|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
6.6.2011 13:30:37   
Sa.Ka
Joj, jaz sem vam kar mal fouš, ko se tako pripravljate za dojenčka .user posted image To so res najlepši trenutki. user posted image
jaz imam doma vse, samo tisto malo kozmetike rabim in stekleničke in dude, za vsak slučaj. Pa še to bom prihranila na čas, da gre prvorojenka z mano v nakup, ker komaj čaka. Obleke mi že tako meče v voziček, ko gremo v trgovino.user posted image Zanimivo, vse na punčkasto, pa niti ne vemo kaj bomo imeli user posted image

Drugače pa je moje počutje slabo te dni. V sp. delu trebuha me tolko trga, očitno se je user posted image mal zataknil. Iste bolečine sem imela v 35 tednu, ko se je user posted image pomaknila v desno , je bila posteljica preveč v levo (placenta previa). Uf, res neznosne bolečine. No, danes je že malo boljše, ampak počivam. Saj niti hodit ne morem.

Vreme je "čudno". menda bo do konc tedna tako.user posted image

Glede modrcev sem mnenja kot lananai. Po porodu se vse tako hitro dogaja.user posted image Sem kupila pred porodom 4 modrce in vsi 4-je so ostali v predalu, ker so mi joške tolk zrasle, da je joj. šele po 2 tednih sem uspela nekak kupit pravi modrc.user posted image Če sam napišem da sem prešla med nosečnostjo pa vse do poroda iz št 75b na 95d. user posted image Že med user posted image sem kupovala vsak mesec 2 modrca, tolk hitro so mi rasle.user posted image

(odgovor članu pozi)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: Oktobrke 2011
6.6.2011 20:59:48   
pikomiko
Da se vam še jaz malo javim.
Naš user posted image je začel močno brcat, tako, da ga zdaj 100% čutim.user posted image user posted image user posted image
Sa.Ka jest se tud slabo počutim. Že od sobote me boli v spodnjem desnem delu trebuha. Ne vem a tko močno pritiska, a se obrača...nimam pojma. Se mi zdi da me skoz na veliko potrebo tišči pa me v resnici ne. Upam da čim prej popusti.

Jutri bom tud jest šla mal v lov za mini oblekicami, sporočim, če bo kaj corti in ugodno.

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   RE: Oktobrke 2011
7.6.2011 6:29:05   
pokamoka
heej
Se malo javljam še jaz:):):)
Pri meni gre vse skupaj precej počasi. Sem doma, na bolniški in imam zeloooo umirjeno življenje, kar res ni tipično  zame. Ampak... se je pa stanje s trdim trebuhom in bolečinami v trebuhu končalo. Tak da... tiste punce, ki vas kaj boli: ustavite se malo in počivajte. Meni je to učinkovalo in zdaj šele vidim, da se je res treba umirit. Saj ne pravim, da morate ležat in ležat in ležat... ampak umiriti si način življenja. Vem, meni je zdaj to enostavno pisati, ker sem se s tem sprijaznila, ampak mi je res boljše in lepše. Službo sem odklopila, delam še stvari, ki so mi všeč in to je to.

Kar se tika modrčkov... hmmm... jaz imam še vedno isto številko, kot pred nosečnostjo. Nič se mi niso povečali, razen bolj polni so ratali, tak da računam, da bo tako tut po porodu. Hmm... sam optimist:):):)

Oblekice... sem bila zadnjič v C&A na Runiku, sem si kupila kratko jeans krilo in skrajšane kavbojke in se super počutim v tem. Imam še neke majčke, ki so mi jih posodili in nekako računam, da mi ne bo treba več veliko kupovati. Kakšno tuniko bi še rada dobila... če bo prilika in če mi bo všeč. So pa zdaj imeli v c&a veliko več, kot so imeli pred mesecem dni. Pa še to... nosečniški oddelek je zdaj spodaj, ko prideš skozi vrata na desno skoraj do konca. Jaz sem iskala kot zmešana po zgornjem nadstropju, potem se pa le vprašala eno prodajalko, pa mi je povedala.

pazite nase in se beremo
lp

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
   RE: Oktobrke 2011
7.6.2011 7:46:55   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka
Kar se tika modrčkov... hmmm... jaz imam še vedno isto številko, kot pred nosečnostjo. Nič se mi niso povečali, razen bolj polni so ratali, tak da računam, da bo tako tut po porodu. Hmm... sam optimist:):):)


Hmmm... si res optimist. user posted image Jst tudi nisem menjala modrčkov med nosečnostjo, čeprav zdaj čutim, da so prsi večje oz. bolj polne. Po porodu pa še marsikatere ozke majčke nisem gor spravila. user posted image Se pa to umiri po par mesecih, najhuje mi je bilo ene 2-3 tedne po porodu. Če je tamala predolgo spala, sem jo skor hotla it zbudit, ker so bile tako polne, da sem mislila, da jih bo razgnalo.

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
   RE: Oktobrke 2011
7.6.2011 13:05:52   
inja22
lp se od mene :)tud js se nism menala modrcka mam pa tud bolj poune :):)modrcke bom sla pa kupt po porodu,ker mi dostt kolegic tko svetoval :)drgac sm pa js mele prej stevilko xs tko d sm zdj na m in nism se kupla niti ene nosecniske stvari kot ene kavbojke :)vse kar je od m mi je prou pa ceprou niso nosecniske,mam pa najraj tunike :)kupla si bom sm se par oblekic pa pajkic in bo to to do septembra potem pa bom vrjtn res mogla kej konkretnga ze kupt :):)ta vreme pa tud mene ubija...ze tko mam ful nizk pritisk zadne dni sm pa k cuna...upam d cimprejt mine to..punce a ma katera ze pregled za sladkor?js ga mam drug tedn ze,pa za tokso tadrugic kri dt..no lepo bodte pa bodte kej zgovorne :):)user posted image

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   RE: Oktobrke 2011
7.6.2011 13:39:13   
Klara-1
user posted image Živjo pupike. Kakšen dan je danes. Nič se mi ne da. Od zjutraj nisem naredila NIČ. Ob branju knjige sem zaspala in odprla oči po dobrih dveh urah in pol. Zdaj sem pa tako zanič, da se mi niti v trgovino ne da, da bi skuhala kosilo. Sem dragega poslala, da bo spotoma prinesel pico. user posted image Se mi je smejal.

Mislim, da sem tudi jaz končno začela čutit malega. Sicer ne vsak dan, ampak včasih pa ob večerih začutim mehurčke in metuljčke in en tak hecen občutek kot da bi delal prevale.

Morfologijo imam 22.6.. Komaj čakam. Potem pa za dober teden šibava na morje. En teden dopusta pa za intenzivno urejanje otroške sobice. Saj ne morem verjet, da se tako hitro dogaja.

Se še javim, ko malo pridem k sebi. user posted image

Pazite nase in na svoje bušije.

(odgovor članu inja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
   RE: Oktobrke 2011
7.6.2011 15:23:20   
pikomiko
Hellov.

jest sem bla danes na testu za sladkor in sicer s 75g obremenitve. Zjutraj prideš na tešče, ti vzamejo kri, nato ti dajo za spit sladko vodo v katero si stisneš limono (prineseš s seboj). Od takrat, ko spiješ moraš čakat 1 uro - daš kri in spet 1 uro-ponovno daš kri, potem pa lahko končno ješ, če imaš kaj s seboj. Če ti je slabo te dajo ležat, drugače pa čakaš v čakalnici. (trajal je od 7.15 - 9.45)Blo nas je pa fuuuul user posted image . Men je to zelo neprijeten test in si ga ne želim več. Na splošno ne maram preveč sladkih stvari, zato mi je pa danes tako slabo, da bi kar bruhat šla.

No k prijetnejši temi. V Leklerku (sem napisala po domače)user posted image sem kupila v kompletu 5 bodijev na preklop za 10,95 in nepremočljivo podlogo za jogi. Mami mi je dala bon za Baby center, tam sem vzela 2 majčki in 2 žabice, v Pikapolonici pa torbo za na vožiček. Zdej pa doma lenarim. Jutri pa novim zmagam naproti v službo.

Uživajte

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
   RE: Oktobrke 2011
7.6.2011 16:17:50   
Janja506
Pozdravljene!

Jaz imam pa danes kar pester dan. Zjutraj sem imela morfologijo, sem ful vesela. Imeli bomo fantka, je zdrav ko riba. :) Srček vredu, žile ok, kosti tudi super, plodovnica, možgani,... skratka vse štima. Je rekla, da je vse kot po knjigi. :)
Po pregledu sva z bodočim očkom odšla v LJ, jaz sem imela izpit on je moral pa še nekaj nabavit, zdaj imama slabo uro, da se malo oddahneva potem pa greva prvič v šolo za starše.

Glede modrčkov: jaz sem imela pred nosečnostjo košarico A, sedaj sem že na C-ju. Tako da sem menjala že nekaj modrčkov, sem se pa tudi razširila, namreč iz obsega okrog prsi 70-75 sem prišla na 80-85. Seveda pa ne bom imela nič proti če prsi še kaj zrastejo, bom vsaj enkrat v življenju imela velike. :)

To je to zaenkrat. Se beremo!

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
   RE: Oktobrke 2011
7.6.2011 18:15:21   
si.pikica
pozdravček še iz deževne obale!

mene pa danes tudi to vreme ne more spravit v slabo voljo. končno sem namreč dočakala izvide AC! kromosomčkov je natanko 46 in pričakujemo user posted image . zdaj komaj čakam na morfologijo, da vidim, če je tudi z organi vse ok! ma verjamam, da bo tako!

me pa nekaj zanima... kje vi čutite premikanje in brcanje vaših user posted image ? jaz jo (sedaj že lahko govorim o ženskem spolu) čutim precej nizko, pod popkom, imam pa občutek da so to brce, ker pride prav iznenada. se pa samo bojim, da je malo prenizko. je pa res, da ne vem kako leži. pa tudi ne čutim preko celega dneva, bolj zjutraj in predvsem zvečer, ko se uležem in umirim.

tolko za zdaj... se še kaj oglasim....lp

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
   RE: Oktobrke 2011
7.6.2011 19:38:46   
pokamoka
heeej
Si.pikica... čestitike za punčko in dobre rezultate:):):) Jaz tut brcike čutim nižje, nekje pod popkom. Danes me je dete enkrat tolk brcnilo, da je blo kar joj:):):) Nam so v materinski šoli rekli, da če kdaj ne čutimo otročka, naj pojemo nekaj sladkega (čokolado) in bi se moglo dete zbuditi.

Tut midva sva precej aktivna v iskanju opreme za najino dete. Počasi bova začela urejat sobico... cunjic pa nima še nič. Nekaj jih bom dobila, drugo pa kar kupila. Hja... počasi bo treba.

Drugače sem pa tut jaz danes precej čudna. Nekaj se mi ne ljubi. Sem se že fuuul zgodaj zjutraj zbudila in potem je bila okrog enajstih dopoldne že kriza. Sem se komaj spravila k sebi:) Zdaj sem pa kr o.k.

Pazite nase in se beremo
lp

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
   RE: Oktobrke 2011
7.6.2011 19:51:42   
anak
tudi jaz sem si kupila malo večji modrček, ki upam, da mi bo prav po porodu :) Vsi tile "nosečniški" oz. modrčki za dojenje so mi čist mim (glede na izgled). Kupila sem ga v Liscini trgovini...všeč mi je bil, ker ni bil bel :)
Drugače sva šla pa za vikend malo pokukat v Avstrijo....v Toys r us....uuuuu noro :) Sem letala kot kura brez glave med vsemi temi policami :)

Našega otročka tudi jaz čutim zelo nizko. Včasih imam tak občutek, kot da se samo obrne....včeraj je pa prvič brcnil tako, da sem samo gledala kaj se dogajauser posted image Danes je pa čisto umirjen.....pomoje je vreme krivo :)



(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
   RE: Oktobrke 2011
8.6.2011 9:15:34   
Jana73



user posted image
user posted image
 
PDP,
nick, starost, število , pregled, amniocinteza, kraj, morfologija
 
1. 10.
amon , x , user posted image 1 ,  x, KP
*Anna*, 28 let , user posted image 1 ,  x,   Notranjska
miska 21,  x, user posted image 0 ,  x,  x
sensiTive,  23 let, 0user posted image ,  po 23. maju,  okolica Ljubljane
superstar7, x, 0user posted image ,  x,  x
 
 2. 10.
igriva,  27 let, 0user posted image ,  23. marec, Lj
marelicadoo, 35 let, 0user posted image   17. junij, Novo mesto, 25. maj
 
 3. 10.
pikomiko, 27 let, 0user posted image , 1. junij, okolica Lj, 1. junij, user posted image
 
4. 10.
agotha,  x, 1user posted image  11. april,  x  
anonimna7 , x , 1 ,  x, x
anna_,  22 let, 0user posted image ,  9. junij, Gorenjska, že mimo
becky27,  28 let, 1user posted image , x, Lukovica
frutolino, 33 let, 1user posted image ,  x, Krško, 16. maj
gospayamahica, 31 let, ,  x, Prekmurje, 23. maj
 
5. 10.
Shilou, 27 let 0user posted image ,  x,  Maribor, 20. maj, user posted image

6. 10.
nanita, 22 let, 1user posted image , 9. marec, Velenje, 3. junij, user posted image
betipol, x, 0user posted image ,  x, x, 7. junij
Aikido,  x, 1user posted image ,  x, Ce
Nevihta123, 34 let, 1user posted image , 17.marec, Sl. Konjice/CE
inja22 , 24 let, 0user posted image ,  12.maj, Ivančna Gorica, 26.maj


 
7. 10.
vanilija,  25 let, 0user posted image ,  x, Dolenjska
 
8. 10.
lana777, 33 let, 1user posted image ,  31. marec, Štajerska
anonimen,  x, xuser posted image ,  11. marec, x
pozi,  x, 1user posted image ,  21. marec, Ce

9. 10.
Weeda, 27 let,  0 user posted image ,  15. julij, Komenda, 26. maj, user posted image

10. 10.
  primana,  22 let, xuser posted image ,  28. junij,  Logatec, 31. maj, user posted image
ŽanaTaja,  32 let, 2 user posted image ,  9. april, Kamnik
janja 506,  23 let, 0user posted image , 12. maj,  Štajerska, 7. junij
pokamoka,  30, 0user posted image ,  5. julij,  Z SLO, 31. maj



11. 10.
diksy,  x, 1user posted image ,  11. april,  Štajerska
 
12. 10.
*rebecca*,  27 let, 0 ,  23. junij,  Notranjska

13. 10.
ribica81, 29 let, 0user posted image ,  6. junij, KP
carmik, 20 let, 0user posted image , x, Ljubljana, 30. maj
oktober11,  x, 0 user posted image ,  5, maj,   Maribor
 
14. 10.
vvvv,  x, 1user posted image ,  17. marec, Štajerska
divja,  29 let, 1user posted image ,  29. maj,  x, x


15. 10.
 jeannetka,  31 let, 0user posted image ,  14. marec, MB/Francija
miska_piska, x, 2user posted image ,  x, LJ
jagodka1, 28 let, xuser posted image ,  1. april,  Gorenjska
veselka,  29 let, 1user posted image ,  29. marec,  x
 
16. 10. 
SRCE,  x, 0user posted image ,  x, x
 
17. 10.

18. 10.
jenny700, 24 let, 0user posted image ,2. junij, Gorenjska, 2. junij
Nia*, 30 let, 0user posted image ,  10. maj,  Celje

19. 10.
babkaa, 25 let, 0user posted image ,  6. april, MB, 2.junij
marjanita, 30 let, 0user posted image ,  23. maj, Gorenjska

20. 10. 
barb71,  x, 0user posted image ,  x,  Lj
si.pikica, 33 let, 0user posted image ,  1. junij, AC 12. maj, Koper, 13. junij

21. 10.
ella Marela,  x, 1user posted image , 13. maj, Koroška, 13. junij

22. 10.
sonc7nica, 30 let, 0user posted image , 6. maj, Ce, 20. junij
špelca marelca 1,  x, 2user posted image ,  x,  Lj, 20. junuij
strumf, 28let, 1user posted image , 1.junij,  Kranjska,x
 
23. 10.

24. 10.
Sa.Ka, x, 1user posted image ,  18. marec,  x

25. 10.
Jana73, 38 let, 1user posted image , 3.5., AC 23. maj, Štajerska
zana21, x let, 2 , x, x, 22. junij


26. 10.
Zelenkaa, 28 let, 0 user posted image , 28. marec, AC 17. maj, Primorska, 20. junij, user posted image
škorec, 30 let, 1user posted image , x, x
nosek5, 27 let, 1user posted image ,  18. marec, LJ
Neya26, 28 let user posted image 0   x,  Lukovica, 13. junij
anak, 28 let, user posted image 0 ,  10. junij, CE, 10. junij
alenkica30, 30 let, user posted image 1 ,  15. junij, Ptuj, 16. junij
lucy_,  x let, x , x, x

 
27. 10.

jagodaaa, x, 0user posted image , 28. marec,  NM
pikapolonica5, 27 let, 0 user posted image ,  x, x
pamb,  28 let, 1 , 0user posted image ,  8. junij, okolica Maribora, 20. junij
 
28. 10.

29. 10.
drejčy,  33 let, 1user posted image ,  x, Pomurje, 8. junij
frnikola 982,  x, 0user posted image ,  x, x
asdf81,  x, 0user posted image ,  18. marec, x  

30. 10.
sončica25, 26 let, 1user posted image29. junij, okolica Velenja, 29. junij

31. 10.
 tedi2, 23 let, 1user posted image ,  23. junij, x
lananai , 30 let, 1user posted image ,  11. maj, Savinjska, 15. junij
Klara-1,  28 let, 0user posted image ,  1. junij, Gorenjska, 22. junij
bucka11,  25 let, x ,  x,  x

 

user posted image

SKUPAJ NAS JE :  72
NOSEČKE : agotha, asdf81

 Z NAMI ZAČELI:
 



user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?


INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA





(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
   RE: Oktobrke 2011
8.6.2011 10:40:47   
Weeda
Si.pikica, čestitke za super rezultate AC in punčkouser posted image . Tudi jaz brce najinega fantka čutim precej pod popkom, predvčerajšnjim so bile že tako močne, da jih je končno čutil tudi moj mož, res neprecenljivo!user posted image Mislim, da je povsem normalno da brcike čutimo nizko, verjetno je tudi odvisno kako dete leži. Meni je namreč ginekologinja rekla, da lepo leži in da ni prenizkouser posted image .

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   RE: Oktobrke 2011
8.6.2011 11:04:47   
gospayamahica
Si.pikica najprej čestitke na punčki in pozitivnih rezultatih user posted image user posted image

Naše bebike v teh tednih (jaz sem trenutno 23 1/7) ležijo nizko, še pod popkom, kar je čisto normalno (po besedah ginekologa). Ko grem na redni pregled vsake 4 tedne in vedno poslušava srček, ginekolog prisloni mini ultrazvok za srček vedno nizko pod popek. Brce najinega "nogometaša" pa čutim povsod, malo levo, malo desno, zgoraj, spodaj....je kar priden telovadec user posted image  Me pa sploh ne moti, kar naj brca s temi svojimi nožicami, vsaj vem, da je vredu in aktiven!!!

Lep pozdrav iz deževnega Prekmurja!

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
   RE: Oktobrke 2011
8.6.2011 11:55:24   
marjanita
Ojla punce,

sem ugotovila, da me že dolgo ni bilo na ''obisk'' user posted image .
Čestitam vsem za dobre rezultate testov / pregledov, za vse user posted image in user posted image in pa držim pesti za tiste, ki morate na dodatne preglede.
Jaz sem bila včeraj na morfologiji (samoplačniško), izvedeli smo spol user posted image (željo je izrazil moj možek, je rekel, da ga preveč firbec matra, da bi zdržal do konca). Drugače pa Pušenjak pravi, da je vse tako kot mora biti - presrečna sem, res user posted image

Glede brc: mislim, da vam ni treba skrbeti kje jih čutite, ker imajo sedaj naše pikice še veliko prostora in se še z lahkoto obračajo. Pri meni je trenutno z glavico navzdol, pa vseeno čutim brce pod popkom, saj maternica še ne sega veliko nad popek. Pri nama tudi mož čuti premike že več kot kak teden. Včeraj je bilo prav smešno, ko sem se stisnila k njemu (s trebuhom na njegov hrbet) in je čutil brcike brez, da bi dal roko na moj trebuh.
Jaz čutim premike že kar približno 3 tedne (danes sem napolnila 21 tednov nosečnosti), so pa vsak dan močnejše. Od začetka itak sploh nisem bila prepričana, če je to to, sedaj pa že dobro vem user posted image

Modrčkov zaenkrat še nisem menjala, čeprav so prsi bolj polne - se strinjam z eno od vas, ki je rekla: mam vsaj enkrat velike user posted image

Sva pa včeraj malo pokukala v Baby Center za vozičke. Tam je moj favorit Mutsy. Moram pa še prej pogledati v Pikapolonico..

Toliko zaenkrat.
Prijetno počutje user posted image in crkljajte svoje user posted image

(odgovor članu gospayamahica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
   RE: Oktobrke 2011
8.6.2011 13:24:50   
inja22
cestitke za vse fantke in  puncke :):)pa za uspesno morf :)js sm dns dobila domov katalog od pikapolonice..joojj kr tja bi sla pa sm se sopinggg :):)js mam test s 50 g glukoze..verjetno poteka isto..mene je pa tega kr mal strah morm prznat..tkoj zjutri pa na tesce...upam d bojo ok rezultati..sicr pa ne vem kaki znaki so ce mas nos. sladkorno..??spet en vremensko ubijajoc dan ..grrr...fajn se mejte puncee :)

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
   RE: Oktobrke 2011
8.6.2011 16:10:21   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: anak
tudi jaz sem si kupila malo večji modrček, ki upam, da mi bo prav po porodu :) Vsi tile "nosečniški" oz. modrčki za dojenje so mi čist mim (glede na izgled). Kupila sem ga v Liscini trgovini...všeč mi je bil, ker ni bil bel :)


Jst sem 2 leti nazaj dobila enega ful lepega za dojenje v H&M. Sem rodila konec aprila, tko da sem rabila čim manjši modrček za poletne majčke. No, ta ima tanke naramnice in je zelo nizek pri košaricah. Vsi ostali so mi bili ogromni v primerjavi s tem.

si.pikica, čestitke za dobre rezultate in user posted image ! user posted image

(odgovor članu anak)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
   RE: Oktobrke 2011
9.6.2011 8:33:56   
pokamoka
heeej
Marjanita v Pikapolonici nimajo Mitsy-jev, ker niso oni uvozniki za njih. Sem jaz to že vse preštudirala in pregledala. Imajo jih v BC. Midva sva ga že naročila, v Pikapolonici pa kupila maxi cosi pebble lupinico, ker imajo zdaj znižanje in jih imajo najceneje.

Jaz sem o.k. V bistvu se mi je življenje umirilo, ker sem na bolniški in sem začela že prav uživati. Škoda mi je le to, ker je zunaj tako vreme... ampak, bomo tut to preživeli:):):)

Ajdi, se beremo.
pazite nase
lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
   RE: Oktobrke 2011
9.6.2011 9:18:07   
marjanita
ojla,

pokamoka - Mutsy-je imajo samo v BC ja. V Pikapolonici imam namen pogledati vozičke Jane in Concord - ti dve znamki imajo pa samo pri njih.
Mutsy mi je drugače super, samo precej velik je, ko je zložen.
V BC so mi rekli, da na Mutsy-ja čakaš kar okrog 10 tednov, zato ne bomo mogli več prav dolgo odlašati z nakupom.

lp,

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
   RE: Oktobrke 2011
9.6.2011 12:07:21   
Jana73


user posted image
user posted image
 
PDP,
nick, starost, število , pregled, amniocinteza, kraj, morfologija
 
1. 10.
amon , x , user posted image 1 ,  x, KP
*Anna*, 28 let , user posted image 1 ,  x,   Notranjska
miska 21,  x, user posted image 0 ,  x,  x
sensiTive,  23 let, 0user posted image ,  po 23. maju,  okolica Ljubljane
superstar7, x, 0user posted image ,  x,  x
 
 2. 10.
igriva,  27 let, 0user posted image ,  23. marec, Lj
marelicadoo, 35 let, 0user posted image   17. junij, Novo mesto, 25. maj
 
 3. 10.
pikomiko, 27 let, 0user posted image , 1. junij, okolica Lj, 1. junij, user posted image
 
4. 10.
agotha,  x, 1user posted image  11. april,  x  
anonimna7 , x , 1 ,  x, x
anna_,  22 let, 0user posted image ,  9. junij, Gorenjska, že mimo
becky27,  28 let, 1user posted image , x, Lukovica
frutolino, 33 let, 1user posted image ,  x, Krško, 16. maj
gospayamahica, 31 let, ,  x, Prekmurje, 23. maj
 
5. 10.
Shilou, 27 let 0user posted image ,  x,  Maribor, 20. maj, user posted image

6. 10.
nanita, 22 let, 1user posted image , 9. marec, Velenje, 3. junij, user posted image
betipol, x, 0user posted image ,  x, x, 7. junij
Aikido,  x, 1user posted image ,  x, Ce
Nevihta123, 34 let, 1user posted image , 17.marec, Sl. Konjice/CE
inja22 , 24 let, 0user posted image ,  12.maj, Ivančna Gorica, 26.maj


 
7. 10.
vanilija,  25 let, 0user posted image ,  x, Dolenjska
 
8. 10.
lana777, 33 let, 1user posted image ,  31. marec, Štajerska
anonimen,  x, xuser posted image ,  11. marec, x
pozi,  x, 1user posted image ,  21. marec, Ce

9. 10.
Weeda, 27 let,  0 user posted image ,  15. julij, Komenda, 26. maj, user posted image

10. 10.
  primana,  22 let, xuser posted image ,  28. junij,  Logatec, 31. maj, user posted image
ŽanaTaja,  32 let, 2 user posted image ,  9. april, Kamnik
janja 506,  23 let, 0user posted image , 12. maj,  Štajerska, 7. junij
pokamoka,  30, 0user posted image ,  5. julij,  Z SLO, 31. maj



11. 10.
diksy,  x, 1user posted image ,  11. april,  Štajerska
 
12. 10.
*rebecca*,  27 let, 0 ,  23. junij,  Notranjska

13. 10.
ribica81, 29 let, 0user posted image ,  6. junij, KP
carmik, 20 let, 0user posted image , x, Ljubljana, 30. maj
oktober11,  x, 0 user posted image ,  5, maj,   Maribor
 
14. 10.
vvvv,  x, 1user posted image ,  17. marec, Štajerska
divja,  29 let, 1user posted image ,  29. maj,  x, x


15. 10.
 jeannetka,  31 let, 0user posted image ,  14. marec, MB/Francija
miska_piska, x, 2user posted image ,  x, LJ
jagodka1, 28 let, xuser posted image ,  1. april,  Gorenjska
veselka,  29 let, 1user posted image ,  29. marec,  x
 
16. 10. 
SRCE,  x, 0user posted image ,  x, x
 
17. 10.

18. 10.
jenny700, 24 let, 0user posted image ,2. junij, Gorenjska, 2. junij
Nia*, 30 let, 0user posted image ,  10. maj,  Celje

19. 10.
babkaa, 25 let, 0user posted image ,  6. april, MB, 2.junij
marjanita, 30 let, 0user posted image ,  23. maj, Gorenjska

20. 10. 
barb71,  x, 0user posted image ,  x,  Lj
si.pikica, 33 let, 0user posted image ,  1. junij, AC 12. maj, Koper, 13. junij, user posted image

21. 10.
ella Marela,  x, 1user posted image , 13. maj, Koroška, 13. junij

22. 10.
sonc7nica, 30 let, 0user posted image , 6. maj, Ce, 20. junij
špelca marelca 1,  x, 2user posted image ,  x,  Lj, 20. junuij
strumf, 28let, 1user posted image , 1.junij,  Kranjska,x
 
23. 10.

24. 10.
Sa.Ka, x, 1user posted image ,  18. marec,  x

25. 10.
Jana73, 38 let, 1user posted image , 3.5., AC 23. maj, Štajerska
zana21, x let, 2 , x, x, 22. junij


26. 10.
Zelenkaa, 28 let, 0 user posted image , 28. marec, AC 17. maj, Primorska, 20. junij, user posted image
škorec, 30 let, 1user posted image , x, x
nosek5, 27 let, 1user posted image ,  18. marec, LJ
Neya26, 28 let user posted image 0   x,  Lukovica, 13. junij
anak, 28 let, user posted image 0 ,  10. junij, CE, 10. junij
alenkica30, 30 let, user posted image 1 ,  15. junij, Ptuj, 16. junij
lucy_,  x let, x , x, x

 
27. 10.

jagodaaa, x, 0user posted image , 28. marec,  NM
pikapolonica5, 27 let, 0 user posted image ,  x, x
pamb,  28 let, 1 , 0user posted image ,  8. junij, okolica Maribora, 20. junij
 
28. 10.

29. 10.
drejčy,  33 let, 1user posted image ,  x, Pomurje, 8. junij
frnikola 982,  x, 0user posted image ,  x, x
asdf81,  x, 0user posted image ,  18. marec, x  

30. 10.
sončica25, 26 let, 1user posted image29. junij, okolica Velenja, 29. junij

31. 10.
 tedi2, 23 let, 1user posted image ,  23. junij, x
lananai , 30 let, 1user posted image ,  11. maj, Savinjska, 15. junij
Klara-1,  28 let, 0user posted image ,  1. junij, Gorenjska, 22. junij
bucka11,  25 let, x ,  x,  x

 

user posted image

SKUPAJ NAS JE :  72
NOSEČKE : agotha, asdf81

 Z NAMI ZAČELI:
 



user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?


INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA



(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
   RE: Oktobrke 2011
9.6.2011 15:31:17   
Shilou
Mutsy je meni tudi osebno zelo lep, ampak me moti da se tko na veliko zloži. Midva z dragim greva avgusta po Concord Nea- sva z mojim blazno navdušena nad njim. Jane je meni tudi bil zelo lep, mojemu se pa sploh ni dopadel. Mene je zmotil športni del-ni mi oblika preveč všeč user posted image

Glede Concorda so nama rekli, če ga ni na zalogi se čaka tudi do 7tednov, akcija velja do konec avgusta-nato bo cena 950€ (govorim za model 2011). Nama je svetoven, ker iščeva voziček predvsem za po mestu in ki se na malo zloži,..

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
   RE: Oktobrke 2011
9.6.2011 20:38:49   
Sa.Ka
Uf, mi pa ne bomo rabili veliko vozička prve 4 mesece, sem prepričana. Imamo kar hude zime. Tam marca meseca pa itak hop v marelo voziček.user posted image Pri 4 mesecih otrok tako ali drugače hoče gledat ven in noben se ne vozi ravno rad popolnoma ležečki. Vsaj naša je bila taka, še celo prej. Pa tudi ostale mamice imajo take izkušnje. Vsaj te, s katerimi se jaz družim.user posted image   Imam pa prenosno torbo od še enga vozička, ki mi bo prišla prav v marelo. Je res velika marela, še zdaj se občasno naša prvorojenka noter vozi, ko ima prebliske.user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
   RE: Oktobrke 2011
10.6.2011 8:34:12   
marelicadoo
dobro jutro

mi smo preživeli poroko in je bilo vse odlično pa še naše dete je prav lepo sodelovalo tako da je bila poroka res super

glede moderčkov - jaz sem prišla iz A 85 danes sem že na D 95 - tako da upam da se mi bo malo umirilo

drugače pa hvala za informacije glede moderčka za dojenje - ki sem ga zasledila na tem forumu in bo to moj naslednji nakup

jaz imam samo malo problemov s krči v nogah in sicer me zagrabijo sredi noči pa čeprav si noge potem ko se stuširam orenk ohladim z ledeno vodo

a ima katera že kakšne izkušnje, nasvete glede tega

vsem za dobro opravljeno ac iskrene čestitke

glede nakupov za naše maleuser posted image pa še nimamo nič ogledanega - se moramo mal spočit potem pa akcija - glede vozičkov bo verjetno kar padel nakup preko spleta - ker sem bila že s poročno obleko prek spleta več kot navdušena

lep dan

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
   RE: Oktobrke 2011
10.6.2011 11:02:47   
gospayamahica
marelicadoo glede krčov v nogah...meni je zdravnik rekel, da nosečko boli ali karkoli podobno, ker ji primanjkuje vitaminov, ki jih zaužije PREMALO, bebica pa iz zalog telesa vzame zase kar potrebuje. Priporočljive so šumeče tablete...kalcij,železo, magnezij....C vitamin tabletk jaz ne pijem, saj vsak dan spijem 1,5l domače NESLADKANE limonade. In priporočljivejše je jemanje ločenih vitaminskih šumečih tablet, kot tiste multivitaminske. Ko pa te krč zagrabi, nogo "potegni" v kontra smeri krča, in bo takoj popustilo. Vsekakor upam, da sem kaj pomagala s svojim pisanjem user posted image

Jaz sem letos že bila na eni poroki (v svojem 20.tednu) in je bilo vredu. Ena poroka pa me še čaka v sredini avgusta, in me je že kar malce strah, kako bo, saj bo to že nekje v 34. ali 35. tednu user posted image user posted image user posted image  Sicer pa upam na najboljše!

Jaz sem pa sedaj bila 3 mesece na bolniškem, v ponedeljek pa grem nazaj delat. A ima kakšna user posted image  podobno izkušnjo s tem??

Lep dan vsem user posted image  in vašim user posted image !!!!

(odgovor članu marelicadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
   RE: Oktobrke 2011
10.6.2011 11:09:45   
24julij
Jana 73, jaz bi se tudi dodala na seznam,sem ze u zacetku pisala,res pa da nisem tolk aktivna klepetulja

24julij,30 let, user posted image 2,morfologija opravljena,PDP 5.10
še kej rabim za seznam?

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Sokovi
Pixicom

Kateri sadni sok najraje pije vaš otrok?

Otroški sokovi Dana (12%)

Pingo (56%)

Rauch (19%)

Capri-Sonne (0%)

Maraska (0%)

Lumpi (12%)


Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!