3x mami
|
no, mi smo par tednov nazaj spraznili spodnje police dnevne - na njih so bile knjige, ki jih je mali z velikim navdusenjem vse preglodal. je pa nor na tehniko in lego kocke - ko kaj takega vidi, tako zasiba. in ko ga poklices, se sam zasmeje in se hitreje puzi do cilja, falot mali najvec tezav nam dela terarij s palicnjaki, ker je postavljen nizko (da lahko otroci lepo gledajo noter), je pa ravno tako visoko, da mali, ko je cisto na konicah prstkov, doseze skatlice na njem, s katerimi imamo obtezeno mrezo na njem. tako smo ze parkrat nasli par palicnjakov po stanovanju - njihovo lovljenje postaja druzinski hobi (btw, imamo 30 mladic, ce si jih katera zazeli...). to, da sam sestopa okoli mizice, ob omarah, v posteljici, ob mojih nogah ko kuham, ga pustim. naj kar odkriva in trenira. sem razumela, da si sprasevala za vodenje, ko drzis za obe rokici. planika. mah, zdaj ne kompliciram vec, dodam kar tako. ker v splosnem ni treba prekuhavat. na zacetku smo bolj pazili in mislim da vsakic prej prekuhali. pazi na rok porabe. ce vam gre pocasi, ga raje celega prevri, ti bo trajalo dlje. mi imamo obcdobja, ko pokurimo skoraj 1l na dan, vcasih pa 1l na kar nekaj dni. potem pa lovi te dni... otroci so si med seboj zelo razlicni. eni prej, eni potem. ti imas to sreco, da vidis dva socasno. sveza kri. lahko, da je zaradi napenjanja? ce se ti to stalno ponavlja, bi jaz poklicala in vprasala pediatra za nasvet. ce je pa sam enkrat, je mozno tudi zaradi same hrane. probaj mu dajat vec tekocine (v hrano, kot pijaco).
|