|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
7.6.2011 7:12:07   
anju
jutro

Roberta69 missD nam je po fb kazala TALE VOZIČEK verjetno ima slano ceno.

3x mami in Roberta hvala user posted image imam obdobje... kar se tiče vzgoje - naj bi reagirali, ko gre za življenje, zdravje in moralo. vse ostalo moramo otroku pustit, da se nauči skozi izkušnjo.

mali je že kar hiter, povsod zleze, najmanj je na blazini. zdaj ne bom mogla več zanemarjat pucanja taluser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 7.6.2011 7:13:24 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
7.6.2011 7:35:11   
anju
že dolgo vam ga nisem pokazala

user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
7.6.2011 9:13:01   
3x mami
drobizek mali user posted image

pri nas so na poti zgornje enke - verjetno bodo ta teden. ze cas, skoraj 9m pa samo dva zobka...
pri vecjih dveh pa je zdaj vedno bolj ocitno ljubosumje user posted image   pocasi bo, vem, sam vcasih te to tako potre. pa ko se sam ne ves, kaj delas narobe, kako bi tem malim glavam se bolj pokazal, da so vsi tri neprecenljivi...

Najki, bravo user posted image kar tako naprej!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
7.6.2011 12:48:21   
tinaaleks
Najki-čestitke!
anju-pravi cukr je!

Mi imamo pa danes 8 mesecev, pa še vedno nimamo niti enega zoba, ta dkoa 3X-mami, ne se sekirat, da ima samo 2 zobka....

Danes imamo zabavo v vrtcu in to zunaj, tako da upam da vreme zdrži, ker drugače smo v učilnici.....

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
7.6.2011 13:23:52   
anju
mi imamo pa odpovedan sladoledni piknik v vrtcu, zaradi vremena že drugič.

meni je tudi sladekuser posted image prav hudo je pomislit, da je naš zadnji dojenček, pa še tako hitro raste.
z zobki imamo več "sreče", prihaja sedmi.

še ena zobna

user posted image

3x mami ljubosumje in tekmovalnost je neki naravnega in v normalni meri tudi dobrega. hočem rečt, da ni treba delat neki narobe, da do tega pride.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
7.6.2011 13:27:05   
anju
vse naj naj Gabriel!

kako je bila pa torta tinaaleks?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
7.6.2011 15:01:24   
3x mami
anju, ja, se postima, sam sta ze kar velika in mocna, tako da moras stalno pazit. vceraj je bilo vse v redu, tudi to, da sem malega pestvala in se z njima pogovarjala, je bilo v redu. dokler nisem zacela dojit.... mah...

v soboto so nasi imeli zakljucni izlet z vrtcem - so sli s starsi v eno jamo. je bilo lusno. v cetrtek pa imajo zakljucno prireditev - ce ne bo vremena, bo pac noter v vrtcu.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
7.6.2011 15:15:53   
missD
ojla :)

mi smo ok, razgrajamo, se deremo, razmetavamo igrače ni da ni.
Po tistem vstajanju v posteljici sem ju dala v spalno vrečo...čez pou ure sem jo snela.ni šanse da bosta ona 2 ležala notri.
Tko pač traja pou urce to večerno sprehajanje do sobe, polaganje in obračanje predno zaspita.
Sofia se sedaj s tako lahkoto dvigne v posteljici, kako je to hitra! Pa ko bi se vsaj v postlejici, tam je še varna! TV omarica v dnevni, danes celo kavč... za slednje je nisem videla kako je vstala, samo videla kako je padla v stran in s sabo potegnila moj mobitel. pa kavč niti ni tako nizek! Včeraj se je dvignila v banji med čofotanjem. Res ne vem kaj naj, če se vsedem k njima, da bi se igrali pridirja do mene(se je začela kobacat ali pa se z rokami vleče naprej-to je zaenkrat ji bolj všeč še) in se poskuša dvignit. kjerkoli je se poskuša dvignit. Jakob pa lenobno leži na trebuhu in pobrcava in mu na kraj pameti ne pade, da bi spodvil noge proti trebuhu.

V soboto smo bili na rojstnem dnevu in sta bila čisto navdušena ker je bilo toliko otrok pa čeprav vsi starejši od njiju. v nedeljo pa smo jo mahnili na štajersko k mojim sorodnikom in smo si lahko ogledali kravice in mičkena in malo večja telička pa pujske. jima je blo blazno všeč, Jakob se je nazaj grede vsakič ko sem ga vprašala kako koža laja in rekla hov hov tako začel smejat kot da je slišal najboljši vic.

Aja še glede vstajanja. Sofia se hoče na vsak način držat mojih rok in korakat naokoli. no saj tudi ob omarci/kavču dela korake v stran ampak ona bi šla rada po stanovanju. na rojstnem dnevu sem jo držala pod rokami ona pa se je držala vozička za punčke in je tako "prehodila" celo stanovanje. hojica ni ok, držat se je tudi ne sme, jo pustim na tleh, da se dere?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
7.6.2011 15:27:05   
tinaaleks
anju-prav dobra je bila. So jo vsi pohvalil, pa tudi meni je bila všeč, samo živce mi ja vzela.user posted image

Mislim, da bo naša zabava kar v vrtcu, ker tukaj ravnokar dežuje.user posted image . Cel dan ni nič padalo, zdaj pa nevihta.....user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
8.6.2011 14:08:26   
3x mami
danes smo imeli pregled: 7700 in 70cm. obvladamo vse in se vec user posted image smo pa tudi mi danes dali kri - za hemoglobin, pa niti ni dobro zajokal. ga je tisti aparat, ko vrti epruvete, prevec fasciniral.

missD, nas je veliko pokonci, ob klubski mizici ze lepo sestopa. sam vseeno ga ne vodimo, da bi kot hodil po stanovanju. tudi sam je se dalec od tega, da bi mu to res kaj pomagalo. sem si ga enkrat dala na svoja stopala in naredila par korakov (kot da on hodi), pa se je na pol cudil in na pol smejal. je se mali, po navadi shodijo tam pri enem letu. no, nas prvi je shodil ze mesec dni prej, je motoricno zelo spreten. mali mu je zelo podoben, tako da racunam se par mesecev...

Neposredna povezava do sporočila: 4435
9.6.2011 11:42:21   
missD
3xmami saj je tudi mi ne vodimo, včeraj je nabirala kilometrino ob klubski mizici pri babici in dedku.
sedaj aktivno kobaca in njen cilj je vedno neka točka ob kateri se lahko dvigne na noge.
user posted image

jakob si krepi roke,se že dvigne,da ima trebušček dvignjen...počasi pa bo :)

Glede hoje, sosedova dvojčka, s katerima sem v najstniških letih preživela ogromno časa je punčka shodila že pri 10,5m fantek pa kasneje okoli 13m.

3xmami verjetno že 10000x razloženo planika mleko če bi ga hotela uporabit za pire prej prekuham ali samo dodam kr iz steklenice?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
9.6.2011 12:46:05   
lija30
kako sta srčkana.A Sofija že tako dobro stoji?:)))))))))user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
9.6.2011 12:49:33   
lija30
mene pa zanima če ima kateri izkušnje s pleničkami za v vodo?A se jih splača kupiti a ne?
Kaj pa Fridov obroč, bo katera uporabljala?

Še katera kdaj opazi na blatu  otoročičkov, sled sveže krvi?Naš se vedno tako matra ko kaka, in kdaj je opazna nitka sveže kri!
Me kr mal skrbi,da ni kaj narobe.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
9.6.2011 13:21:59   
3x mami
no, mi smo par tednov nazaj spraznili spodnje police dnevne - na njih so bile knjige, ki jih je mali z velikim navdusenjem vse preglodal. je pa nor na tehniko in lego kocke - ko kaj takega vidi, tako zasiba. in ko ga poklices, se sam zasmeje in se hitreje puzi do cilja, falot mali user posted image
najvec tezav nam dela terarij s palicnjaki, ker je postavljen nizko (da lahko otroci lepo gledajo noter), je pa ravno tako visoko, da mali, ko je cisto na konicah prstkov, doseze skatlice na njem, s katerimi imamo obtezeno mrezo na njem. tako smo ze parkrat nasli par palicnjakov po stanovanju - njihovo lovljenje postaja druzinski hobi user posted image (btw, imamo 30 mladic, ce si jih katera zazeli...).

to, da sam sestopa okoli mizice, ob omarah, v posteljici, ob mojih nogah ko kuham, ga pustim. naj kar odkriva in trenira. sem razumela, da si sprasevala za vodenje, ko drzis za obe rokici.

planika. mah, zdaj ne kompliciram vec, dodam kar tako. ker v splosnem ni treba prekuhavat. na zacetku smo bolj pazili in mislim da vsakic prej prekuhali. pazi na rok porabe. ce vam gre pocasi, ga raje celega prevri, ti bo trajalo dlje. mi imamo obcdobja, ko pokurimo skoraj 1l na dan, vcasih pa 1l na kar nekaj dni. potem pa lovi te dni...

otroci so si med seboj zelo razlicni. eni prej, eni potem. ti imas to sreco, da vidis dva socasno.

sveza kri. lahko, da je zaradi napenjanja? ce se ti to stalno ponavlja, bi jaz poklicala in vprasala pediatra za nasvet. ce je pa sam enkrat, je mozno tudi zaradi same hrane. probaj mu dajat vec tekocine (v hrano, kot pijaco).

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
9.6.2011 13:23:16   
3x mami
aja, plenicke za vodo. nismo nikoli uporabljali. a to mislis za bazen? ker za morje je cisti nesmisel.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
9.6.2011 14:03:59   
tinaaleks
Jaz sem pleničke uporabljala za bazen. Če greste tja, so nujno potrebne, za morje pa brezveze.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
9.6.2011 16:57:49   
filisa
Čist na kratko, da se javim...

Včeraj smo prišli z user posted image . Imeli smo se super, dooolgo vožnjo (2 uri trajekta+čakanje+ 6 urna vožnja) smo prestali brez težav. Anju, ko smo bili na obali v Zarećah, sem se takoj spomnila na tvoje fotke in v živo je še lepše! Res čudovita obala in to kristalno morje.... Na drugi strani otoka (mi smo bili v Jelsi) res ni tako lepo morje.

Najki - super, da sta ti in pikica v trebuščku ok. Upam, da ti bom hitro lahko delala družbo user posted image .

plenice za v vodo - sem jih 1x uporabljala in je bilo čist ok, ampak za v bazen raje uporabljam neoprenske hlačke, v morju pa seveda brez.
Na tečaju uporabljamo tudi fredov obroč, ampak se Brina raje kopa brez oz. ji v obroču paše le kratek čas. Je pa fajn stvar, saj imata mami in ati proste roke...

Neposredna povezava do sporočila: 4442
10.6.2011 17:14:47   
tinaaleks
Dan!

Samo javljam, da gremo jutri na morje. Se pišemo po dopustu. Uživajte!!!!!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 23:36:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4444
12.6.2011 20:11:08   
BLOOM 1
Prvo san prišla k vam,da vas mal pozdravim....

Evo,zdravo!!!!!
Že komaj čakam počitnice,da bom imela več časa za vas user posted image .
Drugač smo O.K. guramo,no po pravici rečeno,jaz komaj,komaj...Tko san utrujena,zaspana.....Pa še ta izcedek man,pregled man komaj v sredo,pa neki strah me lovi,da je kaj narobe.
Najkica,kak si pa ti? Si že imela pregled?

Punce,kje je pa majabar pa pokora? Vsi so na FB?

Sprejeti smo v vrtec,z 12.09..Danes naš mali korenjak star 8 mes. Nemorem verjet,prehitro to gre.....Imamo 3! zobka,pa plazamo po 4. Moram vam slikico nalepit...

Dobro grem,še enkrat vas vseh lepo pozdravljam user posted image .

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
14.6.2011 13:22:23   
lija30
A vaši škratki čez noč spijo na trebuščku?Moj se je sedaj skoz začel obračat na trebušček, pa me je kr mal strah da bo pozabil dat glavico na stran, da bo kr v blazino dihal.

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
14.6.2011 14:59:12   
3x mami
lija30, moj spi tako ze od zacetka. ne skrbi, ze dolgo je dovolj mocen, da sam pomakne glavo tako, kot mu pase.

BLOOM1, ja, vse so se odselile. bravo za vrtec! a ga bos dala noter? al ga bos se malo drzala doma, da boste skupaj po rojstvu otrocka? ne morem si predstavljat, kako ti uspe vse spedenat. ze res, da ne gres v sluzbo, sam vseeno. jaz imam obcutek, da imam samo se sluzba - voznja - kuhanje - pomivanje - likanje in da na koncu zmanjka energije in casa, da bi ga preziveli lepo vsi skupaj. se dobro, da mi moz res ogromno pomaga. kako bo to potem si sploh nocem predstavljat. kako si ti razporedis cas z otroci? mislim, z vsakim posebej.

pogosto pokukam z januarkam, da vidim, kako ste kaj ti in Najki.

nas mali pa trenira ravnotezje. zdaj ze malo sam postoji - ene 2-3s predno previdno pocepne. 3 zobki, cetrti na poti.

vse pisete o dopustih, lepo! uzivajte!

punce, pogresam vas, pogresam nase klepete...

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
14.6.2011 21:47:31   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

punce, pogresam vas, pogresam nase klepete...

Jaz tudi user posted image .

Mi smo tudi še brez zobkov in moram rečt, da me to prav nič ne moti user posted image . Kot kaže ima zobke po meni, ki se jih dobila tud komaj okoli 10 mesca.

Mi smo se pa v svojo sobo preselili user posted image . Brina sploh ni imel težav s spremembo, bolj mami in ati, ki sta jo pogrešala v spalnici, saj nama je delavala tako prazno brez nje.

Caroline1 in ostale celjanke z okolico- zdaj bi se pa res lahko že kaj dobile...Kako vam kaj kaže naslednji teden dopoldne? Najki - tud tebe bi bilo lepo spoznati user posted image .

čas - kaj je že to user posted image . Na porodniški sem, pa samo 1 user posted image  imam in mi je vsak dan prekratek... Sploh si ne znam predstavljat kako bo šele, ko grem spet v službo user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
15.6.2011 10:03:22   
3x mami
filisa, kaj ze prespite noc? nas se zbuja se nekje 1-2x na noc (ce je kaj narobe tudi veckrat), pa se takrat malo podojimo. dokler tega ne ukinemo, bo kar pri nama, tudi da vecjih ne zbuja.
no, pa saj boste kmalu imeli spet druzbo v spalnici, ne? user posted image

sluzba - gres za polni delovni cas al bos poskusila kaj krajsega (6ur in to)?

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
16.6.2011 7:33:36   
anju
ah, mi ne spimouser posted image zdaj ko je prehlajen, pa še toliko slabše. vse slabše se počutim. sumim, da se motimo. ko ozdravi bova naredila test in nekaj noči spala v dnevni, da bo mali sam.
drugače smo praznovali, T je imal 4user posted image že! mali pa je za 8m prvič pomahaluser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?