Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:53:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ sicer imamo pa med sabo vsaj dve učiteljici, ki bosta lažje/lepše razložili tole okrog izbire učbenikov Ja, si prav napisala. Vbistvu bedarija, samo založbe med seboj tekmujejo. Včasih je bilo bolj fajn, en komplet- vsi enaki, vsi enakopravni! Vsaj ta varovalka je še, da mora svet staršev potrdit izbor. OK, saj eni starši niso kompetentni, da bodo učiteljici delovne zvezke izbirali, ampak sem se ravno z Naty v petek pogovarjala, da so pri njih starši skinili delovni zvezek za glasbo. Kar pa se mi res zdi skrajno nepotrebno, sploh ker stane 17€. In so not pač glasbila narisana in nekaj za povezovat Pri nas ga k sreči ni na seznamu. BTW: ker sem napisala učiteljica.... bo imel kateri novembrček v 1. razredu učitelja?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:54:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ma daj...že tisti ostali stroški ti bodo toliko nanesli...jaooooo...raje ne pomislim kaj bo, ko bodo vsi trije v šoli? Pa potem na fax-u....učbeniki, potrebščine + najemnina... Boste pravi čas razmislili o nakupu kakega stanovanja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 22:56:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še to vprašam, ker ste tukaj že izkušene: kako je najboljše zavit te delovne zvezke? V ovitke ali s samolepilno folijo? Pa zvezke, tiste tri ki jih pač rabi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 23:17:47
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem jih zavila kar v ovitke, tiste prozorne. Se niso nič še razcveteli. Kako bo pri fantu, pa ne vem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 23:33:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz sem jih zavila kar v ovitke, tiste prozorne. Se niso nič še razcveteli. Kako bo pri fantu, pa ne vem. Moj bratec je tudi imel tiste prozorne ovitke in so se tudi dobro obnesli...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 13.6.2011 23:34:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ma daj...že tisti ostali stroški ti bodo toliko nanesli...jaooooo...raje ne pomislim kaj bo, ko bodo vsi trije v šoli? Pa potem na fax-u....učbeniki, potrebščine + najemnina... Boste pravi čas razmislili o nakupu kakega stanovanja Še to kar imamo ne bomo mogli vzdrževat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 0:29:11
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem živela v Lj in mi v študentskih letih ni bilo potrebno plačevat najemnine. Moj jo je moral, ampak si jo je zaslužil sam. Upam, da bodo najini otroci tudi tako pridni ali bodo šli pa k babici za podnajemnike. Komaj čaka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 7:21:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Petarda, največkrat so solze sreče... ...pa ob knjigi, na pogrebih, ko vidim koga jokat aaaaaaaaaa najhuje, pa na poroki ko je takooooo lepo, pa ob knjigi, filmu,.... pa ko otroka prideta iz počitnic,..... Skratka skoraj vsak dan kaka priložnost, da se mi orosijo oči in potem manjka zeloooo malo, da to preide v resen jok (npr. en lupček ob slovesu ) Anžetu sem zvezke in delovne zvezke ovila v navadne prozorne ovitke in se je obneslo čisto OK, tako da bom letos tudi ubrala to varianto. bo imel kateri novembrček v 1. razredu učitelja? ne, pri nas v OŠ je učitelj le za telovadbo, vse ostale so učiteljice Tako da - Tina ga bo imela 1x tedensko . Sta pa v vrtcu 2 vzgojitelja in enega ima Tina letos
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 9:35:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ma daj...že tisti ostali stroški ti bodo toliko nanesli...jaooooo...raje ne pomislim kaj bo, ko bodo vsi trije v šoli? Pa potem na fax-u....učbeniki, potrebščine + najemnina... Boste pravi čas razmislili o nakupu kakega stanovanja Še to kar imamo ne bomo mogli vzdrževat Res je težko danes govorit o tem, kako bo čez 15 let. Ampak jaz mislim, da bo vse ful fajn Tako kot je v bistvu zdaj... če pač tako vzameš in se ne sekiraš za nepomembne stvari. Bodo pa naši otroci skupaj rentali eno študentsko hišo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 9:37:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina..... jaz sem te malo pikala, ampak dobro vem, o čem govoriš. Sem ista, ali pa sem vsaj bila ista. Ful hitro so se mi solze naredile... in vidim, da je bubi podoben. Ni to preveč fajn.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 11:26:11
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nina..... jaz sem te malo pikala, ampak dobro vem, o čem govoriš. Sem ista, ali pa sem vsaj bila ista. Ful hitro so se mi solze naredile... in vidim, da je bubi podoben. Ni to preveč fajn. Še ena, ki z lahkoto potoči solze ... Moja mami pravi, da ga imam čist na koncu ... jok ... No, sem se pa pred bratovo poroko en teden govorila in pripravljala, da ne bom točila solz. No, nekaterim je uspelo uiti, lep del pa sem jih ponosno zadržala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 11:29:02
|
|
|
|
kvaka
|
Mi pa potrebujemo le en delovni zvezek v 4. delih: LILI IN BINE 1 vse ostalo pa so zvezki in potrebščine. Ampak strošek pa vseeno bo in to kar dvojni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 11:35:39
|
|
|
|
kvaka
|
Moje drage novemberke, pa prosim če danes držite pesti, ker najverjetneje izvem eno krasno stvar. Upam, da bo to čimprej, ker že 14 dni traja in sem že močno nestrpna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 11:47:57
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Čemu vse to..... osnovna šola je ja zastonj Za okviren kompleten strošek lahko na www.emka.si poiščeš šolo in dobiš kar cel seznam v košarico. ČE je šola sporočila seznam potrebščin seveda. Edino torbe, peresnice in copat ne da zraven.... pa mogoče še kakega ovitka in podobno. Za bubija je vrglo ven malo manj kot 100€ Evo tudi jaz izračunala, nas pa pride v kolikor naročimo prej 53,08 x2 oziroma polna cena 57,81 x 2. Bom preverila še v DZS, kjer bom najverjetneje tudi naročila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:17:15
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Res je težko danes govorit o tem, kako bo čez 15 let. Ampak jaz mislim, da bo vse ful fajn Tako kot je v bistvu zdaj... če pač tako vzameš in se ne sekiraš za nepomembne stvari. Imaš prav! Prevečkrat pozabimo, da se ne smemo sekirat za brezvezne, manj pomembne stvari.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:17:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Drugače pa smo mi dobili ponudbo od slednjega: http://www.kopija-nova.si/ Ja... še 4. možni ponudnik pa je Office1Superstore, lahko tudi vse preko interneta zrihtaš. Na forumu: Od šolarčka do šolarja se še najde kaka izkušnja/nasvet.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:18:21
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bodo pa naši otroci skupaj rentali eno študentsko hišo U, bodo imeli žurke! Me zanima, če bomo me takrat še na forumu! Itak!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:25:04
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Mi pa potrebujemo le en delovni zvezek v 4. delih: LILI IN BINE 1 vse ostalo pa so zvezki in potrebščine. Ampak strošek pa vseeno bo in to kar dvojni Aja? To je pa nekaj novega, nikoli slišala ne videla. Verjetno spet intergiran pouk. Nisem vedela, da je že potrjeno. Kako to vse hitro spreminjajo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:26:13
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Moje drage novemberke, pa prosim če danes držite pesti, ker najverjetneje izvem eno krasno stvar. Upam, da bo to čimprej, ker že 14 dni traja in sem že močno nestrpna Držim, držim!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:28:33
|
|
|
|
Urša
|
Kaj ste vse pride, kar takoj že nakupujete! Mi bomo še počakali, že tko imamo premalo prostora. Avgusta, nič prej.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:29:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Moje drage novemberke, pa prosim če danes držite pesti, ker najverjetneje izvem eno krasno stvar. Upam, da bo to čimprej, ker že 14 dni traja in sem že močno nestrpna saj bo ok?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:31:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Mi pa potrebujemo le en delovni zvezek v 4. delih: LILI IN BINE 1 vse ostalo pa so zvezki in potrebščine. Ampak strošek pa vseeno bo in to kar dvojni Aja? To je pa nekaj novega, nikoli slišala ne videla. Verjetno spet intergiran pouk. Nisem vedela, da je že potrjeno. Kako to vse hitro spreminjajo! ko sem brskala po teh straneh, sem videla, da obstajajo tudi medpredmetni delovni zvezki. Nekaj podobnega se spomnim, da je imela sestrična v OŠ, že leeeeeta nazaj Pa ko sem delala kot prostovoljka v eni OŠ so imeli tako zadevo. Mah, to je pač vse v enem, včasih je boljše, včasih tudi ne.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:36:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bodo pa naši otroci skupaj rentali eno študentsko hišo U, bodo imeli žurke! Me zanima, če bomo me takrat še na forumu! Itak! Me prav zanima kako bi se unesli Kdo bi imel katero vlogo? Neki je ziher...Tina bi jih gnala v hribe in na rekreacijo , A&J...pa bubi bi delali red petardito bi poskrbel, da ne bi nikoli imeli pospravljeno ...kaj bi delal pa Jaka? pa Adam? pa Max?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:37:45
|
|
|
|
petarda
|
uuuuu že vem...Max bi jim rihtal Vip vstopnice za na koncerte, glede na to, da ima mamo in ateta na vplivnem položaju
|
|
|
ZanositevVitaebellaPo kolikšnem času vam je uspelo zanositi po naravni poti?1-6 mesecev (
67%)
6-12 mesecev (
9%)
1-2 leti (
7%)
3-4 leta (
4%)
po več kot štirih letih (
2%)
še vedno poskušava (
11%)
Število vseh glasov: 507Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!