|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
21.6.2011 15:25:16   
j.b.
hja, u razmislek še to: danes sem poklicala psa s sinovim imenom user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.6.2011 15:54:16   
Laima
korinca-vso srečo jutri,
dobro, da si se posvetovala in da sta se s partnerjem skupaj odločila.
Pogumno! Vse se bo izteklo tako, kot mora biti za vse prav. Držim pesti za vaju in vajno detece.user posted image user posted image user posted image

Oh imena in psi, ko sem jezna kličem kar vse po spisku, tri pseuser posted image , ki so samci pa sina ter moža-takrat pride do mešancije take, da se jeza pohladi, ker me zlomi smeh.user posted image Psi imajo rodovniško ime dolgo pet km, krajšava oziroma vzrejditeljica pa jima je dala človeška fantovska imena, kar pogosta-v kakem parku ali v množici moram prav pazit-postane nerodno meniuser posted image , pa čeprav nisem izbrala teh imen, da jih ne kličem prenaglas.
Tako pač je.

Obisk pri prijateljici se je obrnil tako, da sva se dobili na igralih za otroke in medve v miru malo pokramljali-fantka po toboganih, deklica v vozičku, druga pa v mamiknem trebuščku - je blo finouser posted image

Danes pa ste aktivne 100 na uro.

Pravkar sem se pobarvala doma, čakam 45 minut, potem izpiranje barve brez amoniaka. Odkar so naredili to barvo za lase v peni so me rešli pol muk z iskanjem koga, ki bi me pobarval, k frizerju se mi ne da v tej vročini. Predolgo traja. K frizerju si grem samo obliko popravit in konice postrišt, pobarvam se pa sama.
Sem si zadala nego danes, mali v svoji sobici ustvarja z lego in je prav zlat. Pade not in mami lahko počne kar želi.user posted image zlato moje dete.
Populit si moram obrvi, privoščla si bom še masko za obraz, potem si podepiliram bikini-mogoče bomo danes kaj,...user posted image pa še nogice si pobrijem in podpazduho.
Jutri mogoče v LJ, nimam 3/4 hlač za nosečnice. Na našem koncu nimajo nič, ene dolge(športne) sem si kupla in to je to. Sem pa si ogledala tudi nekaj preko ebaya, a jaz bi jih potrebovala takoj, ne čez teden dni. Takrat že grem na oddihuser posted image za nekaj dni odklopit glavo in vse dat na off.

Da me ne boste zbrisale user posted image medtem, ko me ne bo. Hecuser posted image Mogoče se pa kaj javim, če mi bo dolgčas.user posted image

ursha666 očitno že uživa, tako kot je treba in raziskuje podvodni svet.user posted image user posted image user posted image
Šibam mali kliče naj pridem pogledat njegovo mojstrovino, moram priznati, da je spreten in ima dobro prostorsko predstavo, ki je jaz žal ali na srečo nimam.

spet en dolg post-brez zamere

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.6.2011 15:55:10   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

hja, u razmislek še to: danes sem poklicala psa s sinovim imenom user posted image

user posted image user posted image user posted image Meni se je zgodilo (ker je naša psička zelo nagajiva in je pogosto treba zakričat da uboga) enkrat, da sem jo, ko je bila Alja "poredna" poklicala Lee Lu. user posted image Mi ni blo jasno kako se je to lahko zgodilo. user posted image

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 21.6.2011 16:01:22 >

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.6.2011 16:35:46   
Anonimen
korinca: VSO SREČO JUTRI

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.6.2011 16:47:23   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: ketikat

korinca: VSO SREČO JUTRI

tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.6.2011 16:57:34   
MAMI 4

sarar- Eva in Ema, sta tudi meni všeč imeni, ampak ne skupaj...si razmišljala, ko boš morala čez 2 leti obe poklicati (recimo se vam bo kam mudilo) in boš klicala: " Alja - Medea (upam, da sem prav napisala), Eva -Ema, gremo!!!" Meni bi se zafecljal jezik....že itak sem morala trenirati, da sem poklicala moje 4. po pravem imenu, ker sem kar mešala... . Zdaj morem reči, da se ne motim več, vendra morem biti skoncentrirana ko jih kličem .
To ni kritika, samo v premislek

ok, razen imena alja- medea vmes bo tapravo. Ko sem hitela sem kar obe vpletla v postuser posted image . Ker vem, da ima prva hčerkica od medee dve imeni, sem podzavestno mislila na njo, pisala pa sarar...Nosečniška zmedenostuser posted image , ali pač zmedenost nasplohuser posted image . Drugič bom pregledala preden pošljem...Zdaj me je prav sramuser posted image . Brez zamere!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.6.2011 17:03:48   
Laima
MAMI4 nič sekirat-motiti se je človeško.

Sedaj sem kot prerojena še jojobino olje se vpije v moje telo in grem posušit lase. Nega uspela. Laima vesela.
user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.6.2011 17:10:58   
Medea10
laima- jojobino olje? Je prav fajn za kaj posebej al je tak kot npr. mandljevo? 

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.6.2011 17:41:55   
Laima
Meni jojoba sicer ne diši lepo, kot laneno olje ne, vsaj če dobiš sveže iztisnjeno. Redkost.
V Mullerju imajo dobro olje in cena okrog 7 evrčkov.
Jojoba je za bolj občutljivo kožo, tudi za dojenčke. Zaščita povrhnjice, sedaj čez poletje in pa pozimi je tudi cool. Jaz sem malega masirala z jojobinim oljem-z masažo sva pregnala krčke, žal pa s spanjem ni bilo veliko. Malček pa mu je pomagalo.
Olja, kot olja. Malo je treba z njimi eksperimentirat, da dobiš tistega, ki ti je pisan na kožo. Isto, kot kreme. Meni je super ginko in pa karite, čeprav kreme vsebujejo malo teh super učinkovin. Rada imam naravno-kolikor se da. Nimajo pa očarljivih vonjev naravne zadeve, navadno kar smrdijo. Imam občutljivo kožo in vem kaj mi alkoholi, benzeni,...sestavine na bazi nafte povzročijo, zato raje malo naravnega smradu.
Mandelj pa je zakon, sploh če si rada malo zagorela čez poletje. Za naše trebuške pa pomaga proti strijam, popokam,...sveže istisnjeno olivno olje. ZAKON
Upam, da sem ti kaj pomagala.
Sedaj sem tip top-zdaj pa moram poiskusit naredit peperonato z bučkami za testenine, da bodo za večerjo, ko pride možek domov čez urco pa pol.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.6.2011 19:22:32   
bobek05
Zdravo,

izgubljena se spet pokorno javlja na raport user posted image

Imam blazno gužvo v službi, pa popoldne vedno nekje skačemo in priznam, da sem izmučena. Celo tako zelo, da sem v petek zvečer od utrujenosti bruhala. user posted image user posted image Bo treba malo izpreči.

Splošno počutje je (razen utrujenosti) vredu. V petek bom pričela s 17. tednom. Čas precej hitro mineva. Rast trebuha se mi je ustavila. Kg še vedno napredujejo enako pospešeno - 1kg na mesec. Uh, si želim, da bi bilo tako do konca. Zaenkrat tudi nimam neke blazne želje po sladkem.

Zanima me ali tudi vas kdaj spodaj "špika"? Ne znam opisati bolečine. Danes me že cel dan po malem nekaj zbada, ampak nimam občutka, da bi se mi raztezala maternica, ker se mi zdi prenizko. user posted image Mogoče bo jutri bolje.

Naslednji pregled imam šele 15.7. (zaradi dopustov) - joj, se mi zdi daleč. Me pa še bolj firbec mantra kot v prvi nosečnosti - pa ne toliko glede spola kot opazovanja najinega sončka, zato razmišljam, da bi šla samoplačniško. Ali delajo 3d tudi že tako zgodaj? Sem klicala dr. Lukmana (s Ptuja), ki je kao znan, pa mi je sestra rekla, da 3d delajo šele po 22. tednu ...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.6.2011 20:27:02   
Medea10
bobek- kje te špika? Mene v nožnici al kako bi rekla. Takrat ko se naprezam ali dvigujem tamalo me kar muči to zbadanje (kot da bi me z debelo "štrik" iglo pikali). Prav neprijetno, je pri tebi podobno?

laima- hvala za obširno razlago. user posted image Jaz drugače uporabljam mandljevo, ker mi edino diši, pa še fajn gosto se mi zdi. Za zdaj poleti si pa "delam" orehovo olje (z olivnim) baje da bom tud lepo rjava po njem- bomo videli. Smrdi pa res naravno bolj kot kemija, ja, to se pa strinjam. Ampak, bolje da malo smrdi, pa je zdravo! user posted image

MAMI- ni problema glede pomote, vse se hitro spozabimo. user posted image

Korinca- srečno še od mene!  user posted image user posted image user posted image

Elevit- bom probala med obrokom. Zdaj sem jemala po obroku. Hvala za nasvete.

MAMI- z tamalo ni nič narobe, sam pediatrinja je bolj za to, da so otroci do 2. leta doma pri mamah (če je možno) ali pri drugih domačih.

Vrtec- z dragim sva se odločila, da tamala bo šla v vrtec.

IZVIRNO SPOROČILO: nalia

uuu važička medea k ma nov brskalnik

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.6.2011 21:56:47   
Kasija
mama4 prvi porod je bil grozljivo neprijeten, drugi je bil pa milina. zdaj vem, kako je lahko nekaj bolečega obenem prijetno. ampak razlika ni povezana z hitrostjo poroda, ampak odnosom osebja. moj drugi otrok je imel 4050, tako da kdo ve, kaj bo zdaj user posted image . je pa hitro rodit res hitro ampak tudi intenzivno boleče. iz par cm na 10 v hmmm 20 minutah? glede poapoti pa sem svojemu ravno pred par dnevi nalagala, naj si malo ogleda stvari po netu, če bo moral kaj pomagat user posted image .

sarar oprosti, da sem te spomnila na burger s pohanim sirom user posted image

paraskeva - če katero zanima, sem šla pogledat - firbec...
Paraskevi Greek: Παρασκευή (literally "Preparation" in Greek, and also the day of preparation for Sabbath, "Friday") is a female name. Variations include Petka, Paraskeva, Praskovia, Praskovie, Pyatnitsa, Pyetka, Paraskevoula, Paraschiva and Voula.

meni so všeč nenavadna imena. tudi za mojega prvega vsi sprašujejo najprej kako, kaj in potem se navadijo in se jim zdi čudno, če se komu novemu zdi čudno... drugi ima pa kratko in pogosto ime, ki je meni sicer zelo lepo, ampak se mi zdi že kar prepogosto.

korinca držim pesti za dobre rezute!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.6.2011 22:03:41   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

meni so všeč nenavadna imena. tudi za mojega prvega vsi sprašujejo najprej kako, kaj in potem se navadijo in se jim zdi čudno, če se komu novemu zdi čudno... drugi ima pa kratko in pogosto ime, ki je meni sicer zelo lepo, ampak se mi zdi že kar prepogosto.

Sem zgleda najbolj firbčna kar se imen tiče... user posted image
Kako mu je pa ime?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
22.6.2011 6:32:28   
oranška
jaz sem tudi firbčna user posted image user posted image in me zanima.

Drugače so pa meni bolj všeč domača imena.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
22.6.2011 8:42:13   
nalia
jutrouser posted image user posted image

kako smo?
moj mož je peljal malega k zobarju,me kr stiskauser posted image ,upam da bo vse ok z njegovimi zobkiuser posted image

korinca želim ti vso srečo danes,mislim nate in javi kako je bilo na biopsiji,upam da bodo rezultati čimprejuser posted image

medea kake zvarke si to doma delaš?user posted image user posted image ..z nekim orehovim oljem in mandljevim??..jst si kožo mažem kr z bubchen oil mi je ostalo še od malega,sam mi ga zmanjkuje in bom šla na johnson baby oil k je fajn mastno za mojo srbečo kožo..za trebuh pa uporabljan eucerin-zelo mi prija in tudi vonj mi je zelo všečuser posted image

Sem se pa danes zbudila s takimi bolečinami v hrbtu in križu da je grozno,pa še špika me vse doli,sem smotana ko me kaj špika pol pa kr na wc hodim gledat če je kje kaka kriuser posted image ,me je strah kouser posted image

morem pa povedat da imam v trebuščku take metuljčke,tko parkrat na dan čutim,res čisto rahlo,mi pokajo balončke noteruser posted image ,se že veselim prvih brcik.

vidim pa da imate nekatere sokaj pozno ponovne preglede ja zarad dopustov ne?user posted image ..boste pa zato na naslednjem pregledu že delali morfologijo in videl se bo že spoluser posted image ,jaz imam pregled 13.7.,bom v 18,5 tednu pa ne vrjamem da mi bo že spol takrat povedala...imam pa take žive sanje o dojenčkih velikokrat da je punčka pa spet da je fantek,ampak v obrez ga nikoli ne vidim.

pridne bodite,se še javim..

< Sporočilo je popravil nalia -- 22.6.2011 8:43:45 >

(odgovor članu oranška)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
22.6.2011 8:42:19   
MAMI 4
Dobro jutro!

Medea, me veseli, da nisi huda nameuser posted image .

Korinca- srečno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz odštevam dneve do kratkega dopusta...še 4...

Imam pa problem...jaz bi kupovala za dojenčka...pa imam veliko stvari...sicer še pri prijateljicah, ki mi niso še vrnile...Komaj čakam, da bom nazaj zbirala stvari...user posted image Zame je absolutno še prezgodaj, da bi že rihtala za dojenčka, ampak tako me matra...
V bistvu še niti sobica ni dokončana (kjer bo prostor za stvari...). Zadnjič se nisem mogla upreti in sem kupila pajacka (nevtralne barve), pa še 56 št., ki sploh verjetno ne pride v poštev...moji so bili velikani...ampak je bil takooo srčkan... Se morem prav zadrževatuser posted image .
Pa po baby centru sem se šetala (z izgovorom, da iščem nekaj za večja dva- ki itak že vse imata), samo, da sem pošpegala po malih stvareh...Je še katera v taki "fazi"? Knjige o nosečnosti prebiram kot, da je moja prva (a je 6.!)...user posted image .
Je pa res, da je moje življenje bolj na "easy" sedaj ko sem doma. Naredim kar je potrebno, in časa mi ostane dovolj še za trebušček in malega škrata v njemuser posted image . Itak pa sem na bolniški in se res pazim, da ne pretiravam.
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

(odgovor članu oranška)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
22.6.2011 8:48:20   
nalia
Mami a tebe mal hormončki??user posted image user posted image user posted image
Veš saj jaz bi tud že vse imela,zadnjič sem že skoraj šla po vozičekuser posted image ,pa me je moj kr na realna tla postavil in je rekel kaj pa če bo kaj narobe še??..vem da ni za študirat o teh stvareh,ampak sem bila zeeelo blizu temu da bi skoraj že splavila in ima dejansko mož prav,bi me ubijalo da bi potem morala gledat vse te stvari doma jaz pa brez bebice..pa nisem pesimist,res ne,tako da jaz bom dva meseca prej na kup stavri spravljala,se pa že potihem tud jaz veselim oktobra,da bo konec poletja,ker vem potem smo pa že čisto blizuuser posted image

Mami sej kako stvar si le dej duška in nabavi,za dušouser posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
22.6.2011 8:48:47   
MAMI 4
nalia- Spol ti lahko pove v 19. tednu...meni je ponavadi že v 16., vendar včeraj ni bila od volje...Sem upala, da se bo malo bolj posvetila mojemu trebuhu, pa ni bilo tako...
Super za metuljčke!!!
Pregledi so pa pozno zaradi dopustov, ja...na žalost...jaz sem imela zdaj pri polnih 16.tednih ,naslednjič pa bom imela pri polnih 22 tednih...user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
22.6.2011 8:55:47   
MAMI 4
nalia-saj vem, tvoj ima prav, zato se bremzam...zdaj čakam, da prebrodim krizno obdobje...še dva meseca...ko pridem do 23. tedna bo zmaga! Zdaj sem ravno v tem tednu, ko je mojemu angelčku nehal biti srček, teden kasneje sem morala roditi...tako, da vem, da ni še za peti zmage...Čeprav imam občutek, da bo vse ok!Jaz bom malo bolj pohitela z urejanjem stvari za dojenčka...tam nekje do konca poletja bom počakala- upamuser posted image ...

Ti se pa uleži in počivaj če te špika...

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
22.6.2011 8:58:35   
Laima
Jutro vsem user posted image in tistim, ki radovedno user posted image naše poste.

MAMI4-gnezdiš se, kar ni nič čudnega-tudi mene kaj zamika, a si rečem septembra bo čas-čeprav sedaj so razprodaje in kaj lepega se da dobiti že sedaj.
Se bom poskusila zadržat.

Danes je že sedaj vroče.
Moram skuhat eno kavico, mož se prebuja-pa še kaj popoldan.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
22.6.2011 9:01:18   
acitak
IZVIRNO SPOROČILO: Laima

Pravkar sem se pobarvala doma, čakam 45 minut, potem izpiranje barve brez amoniaka. Šibam mali kliče naj pridem pogledat njegovo mojstrovino, moram priznati, da je spreten in ima dobro prostorsko predstavo, ki je jaz žal ali na srečo nimam.

Veš sem pobarvala sestrično z to barvo, sicer ni bila v peni ampak kt une da barvaš z čopičem...po 3 pranjih se ji je sprala,  in se je njen blont narastek spet videl, barva se pa v črno...

sicer sem pepelnata blond, barvam pa se v naravno blont, in si ne upam teh barv uporabit, js vem da so bolj ''zdrave'' ker ni amoniaka, ampka a bodo prekrile narastek...si jo prvič uporabla?

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
22.6.2011 9:03:29   
nalia
Ja mami se spomnim da so mi pri prvem tudi pred morfologijo povedali že spol,vbistvu me ravno to skrbi da mi nebi bla hotla dr.povedat spola prej,da nebo razpoložena,isto kot pri tebiuser posted image ,ko ni bila včeraj najbolj pri stvari tvoja ginek..se mi zdi da so vse take volje kokr veter zapiha no.,ah saj bo pa MF kmalu pol pa bo povedala.

drugače se pa tud jaz bojim še vedno splava in verjela ali ne velikokrat se spomnim nate,pa si že zarad tega ne upam kaj velik pripravljat..mal se vraževerna tud postala,npr.so imel v NKD eno akcijo kot neke dekice za lupinico pozimi pa je bila 10e in sem jo kupila,to je edina stvar ki sem jo kupila pred tretjim mesecem,par dni zatem se bila v bolnici zarad krvavitev,in me res mikajo stvari kupit pa si ne upamuser posted image ,bom še počakala raje,do takrat pa pozitivno morva razmišljat da bo vse ok,da bova srečno donosle,me vse decemberke,pa poslušat svoje telo,ne BOBEK!!!!!???..zate sem prebrala da si bruhala od utrujenosti,ti ti ti.nebi škodilo kdaj počivat.

jaz grem pa zdej malo se uležit,dokler sem sama doma morem izkoristituser posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
22.6.2011 9:20:02   
MAMI 4
nalia- jaz sem pa za vse kupila vsaj eno cunjico v prvem trimesečju, razen za našega angelčka...Spomnim se, da sem imela v roki ene lepe rumene hlačke, tik preden sem rodila, pa je rekel mož, da bo še čas za to...pa ga ni bilo.
Kot da bi vedel, da ne bo tega potreboval...
Za druge sem pa vse kupovala že veliko prej (večje nakupe v 5., 6. mesecu nosečnosti) pa se je vse prav izteklo...Tako, da po moje ni na stvari, da če prej kupiš, pa bo zaradi tega nekaj narobe...
S tvojim pikcem bo pa vse ok...ne primerjaj z mano...to je bilo pri meni...ne vem zakaj, ampak je že moglo biti tako.
Splav v 2/3 je manj verjeten kot v 1/3. Čez to si pa že šla. Zato korajžno, le ne pozabi na počitek in ne naprezaj se preveč...
Jaz se ne morem odlepiti od stola danes...že eno uro tipkam in bluzim po netu...Sem pa res že pokonci od 6.30 in sem veliko naredila...

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
22.6.2011 10:46:32   
Medea10
Dan babe, kako ste? Vidim, da ste čvekale sam laima, MAMO in nalia... KJE STE PA OSTALE??? user posted image
Danes moramo na abraham user posted image user posted image user posted image še nikoli nisem slišala, da ga kdo med tednom praznuje. user posted image Mogoče zato, da ne bi bili predolgo tam. user posted image

Gnezdenje- Me (še) ne matra. Komot hodim po otroških trgovinah, me še nič  ne gane. Ampak, ko me bo, me bo pa duplo zajelo to gnezdenje user posted image .
Pri Alji pa bi jaz kar vse pripravila, že ko sem zvedela da dobimo user posted image . Ampak me je moj postavil na realna tla, da je prehitro, kaj pa če... Potem v enem 6., 7. mesecu sem pa začela- z dovoljenjem. user posted image

Nalia- pa niso to zvarki user posted image Orehovo olje je baje fajn za kožo, sploh poleti. 2 leti sem govorila, da si pa moram naredit to olje, pa so orehi vedno postali prej trdi. Letos pa mi je uspelo jih it natrgat pravi čas. user posted image

Z mandljevim oljem pa mažem tamalo po kopanju, pa sebe sem v prviuser posted image   pa tud zdaj se. Johnsons, bubchen in te zadeve mi ne odgovarjajo, tamali pa tud ne (se je vedno čohala).

No, upam, da boste še več načvekale (pa tud tiste, ki sam berete in nimate časa pisat, si vtrgajte minutko vsaj za pozdrav).

Se tipkamo kasneje. user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
22.6.2011 11:53:08   
vdrugomami
Ojla punce!

Evo malica za vse... Jaz sem že pošteno lačna...

user posted image

korinca, kako si? Je kaj novega?? Res močno držim pesti, da je tvoja pikica zdrava...

laima, jaz pa zelo rada grem k frizerju, da mi fajn umije lase, pobarva, sfena... Mi je res to en taki užitek, dve urci samo za meneuser posted image  Vmes mi še kavico skuha, preberem ves trič trač.... Si pa pridna, da se tako neguješ... Meni se ful ne da... Se pa zdaj spravljam k nakupu olja za mazanje trebuha... Sem v prvi nosečnosti uporabljala od Aventa olje v spreju in mi je fenomenalno. TAko da bom tudi zdaj to prakticirala....

bobek05, mene sicer nič ne špika, me pa je zdaj 2 dni bolela sramna kost, ne ful, malo pa.... Sem pa šele v 13. tednu; se mi zdi malo zgodaj???

MAMI, mene še ni zgrabilo nakupovanje; pa na splošno pa imam precej manj časa za razmišljanje in branje, tako da imam včasih kar malo slabo vestuser posted image  Ko pridem domov, je ura skorajda že pol 5, na hitro kosilo, potem akcija do večera. Ko se vsedem, je skorajda že deset....

Spol so meni prvič napovedali v 17. tednu....

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.