|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
13.6.2011 22:53:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

sicer imamo pa med sabo vsaj dve učiteljici, ki bosta lažje/lepše razložili tole okrog izbire učbenikov user posted image

Ja, si prav napisala. Vbistvu bedarija, samo založbe med seboj tekmujejo. Včasih je bilo bolj fajn, en komplet- vsi enaki, vsi enakopravni! user posted image user posted image user posted image

Vsaj ta varovalka je še, da mora svet staršev potrdit izbor. OK, saj eni starši niso kompetentni, da bodo učiteljici delovne zvezke izbirali, ampak sem se ravno z Naty v petek pogovarjala, da so pri njih starši skinili delovni zvezek za glasbo. Kar pa se mi res zdi skrajno nepotrebno, sploh ker stane 17€. In so not pač glasbila narisana in nekaj za povezovat user posted image

Pri nas ga k sreči ni na seznamu.

BTW: ker sem napisala učiteljica.... bo imel kateri novembrček v 1. razredu učitelja? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.6.2011 22:54:49   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ma daj...že tisti ostali stroški ti bodo toliko nanesli...jaooooo...raje ne pomislim kaj bo, ko bodo vsi trije v šoli? Pa potem na fax-u....učbeniki, potrebščine + najemnina... user posted image

Boste pravi čas razmislili o nakupu kakega stanovanja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.6.2011 22:56:30   
*bubi*
Pa še to vprašam, ker ste tukaj že izkušene: kako je najboljše zavit te delovne zvezke? V ovitke ali s samolepilno folijo? Pa zvezke, tiste tri ki jih pač rabi user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.6.2011 23:17:47   
Urša
Jaz sem jih zavila kar v ovitke, tiste prozorne. Se niso nič še razcveteli. Kako bo pri fantu, pa ne vem. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.6.2011 23:33:40   
petarda

Jaz sem jih zavila kar v ovitke, tiste prozorne. Se niso nič še razcveteli. Kako bo pri fantu, pa ne vem. user posted image

Moj bratec je tudi imel tiste prozorne ovitke in so se tudi dobro obnesli... user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.6.2011 23:34:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ma daj...že tisti ostali stroški ti bodo toliko nanesli...jaooooo...raje ne pomislim kaj bo, ko bodo vsi trije v šoli? Pa potem na fax-u....učbeniki, potrebščine + najemnina... user posted image

Še to kar imamo ne bomo mogli vzdrževat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 731
14.6.2011 0:29:11   
Urša
Jaz sem živela v Lj in mi v študentskih letih ni bilo potrebno plačevat najemnine. Moj user posted image  jo je moral, ampak si jo je zaslužil sam. Upam, da bodo najini otroci tudi tako pridni ali bodo šli pa k babici za podnajemnike. user posted image user posted image user posted image  Komaj čaka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 732
14.6.2011 7:21:08   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

user posted image Petarda, največkrat so solze sreče... ...pa ob knjigi, na pogrebih, ko vidim koga jokat user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaa najhuje, pa na poroki user posted image user posted image user posted image ko je takooooo lepo, pa ob knjigi, filmu,.... pa ko otroka prideta iz počitnic,..... user posted image user posted image user posted image user posted image   Skratka skoraj vsak dan kaka priložnost, da se mi orosijo oči user posted image in potem manjka zeloooo malo, da to preide v resen jok (npr. en lupček ob slovesu user posted image ) user posted image

Anžetu sem zvezke in delovne zvezke ovila v navadne prozorne ovitke in se je obneslo čisto OK, tako da bom letos tudi ubrala to varianto.

bo imel kateri novembrček v 1. razredu učitelja?

ne, pri nas v OŠ je učitelj le za telovadbo, vse ostale so učiteljice user posted image Tako da - Tina ga bo imela 1x tedensko user posted image . Sta pa v vrtcu 2 vzgojitelja in enega ima Tina letos user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 733
14.6.2011 9:35:49   
*bubi*

Še to kar imamo ne bomo mogli vzdrževat user posted image

Res je težko danes govorit o tem, kako bo čez 15 let. Ampak jaz mislim, da bo vse ful fajn user posted image  Tako kot je v bistvu zdaj... če pač tako vzameš in se ne sekiraš za nepomembne stvari.

Bodo pa naši otroci skupaj rentali eno študentsko hišo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 734
14.6.2011 9:37:48   
*bubi*
user posted image  Nina..... jaz sem te malo pikala, ampak dobro vem, o čem govoriš. Sem ista, ali pa sem vsaj bila ista. Ful hitro so se mi solze naredile... in vidim, da je bubi podoben. Ni to preveč fajn.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 735
14.6.2011 11:26:11   
kvaka

user posted image  Nina..... jaz sem te malo pikala, ampak dobro vem, o čem govoriš. Sem ista, ali pa sem vsaj bila ista. Ful hitro so se mi solze naredile... in vidim, da je bubi podoben. Ni to preveč fajn.

Še ena, ki z lahkoto potoči solze ... Moja mami pravi, da ga imam čist na koncu ... jok ... user posted image

No, sem se pa pred bratovo poroko en teden govorila in pripravljala, da ne bom točila solz. No, nekaterim je uspelo uiti, lep del pa sem jih ponosno zadržala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 736
14.6.2011 11:29:02   
kvaka
Mi pa potrebujemo le en delovni zvezek v 4. delih: LILI IN BINE 1
vse ostalo pa so zvezki in potrebščine.
Ampak strošek pa vseeno bo in to kar dvojni user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 737
14.6.2011 11:35:39   
kvaka
Moje drage novemberke, pa prosim če danes držite pesti, ker najverjetneje izvem eno krasno stvar. Upam, da bo to čimprej, ker že 14 dni traja in sem že močno nestrpna user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 738
14.6.2011 11:47:57   
kvaka

Čemu vse to..... osnovna šola je ja zastonj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Za okviren kompleten strošek lahko na www.emka.si poiščeš šolo in dobiš kar cel seznam v košarico. ČE je šola sporočila seznam potrebščin seveda.
Edino torbe, peresnice in copat ne da zraven.... pa mogoče še kakega ovitka in podobno.

Za bubija je vrglo ven malo manj kot 100€ 

Evo tudi jaz izračunala, nas pa pride v kolikor naročimo prej 53,08 x2 oziroma polna cena 57,81 x 2. Bom preverila še v DZS, kjer bom najverjetneje tudi naročila.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 739
14.6.2011 11:52:46   
kvaka
Drugače pa smo mi dobili ponudbo od slednjega: http://www.kopija-nova.si/

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
14.6.2011 12:17:15   
Urša

Res je težko danes govorit o tem, kako bo čez 15 let. Ampak jaz mislim, da bo vse ful fajn user posted image  Tako kot je v bistvu zdaj... če pač tako vzameš in se ne sekiraš za nepomembne stvari.

user posted image user posted image user posted image  Imaš prav! Prevečkrat pozabimo, da se ne smemo sekirat za brezvezne, manj pomembne stvari.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 741
14.6.2011 12:17:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Drugače pa smo mi dobili ponudbo od slednjega: http://www.kopija-nova.si/

Ja... še 4. možni ponudnik pa je Office1Superstore, lahko tudi vse preko interneta zrihtaš.

Na forumu: Od šolarčka do šolarja se še najde kaka izkušnja/nasvet.

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 742
14.6.2011 12:18:21   
Urša

Bodo pa naši otroci skupaj rentali eno študentsko hišo user posted image user posted image user posted image

U, bodo imeli žurke! Me zanima, če bomo me takrat še na forumu! user posted image user posted image user posted image  Itak!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 743
14.6.2011 12:25:04   
Urša

Aja? To je pa nekaj novega, nikoli slišala ne videla. Verjetno spet intergiran pouk. Nisem vedela, da je že potrjeno. Kako to vse hitro spreminjajo! user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 744
14.6.2011 12:26:13   
Urša

Moje drage novemberke, pa prosim če danes držite pesti, ker najverjetneje izvem eno krasno stvar. Upam, da bo to čimprej, ker že 14 dni traja in sem že močno nestrpna user posted image

Držim, držim! user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 745
14.6.2011 12:28:33   
Urša
Kaj ste vse pride, kar takoj že nakupujete! user posted image user posted image user posted image  Mi bomo še počakali, že tko imamo premalo prostora. user posted image user posted image user posted image  Avgusta, nič prej.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 746
14.6.2011 12:29:00   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  saj bo ok? user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 747
14.6.2011 12:31:36   
*bubi*

Aja? To je pa nekaj novega, nikoli slišala ne videla. Verjetno spet intergiran pouk. Nisem vedela, da je že potrjeno. Kako to vse hitro spreminjajo! user posted image

ko sem brskala po teh straneh, sem videla, da obstajajo tudi medpredmetni delovni zvezki.

Nekaj podobnega se spomnim, da je imela sestrična v OŠ, že leeeeeta nazaj user posted image  Pa ko sem delala kot prostovoljka v eni OŠ so imeli tako zadevo.

Mah, to je pač vse v enem, včasih je boljše, včasih tudi ne.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 748
14.6.2011 12:36:53   
petarda

U, bodo imeli žurke! Me zanima, če bomo me takrat še na forumu! user posted image user posted image user posted image  Itak!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me prav zanima kako bi se unesli user posted image  Kdo bi imel katero vlogo? Neki je ziher...Tina bi jih gnala v hribe in na rekreacijo user posted image , A&J...pa bubi bi delali reduser posted image  petardito bi poskrbel, da ne bi nikoli imeli pospravljenouser posted image ...kaj bi delal pa Jaka? pa Adam? pa Max? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 749
14.6.2011 12:37:45   
petarda
uuuuu že vem...Max bi jim rihtal Vip vstopnice za na koncerte, glede na to, da ima mamo in ateta na vplivnem položaju user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Zanositev
Vitaebella

Po kolikšnem času vam je uspelo zanositi po naravni poti?

1-6 mesecev (67%)

6-12 mesecev (9%)

1-2 leti (7%)

3-4 leta (4%)

po več kot štirih letih (2%)

še vedno poskušava (11%)

Število vseh glasov: 507

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!