|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
19.6.2011 16:32:39   
Laima
malabudra-to, da ste krivi, kar se sestri dogaja-no comment.
Obtoževati in s prstom kazati na nekoga je najlažje. Motnje hranjenja pa so tako kompleksna zadeva, da se najpogosteje izkaže, da gre za kako banalnost, ki je bila povod v motnjo.
Ne verjamem, da bi vi to sprožili. Ste pa res dali že celo kalvarijo skozi-odločitev za spremembo ni v vas pač pa v sestri. Trenutno ji je najbrž vse cool, ima vse kar potrebuje in na pozornost se je navadila. Vso srečo prav njej, saj bo prej ali slej trčila ob smo sebe.
Veliko moči in poguma želim tudi tebi in tvojim pri življenju z njo, saj tako ni enostavno.

vsak sprejme novico o nosečnosti na svoj način, za očeta si sedaj res odrasla ženska, mame  so mame, babica pa je zakon-črpaj modrost od nje, čeprav kdaj prefiksa sistem, čas v katerem živimo,...ima kar nekaj j.... za sabo

kasija-ja prav zato mi je sestra za vzgled, ker jima je uspelo najti ljubezen v partnerstvu-veliko parov gre narazen-tega ne zmore predelati. Res ni enostavno.
Tudi jaz jo razumem in vse njene reakcije pred leti. Tudi teta je lepo biti-nikoli nisi tako grd, kot mama, ki nekaj zahteva, čeprav je tudi moja sestra kar stroga ženskica-ima večji red kot jaz. Žal pa jaz teta ne bom nikoli, moj mož ša tudi ne stric, ker je edinec.

Porodi res si kar hitra, zato previdnost decembra ne bo odveč.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
19.6.2011 20:22:34   
ursha666
Lep pozdrav user posted image iz Pašmana...

Imamo se fajn...vroče je ful...

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
19.6.2011 20:31:13   
Béatrice
Ste bile pa pridne... Jaz sem bila malo odklopljena od neta, da sem prišla k sebi. Zdravje se je izboljšalo, apetit povečal! user posted image Živčki pa sprostili!

Zdej vas grem pa malo za nazaj prebrat, da vidim, kaj se vam kaj dogaja.

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
19.6.2011 21:50:50   
Anonimen
čer,
se javljam po krajši "odsotnosti" user posted image  sem imela par dni težave z netom pa še 2 prijateljice na obisku... je bilo pa zelo zabavno. počutja ok, vse štima. sam mal smotan je k je moj na terenu in ga ni do četrteka... kr neki, ampak na srečo sam ta teden. pol bo pa spet doma.

(odgovor članu Béatrice)
  Neposredna povezava do sporočila: 1729
20.6.2011 8:37:43   
MAMI 4
Pozdravljene!

Včeraj sem na hitro nekaj odpisala, pa mi ni poslalouser posted image .

nalia- upam, da ste lepo praznovali in malemu vse najboljše...te pa razumem, komaj prihajam k sebi...možek je imel v soboto r.d...v petek sem pekla torto , pecivo, ...v soboto pa pucala kot neumana, zvečer stregla, bilo nas je več kot 40, od tega pol otrok...vendar bilo je čudovito user posted image , saj je bila družba enkratna!!! Res imamo krasne prijateljeuser posted image .
Danes še pomijem tla ostalo smo pospravili, me pa čaka novo presenečenje...perilo...pranje, likanje, od prejšnjega tedna cela gora za zlikati. Ampak bom že...

laima-tvoji monologi so mi všeč...z veseljem sem jih prebralauser posted image . Imena? Jaz tudi razmišljam...sem jih imela že od prej naštimana, samo zdaj ne vem, če so še taprava...ti pa ne bi bila všeč, ker so slovenska imena in mi niso všeč "posebna"...Med naštetimi mi je všeč Alia in Pia (Tias, Minar? bogi otroci...pa brez zamereuser posted image ).

Zadnje čase imam pribliske in občutek, da se morem o porodu fajn poučiti, ker bom mogoče rodila doma...to ni moj načrt, le tak občutek imam, upam, da ni pravi...Saj bi rodila doma, ampak bi me panika...Če je na koncu vse ok je še bolje kot, da si pikljenjen ne CTG in na posteljo (kot je bilo ponavadi), vendaruser posted image .

sarar- 3 habmije....user posted image
meni je pa včeraj grdo vreme prav pasalo, še nikoli nismo toliko poležavali, saj po sobotni fešti, ki se je razlegla v ned. jutro nismo bili sposobni narediti več kot to...otroci so bili zelooo pridni...

malabudra- glavno, da se otročka veselita vidva, verjamem pa da je hudo.

Kasija- lepe porodne izkušnje kajne? Jaz sem le 4. tako hitro rodila, le da pri tem porodu (prvič) nisem imela dovolj močnih pop. v času iztisa in je šlo kar težko...pa imel je 4.500 g! Tako, da se je ubožček zataknil, pa še popkolnica okoli glavice...teko, da ni takoj zadihal in zajokal....HB je v kratkem bilo vse ok...

Lep dan vsem!

ursha-s tvojo službo res nisi imela sreče...boš pa vsaj počivala...upam, da se imaš fino na morju.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
20.6.2011 9:30:41   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

sarar joj si me spomnila s to hrano. jaz sem enkrat imela manijo na burger s pohanim sirom iz pinkija. sem pojedla celega in še cel krompirček zraven. pa samo to bi jedla vsak dan. bljak user posted image  

kasija, jaz sem hodila na sr.šolo na poljanski in smo se skoraj vsak dan filali s tem hamburgerji med malco, nam so dali pomfri kar not v hamburger. ja, dobri so... drugače pa veš kaj, bi bila tudi jaz vesela če bi me že minilo t cheesburgerji, ampak jaz bi jih še kar jedla, pa jedla...
tasa3, jaz bom imela 3 user posted image  in moram reči, da se tudi meni user posted image  že ful pozna... se pač tolažim da bom že v tretje mami user posted image . potem tudi ti čakaš tretjega otročka?
mami4 ja, 3 hambije... zdaj mi je pa kar nerodno user posted image . ah no, pa sej so tisti od mc'donaldsa čist mejhni user posted image ... sam kalorij je pa vseen velik, a ne?
imena-za punčko imam nekaj variant, za fantka tudi ampak ni noben ''ta prav''. to bo še dost dela s tem, že vidim. upam, da ne bo revež 3 mesece po porodu še brez imenauser posted image
porod doma-jaz sem prevelika boječka da bi ga zavestno izvedla, sem raje celo noč na ctg-ju in mam dohtarje zraven, kot da bi bila sama doma. je pa lepo najbrž doma rodit..
medea, kje si? še spiš?
laima, kako si pa ti danes?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
20.6.2011 9:37:50   
Laima
Jutro,
nov dan v knjigi naših sanj,...user posted image
Danes sem pa res čudovito spala in se naspala.user posted image user posted image user posted image Sem spočita in moja junaka tudi še spita-očitno nam je ta ohladitev pasala pri spanju.

Hvala Mami04 za namig pri imenu, so mi všeč nenavadna imana, a spet toliko ne-da ga ne zna babica izgovorit.

Sedaj vam bom opisala prigodo mame, ki je dala svoji hčerkici ime Angel (Beri angleško EINĐEL-piši kot govoriš) Pride deklica v šolo učiteljica kliče Angel ta pa ta je v šoli?
Nihče je ni klical v angleško/ameriški verziji izgovorjave in zamenjevali so jo tudi za fanta pač Angel, ne (Angelca, če bi bila punca). Drugi punci je dala ime Julija.
Tako, da meni je pomembno, da se napiše enako, kot izgovori in da ima še vedno pridih naše zemlje. Da vemo kako in kaj, kak naglas ni tak problem ali še en dodaten, L pri zapisu.

Imejte se lepo in uživajte v prijetnem dnevu. Dan za sprehod.user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
20.6.2011 9:47:18   
MAMI 4
Laima-Jutro! ste pa res zaspanci...tvoja dva da še spita...Pri nas otroci po 7 in pol med vikendom (med tednom itak 6-6.45 morajo vstati)maksimalno. Dobro...očka malo povleče, to so pač moški...Edino včeraj sta ta starejši spali do 12.30, jih je očkova zabava za r.d. izmučila pa smo jima dovolili, da sta bili do poznega pokonci, ker sta v šoli vse že zaključili...
Za imena se pa strinjam s tabo. Sicer je pa prav, da imamo vsak svoj okus, sicer bi se vsi enako imenovali...

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
20.6.2011 9:56:19   
MAMI 4
sarar- naj ti ne bo nerodno za hambije...
Moja svakinja je bila kar nekaj dni brez imena...deklica (ker je tašča mojo taščo silila z nekim imenom, ki ji ni bilo všeč...včasih so bile te tašče kar vsiljive...).
Saj tudi jaz se bojim doma rodit in pravim, da to ni moj načrt, ma nikoli ne veš...Predvsem če je to 6. porod (dobro eden je bil v 5. mesecu, jaz ga štejem zravenuser posted image )... Meni je tečno prehitro v porodnišnico lazit, ker so pri nas (Izola) tečni...enih pregledov in res si prikovan na posteljo...raje se bi sprehajala in stala...proti bolečinam mi niso nikoli dali nič...zato mislim, da porodni načrt tam ne bi niti pogledali in niti pisala ga ne bom...Po moje bi šel direkt v smeti.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
20.6.2011 10:01:45   
evelin
Hoj.
Ja tale imena, nekateri res tako čudno poimenujejo svoje otrokeuser posted image Meni je pa do sedaj najbolj zanimivo/čudno ime Paraskeva, imamo v vrtcu eno, js sem rabla 3 mesece da sem si jo zapomnila. Ste že slišale za to ime ?

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
20.6.2011 10:12:36   
MAMI 4
evelin-ne, nisem slišala, pa tudi zapomnila si ga ne bom...sej pravim "gušti so gušti", vendar...
Dobro je res, da je vse več tujcev in se bomo vedno znova srečevali z neobičajnimi imeni za naše kraje, vendar če še mi začnemo z kitajskimi in ne vem kakšnimi imeni...user posted image .

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
20.6.2011 10:14:03   
MAMI 4
Vidim, da je tvoja punči Maša...to ime mi jezelo všeč in je 3. na moji listi...

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
20.6.2011 10:16:51   
korinca
Živjo čvekačke :)
Da se na hitro javim. Trenutno sem na šihtu, edino tu imam še čas kaj pogooglat pa kaj sem pokukat. Namreč že od četrtka prenašamo škatle in vreče. Bemti kolk je tega. Se mi je zdel, da bo tole kake 2,3 dni, pa bomo preseljeni. Ja, malo morgen. Se mi zdi, da niti na polovici nisem, pa sva delala od jutra do večera. To je toooolk enih prčkarij, da si mislt ne morem. Pa sem človek, ki sproti mečem stvari stran. No moj je bolj hrčkar, on ma stvari ki jih nkol ni, pa nkol ne bo rabu, ampak bog ve, mogoče pa kdaj pride pravuser posted image . V glavnem zmahana sem čist, v službi si prav spočijem.

Sem samo na hitro preletela poste, pa sem zasledila, da imate ene probleme s srbečo kožo. Pa to je za pop****. Meni se tudi to dogaja. Koža, predvsem noge, najbolj bikini me srbi za znoret. Najhuje je, ko se telo umiri, se pravi zvečer v pojstli. Praskam se, kot bolhav pes user posted image . Probala sem že z vsem živim, od kremic, olj, tuširanja z različnimi zadevami, pa se mi zdi, da mi nič ne pomaga kaj dosti. Mogoče. še najbolj niveja mleko za telo za po sončenju. Da en tak malo hladilen filing, pa se zdi, da za nekaj časa nuca. Skratka katastrofa je to!

Kar se slabosti tiče, ste se verjetno velika večina že skopale s tega. No, jaz še ne. Še vedno me dajejo celodnevne slabosti, posledično cel dan jem, posledično kilce kar letijo gor. Mah, bo že boljš.

Imam pa danes nuhalno in upam, da bodo napovedi lepe. Držite pesti, malo pa imam pomislekov. Sem se odločila, da vseeno grem na nuhalno najprej pa se potem na poodlagi tega  odločim, kaj naredim z amnio, ali biopsijo.

Zaenkrat se poslavljam, upam, da bom potem, ko bom preseljena in bom imela malo več časa bolj pridna tu gor :)

Lepo se imejte in pazite nase in na user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
20.6.2011 10:45:39   
MAMI 4
ja, korinca, selitev je huda reč, škatel nikoli ne zmanjka, kar polnijo se...srečno na nuhalni!!!

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
20.6.2011 10:54:06   
Medea10
Hello babe, ste dobro?
Mi smo bili včeraj na krstu, je blo svinjsko mrzlo, vse smo bili premraženi (sem hodila čvekat ven s kadilci)user posted image
Tako da nisem imela časa se javit. (sarar lepo da me pogrešaš user posted image )
Zdaj čakam poštarja, če bo mi prinesel en paket al ne. Sem si neko zadevo iz ebaya naročila in iz hong konga rabi dooolgo. user posted image

Imena- midva zaenkrat našega dojenčka ljubkovalno kličeva Niki (je lahko fant in punca) ampak dvomim, da bo se ime obdržalo. Se mi pa zdi, da je malo bolj "osebno", ker ima že neko ime.
Drugače si zapisujem imena, ki so mi všeč (za fantke, ker dvomim da bo punca) ampak sem izgubila tist papir user posted image tako da mi vse skupaj nič ne pomaga. user posted image
Kot sem pa že enkrat zapisala, bo naš user posted image imel 2 imeni, ker jih ima tudi taprva.
Enkrat pri zobozdravniku (smo šli vsi 3) je našo tamalo ena starejša gospa občudovala. In potem je vprašala kako ji je ime. In moj ji pove, pa ni znala izgovorit. Potem ji povem še jaz in tud ni znala izgovorit. Jaz sem se tako smejala. user posted image user posted image user posted image

Porod doma- jaz bi zelo rada, če bi blo "dovoljeno".

Porodni načrt- če je podpisan in ga izročiš porodničarki, ga (če je vse ok in vse poteka brez zapletov) morajo upoštevat.
Jaz brez porodnega načrta ne grem rodit. Pa naj se mi smejejo, ali pa nergajo nad njim, me en user posted image briga, jaz želim porod kot si ga predstavljam, ker bo moj zadnji. user posted image

Več mi pa res ni za pisat danes. Mogoče kasneje. Lepo se imejte! user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
20.6.2011 11:08:17   
MAMI 4
medea- ma si hecna...glede porodnega načrta...Jaz jim ga lahko dam, ampak ne bo nič od tega (tako je pač pri nas...zato jih gre veliko v Postojno)...edino kar sem si priborila je bilo, ko me trgalo od popadkov in sem morala pridno eno uro predihat, ležat in bit priklopljena na ctg, kot so mi ukazali sem rekla da tako ne morem več ležat in sem sedla kleče na kolena in ji rekla, da me ctg trenutno nič ne briga...Ctg pa želijo imeti priklopljen zato, da so zaščiteni, ker je na papirju vse zapisano (utrip otroka, popadki...). Itak je tisti zapis...Imela sem konjske popadke, tam pa je kazalo, da me le malo špika...tako, da ko sem šla 4. mi ni nič pomenilo kaj tam piše, sem sama najbolj vedela pri čem sem...in vedno so mi rekli, da bo še dolga ko sem rekla da bom rodila, otrok pa je ven lezel (naj oni takrat predihajo)...sej potem sem vedno rodila čez nekaj minut, vendar je kruto...ti ne moreš več živet, oni bi pa čakali... Pa tiste mučne preglede med popadki...pol jih bi črtala...
Zdaj sem pa zetežila, ampak sem se uživela, kot da imam čez 1 teden rok...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
20.6.2011 11:20:49   
Medea10
Jah, pol sem pa pač hecna. user posted image

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 20.6.2011 11:21:05 >

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
20.6.2011 12:18:02   
MAMI 4
medea-res sem mislila hecna, pozabila sem prilimati smejka-ti ga zdaj-user posted image . Saj verjamem, da drugje upoštevajo porodni načrt in ga le imej s sabouser posted image , tako je pri nas v Izoli...morda pa sem imela le tolikokrat srečo (nesrečo) in morda bodo tokrat sprejeli tudi moj porodni načrt (think Pink)...morda bom pa imela CR (kar mi bi bilo čisto ok-tak s splošno anestezijo- da se zmenim za datum, me uspavajo in ko s zbudim je dojenček tu-user posted image -dreams)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
20.6.2011 12:32:16   
Medea10
MAMI saj sem razumela, zato sem ga prilepila jaz. user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
20.6.2011 13:31:01   
Medea10
O, rr v novih barvah user posted image
Že cel dan mi ne gre iz glave.. Jutri dopolnim 14. teden (nekatere ste že v 16.). Ne morem vrjet, kako hitro mineva. Čas kar leti.. Punce, kmalu bomo na pol poti, kar pomeni, da bomo skoraj na koncu (wau kakšna modrost hahaha user posted image ).
Še malo (ampak res malo, december bo kmalu tu) pa bomo cartale, stiskale, občudovale svoje male težko pričakovane zakladke. user posted image
Spomnim se še kako je bilo pri Alji. Ko sem jo prvič dobila v naročje, je spala. Spala je in spala, moja največja želja takrat je bila, da vidim njene očke (celo nosečnost sem najbolj čakala očke, vse drugo se na na 3D vidi, sam očk ne) ampak jih ni želela odpret (vrjetno je bilo tudi presvetlo). Gledala sem jo ure in ure in čakala kdaj jih bo odprla.. Potem sem pa končno dočakala in videla ta čudoviti pogled. user posted image user posted image user posted image
Me je prav ganilo, ko zdaj razmišljam o tem. user posted image Komaj čakam december. user posted image Joj, hormoni mi na vsake tolk časa čist pomehkužijo in potem sem cel dan ganjena in cmerava, se vam tudi dogaja?
user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
20.6.2011 13:49:08   
Anonimen
da se še jaz mal vklopim v debato o imenih user posted image  ta je pri nama kar "vroča"... pri sinu do poroda pač nisem vedela katerega spola bo in sem imela jaz za fanta izbrano ime, pri imenu za punčko sem pa pustila, da je moj izbral (seveda med takimi, ki so tudi meni všeč). in ker je bil fant, je "obveljala moja izbira". no in zdej v drugo je moj naivno mislil, da bo še vedno veljala izbira iz prve nosečnosti, če bo punčka. ampak je izbral ime Lejla - kar je sicer meni zelo lepo ime, ampak je tukaj precej turških priseljencev in moj se še na -ič piše (čeprav je čiste slovenske krvi) in sem zdej pač proti, ker bo že vnaprej "stigma", ker da bosta oba otroka z istim priimkom je pa tudi meni v interesu in sem rekla, da bi bilo fino, če bi tako ime izbrala, ki je slovensko in švedsko primerno, recimo: Lena ali pa Elin ali kaj podobnega. Pa je kar mal užaljen zdej, ker ne upoštevam njegovih želja kao user posted image  tako da bodo še debate na to temo. za fanta sem pa na nuli, ker sem moje edino že leta in leta vnaprej izbrano ime za sina že izkoristilauser posted image

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
20.6.2011 14:19:06   
mik_miska
Uf. imelan to so debate za moške ja. Vedno želijo oni izbirat imena. Midva sva že izbrala imeni za deklico in dečka. Pa še na prvem pregledu nisem bila. Punčka bo Larisa moja izbira, njegova pa Anže če bo fantek... Doma mam pa že od prej fantka Benjamina tud moja izbira

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
20.6.2011 14:28:40   
vikii
zivjo punce :)

o da se jaz malcek vas pokomentiram :)

glede imen- hmmm... jaz imam 100 idej in pol ko recem dragemu za kako ime mi rece da bi tudi on rad izbral kako ime...pa se nobene ideje ni dal. user posted image jaz pa kar naprej o tem razmisljam, ki kmaj cakam :).
za fantka sva izbrala ime ze kak 2. teden ko sva zvedla da bova imela otrocicka in sva oba ful zagreta za to ime tako da ce si ne premisliva do decembra bo fantek NAL. user posted image ceprav dvomim da bova imela fantka :)
za puncko pa za zdej tuhtava med Alja pa Neja. drugace pa imam jaz se 100 drugih idej :) od malega sem govorila da moji hcerkici bo ime Desire, in zgleda da zdej ko pa je cas za zbirat...ne vem...koda sem se tega imena navelicala, tako da z desire vrjetno ne bo nic user posted image cene pa se ne sekiram je se casa za to :D

joj pa kaj je ta porodni plan al kaj ze???? prvic cujem za touser posted image
in ja....itak kot je rekla tudi mami04 pr nas u izoli po mojem tega sploh ne upostevajo, ker vprasanje ce tiste sestre tam gor imajo sploh kaj v prsnem kosu ki jim bije! zalostno res.....

medea- resss ja skoraj na polovici smo user posted image meni se ne zdi res! koda bi vceraj zagledala user posted image !!!
pa se niti trebuscka se mi ne opaziiii :(((( ah saj bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
20.6.2011 14:32:44   
vikii
aja medea- glede raznezenosti hahahaha te razumem ves! jaz sam da vidim po tv kakega malega otrocka imam ze solzne oci! hahaha sama ssebi sem ze smesna!
pa da ne govorimo kako me mece na otrostvo! uciraj sem cel dan hotela neki ustvarjat. ce nebi bla nedelja bi sla v trgovino in bi si kupla kako pobarvanko al kak plastelin hahahah moj fant me je mel ze polno glavo ki sem hotla sestavljat puzle haha in pol me je skoraj peljal cez v italijo (ker so ob nedeljah trgovine odprte) da si kupim kaj haha in danes pa je reku da po sluzbi mi gre kupit eno pobarvanko :D res ne vem...mogoce je to tudi malo posledica ker mi je dougcas pa bi cele dneve sam lenarla :) joj joj prov me je sramuser posted image user posted image

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
20.6.2011 15:14:38   
Mufka
Laima: ja sem iz Brežic. četeške so super za družine z otroki, če pa si želiš miru in romantike, pa so boljše Šmarješke. Zaenkrat ko smo še brez otrok, bolj preferiram Šmarješke, čeprav imam Čateške pred nosom. če pa si že tam, ti priporočam, da brez zaščitnih tampšonov ne greš v bazen. Poleg množice ljudi, ki lahko s sabo v bazen prinesejo vse živo sem pri njih tudi na lastne oči sem videla kako zgleda problem z odvodnjavanjem odpadne vode. Bazenska voda in voda iz zamešenega odtoka sta se kar prosto mešali in bljak, mene je takrat vse minilo. Je pa res, da je to bolj problem zunanjih bazenov.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.