Laima
|
korinca-vso srečo jutri, dobro, da si se posvetovala in da sta se s partnerjem skupaj odločila. Pogumno! Vse se bo izteklo tako, kot mora biti za vse prav. Držim pesti za vaju in vajno detece. Oh imena in psi, ko sem jezna kličem kar vse po spisku, tri pse , ki so samci pa sina ter moža-takrat pride do mešancije take, da se jeza pohladi, ker me zlomi smeh. Psi imajo rodovniško ime dolgo pet km, krajšava oziroma vzrejditeljica pa jima je dala človeška fantovska imena, kar pogosta-v kakem parku ali v množici moram prav pazit-postane nerodno meni , pa čeprav nisem izbrala teh imen, da jih ne kličem prenaglas. Tako pač je. Obisk pri prijateljici se je obrnil tako, da sva se dobili na igralih za otroke in medve v miru malo pokramljali-fantka po toboganih, deklica v vozičku, druga pa v mamiknem trebuščku - je blo fino Danes pa ste aktivne 100 na uro. Pravkar sem se pobarvala doma, čakam 45 minut, potem izpiranje barve brez amoniaka. Odkar so naredili to barvo za lase v peni so me rešli pol muk z iskanjem koga, ki bi me pobarval, k frizerju se mi ne da v tej vročini. Predolgo traja. K frizerju si grem samo obliko popravit in konice postrišt, pobarvam se pa sama. Sem si zadala nego danes, mali v svoji sobici ustvarja z lego in je prav zlat. Pade not in mami lahko počne kar želi. zlato moje dete. Populit si moram obrvi, privoščla si bom še masko za obraz, potem si podepiliram bikini-mogoče bomo danes kaj,... pa še nogice si pobrijem in podpazduho. Jutri mogoče v LJ, nimam 3/4 hlač za nosečnice. Na našem koncu nimajo nič, ene dolge(športne) sem si kupla in to je to. Sem pa si ogledala tudi nekaj preko ebaya, a jaz bi jih potrebovala takoj, ne čez teden dni. Takrat že grem na oddih za nekaj dni odklopit glavo in vse dat na off. Da me ne boste zbrisale medtem, ko me ne bo. Hec Mogoče se pa kaj javim, če mi bo dolgčas. ursha666 očitno že uživa, tako kot je treba in raziskuje podvodni svet. Šibam mali kliče naj pridem pogledat njegovo mojstrovino, moram priznati, da je spreten in ima dobro prostorsko predstavo, ki je jaz žal ali na srečo nimam. spet en dolg post-brez zamere
|