malabudra
|
Ojla punce, pridno pišete, komaj vam sledim Še vedno sem grozno utrujena, tako da skoraj celo popoldne prespim, potem grem pa itak zvečer zgodaj spat, za računalnik sploh nimam časa. Ne vem, kdaj sem nazadnje tolk spala, ponavadi sem imela 6 ur dovolj, pa malo čez vikend nadoknadila, če je bilo treba, zdaj pa z manj kot 10 sploh ne zdržim Mene sicer ne bolijo kolki, ampak trtica, imam maternico obrnjeno nazaj in mi pomoje nekam v križ rine. No, za zdaj še ni prehudo. Pa občasne bolečine spodaj v trebuhu zaradi vezi. Ne vem, katera je spraševala glede bradavic, tud jaz se trenutno ukvarjam z eno na palcu, zmrzovanje samo sploh ni panike, nič ne vpliva na otroka, ker ni nobenih zdravil, pa pomoje ti tud Lekadola ni treba vzet, sej ne boli tolk. Jaz trenutno samo malo šepam na desno nogo, kdo bi si mislil, da je palec tako pomemben pri hoji Uf, kreditov raje ne omenjajte, midva imava kredit za stanovanje, zdej bo treba pa še nujno avto kupit (ne samo zaradi otroka, ga bi bilo treba tako ali tako, ker je po 13 letih odslužil svoje), pa jasno milijon stvari za dojenčka... Nimam pojma, kako bo šlo vse skupi skoz Za margarino na buške pa prvič slišim, super, če pomaga. Mi smo vedno dajali gor med, potem si bil pa ves pacast Je pa ravno tako pomagal. Čez 10 dni greva na morje Odštevam dneve. O tem kopanju ima vsak svoje mnenje, jaz sem ga že parkrat spremenila, ampak zdaj še najbolj upoštevam Pušenjaka, če on pravi, da ni panike, se tud jaz ne mislim sekirat in bom čofotala. Tudi toplice so pomoje čist OK, samo da je čisto, pa da voda ni vroča za stare mame. Imam prijateljico, ki se noseča še v lastni banji ne upa kopat, ta se mi zdi pa malo prehuda. No, vsak po svoje. Še dobro, da sem prej probala kopalke, ker so mi namreč modrci premajhni... Zame je to čist nekaj novega, ker sem bila vedno A ali B. Glede sončenja - pomoje samo ni za pretiravat, praženje že tako ni zdravo, baje je pa koža v nosečnosti še tolk bolj občutljiva. Fajn zaščitni faktor, v najhujši vročini skrivanje v senci, tistih par uric dopoldne pa pozno popoldne smo pa pomoje komot na soncu. Pregrevat se jasno ni fino, že zarad dehidracije, tako da ne pozabit na ogrooomno vode. Šibam pod tuš in spat, ker že komaj gledam. Fajn bodite -ke!
|