|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
7.6.2011 9:12:16   
ne111
Dobro jutro,

Redsonja pri meni je bilo isto!! Ko sem dobila stopko mi je šlo čisto celi dan na bruhanje!!! Groza

U zdaj sem se pa kar malo pomirila, sem mislila da je z menoj nekaj narobe! Te 3 mesece namreč odkar jem femaro je to groza. Ponoči se zbujam vsa premočena, zjutraj si moram lase sušit,....

Suzy to je bil zdaj ubistvu moj 4 iui. prvi ni ratal, drugi sploh ni šou postopek do konca, ker so folikli počli, 3 ni ratal in evo zdaj 4.

Punce kaj naj naredim? Včeraj sem računala in sem izračunala, če bo jutri padla stopka imam inseminacijo v petek in točno čez 14 dni jaz ponavadi dobimuser posted image , 17 dan v ponedeljek 27.06. naj bi imela krvnega!

Fora je ker midva pa misliva iti na dopust 24.06. Zdaj pa sem čist fertik, ker bom mela user posted image na dopustu pa še ne bom v Slo k je rekla Ga. Tatjana da bi imela takoj posvet potem, da zrihtamo papirje, da gre sredi julija še na zadnji konzilij, da bi bila v jesen potem kmalu na vrsti!!

Joj joj kaj naj zdaj, odpovem dopust?

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
7.6.2011 14:44:52   
suzy1111
ne1111: pa se ne moreš nikak dogovoriti, da bi ti vseeno te papirje za vsak slučaj že pripravili za konzilij, če pa ne boš dobla user posted image , pa itak super, pa ne boš rabla IVF.
Ja mene je tudi tak mučila vročina po klomifenu, tak kot tebe po femari.
Pol boš mela v bistvu 5-ti postopek že IVF. Meni so tudi tak rekli. Da če sedaj drugi IUI ne uspe, pol še me čakata dva z ampulami, nato pa IVF verjetno.

lp

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
8.6.2011 10:16:04   
ne111
Ja živjo punce,

evo mene z uz-ja. Moj folikel je počil tako, da ne bo nič z iui-jem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tok sem jih sprosila, da bomo do 24.06. uredili vse papirje in da grem v jesen na ivf.

Sem kar žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image , trenutno sem bolj v obupanju ampak jutri bo že bolje!!!

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
8.6.2011 11:31:56   
andreja_p
Živjo punce
ne111kakšna smola za tvoj folikel.Sedaj se boš lahko dogovorila za IVF in boš šla lahko v miru na dopust.IVF bo sigurno uspešen.Kar optimistično naprej.Vem da te je to prizadelo,sam ne se s tem tok obremenjevati.Verjamem,da bo tudi zate sonček posijal,zelo kmalu.

No pa da malo povem,kaj se z mano dogaja.Včeraj naj bi dobila user posted image vendar je ni,testa danes nisem delala,saj sem včeraj klicala ga.Tatjano in mi je rekla da je test lahko lažen in naj še počakam z testom,jutri jo moram ponovno poklicati,v primeru če je ne bo,da grem na krvni test v petek.Tako da sem še vedno v čakanju.Včeraj zvečer mi je bilo slabo,vendar bruhala nisem,sem pa takoj pomislila na nosečnost,dojke me grozno bolijo in povečale so se.Počutim se napihnjeno in po presledkih me mal boli v predelu maternice.Se vam opravičujem,ko sem vam obljubila glede testa,vam pa javim v petek,ko bom naredila krvnega.
Kdaj ste ve dobile user posted image po IUI postopku,14 dan ali pozneje?

L.p

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
8.6.2011 11:37:32   
*zabica*
Andreja_p, jaz sem vedno dobila menstruacijo en dan pred krvnim testom, torej na 16 dan.....So pa tudi mene vedno bolele prsi, mislim da je to od hormonov....Bolijo me tudi danes, ker sem včeraj dobila stop inekcijo....
Držim pesti, da jo do petka ne bo in da  si nova srečka nosečka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
8.6.2011 11:42:45   
ne111
Hvala Andrejauser posted image , vedno me potolažijo vaše besede!!

UUUU ko bi to vsaj bilo to,  držim pesti da je ne bouser posted image !!

Nujno se oglasi!!

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
8.6.2011 11:51:50   
andreja_p
*zabica* hvala za tvoj odg.Na znake se nekaj več ne oziram,sam mi ni jasno zakaj mi je bilo tako slabo?Bomo videli kaj bo do petka.Če že mora priti naj pride,ker sem že naveličana čakanja in da grem lahko v novi postopek.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
8.6.2011 13:55:17   
zoyi
Ojla,babike,

ne111,zelo mi je žal da ti je počil folikeluser posted image .Koliko sem prebrala,upam da sem prav prebrala,ti naredijo UZ na dan IUI-ja?Ker pri nas v MB,tega ne delajo oz. vsaj pri meni niso.

andreja_p,držim pesti za user posted image ,mora bit,pa le javi v petek.

No jaz sem 6 dan po iui-ju,počutje je o.k,in koliko se le da se zamotim,da ne premišljujem toliko o tem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4958
8.6.2011 22:08:38   
suzy1111
hej

ne111: ti pa maš res smolo z temi folikliuser posted image . ampak punca glavo gor, pred tabo je IVF, na katerega tudi ostale komaj čakamo, ker je veliko več možnosti. Jaz poznam tri punce, ki so šle, pa je vsem ratalo v prvo. Tak da se ne sekiraj, ker bom tam okrog božiča že mele kar okroglega bušijauser posted image user posted image .

Andreja P: držim pestiiiii da bomo dobli po dollllgem času eno nosečkouser posted image user posted image user posted image . Pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. Javi se kaj pa poročajuser posted image .

Zoyi: kdaj delaš test? jaz nekje okrog 20-ega.  Maš prav glede UZ pred IUI, ga ne delajo pri nas v MB, kar je tudi malo noro, ker lahko da sploh več ni folikla, oni pa kar vstavljajo za brezveze.

lp

(odgovor članu zoyi)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
8.6.2011 22:10:05   
suzy1111
ne111: mislila sem napisati: ker boš tam okrog božiča že ....
vidiš da sem že čist zmešanauser posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
9.6.2011 6:49:51   
zoyi
suzy1111,test bom delala tam nekje 17-ga.
Samo res je to malo čudno da ne delajo UZ-ja pred na dan IUI-ja.

Aja,pa še to.Včeraj zvečer,ko sem že ležala v postelji,mi je postalo tak fejst user posted image ,vse sem že imela odzgoraj,ampak potem se je vse umirlo.Sem sedmi dan od IUI-ja,ali je imela katera tudi kaj podobnega?user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
9.6.2011 8:52:59   
ne111
Hoj punce,

ne vem če ste prav razumele vendar tukaj v Lj delajo pač uz dokler ni folikel dovolj velik za stopko. No in on je mislil, da bo še zrasel od 15, ker na 15 ne morejo dati še stopke ampak pri meni je že počil. Tak, da je priložnost zamujena.

Ko bi vsaj obe videleuser posted image , ker tole ni nič da nobeni ni uspelo!! Bomo protestirale proti iui-ji!user posted image

U koliko je to dobro slišat, da nekomu rata v prvo ivf. Samo upam, da se mi ne bo poletje vleklo zaradi čakanja na ivf!!!

Punce pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa čimprej javite da steuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoyi)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
9.6.2011 10:39:15   
zoyi
ne111,jaz sem prejšnji ponedeljek imela UZ,in je bil en folikel veliki nekje cca 22mm,za drugega pa si nisem zapomnila,vem samo da sem imala dva velika folikla,no in potem sem si morala dati v sredo stop inekcijo v petek pa sem imela IUI.Ampak skrbi me to,da so mogoče folikli počili preden so mi naredili IUI,ker pri nas v MB,ne delajo UZ-ja na dan IUI-ja.user posted image .

Ne preostane mi drugega kot čakanje na naslednji teden za test.

Držim pesti za vse nas da nam oz.nam mora enkrat uspeti.

Je pa res čudno to naše zdravstvo,da ambulante po Sloveniji delajo različno in si niso usklajene.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
9.6.2011 10:42:05   
andreja_p
Draga dekleta naj vam sporočim,da meni tudi ni uspelo,saj sem včeraj zvečer začela krvaveti.Ko sem šla na WC in se po potrebi obrisala me je skoraj kap,ko sem zagledala kri.Sem danes zjutraj delala test FS pa je naredil rahlo črtico.Po mojem je prisoten hormon od inekcije,ker če bi bila nosečnost bi bila črtica močno obarvana,saj je 16 dan od postopka.Sem še ena,ki ji ni uspelo v prvo.Gremo pa v nove boje že s to user posted image pa upam na najboljše.Kakorkoli zelo žalostno za vse nas,da moramo ponovno doživljati to razočaranje.Hvala ker ste me spodbujale tolažile in z mano čakale na ta dan,brez vas mi zagotovo nebi uspelo.Upam,da boste z mano tudi v naslednjem postopku.Ponoči ko nisem mogla spati sem razmišljala,če nama bo sploh kdaj uspelo,če bo sploh kateri postopek uspešen in seveda user posted image kot dež,tako da še moj ni mogel spati zaradi moje žalosti.Me je kar tolažil,sam jaz se pa počutim manj vredno ker ne zanosim.Sedaj sem pa že predolga,se še slišimo,pa srečno

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
9.6.2011 11:23:33   
ne111
Oh Andreja škoda!!! Oh kako bi te človek potolažil, lahko samo rečem da točno vem in občutim enako žalost kot ti. Pa tudi ta vprašanja ali bo ratalo ali ne, pa še občutek manjvrednosti, da neko preprosto stvar, ki jo mati narava sama po sebi ustvari me ne moremo speljati!!

Velikokrat se vprašam, pa kaj sem jaz naredila, da si ne zaslužim bebike vendar to ni to!

Tukaj ni pravila, nič ne moremo naresti kot je samo ne obupati in vztrajati naprej.

Vsake toliko tudi pomaga malouser posted image , ker je potem tudi malo boljše vendar nam ne sme jok priti v navado!!!

Drži se Andreja pa veliko veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zavedaj se da nisi sama in lahko vedno prideš sem in se malo potožiš!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4965
9.6.2011 11:24:12   
ne111
U pozabla napisat Zoyi tudi v lj ne delajo uz na dan iui-ja!!

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
9.6.2011 11:49:22   
andreja_p
Hvala za tvoje objemčke.Ne vem kaj naj rečem.Nimam nekega upanja,da bo ta IUI uspešen,zato bi se kar sedaj pred dopusti rada dogovorila za IVF,da bi v jeseni bila hitro na vrsti.A mi lahko katera pove kaj več,kako poteka sedaj naprej zadeva.Moram do svojega ginekologa v LJ in potem me on predlaga za IVF in gre vse na konzilij?Prosim,če mi katera,ki ve kaj več pove.

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
9.6.2011 12:43:22   
RedSonja
Ojoj Andreja tok mi je hudo zate :((((.

Sem bila včeraj na neki motivacijski zadevi in so govorili o temu, da je treba vse pozitivno sprejet, ker je za vse stvari v našem življenju višji plan ;)... da je vse za nekaj dobro, ekr ima življenje s tabo večje načrte... No mogoče je pa vse res :D.

Neposredna povezava do sporočila: 4968
9.6.2011 13:37:20   
lenci
oila!vidim punce da tud sedaj ni bilo nobenega učinka iz temi IUI-jiuser posted image za vse ki vas je obiskala user posted image pa en velik user posted image .jaz upam,da bojo naslednji postopki boljši.
zoyi jaz sem pisala o tem kako mi je bilo non stop slabo in vse mogoče od IUI-ja dalje in na koncu ni bilo lepega rezultata,tako da probaj čim manj študirat o teh znakih in se prepusti zadevi sami kot je.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
9.6.2011 16:18:19   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

Hvala za tvoje objemčke.Ne vem kaj naj rečem.Nimam nekega upanja,da bo ta IUI uspešen,zato bi se kar sedaj pred dopusti rada dogovorila za IVF,da bi v jeseni bila hitro na vrsti.A mi lahko katera pove kaj več,kako poteka sedaj naprej zadeva.Moram do svojega ginekologa v LJ in potem me on predlaga za IVF in gre vse na konzilij?Prosim,če mi katera,ki ve kaj več pove.

Naročiš se pri ginekologu, pri katerem si bila sedaj v Leonišču. Ta ki te je predlagal za IUI. In on bo dal naprej papirje za konzilij. Pa pohiti, da bo šlo na konzilij že pred počitnicami.

Neposredna povezava do sporočila: 4970
9.6.2011 21:06:11   
vesper
andreja_p user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa šc stran s temi črnimi mislimi. Spomni se kako lepo si vse nas tolažila in nam vlivala novega upanja, zdaj pa ko si ti v tem, pa sama obupuješ. Nič obupat, glavo gor punca in gremo dalje!!! Boš videla da nam bo uspelo!! Mesec bo kot bi mignil naokrog in že boš čakala na plusek in glej ga zlomka, tudi zagledala ga boš user posted image user posted image user posted image
Milijon user posted image zate user posted image

za vse ostale pupe ki pa še čakate na lulanje pa močno, močno držim pesti user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
9.6.2011 21:51:02   
andreja_p
Hvala vesper za tvoje objemčke in pozitivne misli.Vem,da bo mesec hitro na okoli in ponovno bo na vrsti čakanje.Sej ne vem,če naj upam na ta krog,ker sem danes razmišljala o IVF,da bom kar ta mesec vse uredila,ker potem jih dva meseca tako in tako ne bo,jesen hitro mine in že bodo prazniki ko spet mogoče ne bo nič iz njihove strani.Ne bom nič čakala,bom kar sedaj povedala sestri in prosila,če lahko pridem do ginekologa kar v tistem dnevu,ko bom imela UZ,da gredo moji papirji na konzilij.Upam,da me bodo uslišali.Ti imaš še tudi en IUI?

tecnobica hvala za tvoj odg.Bom poskusila priti kar" preko vrste",ko bom šla na UZ drugi teden.Upam,da me vzamejo,bi bilo fajn,da bi to že sedaj porihtala.Ti si že user posted image ? V katerem poskusu ti je uspelo? IUI ali IVF?

RedSonja upam in držim pesti zate,mogoče pa tebi uspe.Kdaj imaš 14dan od IUI?

ne111 ti si se že dogovorila za IVF .Kakšno je stanje sedaj pri tebi,glede na to,da ti ni sedaj uspelo?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
10.6.2011 7:32:56   
tecnobica
Jaz sem imela dva neuspešna IUIja. V prvem IVF mi je pa ratalo in to samo z eno punktirano celico.

Neposredna povezava do sporočila: 4973
10.6.2011 10:36:48   
ne111
UUU tečnobica super, čestitike!!! take stvari rada slišim. No evo mene zdele z leonišča, čakala 2 uri ampak vsaj ne zastonj.

Zdaj je tako, da gredo vsi papirji na konzilij nato čakam pošto in po 10.8 ko dobim user posted image gremo v postopek!!!

Drgače pa andreja jaz ti tako svetujem na podlagi tega kar je moja kolegica zdaj imela. Klicala je da se naroči k zdravniku, da dobi napotnico za ivf brez česarkoli drugega, ker ne rabi konzilija in ji je dala 15.9. datum.Katastrofa

No pa sem ji jaz rekla naj gre kar k Tatjani z mano danes in ji je povedala za kdaj jo je naročila!! No in je itak tatjana k je super ženska zrihtala za ta mesec datum.

Tak da ti svetujem, da kar stopiš v leonišče in se vse z Tatjano zmeniš!!!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
10.6.2011 10:45:29   
*zabica*
Mene so naročili takoj, že med drugim iUI-jem, tako da sem prišla do svoje gin. že ene 3 dni po testu....marca sem imela zadnji IUI, za aprilsko menstruacijo sem že štaratala v IVF postopek......Včeraj punkcija, v torek transfer user posted image user posted image user posted image
Ko si enkrat tam, se res vse odvija z nadzemno hitrostjo user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.