|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
14.6.2011 10:25:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Preko nalepke HK pa bom kaj drugega prelepila. user posted image user posted image user posted image
mami, neboš se i mogla upret pa delaš kaj hočeš. Druga enostavno ni user posted image Saj je čist mala kitika al celo samo piše. Sem slikico iskal pa ne najdem :(

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
14.6.2011 10:26:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa kaj, sej HK je prav lepa mucka. user posted image Sam če ne bi bla na vsaki stvari pri nas doma. user posted image

Joj jaz se pa učim in mi že prav preseda vse skupi. Komaj že čakam konec tega in da se začne dopust v pravem pomenu besede. user posted image
malo še potrpi pol pa boš uživala. Jaz bm še na to čakala 9 tednov user posted image user posted image user posted image ampak bo hitro minlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
14.6.2011 10:28:17   
tasa_m

A to je tvoja Lija, Tasa, ki grize? Kaj to je tudi neko obdobje al kak?

Tvoj  T. pa ima smisel za humor. Bravo! user posted image user posted image user posted image

ja, ja naša Lija. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
14.6.2011 10:30:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

A to je tvoja Lija, Tasa, ki grize? Kaj to je tudi neko obdobje al kak?

Tvoj  T. pa ima smisel za humor. Bravo! user posted image user posted image user posted image

ja, ja naša Lija. user posted image

Ti, ti , ti Lija!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
14.6.2011 10:30:53   
KOKICA32

Preko nalepke HK pa bom kaj drugega prelepila. user posted image user posted image user posted image
mami, neboš se i mogla upret pa delaš kaj hočeš. Druga enostavno ni user posted image Saj je čist mala kitika al celo samo piše. Sem slikico iskal pa ne najdem :(

Se bojim,da bo tako kot pišeš ja,....mogoče bo do jeseni že kaj novega na tržišču. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
14.6.2011 10:31:54   
tasa_m
Te pa če nočeš HK dobiš oto... še gatike ma spodaj user posted image  user posted image
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
14.6.2011 10:37:11   
tasa_m

Se bojim,da bo tako kot pišeš ja,....mogoče bo do jeseni že kaj novega na tržišču. user posted image

sem vedela da si optimistka, samo taka velika,to pa mi je novo user posted image user posted image user posted image user posted image daj Najaa povej da tvoja najstarejša je že 4 stara pa še je kuj HK na tržišču user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
14.6.2011 10:41:00   
KOKICA32

Te pa če nočeš HK dobiš oto... še gatike ma spodaj user posted image  user posted image
user posted image

Iiiiiii, se priporočam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
14.6.2011 10:41:34   
KOKICA32

sem vedela da si optimistka, samo taka velika,to pa mi je novo user posted image user posted image user posted image user posted image daj Najaa povej da tvoja najstarejša je že 4 stara pa še je kuj HK na tržišču user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pusti mi nekaj upanja.

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
14.6.2011 10:43:43   
tasa_m

Pusti mi nekaj upanja.

user posted image

user posted image user posted image oprosti...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
14.6.2011 10:47:37   
Najaa
Ja, HK je že dolgo na tržišču s tem, da doooolgo nismo gledali risanke. Hočem rečt, da se prodaja nekaj, kar otroci dolgo ne gledajo oz. poznajo sam z oblačil in drugih stvari, ne vejo, da je pravzaprav junakinja iz risanke.
No sem pa jaz ko sem še delala v vrtcu vedno govorila, kako moje hčerke pa ne bodo cele roza oblečene. Ja pa ja! Se zgodi kdaj, da sta cele roza, pa kaj čem zdaj. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
14.6.2011 11:40:24   
KOKICA32
Ja, saj vem....bom raje tiho, ker zarečenega kruha se največ poje.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
14.6.2011 13:52:30   
PERSIDA
Ooooooo moja banda jaz švicam ve ,pa debatirate user posted image ,mafijauser posted image .
Ja lepo ,da potomci veselo rastejo.Pri naši žlahti smo tudi dobili Simona danes tak,da sem danes malo na otročjeuser posted image .Nekak ti spomini naprej pridejo,pa je kak je .Bavca bosta že počasi za vženit tak,da user posted image .
Kokič mi ,pa nimamo nič roza ,pa obljubim ko pridem v bolnico bo roza okuser posted image .Samo datum mi malo naprej povej user posted image ,da si fraj zrihtam.Taša ti tudi prosim te ,pa grema pol za pituser posted image .Res mi že malo na noro hodi samo mam občutek,da al mi pijače fali ali vitaminovuser posted image user posted image .

Vroče mi je danes zapop... Tak,da podarim 50 kg špeha ,če bi rada kera v tunko davala še meso ji zraven damuser posted image .A mate občutek ,da me vročina dajeuser posted image ?

Drugač vse po starem.
Včeraj sem ju dala cepit proti klopom ,ženske tako tečne dohtarce ,pa že dolgo ne.Res malo je manjkalo ,pa bi jo z mojim v treske vrgla.Ob pol enih je bla ženska z eno nogo že doma verjetno al kaj v glavnem obnašanje tako ,da te kap.Pa kaj je s folkom ,pa to je ja njihova služba.Ne ,pa ,da tak al tak že komaj tolažiš vreščeča otroka ,ker ne marata zdravnikov pol ,pa še tako težko ženščino prenašatuser posted image user posted image  adijo pamet.Res včeraj bi jo komot v cajtnge dala.V glavnem bilo ji je odveč ,da je sama tam kaj šele ,da so se pacienti prišli cepit.Res sem dosadna ženska ko sem tečna samo hb jeze ne stresam na druge takrat.

trezika en velik hag .Vse se bo porihtalo boš videla.
hrana - pri nas sadje al zelenjava,najrajši ,pa bi kaj sladkega ,pa mati ne dauser posted image .Trkam kaj se hrane tiče.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
14.6.2011 13:58:02   
KOKICA32
Persida jaz mam tebe tudi rada. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
14.6.2011 14:04:36   
PERSIDA

Persida jaz mam tebe tudi rada. user posted image user posted image user posted image

V službi so me sodelavke masirale ,ti me objemaš mater sem jaz srečen človek.Love you touser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
14.6.2011 14:10:23   
KOKICA32

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
14.6.2011 20:53:51   
KOKICA32
Čer! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
14.6.2011 21:14:02   
tasa_m
Čer.

Oooo Persidica ki si te ti danes vročino mela? Kaj je tvoj doma bil al kaj? user posted image

Jaz sem tak crkjena da joj, še user posted image sem dobila in me vse boli. Tak da februarčka nebomo meli user posted image user posted image user posted image Zdasj pa navali narode user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
14.6.2011 22:17:10   
KOKICA32
Tasa te pa navalita, da boš marčevka 2012! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
14.6.2011 22:21:57   
PERSIDA

Čer.

Oooo Persidica ki si te ti danes vročino mela? Kaj je tvoj doma bil al kaj? user posted image

Jaz sem tak crkjena da joj, še user posted image sem dobila in me vse boli. Tak da februarčka nebomo meli user posted image user posted image user posted image Zdasj pa navali narode user posted image

Draga moja v naše kraje pridi soparca zapop.....user posted image

Al januar al marec men je vseeno ,rada ga bom mela v vsakem primeruuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
14.6.2011 22:23:50   
PERSIDA
Bavca zaspala ob 21 juhejuser posted image  jaz,pa čist preveč časa in seveda dela ,ki ,pa ga danes ne vidimuser posted image .
Nič bo treba legnit se mi nekaj polkne zapirajouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
14.6.2011 22:24:18   
KOKICA32
Persida, je vse mirno v hiši?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
14.6.2011 22:25:41   
KOKICA32
Ja, imaš mir a nimaš volje za čvek.
Jaz sem ravnokar zlikala nekaj srajc in V. kratkih majčk ter hlačk....svoje pa sem pustila za drugič.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
14.6.2011 23:04:41   
PERSIDA

Ja, imaš mir a nimaš volje za čvek.
Jaz sem ravnokar zlikala nekaj srajc in V. kratkih majčk ter hlačk....svoje pa sem pustila za drugič.user posted image

O ja volja je samo povedat nimam kajuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
14.6.2011 23:05:32   
PERSIDA
Kokič lepo spi.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.