|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
15.6.2011 8:33:46   
trinity22
hej, hoj, hej hoj

vidim, da se tukaj še zmeri dogaja čeprav me ni bilo naokoli že 7 laških let (al kako že rečejo) user posted image

KOKICA čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeee superuser posted image user posted image user posted image user posted image

trezika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale pa vse lepo pozdravljam, tudi sedaj ne obljubljam da se bom kaj več javljala, ker je vreme enostavno prelepo za bit za rač. pa otroček in delo zahtevajo svoj čas ... tako da lepo pridno čvekajte še naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
15.6.2011 9:04:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa te pa navalita, da boš marčevka 2012! user posted image user posted image user posted image
samo saj veš da jaz prehitevam po celi črti. Sicer ne tak kot persida ampak okej, ona je imela dva, naj ji bo user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
15.6.2011 9:04:56   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Al januar al marec men je vseeno ,rada ga bom mela v vsakem primeruuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image love you too!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
15.6.2011 9:06:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja, imaš mir a nimaš volje za čvek.
Jaz sem ravnokar zlikala nekaj srajc in V. kratkih majčk ter hlačk....svoje pa sem pustila za drugič.user posted image

O ja volja je samo povedat nimam kajuser posted image
kaj pa te z tabo te je? Te pa te res vročina matra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
15.6.2011 9:07:29   
tasa_m
ooo trinity, zgubljena dušica.

Saj me se več ali manj pogovarjamo v službi pa zvečer. Čez dan pa je tu marčevski mrk user posted image
Lepo bodi, oglasi se kaj, ko bo princeska zaspala pa možeka ne boš imela doma. Ti bomo krajšale minutke user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
15.6.2011 9:12:01   
Tulipan12
Dobro jutro!
Vidim, da ste imele pravi žur!user posted image
Kokica mene je tudi tak dol tišalo, je imel Luka tako nizko glavico, da mu je 4 mesece sploh ni mogla izmerit. Me je tudi že v 5. mesecu pošiljala na bolniško, sam se jaz nisem dala, ste mi vse govorile, naj grem, sam mi je bilo res pomembno, da nimam najbolj mizerne porodniške. Ah, ja, upam, da je pupica, ker si to želiš!user posted image  Pa res me zanima, če boš opazila takšno razliko med spoloma kot jo jaz opažam!user posted image
HK meni je ta muca prisrčna, ampak ko gre za oblačila, pa bi jo ven izrezala!user posted image  Imamo reeeeeeeees minimalno oblačilc s to mačko, pa še to so drugi kupovali. Drugače me pa na drugih stvareh (krožniki, igrače, bazeni, zvezki...) ne moti!
roza če imaš punčko, se ji žal ne moreš izognit, ker potem jo lahko samo na fantovskem oddelku oblačiš ali pa je gola.
Saj Kokica, ti boš pa lahko kaj od V. ponucala, ker obratno pa žal, res ne gre. Jaz mam res samo enih par cunjic za Luko od Lie. To so predvsem navadni bodiji, ki se celo dajo dobit v vseh barvah, brez pridiha označive spola na njih. Sem ogromno Liinih stvari dala zdaj našim Avstralcem, je pa še kar dosti ostalo, je njihova zdaj 9 mesecev stara in imam kr dosti za čisto male pupice in pa predvsem toplih stvari, ki jih oni nimajo kam za ponosit, tak da šparammmmm!user posted image  Upam samo, da se ne bo čisto križalo to, da bo tvoja jesenska...
Jaz sem Lio full dolgo nosila, oz. kaj sploh govorim, nosila sem jo do konca. Vsi so me kregali, ker je bilo res nevarno, da bo Luka že z glavo ven pogledal, ampak žal sem to delala čisto nagonsko, šele, če me je kaj zabolelo, sem se zavedala, da jo držim. Je pa tudi ona upoštevala trebušček, ampak tudi to ne gre vedno!
grizenje Lia še ne hodi v vrtec, ima pa enega soseda, ki so ga izpisali iz vrtca ravno zaradi tega, ker je bil celi pogrižen in to on sedaj izvaja na njej, ona pa je zanjič Luko vgriznila, da je ime prav njene zobke v prstu!!!user posted image  No, ne vem, če je moje oštevanje zaleglo ali pa je bilo tisto samo naključje, ker zaenkrat ni več kaj takega probala.
Imam vneto uho in ne slišim skoraj nič na njega, grem popoldan k zdravniku, ker je nevzdržno, moram spat samo na eni strani, da slišim Luko, ko me kliče ponoči. Mogoče pa bi ga lahko odvadila nočnega dojenja, če se vležem na kontra stran.user posted image
Tasa to bi bilo pa že kičasto, da bi bila marčevka na kvadrat!user posted image  Čuj, kaj vidva se bosta letos poročila???
Naja daj mi ti lepo razloži, kdaj se začne danes luna, ker imam na enih podatkih ob 20.14, na drugih 22.14user posted image user posted image
Aja, pa sem tudi jaz dobila user posted image , tak da nisem več v klubu neuser posted image ! Kokič in felix, tega sem vama malo fauš.user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
15.6.2011 9:23:04   
tasa_m
Tulipan prvo user posted image user posted image user posted image user posted image za uho. To zna bolet kot user posted image ja, mene tud že lep čas boli levo uho. Ampak se nekak ne spravim dohtaru. Bom spet šla pol, ko bom mogla na vse možne preiskave še dodatno it.
Ti kuj šparaj stvari, mi pa glih malih stvari nimamo kaj dost. Tak da...prvo bo Kokica ponosla ( no, njena beba) pol pa še te mi. Pol pa zarad mene lahko začnemo od znova user posted image user posted image (Persida, Tulipan, Kokica,...), samo ne vem kaj Trezika čaka ?? Da nebote ve že 3 mele, ko bo ona komaj na 2 štartala user posted image
Glede poroke, mislim oz.vem, da ne letos zagotovo ne. Sma nekak opustila zdaj to misel za to leto. Mogoče drugo user posted image Kaj bi mi rada dekliščino nardila?? user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
15.6.2011 9:37:16   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tulipan prvo user posted image user posted image user posted image user posted image za uho. To zna bolet kot user posted image ja, mene tud že lep čas boli levo uho. Ampak se nekak ne spravim dohtaru. Bom spet šla pol, ko bom mogla na vse možne preiskave še dodatno it.
Ti kuj šparaj stvari, mi pa glih malih stvari nimamo kaj dost. Tak da...prvo bo Kokica ponosla ( no, njena beba) pol pa še te mi. Pol pa zarad mene lahko začnemo od znova user posted image user posted image (Persida, Tulipan, Kokica,...), samo ne vem kaj Trezika čaka ?? Da nebote ve že 3 mele, ko bo ona komaj na 2 štartala user posted image
Glede poroke, mislim oz.vem, da ne letos zagotovo ne. Sma nekak opustila zdaj to misel za to leto. Mogoče drugo user posted image Kaj bi mi rada dekliščino nardila?? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  v tem sem mojster, ja! Glih pomagam pri eni, samo je malo malo časa zraven 2 otrok! Drugo leto pa bo idealno! Samo, draga moja, odloči se, al boš noseča al se boš poročila, oboje skupaj ne gre - vsak kar se dekliščine tiče!user posted image  Midva tudi računava na drugo leto, se mi bo že počasi začelo mudit, ker me Lia že sprašuje, zakaj se drugače piševa!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
15.6.2011 9:39:18   
felix7
dan, dan user posted image
o, ste se kar razpisale, pridne, mam vsaj kej za počet v službi user posted image
Tulipan, user posted image user posted image user posted image za uho, to pa res ni fajn user posted image Jure se je zadnjič ponoči zbudil in jokal, da ga uho boli. To je bilo tisti dan, ko smo prišli iz Čateža. Ma mi je bilo čudno, da bi ga bolelo, ker tunkal se ni oz. je imel glavo mokro od špricanja, prehlajen je bil pa čist malo. Sem moža poslala po calpol in Juretu rekla, da bo dobil zdravilo in bo nehalo bolet. No, dobi tisto žličko calpola in ga vprašam, če je zdej dobro, in reče, da ja user posted image user posted image user posted image Potem sem mu dva dni dajala še kapljice iz netreska in zaenkrat se ne pritožuje nad ušesi (že trkam...). Mi je pa Juretova P rekla, da se 80% vnetih ušes da pozdraviti z netreskom.
Odsotnost user posted image je pa ena boljših stvari v nosečnosti user posted image jest bi jo ukinila za zmeri oz. včasih sem res fouš moškim user posted image
Taša, le glej, da boš pravočasno povedala, kdaj moramo pridt riž metat user posted image
trinity - ooooooooooooo, si prišla mal pokukat, ker je na FBju tuga? user posted image jaz pa v službi nimam FBja, pa se kratkočasim na RRju user posted image doma itak nimam cajta user posted image
Persida, tudi sodelavec je ravno jamral, na kakšno zoprno zdravnico je včeraj s tamalim nabasal. Najbrž bosta kriva Luna in njen mrk... user posted image a ga boste gledale? Danes okolil 22h se bo Luna čisto skrila user posted image
Kokica - čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image v štacunah boš mela definitivno večjo izbiro oblačil kot za V. user posted image Sem bila zadnjič v C&A, pa je bilo 3/4 štacune namenjene punčkam user posted image
HK - jest to mačko poznam samo z oblačil, risanke pa še nisem nikoli vidla. Se mi pa zdi, da je res mal preveč te mačke. A res ni kakšnega alternativnega risanega junaka, ki bi jo vsaj malo nadomestil? user posted image še najbolj se mi zdi, da ji konkurira medvedek Pu user posted image
a sem kej pozabla? user posted image pridem še kej naokol user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
15.6.2011 9:40:15   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

user posted image user posted image user posted image  v tem sem mojster, ja! Glih pomagam pri eni, samo je malo malo časa zraven 2 otrok! Drugo leto pa bo idealno! Samo, draga moja, odloči se, al boš noseča al se boš poročila, oboje skupaj ne gre - vsak kar se dekliščine tiče!user posted image  Midva tudi računava na drugo leto, se mi bo že počasi začelo mudit, ker me Lia že sprašuje, zakaj se drugače piševa!user posted image

ooooooooooooooo, a še eno nevestico bomo imeli? user posted image user posted image user posted image superca!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2460
15.6.2011 9:41:01   
tasa_m
Ja, pr nam tud Lija pravi da se mami ne piše kot ati in Lija. te pa jo stalno nasračkam, da naj atija vpraša zakaj se mami ne piše enako kot ona dva user posted image
Pa daj, jaz pa sem se želela poročit noseča. mi je taaak lepo, ko je trebušček v poročni oblekiuser posted image

Pa glede dekliščine ne...jaz sem tu izvenmode, jaz že neke prodajala nebom pa norije po EP delala user posted image user posted image lahko se ga vredi napijemo pa naplešemo, druga pa ne. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2461
15.6.2011 9:44:00   
tasa_m
babe žabe, grem delat. jupiii še v pekarni sem. user posted image user posted image Najbolj sovražim pekarno v službi. Se mi zdi da nikoli ven ne pridem iz nje user posted image Tak da danes odštevam ure do 16h, jutri sem zjutraj v petek pa fraj. user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
15.6.2011 9:50:09   
tasa_m
Aja še to Lija je bila prejšni teden cel teden doma (je bila bolna) in zdaj vsako jutro joče v vrtcu.
Danes zjutraj kak je očke odprla mi je rekla, da je bolana, da ne more v vrtec?! user posted image Ji rečem, da ni druge da mami mora v službo ona pa mi takoj reče: "mamica, Lija bo jokala v vrtcu." Jo vprašam zakaj bo jokala, če pa jaz vem da je v vrtcu fajn in da se ima fino, pa mi reče, da joče ker je ona bolana in ne more bit doma user posted image . Mislim falot mali...in res. Kak sem jo hotela oddat vzgojiteljici (seveda mora vzgojiteljica po njo) v neutolažljivi jok. Ampak je vzgojiteljica rekla, da se vidi da se je zacartala malo doma in da bo že minlo. Pa še v vrtcu jih je samo par in je to to. Sem e en čas poslušala in se je pol umirla. Vem samo da ni hotela ne kruha, ne it na igrala in nič. Ko jo je spraševala, če bodo šli potem v park. Tak da ja, vsaka čast vzojiteljicam v vrtcu za vse konjke živce user posted image

A v boste kaj vzgojiteljicam kupile v zahvalo za šolsko leto? Jaz sem mislila kakšno rožico prinest obema pa kak Merci pa kako lepo bededo zraven zapisat. Samo zdajh ne vem ali naj to dam avgusta ali zdaj ko bo konec, ker Lija bo med počitnicami tudi v vrtcu in jo bosta imeli njuni vzgojiteljici.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
15.6.2011 9:51:32   
tasa_m
Zdaj pa res gre,...čao bao...

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
15.6.2011 10:26:08   
Tulipan12

Ja, pr nam tud Lija pravi da se mami ne piše kot ati in Lija. te pa jo stalno nasračkam, da naj atija vpraša zakaj se mami ne piše enako kot ona dva user posted image
Pa daj, jaz pa sem se želela poročit noseča. mi je taaak lepo, ko je trebušček v poročni oblekiuser posted image

Pa glede dekliščine ne...jaz sem tu izvenmode, jaz že neke prodajala nebom pa norije po EP delala user posted image user posted image lahko se ga vredi napijemo pa naplešemo, druga pa ne. user posted image user posted image

Mojo Lio bolj muči zakaj se midve drugače piševa!user posted image
Jaz se pa nisem hotla poročit noseča, mi je prav do ene dobre čage!user posted image  Glede dekliščine pa... imam nekaj specialnega zase v mislih!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
15.6.2011 10:27:12   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

ooooooooooooooo, a še eno nevestico bomo imeli? user posted image user posted image user posted image superca!

Sva zaročena že od 2008, pa sem bla skoz neki noseča!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
15.6.2011 10:29:50   
Tulipan12
Meni se v ušesih proizvaja preveč ušesnega masla in si ušesa kljub vsemu čistim s palčkami in se mi vsake tolko zamaši, sploh poleti, ko je kopalna sezona in hodim na izpiranje, pa je potem ok. Sem si hotela včeraj sama to raztopit s peroksidom, pa je očitno pregloboko in moram k dr.

Neposredna povezava do sporočila: 2467
15.6.2011 10:32:20   
Tulipan12
Grem zdaj na šprancir z malim princem!user posted image
Aja, če katera ne ve, v Baby centru imajo 30% popust na cunje!
pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 2468
15.6.2011 10:51:42   
Najaa
Tulipan na netu piše, da se začne ob 22.14. Sam jaz tokrat ne bom stradala, ker sem že včeri bila na sadju in dva dneva res ne morem. Že včeri sem bila zvečer tak lačna, da grozno. user posted image

"Noseča" poroka, ja sej je lepo sam sem vseeno pogrešala žur. Z velikim trebuhom kaj dosti žurat nisem smela, sploh pa alko ni prišel v poštev. user posted image user posted image

tasa moji dve sta že praktično na počitnicah in za konec leta sem čisto pozabila kako malenkost nest. Ma sej, sej bo. Pri Tiji bodo ostali skupaj, pri Niki pa tudi menda.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
15.6.2011 10:53:23   
Najaa
No kar se tiče Nikinega vrtca, sem itak ful zadovoljna, sam včeri se je neki zgodil, o čemer pa ne bom pisala tuki, mogoče vam maile pošljem. Tak da me mal skrbi in upam, da se to ne bo več dogajalo. Nika je pa sam še ta teden v vrtcu pol pa je vsaj 2 tedna ne bo in si bo mal spočila. user posted image Ma zdej ko je Tija na morju jo prav pogreša. Lepo to videt. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
15.6.2011 12:34:52   
KOKICA32
Ojla, imam še malo cajta....Potem pa šibam nazaj.

Jutri in v petek sem pa na izobraževanju/čagi v Habakuku.

Tulipan- mene tako dol tišči, da sem zvečer "tam spodaj" prav zatečena. A si ti tudi bila? Včeraj je Valentin zelo spoštoval mojo prošnjo o nedvigovanju in mi je kar sam rokico dal, da sva šla peš. Njegova oblačila bom lahko kar veliko ponucala, ker res nisem kupovala/ali drugi skoraj nič " čisto moškega" ali v modri barvi. Tako, da nekaj se bo našlo.

Jaz se tudi ne bi poročila noseča, če bi se sploh imela namen poročiti. Ker bi rada, da je to čaga v pravem pomenu besede in obleko bi izbrala eno tako telirano, ki ti povdari druge obline in ne trebuščka.

Včeraj sem se prvič slikala s tem trebuhom, prvič sem bila bolj vestna, saj imam prve slike že od 17 tedna, sedaj pa sem že v 22T. Ja, ni časa, kaj čemo.user posted image Pa pisala sem za odvzem popkovnične krvi v LJ, da so mi poslali obrazce. Pa počasi se bom morala na 3D UZ naročiti. Prvič sem bila v cca 26. tednu, pa ne vem, če naj tokrat grem kaj prej. Kaj menite?user posted image

Nič sedaj pa šibam nazaj....sem danes v Bistrici...tako, da sem sedaj lahko celo domov skočila. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
15.6.2011 12:51:32   
PERSIDA
Tašiuser posted image .Včeraj je bil en tak fantastičen dan brez joka ,brez problemov še doma nisem vedla da ju imam.Danes ,pa sta mogla k drugi vzgojiteljici ,ker njune še ni bilo v igralici ,nisem mela več časa niti pet minut počakat ,ker bi zamudila službo.No in sem ju peljala v drugo igralnico.Tam ,pa Tomaža ni hotela vzet v roke ,ker naj nebi smela vzdigovat nič in pol je nastala štala.Anžetu itak ni bila všeč še manj Tomažu ki ga ni vzela v roke.Samo sem ju noter porinla ,ker nisem mogla poslušat.Sta ,pa kar oba konkretno jokala tak,da mi res gre na živce ko morata tolko folka menjavat ko se še prav enih nista navadla.Zdaj bo ,pa itak štala ko bodo počitnice in bosta verjetno vsakokrat pri drugi.S to menjavo smene v službi so nam samo štalo naredili.Ker drugač imata eno drugo vzgojiteljico v jutranjem varstvu in sta se jo tudi lepo navadla-tasa ti jo itak poznaš,pa še malo na mamico liči ko je tak fejst okroglauser posted image .Prvič sta se jo prestrašla sedaj so,pa že kolegiuser posted image .
Eh nebom več težila z našim uvajanjem imate bolj pomembne teme kot so nosečnost in poroke.user posted image
A tak pravite ,da bodo fešte.Kdaj že naj naredim zaznamek v rokovniku?user posted image
O roza barvi ,pa ne bom komentiralauser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
15.6.2011 12:57:34   
PERSIDA
taši - hvaaaala za lep spominuser posted image  Slik ne bomo razvijali 2krat ,ker še od rojstva jih nismouser posted image user posted image

tulipan - če si že naokoli nam lahko kaj kupiš kake tričetrt hlače,vse vzamemouser posted image .Me že glava boli ko se na jesen spomnim,jaz,pa še za poletje nimamuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
15.6.2011 13:19:34   
PERSIDA
Očitno bom gola ,pa bosa počasi ,če bo šlo tako naprej user posted image .Al,pa ,da pustim službo za doma na rabim lepih cunjuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
15.6.2011 20:39:57   
KOKICA32
Čer!user posted image

user posted image user posted image user posted image Tulipan, prej sem ti čisto pozabila natrositi pikapoke. PA ti naj sedaj dvojno pomagajo. user posted image Je že kaj bolje? Si bila pri zdravniku?

Parsida a pri vas ni zjutraj vedno iste vzgojiteljice? Pri nas je vedno, le če je bolna je druga. Pa sem zelo vesela, da je tako, ker ta je res taka mamica, da jih vse tako lepo pocarta in si vzame čas zanje. Vzgojiteljica pride komaj ob 08h, pomočnica pa malo prej...

Vprašanje- še dajete otrokom za vrtec zoknčke gor? Jaz sem nameravala ukiniti, ker je popoldon vedno tako vroče, da ima, ko pride domov čisto mokre nogice. Samo ne vem, kako bo lahko imel obute copate (one trde) brez zoknčkov, da ga ne bodo obžulili?user posted image Doma pa je skoz bos.

Danes imam večer na easy, nič dela za službo, otroka je spravil ata spat, privoščila sem si že kopel, ata je šel na kolo, ko pa se vrne pa greva gledati film. user posted image

Kje pa Trezika hodi?

Najaa, kako je z Nikino rokico?

Joj, nohte na nogah si še moram nalakirati...če še bom dosegla...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!