Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 12:41:57
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kvaka, verjetno si mislila vzgojiteljico? Hmm, možno ja, da gre za vzgojiteljico. Glede na urnik, se ne bi izšlo samo dve uri na dan. Je pa res, da jaz zadnje čase slabo slišim oz. slišim drugače Mi soseda pravi pudingovo pecivo jaz jo zastopim jogurtovo ...in tak podobno se mi dogaja... Ne vem, čemu bi to pripisala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 12:45:26
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kvaka, verjetno si mislila vzgojiteljico? Hmm, možno ja, da gre za vzgojiteljico. Glede na urnik, se ne bi izšlo samo dve uri na dan. Je pa res, da jaz zadnje čase slabo slišim oz. slišim drugače Mi soseda pravi pudingovo pecivo jaz jo zastopim jogurtovo ...in tak podobno se mi dogaja... Ne vem, čemu bi to pripisala kvaka za tvoje 3 malčke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 13:23:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Ne, točne sestave ne poznam, se po pravici povedano s tem kaj preveč ne obremenjujem. Tudi tipa cepiva (mrtvo/živo) nisem preverjala, to bi se verjetno dalo pogooglat. Če gre za alergijo, je to pač treba povedati in morajo pred cepljenjem preveriti ustreznost. Tam imajo sigurno kompletno dokumentacijo o cepivu. Za nekatera cepiva se lahko pogleda tudi v www.zdravila.net, ampak bi morala vedet točnega proizvajalca in ime cepiva, ker je tega ogromno.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 13:50:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Eh, saj ti nisem nič pomagala z odgovorom. Verjetno pa sprašuješ zaradi alergije?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 14:19:18
|
|
|
|
Paštetka
|
Ja, zaradi alergije. Sem malo poguglala in našla, ko je ena prilimala kar navodila, kjer je tudi vsebina. Evo, zdaj pa se grem pripravljat na Bon Jovija
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 20:35:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Tole pa je podvig kvaka... ...upam, da bodo vsi pridni Petarda je tvoja pikapoka pomagala. Vsi sodelovali in niso potočili niti ene solzice Luka ima itak brezhibne bele zobke, brez enga znaka kariesa (drugače pa trkam, trkam). JinA pa sta dobila vsak po eno zvezdico in sta full ponosna. Vesela pa predvsem jaz in še kar ne morem verjet, kako so bili korajžni fantje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 20:35:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Evo, zdaj pa se grem pripravljat na Bon Jovija
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 20:52:57
|
|
|
|
kvaka
|
Jst bi šla tudi kam . Mene so pa babe zadolžile, da moram do petka dnar pobrat, ker imamo zaključek v vrtcu in naj bi se dalo vzgojiteljicam nekaj v zahvalo In se mi dobesedno rola, ker ne vem kako bom v tako kratkem času pobrala denar, imam pa samo od dveh mamic tel. številko.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 20:58:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kvaka, res imaš bolj malo časa , ampak - v garderobah ima vsak otrok svoj znakec/omarico/obešalnik - naprintaj/napiši sporočilca da za to in to pobiraš toliko in naj ti do petka pustijo denar na znakcu/v omarici tvojih pobalinčkov Simpl ko pasulj. Darilce lahko kupiš že vnaprej, pač preračunaj koliko boš nabrala denarja (in zraven upoštevaj, da je vedno nekaj "odpadnikov"). Druge ideje nimam, pri nas se tak način vedno obnese (res se pa spomnimo kak teden prej )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 21:10:47
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kvaka, res imaš bolj malo časa , ampak - v garderobah ima vsak otrok svoj znakec/omarico/obešalnik - naprintaj/napiši sporočilca da za to in to pobiraš toliko in naj ti do petka pustijo denar na znakcu/v omarici tvojih pobalinčkov Simpl ko pasulj. Darilce lahko kupiš že vnaprej, pač preračunaj koliko boš nabrala denarja (in zraven upoštevaj, da je vedno nekaj "odpadnikov"). Druge ideje nimam, pri nas se tak način vedno obnese (res se pa spomnimo kak teden prej ) Ja k bi mi printer delal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 21:14:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mislim, da ti tudi pisanje kratkih sporočilc na roko ne bo vzelo pretirano veliiiiko časa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 21:14:40
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mislim, da ti tudi pisanje kratkih sporočilc na roko ne bo vzelo pretirano veliiiiko časa Sem bol okomot sorte
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 21:15:16
|
|
|
|
kvaka
|
Ne sej se bomo znašli :)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 22:27:37
|
|
|
|
petarda
|
A ni to lepo, ko nas znajo otroci kdaj tudi prijetno presenetiti? za L&J&A
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 0:34:45
|
|
|
|
petarda
|
Uffff....skoraj nič nisem imela za delat, pa sem še vedno do zdaj delala Evo nekako takole....bo v redu? Ali črke kako drugače zložim? eh...sem raje zbrisala in dala na FB...da ne bo kaj narobe, ker sta imeni gor Pridejo pa lepše žive barve...samo to je slikano brez fleša s telefonom....
< Sporočilo je popravil petarda -- 9.6.2011 0:49:18 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 0:37:40
|
|
|
|
petarda
|
Bubi...danes pa ti častiš Vse najboljše!!! Ostalo imaš pa na FB
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 7:30:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Za začetek častim kavico kasneje pa kaj več aja, tiste, ki me poznate, veste, da lahko mirno pridete z avtom mimo, ker boste še vedno 0,0 šofer
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 8:35:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 8:42:56
|
|
|
|
Paštetka
|
Dobro jutro lepotičke moje. Kako ste spale? Koncert je bil... Hm... Zraven nas je pa sedel ....... Uf...uf.... Gibonni
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 9.6.2011 8:43:44 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 9:05:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Dobro jutro lepotičke moje. Kako ste spale? Koncert je bil... Hm... Zraven nas je pa sedel ....... Uf...uf.... Gibonni aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hočemo slikice!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 9:29:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Dobro jutro lepotičke moje. Kako ste spale? Koncert je bil... Hm... Zraven nas je pa sedel ....... Uf...uf.... Gibonni aja...pa prosim, da se greš večkrat mal sprostit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 9.6.2011 10:23:46
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Dobro jutro lepotičke moje. Kako ste spale? Koncert je bil... Hm... Zraven nas je pa sedel ....... Uf...uf.... Gibonni aja...pa prosim, da se greš večkrat mal sprostit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?