vdrugomami
|
Medea10, je res zelo suvereno napovedala spol Ma res mi je vseeno, samo da je zdravo... Je pa res omenila to, kar si napisala, ker je spolovilo ležalo vzporedno s hrbtenico, še slikico nam je dala. Vsekakor pa bomo glede napovedi spola počakali še na kakšen pregled... Drugače jaz jem Elevit in mi ni slabo. Ga pa jemljem med jedjo, pač zajtrkujem, pa nekje po polovici pojem še elevit.... korinca, jaz bi po vsej šla na biopsijo horionskih resic.... Držim pesti, da je vse ok... Laima, ojej, triletno nespanje Ti ne zavidam. Jaz pa upam, da bo tudi ta dojenček tako lepo spal kot sin, ki je pri šestih mesecih začel spati celo noč, prej pa se je tudi zbudil mogoče 2x na noč, pojedel in takoj zaspal nazaj sarar, obe imeni, in Eva in Ema, sta meni ful všeč, samo ne skupaj.... Pa brez zamere Depilacija: kar navadna klingica.... Pa pač bolj pogosto. Sem se enkrat z depilatorjem al epilatorjem, saj ne vem, kaj je blo, pa sem bila bordo rdeča tako dolgo, dokler dlake niso zrasle - in to po bikini predelu.... Bolelo za znoret, ampak sem si mislila, da potrpim, če bo vsaj dva tedna mir.... Tako da ostajam zvesta klingici. Imena: kaj jaz vem, za punčko so mi kar všeč Eva, Zoja, Julija....
|