suzy1111
|
RedSonja: ko sem brala sedaj tvoj post, se mi je zdelo, kot da sama sebe poslušam. Meni se dogaja čisto isto. Moje kolegice so tudi vse v prvo zanosle ... Sicer se nekatere zavedajo in malo premislijo, preden nekaj pred mano bleknejo ven, ampak najdejo se tudi izjeme Ena mi nonstop najeda kako se je ona zredla, kako ji je slabo (trenutno je v 4 mes.), kako je krut ta svet, da je njej že cel teden slabo, pa ne more jesti kar želi itd. To pa me razkuri, tak kot si rekla ! Ne bi ji zamerla, če ženska ne bi vedla, da se že tri leta mantrama z zdravniki itd. Ampak ženska kar dalje teži, kako sta očitno onadva plodna, da jima je ratalo že 2. mesec truda itd. Mislim, pa kaj se ljudje ne zavedajo, kaj govorijo, al nam iz čiste škodljivosti in nesramnosti hočejo vzbuditi še večjo bolečino?! Pa jaz bi dala vse, da bi mi blo maker 3 mesece slabo, vsaj da bi bila noseča ... In tak kot si rekla, se jaz tudi takih in podobnih talentov izogibam, ker ne rabim trenutno takih nesramnih ljudi okrog sebe. Pa že zaradi njene varnosti je boljše, da se me izogiba, ko kakšno podobno ven blekne . Naj se človek trudi kak se hoče, ampak te ne bo razumel, ker se mu podobno nikoli ni dogajalo. Zato me veseli, da obstaja ta forum, ker vem, da tu najdem tiste , ki me razumejo in vedo, kako se počutim, zato moje punce - hvala vam za podporo in spodbudne besede . lp
|