Roberta69
|
Menstualna skodelica: v bistvu se nič posebnega ne umažeš, ker na zunanji strani tako in tako ni krvava, všasih se lahko morda le malce "napacaš", če se kri vleče... ful velik plus je tudi to, da v skodelici nabrana kri sploh nima neprijetnega vonja ... mene je vonj krvi na, predvsem, vložkih in tudi tamponih zelo motil... in itak je ta varianta kao ful (bolj) zdrava... sicer je pa kmalu dolgo ne bom rabila . Srečanje: jaz iupam, da bo kdaj v prihodnosti kakšno in da pridejo vse punce, ki so se tu bolj ali manj oglašale, bi vas prov rada spoznala. Je pa tudi meni malo žal, da se je debata čisto preselila na FB, sicer mi paše, da ni popisanih veliko strani, ker drugače itak ne uspem vsega prebrat, me pa zanima, kako gre tudi ostalim oktobrčkom. Najki, super:))) Če mene vprašaš, je tako še najbolje. Ko gledam danes, bi imela Izaka tudi prej, ampak takrat nisem čutila tako in je tako že prav. Naslednji pa bo na sporedu precej prej... meni je fora bolj v tem, da med njimi ne bo prevelike razlike oz. da mojemu Liamu ne bo brez veze, ker ne bi mogli početi tega in onega. Sicer je z majhnimi dojenčki en kup zadev, ampak jaz moram reči, da mi gre tako dobro , ker ju pedenam skoraj 95 % sama, možek poskrbi edino za finance , da sem prepročana, da bo 3. tudi mala malica ... si pa seveda želim, da bo enkrat več časa še z druge strani, ker otroci itak rabijo oba starša. Sem pa že "čist" v razmišljanju o "logistiki in podobnem", težavo vidim v moji odsotnosti med porodm in po njem zaradi dojenja (ker predvidevam, da se bo Izak takrat še dojil oz. nikakor se mu ne bo treba nehati zaradi dojenčka) in če mi recimo ne bodo pustili, da bi spal pri meni, bom šla pa kar domov , ker pač mislim tako, da ni čisto nobene potrebe, da bi bil en otroček žalosten "zaradi" drugega oz. nekih butastih pravil - sem smešna ne, o čem razmišljam , ja, ljudje smo različni in se zato tudi "obremenjujemo" z različnimi zadevami. Potem bo nujno kupit voziček za dva, sem glih zadnič naletela v živo na enega kulskega (sem ga potem našla Phil & Ted), tako da ne bo težav zaradi sprehodov, pa avto nov bomo rabili, no, niti ne nujno, ker grejo v možkovega 3 sedeži, samo je moj avto boljši , pa hišo rabimo, valda , saj to vemo že od skos, samo k tok kompliciramo, da znajo iti do takrat že od doma - ne, kar se hiše tiče, je treba v treh letih, ko gre Liam v šolo, vsaj kupiti parcelo, ker bi rada, da bi ostal do konca v OŠ, na katero se bo vpisal. To je v grobem to, seveda se pa lahko marsi kaj spremeni . Danes imam samski večer, mi prov paše. Dragi je šel malo žurat, moja škrata spita (sem kar blažena, ker imamo že kar nekaj časa tako super porihtano spanje: okrog sedmih se začne večerni ritual, jemo, se preoblačimo, potem sem pa kakšno uro pri njima, beremo zgodbice in pojemo, potem pa ponavadi, ko Izak zaspi, grem še jaz iz sobe in ta starejši načeloma nekje do 9-ih zaspi, včasih malce prej, všasih malce kasneje. Meni je to tok super, da imam res zvečer čas zase oz. gospodinjska opravila (ki velikokrat kar ostanejo, ker mi je kaj drugega bolj važno) oz. delo . V glavnem nam je kar ful luštno, pa tele dva otročka imam tako rada , in oktrobrčki kar rastejo in rastejo... je pa naš v izi, zdaj se bolj aktivno obrača, na žalost ga vsake toliko obrne tudi bratec , to je pa to. Se pa tako lepo smeji naš Izak in me tok porajta, da sploh ne morem verjet . Naš Liam je res klasa zase, ker ni nikogar porajtal niti malo, tko da smo zdaj pri Izaku vsi čist paf. Se pa ta starejši končno, nekaj časa, pusti mal stiskat , kdaj smo šele prišli na vrsto.
|