malabudra
|
Hojla, mojega včerajšnjega posta ni objavilo Verjetno zaradi te prenove strani ali kaj... Se mi ne da še enkrat istega pisat, je pa sicer ta oranžna simpatična. Glede imen - najhujše, kar sem do sedaj slišala, je bila Kandelarija... Pa mislim, da je bilo ravno tu nekje na RR, da so hoteli dat ime punčki Ninja, pa so potem ugotovili, da bi jo klicali Ninđa Midva nimava še nič izbranega, se mi zdi, da mi je vsak teden všeč nekaj drugega Moj še ni prišel z nobenim predlogom na plan (razen da mu je baje zadnjič rekel en kolega Žiga, da bi blo pa njemu ful super, če bi bil najin tud Žiga - svašta, moj se je samo smejal), mislim pa, da bo verjetno obveljala moja, karkoli si bom že zmislila, ker so mojemu skoraj vsa imena všeč, jaz se pa v vsakega vtaknem Nenavadna imena mi niso preveč všeč, hkrati pa ne bi rada, da bi bil Luka ali pa Ana kot ostalih 100 v vrtcu. Za zdej so mi za punčko všeč Zoja, Žana, Anja, Gaja, za fantka pa... O porodu še ne razmišljam veliko, moj načrt bi bil pa samo čim hitreje in čim manj boleče, prosim Doma si pa ne bi želela rodit, so mi vse tiste aparature čist simpatične. Nisem pa vedela, da so v Izoli takšne Uf, korinca, Jasno še ni nič 100%, verjamem pa, da ti mora bit težko. Zase vem, da bi težko čakala tri tedne, ampak napačno se tako ne moreš odločit Sicer mi gre pa nosečnost vedno hitreje, najprej se je vleklo 7, 8, 9 tednov, zdaj sem pa naenkrat že v 17. tednu, uf... Jutri imam spet pregled , upam, da bo naredila UZ, da vidim svojo pikico. Komaj čakam svoje prvo dete, hkrati mi je pa tko lepo bit noseča. In ja, imate prav, važno je, da sva midva vesela, moji domači se pa lahko nekam zaletijo. Edino babica je zlata, mi je kot mama namesto moje prave mame. Lep večer vsem!
|