted image in potem se še ona smeji in pozabi na tepež. Kaj pa vem, pri nas to pali...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
23.6.2011 5:32:08   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Tretja nenosečkauser posted image

Lepo soboto!
K

Tuki se tud jst podpišem- 4. nenosečka, pa mislim, da je orka tud nekaj takega enkrat rekla.
Pri nas smo s tovrstno "obrtjo" zaključili.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
23.6.2011 7:39:31   
sončnica24
Dobro jutro, neko zatišje je zadnje čase tukajuser posted image . Ste mamice klepetulje očitno zelo zasedene. Pri nas nič novega vse po starem, zdaj edino čakam če nam kateri dan rata da pride moj malo prej domov bi morali na en obisk it k enemo kolegu in kolegici pa rada bi da bi nama ta kolega omaro naredo za v stanovanje se moramo malo zmenit, pa meni še vedno diši tista postelja v omari, se moram z njim zmenit za kako ceno bi jo naredo ker pri teh podjetjih ji jih delajo so cene ok. 2000€ - to pa ne dam - bi blo pa fajn jo met ker bi pol nik imel plac da bi se lahko igral.
Pa iskat moramo it posteljico za nika pa nova okna bi blo treba dat delat uf, bo še pestro poletje.

Novopečene mamice in nosečke kako se počutute?

Več pa vam nimam kaj povedat, eno kavico še vam pošiljam in lep četrtek vam želim, čeprav bo zgleda bolj deževen.

user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
23.6.2011 7:49:13   
Andromeda
Dobro jutro!

sončnica - hvala za kavo. Je pa res spet zatišje na naši temi.

Dario nas je danes že ob petih zjutraj zbudil, sicer ga ponavadi mi zjutraj ob pol sedmih budimo, tako, da je bil kar malo šok, ko je začel naenkrat peti...Pa ravno takrat se je še nevihta naredila, sicer je nekje bolj v ozadju grmelo, pri nas je bila ploha, sedaj pa imamo spet sonček.

Moj prehlad je vsak dan boljši, me je pa začel 1 zob bolet... in da ne rečem kakšno čez javno zobozdravstvo user posted image Moja nova zobarca je nedostopna do l. 2014, tako, da mi preostane le še dežurni ali pa privat user posted image Katastrofa je tole, v Kranju je cela zobna poliklinika, pa v njej samo 1 javni zobozdravnik...

Neposredna povezava do sporočila: 3269
23.6.2011 8:17:58   
taly82
Vav.. pridem po dolgem času spet na forum in preletim in toliko novega..

Čestitke vsem nosečkam, naj vam nosečnost mine lepo.. in čestitke tudi vsem novim mamicam, ki že cartate doma..user posted image user posted image

Vsak dan je veliko novega, tako, da kaj je DOLGČAS sploh ne vemo..

Zdaj septembra gremo v vrtec po eni strani komaj čakam, po drugi pa se bojim, da ne bomo skoz bolni in več doma kot pa v vrtcu.
Kako je pri vas z pleničko ponoči. Jo je katera že odstranila?

Lahko bi se malo spet dobile skupaj, da se vidimo po dolgem času.. user posted image  bi bila katera ZA?

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

Neposredna povezava do sporočila: 3270
23.6.2011 10:01:48   
Andromeda
Waw, taly, dobrodošla nazaj na naš forum user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: taly82
Zdaj septembra gremo v vrtec po eni strani komaj čakam, po drugi pa se bojim, da ne bomo skoz bolni in več doma kot pa v vrtcu.

Ob vstopu v vrtec se mora otrk pač prekužiti. Nekateri so nenehno bolehni, drugi pa skoraj nič in ne moreš vedet, kako bo. Pri nas je bilo tako, da je septembra prebolel 2 virozi in je bil potem do marca zdrav (vmes je še 1 mini virozo dobil)... No, marca se je pa začelo: streptokokna angina in smo pristali na Ospenu...do konca maja se je to še 2 xponovilo...Sedaj samo upam, da bo Ok do jeseni user posted image Je pa začel še težjko dihat oz. je imel podaljšan izdih (verjetno zaradi alergije na cvetni prah), tako da smo naredili še eno kuro z ventolinom.

IZVIRNO SPOROČILO: taly82Kako je pri vas z pleničko ponoči. Jo je katera že odstranila?

Hmmm, pri nas ima še podnevi pleničko. Še ni pripravljen, sem mu ravno včeraj popodlne nataknila gatke in ga ves čas spraševala, če greva lulat, pa je bil odgovor vedno "NE", potem se je pa polulal in mi prišel povedat, da se je polil user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: taly82
Lahko bi se malo spet dobile skupaj, da se vidimo po dolgem času.. user posted image  bi bila katera ZA?

Sem definitvno za, samo datum in kraj je treba določit...Glede na to, da so dopusti pred vrati, morda konec avgusta ali začetek septembra? Kaj menite ostale?

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
23.6.2011 14:59:03   
onur
Sem definitvno za, samo datum in kraj je treba določit...Glede na to, da so dopusti pred vrati, morda konec avgusta ali začetek septembra? Kaj menite ostale?

Če bi kje na Krasu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pr nas vse po starem. Se privijamo, jemo, spimo, se lovimo s tavečjo. Plenica ponoči: ene par noči je bila brez, pa je bila suha in dvakrat polulana. Sem pa danes rekla, da bi jo dala brez spat, pa bi ji potem dala plenico, da vidim, če se bo kaj ujelo, zjutraj pa jo snela dol. user posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj smo imeli pregled kolkov in je vse ok. Drug teden pa imamo posvetovalnico.

Neposredna povezava do sporočila: 3272
24.6.2011 7:14:33   
sončnica24
Dobro jutro, pa je petek, jutri pa na dekliščino uf se mi zdi da bo prav pasalo malo nekam brez fantov pobegnituser posted image se sploh ne spomnim kdaj je to bilo nazadnjeuser posted image .

Želim vam lep vikend naj bo s soncem obsijan in upam da ni pri kateri kakega hujšega neurja bilo nas je vse obšlo.

Pa še en priboljšek za vse:

user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
24.6.2011 13:32:41   
poli*
Andromeda- super, da je prišel povedat. Pri nas je bilo tudi tako (2 tedna pred 2. roj. dnevom- sem malo poskušala, če bi šlo) in se je vedno polulala, šele potem povedala. Čez 3 tedne je bila že suha. Hočem reči, da kmalu pokapirajo, da je treba vse skup nadzorovat in ne kar vse povprek lulat user posted image . Še par dni poskušaj in če ne gre tole opusti za ene 3 tedne in potem spet poskusi, pa boš vidla, da te bo fant presenetil user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3274
24.6.2011 13:34:27   
poli*
Aja, sem hotla še reči, da je v naši skupini en fant, ki ima ravno v teh dneh 3 leta, pa je še vedno s pleničko.... eni prej, drugi kasneje.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

sindarin

Katera od naštetih lasnosti vam je pri igrači najmanj pomembna?

funkcionalnost (21%)

dizajn (26%)

estetika (16%)

varnost (8%)

zmerna cena (20%)

kvaliteta (9%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!