Mica Potica
|
Živjo, in naj se pridružim še sama... Za tovrstne teme sem izvedela od kolegice in sem presenečena, da ste "oktoberke" že toliko spisale. :) Sama tudi spadam zraven in imam rok 8.10. Naša mala "pipika" od 17.tedna že veselo brca in vedno znova preseneti s kakšnim novim gibom. Z očkom je že našla neko posebno vez, kateri jaz pravim "zavezništvo". Mene namreč neustavljavo brca, a ko se približa očka, neha. Zato temu pravim, da že zdaj kaže znake, da se bo mamici zgovarjala, pri atiju pa bo pridna punčka... :) Aja, saj res, kot ste že opazile - so nam napovedali punčko. Že na nuhalni se je menda tako dobro videlo, da je dr.Strahova napovedala spol z 100% natančnostjo. Pa da vidimo.. Pred 14 dnevi sem za nekaj časa zaključila s službo; saj delam na področju prodajnega vodstva v podjetju iz gradbenega segmenta - in je bilo v tem stanju morda malce preveč stresno. Preveč adrenalina, naspočitost in stres sta izvala kar nekaj napadov panike, ki jih prej nisem nikoli poznala. Tako da - sedaj ze 14 dni "uzivava" doma in tako bo po vsej verjetno prav do konca. Slabosti so bile hude ( morda zaradi preteklih zelodcnih tezav ) in so trajale do 19.tedna. Hrana diši; a vsi kozmetični pripravki od krem, zobnih past, mil, praškov, mehčalcev ZELOOOOO smrdijo. Do 19.tedna me je vsak vonj priklenil na školjko. :)) Sedaj sem končno našla vsaj eno milo, ki mi zelo odgovarja - Weleda, limona. Vonj me pomiri, pa še na kožo mi zelo odgovarja. Sama ne morem verjeti kako se lahko razveselim taksnih malenskoti kot je eno navodno milo. :) S "pipiko" se počutiva super, seveda če odštejeva nočne težave v hrbtenici, ki so po moje zaradi ležanja na boku. Neutrudno iščeva ideje za vse izdelke, vozičke, previjalne, barve v sobi in komaj čakava, da nama "ati" pripravi sobo, v kateri se lahko pričneva izživljati nad dodatki in nakupi. :) Zelo radi poslušava Mozarta, našli pa sva tudi najino pesmico uspavanko, ki si jo zaigrava na klavir, da se umiriva ( Vse naše pravljice od Kreslina iz filma Čisto pravi gusar ). Pravijo, da pesmice, ki jih veliko prepoješ in poslušaš rade pomirijo tudi po rojstvu. Meni pomaga že sedaj. :) predvsem pa obe komaj čakava, da se spoznava. Upam, da nisem bila predolga s predstavitvijo. Bom naslednjič krajša. :)) Se beremo/tipkamo.
|