korinca
|
Živjo čvekačke :) Da se na hitro javim. Trenutno sem na šihtu, edino tu imam še čas kaj pogooglat pa kaj sem pokukat. Namreč že od četrtka prenašamo škatle in vreče. Bemti kolk je tega. Se mi je zdel, da bo tole kake 2,3 dni, pa bomo preseljeni. Ja, malo morgen. Se mi zdi, da niti na polovici nisem, pa sva delala od jutra do večera. To je toooolk enih prčkarij, da si mislt ne morem. Pa sem človek, ki sproti mečem stvari stran. No moj je bolj hrčkar, on ma stvari ki jih nkol ni, pa nkol ne bo rabu, ampak bog ve, mogoče pa kdaj pride prav . V glavnem zmahana sem čist, v službi si prav spočijem. Sem samo na hitro preletela poste, pa sem zasledila, da imate ene probleme s srbečo kožo. Pa to je za pop****. Meni se tudi to dogaja. Koža, predvsem noge, najbolj bikini me srbi za znoret. Najhuje je, ko se telo umiri, se pravi zvečer v pojstli. Praskam se, kot bolhav pes . Probala sem že z vsem živim, od kremic, olj, tuširanja z različnimi zadevami, pa se mi zdi, da mi nič ne pomaga kaj dosti. Mogoče. še najbolj niveja mleko za telo za po sončenju. Da en tak malo hladilen filing, pa se zdi, da za nekaj časa nuca. Skratka katastrofa je to! Kar se slabosti tiče, ste se verjetno velika večina že skopale s tega. No, jaz še ne. Še vedno me dajejo celodnevne slabosti, posledično cel dan jem, posledično kilce kar letijo gor. Mah, bo že boljš. Imam pa danes nuhalno in upam, da bodo napovedi lepe. Držite pesti, malo pa imam pomislekov. Sem se odločila, da vseeno grem na nuhalno najprej pa se potem na poodlagi tega odločim, kaj naredim z amnio, ali biopsijo. Zaenkrat se poslavljam, upam, da bom potem, ko bom preseljena in bom imela malo več časa bolj pridna tu gor :) Lepo se imejte in pazite nase in na
|