malabudra
|
No, bom pa jaz prekinila zatišje Še kar naprej spim, kot bi me pičila muha ce-ce, pa prav nič se mi ne da. Poleg službe še honorarno nekaj delam, pa bi morala zadevo danes oddat, ampak sem se je komaj lotila, lenoba... Glede dlak - jaz si jih že od nekdaj pulim s strojčkom, britje sploh ne pride v poštev, ker bi se morala pomoje vsak dan, pa še očitno imam dve levi roki, kadarkoli sem se brila (če nisem imela časa pulit), sem se porezala. To ni zame Imam pa tudi jaz v nosečnosti bolj suho kožo kot sicer, kar je po obrazu, dekolteju in hrbtu fajn, ker imam zdaj manj mozoljev, ampak roke in predvsem noge se pa ne morejo najest krem, kakorkoli se že mažem. Hb me vsaj ne srbi. Tiste, ki vas, res se redno mažite, če se ne da zdržat, lahko občasno vzamete kak Claritine, ne bo nič narobe. Sem si šla kupit nove kopalke za na morje, ker so mi modrci starih premajhni, pa sem se skoraj zjokala, ko sem se videla v ogledalu, te kile kar letijo gor! Si kar ne upam na tehtnico, ampak pomoje sem v zadnjem mesecu spet dobila nekje 1-2 kg. Pa se mi ne zdi, da bi veliko jedla, mi je bilo jasno, da sem se redila, ko mi je bilo slabo in sem nonstop grickala, zdaj pa ni več te volčje lakote, nabira se pa še kar Sicer sem pomoje pri 169 cm nekje na 65 ali 66 kg, kar se sploh ne sliši grozno, ampak imam že tako zelo hruškasto postavo in so zdaj boki in rit še 3x večji. Uf, sem prav slabe volje. Da ne komentiram, da se niti slučajno ne počutim privlačno... Edino trebuščka sem vesela, to pa Jutri bom končno povedala svoji mami, da sem noseča, me prav zanima, kako bo. Se že sto let nismo videli, tako da opazit itak ne bi mogla. Sestri sem pa že povedala, je bila sicer vesela, ampak je zaradi bolezni tako spremenjena, da ne vem, koliko ji to sploh pomeni. No, pa saj ni važno. Sem se tako ali tako bolj navezala na družino od mojega, tam so pa vsi čisto navdušeni. Čez osem dni pa na morje! Že odštevam Res se fuuul veselim, nisem zdrava, če ga poleti ne vidim Laima, ta porod se pa res hudo lepo sliši... No, ko sem jaz videla svojega prvega v Lj porodnišnici, sem jokala kot dež, pa ni bil prav nič posebnega. Res je čudež tole rojstvo. Lep vikend, punce, grem nazaj delat.
|