|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
9.6.2011 21:06:39   
Medea10
Nalia- pa saj meni se ravno ne ljubi tega počet user posted image ampak mislim, da glede na to kak lep dan je bil, ga je treba nekako okronat user posted image user posted image user posted image
Glede seznama- jaz bi ga, sam imam tak čuden brskalnik da mi smejkov sploh ne pokaže preden objavim in seznam ne bi nikakor zgledal. Če pa je tebi dolgčas in bi znala urejat pa bi lahko, kaj praviš?
Pa meni se zdi, da želijo ene (pa to mislim tiste ki so res sam enkrat, dvakrat pisale) sam na seznamu bit, da pač nekje so. Za nekatere pa vemo, da so zelo zaposlene in se javljajo ko jim čas dopušča.

Dajmo se zmenit, da tiste, ko jih nekaj časa ne bo k nam zbrišemo, če ste za seveda. Bo dost manj dela s seznamom.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
9.6.2011 23:50:25   
ursha666
Lahko jaz urejam seznam....
Fajn bi blo,da mi vsaka zs pošlje podatke in potm bom sproti pregledovala...da bo vse ok!

Če ste za to,da jaz rihtam :)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
   DECEMBERKE 2011
10.6.2011 0:18:13   
ursha666
user posted image user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
muca*maca, 30, 2 user posted image ,1 user posted image , ?, 26.6, ?, Ljubljana
29.11.
Beatrice, 26, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, 16.5., Ljubljana
30.11
Malabudra, 29, 2user posted image ,0 user posted image , ? ,21.6, 24.5, Ljubljana
1. 12.
sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , 19.4. ?, 12.5., Ljubljana
lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , 10.5. ?, 14.6., ?
lilije, 29, 2 ,1 ,13.4, 11.7, 24.5, Celje
2. 12. 
bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 8.4., 3.6., 23.5,?
007sissi,24,1user posted image ,0user posted image ,?,?,17.5,Oklica Litije
3. 12.
sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 18.4., 17.6, ?, okolica Ljubljane
Lijja, 33, 1user posted image ,?user posted image , ?, ?, 18.5,?
Sizikaa, 29, 2user posted image , 1user posted image , 22.4., 17.5, ?, ?
Monstera,24, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.4, 7.6, 18.5, Ljubljana
4. 12.
Twixy , ?, 6user posted image , 1user posted image , 5.5., 6.6., ?, ?
5. 12.
helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?. ?, ?,?
Agnes27, 28, 1user posted image ,0 user posted image ,20.4, 25.5, 24.5, ?
mistica, ?, ? user posted image , ? user posted image , ?, ?, ?, ?
6.12.
hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. ?, ?, Velenje
ursh_, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.4., ?, ?, Grosuplje
pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., 17.5., 24.5, ?
MAMI4, 34, 6user posted image , 4user posted image , 12.4., 21.6, 24.5, Koper
Liama, 32, 2user posted image , 1 user posted image ,21.4, 17.6, 27.5, ?
hruškolinka, 30, 2user posted image ,1user posted image ,?, ?, ?, Ljubljana
joel, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, Celje
7.12.
flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , 5.4. ?, ?, Velenje
mala81, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, 25.5, ?
AljaAn, 34, 2user posted image ,1user posted image ,21.4, 5.5, 31.5, ?
sover, 30, 1user posted image ,0user posted image , 5.5, 16.6, 26.5, ?
pomladpomlad, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, 1.6, Koper
vikii, 20, 1user posted image , 0 user posted image , ?, ?, ?, Koper
8.12.
9.12.
fortune, 30, 1user posted image , 0user posted image , 29.4, ?, ?, Ljubljana
10.12.
Anonimnauser posted image , ?,  ?user posted image , ?user posted image , 5.5., ?, ?, ?
morje2011, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
11.12.
catt, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
12.12.
nalia, 30, 1 user posted image ,0user posted image , ?, ?, ?, ?

13.12. 
14.12.
Taddy78, 32, 3user posted image , 1user posted image , 4.5., ?, ?, ?
15.12.
Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 3.5., 13.5., 24.6, Ljubljana
mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.4., 27.5., 6.6., Koper
neon, , 30, 2 user posted image , 0 user posted image ,  28.3, 20.5, ?, Okolica Šentjurja
tetka10, 22, 2user posted image , 0 user posted image , 11.5., ?, 30.5, Ljubljana
16.12.
17.12.
Mufka, 33, 1user posted image , 0user posted image , 4.5., ?, 14.6, Brežice
Acitak, 27, 2user posted image ,1 user posted image , 3.5, 21.5, 15.6, Velenje
18.12.
j.b., 25, 2 user posted image ,1user posted image , ?, 7.6, 6.6, ?
19.12.
ketikat, 33, 2user posted image , 1user posted image , 13.5., ?, 8.6, tujina
sarar, 29, 4user posted image ,2 user posted image , 25.5, 22.6, 13,6, Ljubljana
20.12.
*TEJČI* ,27, 3user posted image ,1user posted image ,8.7,?,?,Okolica Gorenske
Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 9.5., 7.6, 2.6, Maribor

evelin, ?, 3user posted image ,1user posted image , 21.4, 4.5, ?, ?
Ursha666, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.6, 9.6, Idrija
21.12.
22.12.
23.12.
buxl, 28, 1user posted image , 0user posted image , 16.5., 14.6, 14.6., Kamnik
24.12.
25.12.
kasija, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, okolica Ljubljane 
26.12.
27.12.
tasa3, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
28.12.
oranška, ?, 2user posted image ,0user posted image , ?, ?, 15.6, Maribor
29.12.
vdrugomami, 31,3user posted image ,?,?,20.6,?
30.12.

31.12.
x.12.

barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?. 6.5, 24.5,?
ema09, 31, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., 17.5., ?, Žalec
Bibana, ?, 1user posted image , 0user posted image , 29.4., ?, ?, ?
naja81, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., ?, ?, ?
korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
dspela, 25, 2user posted image , 0user posted image , 24.5, 5.7, 24.6, okolica Celja
Ajraz, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 11.5., ?, Gorenjska
katy82, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Bethany, 32, 2user posted image , 1user posted image , 31.5, ?, ?, Celje
kyl24, 24 , 0 user posted image  , 0  user posted image  , 28.4, 31.5, 1.6okolica idrije 

SKUPAJ NAS JE :61
NOSEČKE Z DVOJČKI
:1  

Z nami so pot začele:
aprilasemtuuser posted image
mala bejba user posted image
             jassikauser posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
   - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
           - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
10.6.2011 7:37:47   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

A lahko da zobar kaj prot bolečinam če sem noseča? A sestra vidi da sem noseča ko vstavi zdr. kartico v njen čitalc?

dobro jutro punce! j.b., lahko ti da injekcijo proti bolečinam. meni jo je dal že dvakrat kokr sem noseča, brez sploh gor ne grem user posted image . to pa ne znam povedat al se vid ali ne, jaz sem povedala, ker me je hotel slikat dat, pa sem rekla da še en let ne user posted image
medea, jaz imam samo še občasno zamašen nos... še malo, pa bo zmaga moja user posted image . kar se tiče user posted image  tudi meni ne paše, se pa potrudim in mi je potem tudi lepo, ko je tako nežen... da bi si pa sama zaželela pa ne. žal, pa bi raje kontra user posted image
ursha, lepo da si se javila za seznam... samo jaz imam en problem, meni zs ne delajo, tako da ti bom morala kar tu javljati novosti...
nič, tok zaenkrat, se še pol kaj javim... danes bo menda boljše vreme user posted image  čawčaw

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
10.6.2011 7:39:24   
nalia
dobro jutrouser posted image

ursa ti prepustim čast urejanja seznama,jst imam čas pa ne znamuser posted image ,se pa strinjam z medeo da se brišeje te ki se ne javljajo sploh,manj dela s seznamom pa tud ene so se sam pofočkale..

kako smo? jaz sem se pa danes naspala,pa brez morastih sanjuser posted image ,zdaj se spravljam k zajtrku tako da sem tu,parkirana na kavču pred tv kot vedno s pladnjem polnim dobrot...pa še češnje imam mmmmmmuser posted image

javite se kaj...

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
10.6.2011 8:32:41   
sashy
dspela - zelo mi je žal user posted image , želim ti, da čim prej spet zanosiš in donosiš ter na koncu rodiš zdravega user posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
10.6.2011 8:49:02   
muca*maca
Ola, so-nosečke!

Čas tako hitro beži, da mi ni nič jasno.
Sem že krepko v 16. tednu, dela v službi ogromno, dela doma ogromno, dela - igranja s tamalim ogromno.... ufff. Ni časa se spočit sploh.

Včeri sem si komi izborila eno urico zase, da sem malo počivala, pa se je že pritoževal moj "dragi". Trenutno ni dragi, trenutno je v nemilosti, grrrrrrrrr!!!user posted image user posted image user posted image

Žal mi je zate, Dspela, res hudo. Pridi vseeno še kdaj k nam na klepet, če hočeš.

Pregled imam čez dober teden, žeeee!!!
To bo tukaj kot bi mignil.

LP

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
10.6.2011 10:30:13   
vdrugomami
Pozdrav vsem!

Evo častim eno kavico, da lažje preguramo danuser posted image

user posted image

Danes gremo na morje za vikend - jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Komaj čakam malo odklopa od vsakdanjika..... Včeraj sem še vse pakirala in očitno pretiravala, ker sem praktično celi dan bila na nogah - zvečer me je križ tako bolel, da sem komaj hodila. Danes je sicer dosti bolje, ampak še vedno ne čisto okuser posted image  Bo le treba malo več počivati.....
ursha666, čestitke za uspešno opravljeno nuhalnouser posted image  In tudi tebi *TEJČI*user posted image Drugače pa sem jaz do zdaj imela že eno vnetje, ki sem ga pozdravila s CAnestenom, imam pa ful povečan beli tok, včasih prav čutim, da kaj steče ven.... Ni pa to vnetje, pač bolj močan beli tok.

sover, sama sicer nima težav z dlesnimi, je pa baje to zelo pogosto v nosečnosti... Nimaš kaj. MOgoče res uporabljaj najbolj mehko zobno ščetko, kaj več pa po moje ni za narediti...

MAdea10, sem iz okolica MAribora...

muca*maca, joj, mi je znano tole, da enostavno ni časa za počitek, ampak kot sem napisala, mene še danes boli križ od pretiravanja, tako da bom MORALA več počivati....

Punce, dajet mi povedati a pozna katera to http://www.da-da.si/node/22 zadevo ali mogoče celo ima doma??? Moje hlače postajajo pretesne, v nosečniških pa itak še plavam.... Je ful napisano o modrčkih iz te spletne trgovine, mi ga je toplo priporočala tudi sestra, ki je rodila februarja, o teh podaljških pa ne najdem nič kaj???

lp

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
10.6.2011 10:30:35   
acitak
Dan ''čvekice''...

Js v službi cel dan user posted image  pa ko bi vsaj ljudi blo da mi mine, pa še teh ni...ni denarja, denaraj ni...pa so vsi centri prazni...he he še rima se...
ursa666 super da boš ti urejala seznamček, ker naše dspele ni več med nami...user posted image ...

se pa ne strinjam s tem da brišete ostale k se ne javljajo oz so se samo pofočkale, a ni lepše da nas je tolko in je s tem seznamček daljši...pač ne boste pripisale novih podatkov...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
10.6.2011 11:03:30   
Medea10
Hej babe, kako ste?
Jaz se moram pohvalit da že par dni zjutraj več ne bruham. Začel je delovat ta konec prvega tromesečja user posted image user posted image user posted image

Večer je bil fajn user posted image .
Noč pa niti najmanj... Okrog enih se je tamala zbudila, zelo je jokala in jo je moj dal v najino posteljo. Najprej je spala v njegovem objemu (se vleže v položaj žlička in potem jo je TREBA objet, drugače sama poišče roke in jih da čez sebe), on je spal kot top tako da ni ničesar registriral, potem je prišla k meni in je dobesedno gorela. Tako vroča še nikoli ni bla. Sem ji dala svečko za zbijanje vročine, je zelo pozno prijela. Spali smo zelo malo. Predvidevam, da jo boli grlo, je malo hripava. Vročine pa več ni. Za grlo sem ji skuhala čaj in ne morem vrjet da toplega pije. Že 20 minut visi na flaški. Se vidi, da ji zelo prija. Če bo slabše pa k P. Drugače je pa super volje.
Danes bom morala kar z njo spat, ker sem kot cunja user posted image

ursha- super, da boš prevzela seznam. user posted image

sarar- ja, zgleda bo zmaga tvoja user posted image user posted image user posted image jaz spet kašljam. user posted image
Ja, točno tako je pri meni, najbolj mi ni, ampak ko pa začne, pa je nežen pa je fajn. Komaj čakam na tisti mesec, ko bi lahko vsak dan. user posted image user posted image user posted image Ko potreba kar čez noč naraste in nikoli ni dovolj. user posted image user posted image

Nalia- kako si? Te špika kaj? Izcdeka nimaš več?

sashy- kako je diplomska??

muca*maca- kaj je dragi zagrešil, da ni dragi? user posted image

vdrugomami- njams, ta kava vrjetno ni sam dobra, tud dobro izgleda. user posted image
Tud jaz sem iz okolice MB. user posted image

Tako, grem cartat malo bolnico. Lepo se imejte, se javim kasneje.

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 10.6.2011 11:04:18 >

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
10.6.2011 11:42:14   
nalia
hej hej,jaz sem se nakosila,sem si kr palačinke naredila za kosilo,imam pa res zgodnje kosilo par dniuser posted image ..
medea-špikanje je minilo hvala,izcedka pa ni že odkar sem iz bolnice prišla,no je tak prozoren malo ampak to mislim da je beli tok..mi je pa žal da je vaša pikica zbolela,upam da se ne razvije kaj hujšega,pa čestitke ker si končno nehala bruhatuser posted image ..zdej so nas slabosti itak vse že minile a ne?

acitak upam da ti služba kmalu mine,pa da boš imela kaj strank,zdej že ljudi šparajo za dopuste in se kr pozna zatišjeuser posted image

vdrugomami hvala za kavico,tega pasa žal ne poznam jst sem itak trenutno doma sem kr v kratkih hlačah,ko grem k dr.oblečem kaprike,po moje bo edino na jesen mal treba kupit kake hlače,pe eni strani če bom doma skoz nebom rabila nič,če bom moral v službo pa kake hlače.

muca maca-me veseli da ti čas mineva,meni nikamor ne gre ko sem doma vsak dan isto..

lepo bodite se tipkamouser posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
10.6.2011 12:48:26   
muca*maca

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

user posted image
Pritoževal se je nad mojo urico poležavanja v postelji sredi popoldneva in gledanja TV-ja.
user posted image

Halo?!
Cel dan sem bla na službeni poti in pol mi je vrgu naprej, da je bil cel popoldne (beri: eno uro) s tamalim sam zunaj!
Sem rekla, da sem noseča, pa da morm mal počivat, pa je sam z nerazumevanjem strmel vame. No, zdej veste user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
10.6.2011 12:56:31   
Medea10

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

user posted image
Pritoževal se je nad mojo urico poležavanja v postelji sredi popoldneva in gledanja TV-ja.
user posted image

Halo?!
Cel dan sem bla na službeni poti in pol mi je vrgu naprej, da je bil cel popoldne (beri: eno uro) s tamalim sam zunaj!
Sem rekla, da sem noseča, pa da morm mal počivat, pa je sam z nerazumevanjem strmel vame. No, zdej veste user posted image

user posted image

Joj joj moški. Včasih bi pasalo, da bi za par dni menjali pozicije in bi si lahko oni skusili kako je bit noseč.
Včasih so pravi mučeniki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
10.6.2011 13:05:11   
MAMI 4
dspela- res mi je žal...ni besed, ki bi te sedaj potolažile, vendar smo s tabo...Pusti času, da opere tvoje rane. Popolnoma razumem kaj čutiš in hudo mi je ob tem, ker sem izkusila to bridkost...Če potrebuješ pogovor mi lahko pošlješ ZS in bova kaj več napisali. Vse dobro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
10.6.2011 13:14:17   
korinca
Urša, lepo da boš prevzela seznamček. Jaz bi sicer pustila vse nosečke gor, mogoče pa se še katera kaj javi.

Nalia, mislim, da si ti rekla, da so nas slabost zdaj pa že minile... S tvojih ust v božja ušesa. Men je še tok slabo, da se mi zdi včasih, da ne preživim user posted image  Res pa je, da sem mislim, da med vami ."najmlajša" nosečka. Haha, kako se to dobro sliši za mojo dušcouser posted image . Pdp imam čiiisto na koncu leta, ga še nimam točno zračunanega, je pa verjetno prav za silvestrovo, tako, da znam pasti celo med januarčke. Zato niti še nisem čez 1. tromesečje...

Zdejle se bom pa lotila sortiranja cunj, glede na to, da se selimo, bom vse kar je bolj ozkega kar zapakirala v škatle. Mam tolk cot v omari, zares pa nič za oblečt. (no pa sej tko je itak skos)

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
10.6.2011 13:33:36   
MAMI 4
Pozdravljene,

jaz sem dopoldan preživela v kuhinji in ob cartanju mojih treh otročk, ki so bili doma (eden bolan, ena doma iz solidarnosti, tretja šole prost dan). Samo najstarejša je bila v šoli.

*tejči*- A si ti tista s foruma SS pred pol leta?

Flora- je hudo, ko so malčki bolni- upam, da bo hitro za vami.

korinca
- čez kakšen teden boš tudi ti pozabila na slabosti-vsaj želim ti, da bi tako bilouser posted image

Elevit- jaz bom jemala celo nosečnost in tudi v času dojenja (kot ponavadi).

ursha- ti kar rihtaj seznam, če si za. Jaz pa ne bi brisala nobene, saj ne vemo zakaj se ne javijo...user posted image .
Pa čestitke za NS!user posted image

j.b.- injekcijo proti bolečinam ti lahko dajo med nosečnostjo, vseeno pa povej zobozdravniku za nosečnost (na kartici tega ne bodo videli).

vdrugomami- jaz bi tudi eno kavico prosim...

medea- žal mi je za tvojo malčico, moj je tudi zakuhal včeraj...zdaj spančka...

Lep dan!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
10.6.2011 13:41:46   
Medea10
MAMI- zgleda je nekaj v zraku, se mi zdi da je vsak drugi otroček bolan user posted image .

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
10.6.2011 13:57:33   
MAMI 4
V naši okolici je kar nekaj malih bolnikov...Ne vem še kaj je z našim malim, ker ima zaenkrat samo vročino. Ne smrka, nič ga ne boli (razen včeraj ga je glavica bolela), sicer mu je temp. kar sama padla, danes ima že manj. Zaenkrat. Bomo videli...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
10.6.2011 16:29:25   
hruškolinka
Jup, moj tamali je bil tud ta teden bolan. 2 dni vročine 39, 3 dan 37-38, zdej ima pa še bolj rdeče učke.l Pa smrka zeleno že 3 tedne. Se ne spomnim, da bi bilo junija kdaj toliko bolanih. Pa tudi jaz se počutim čisto na dnu. 

Martin
2.8.2009

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
10.6.2011 17:29:49   
korinca
pozdravček iz šihta.
Evo, da dam urski koj malo dela user posted image
Dopolnjujem podatke.
Kljub temu, da imam plačan bhc ali ac, se še vedno nisem odločila katero in ali sploh bom koristila, zato sem se naročila na nuhalno, mogoče pa mi olajša odločitev , pa še fotko se bo spoznal z bejbijemuser posted image
POleg tega se še selimo ta mesec in bom postala ljubljanska gorenjkauser posted image
Tako, da novi podatki so:
NS: 20.6
KRAJ - GORENJSKA
PDP-
po dohtarjevih meritvah 28.12, po moji ovulaciji 31.12

Sem pa malo pokukala na forum gorenjske nosečke, pa je pravo mrtvilo.Torej te, ki ste tukaj napisale, da ste z gorenjskega konca, s kje pribljižno ste? Jaz bom zdaj v Cerkljah. Drugač pa bomo še vedno veliko v ljubljani. Hčera bo hodila v Ljubljano v šolo in oba imava tu prjatle, starše, službe in jaz si ne predstavljam čisto zares zapustiti center, ker sva z mojim vajena da greva kar prilično velikokrat v center na kavico, sladoled...Sploh ob nedeljah, ko nam je Jankovič zrihtu parkinge na placu in je prav luštno prošetkati proti centru.
In zdaj, ko smo še pri kafetkanju, kaj se nismo enkrat že nekaj menile, da spijemo kako skupaj, ali ste to že udejanjile med tem, ko me ni bilo?

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
10.6.2011 18:48:10   
ursha666
user posted image user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
muca*maca, 30, 2 user posted image ,1 user posted image , ?, 26.6, ?, Ljubljana
29.11.
Beatrice, 26, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, 16.5., Ljubljana
30.11
Malabudra, 29, 2user posted image ,0 user posted image , ? ,21.6, 24.5, Ljubljana
1. 12.
sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , 19.4. ?, 12.5., Ljubljana
lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , 10.5. ?, 14.6., ?
lilije, 29, 2 ,1 ,13.4, 11.7, 24.5, Celje
2. 12. 
bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 8.4., 3.6., 23.5,?
007sissi,24,1user posted image ,0user posted image ,?,?,17.5,Oklica Litije
3. 12.
sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 18.4., 17.6, ?, okolica Ljubljane
Lijja, 33, 1user posted image ,?user posted image , ?, ?, 18.5,?
Sizikaa, 29, 2user posted image , 1user posted image , 22.4., 17.5, ?, ?
Monstera,24, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.4, 7.6, 18.5, Ljubljana
4. 12.
Twixy , ?, 6user posted image , 1user posted image , 5.5., 6.6., ?, ?
5. 12.
helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?. ?, ?,?
Agnes27, 28, 1user posted image ,0 user posted image ,20.4, 25.5, 24.5, ?
mistica, ?, ? user posted image , ? user posted image , ?, ?, ?, ?
6.12.
hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. ?, ?, Velenje
ursh_, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.4., ?, ?, Grosuplje
pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., 17.5., 24.5, ?
MAMI4, 34, 6user posted image , 4user posted image , 12.4., 21.6, 24.5, Koper
Liama, 32, 2user posted image , 1 user posted image ,21.4, 17.6, 27.5, ?
hruškolinka, 30, 2user posted image ,1user posted image ,?, ?, ?, Ljubljana
joel, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, Celje
7.12.
flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , 5.4. ?, ?, Velenje
mala81, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, 25.5, ?
AljaAn, 34, 2user posted image ,1user posted image ,21.4, 5.5, 31.5, ?
sover, 30, 1user posted image ,0user posted image , 5.5, 16.6, 26.5, ?
pomladpomlad, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, 1.6, Koper
vikii, 20, 1user posted image , 0 user posted image , ?, ?, ?, Koper
8.12.
9.12.
fortune, 30, 1user posted image , 0user posted image , 29.4, ?, ?, Ljubljana
10.12.
Anonimnauser posted image , ?,  ?user posted image , ?user posted image , 5.5., ?, ?, ?
morje2011, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
11.12.
catt, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
12.12.
nalia, 30, 1 user posted image ,0user posted image , ?, ?, ?, ?

13.12. 
14.12.
Taddy78, 32, 3user posted image , 1user posted image , 4.5., ?, ?, ?
15.12.
Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 3.5., 13.5., 24.6, Ljubljana
mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.4., 27.5., 6.6., Koper
neon, , 30, 2 user posted image , 0 user posted image ,  28.3, 20.5, ?, Okolica Šentjurja
tetka10, 22, 2user posted image , 0 user posted image , 11.5., ?, 30.5, Ljubljana
16.12.
17.12.
Mufka, 33, 1user posted image , 0user posted image , 4.5., ?, 14.6, Brežice
Acitak, 27, 2user posted image ,1 user posted image , 3.5, 21.5, 15.6, Velenje
18.12.
j.b., 25, 2 user posted image ,1user posted image , ?, 7.6, 6.6, ?
19.12.
ketikat, 33, 2user posted image , 1user posted image , 13.5., ?, 8.6, tujina
sarar, 29, 4user posted image ,2 user posted image , 25.5, 22.6, 13,6, Ljubljana
20.12.
*TEJČI* ,27, 3user posted image ,1user posted image ,8.7,?,?,Okolica Gorenske
Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 9.5., 7.6, 2.6, Maribor

evelin, ?, 3user posted image ,1user posted image , 21.4, 4.5, ?, ?
Ursha666, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.6, 9.6, Idrija
21.12.
22.12.
23.12.
buxl, 28, 1user posted image , 0user posted image , 16.5., 14.6, 14.6., Kamnik
24.12.
25.12.
kasija, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, okolica Ljubljane 
26.12.
27.12.
tasa3, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
28.12.
oranška, ?, 2user posted image ,0user posted image , ?, ?, 15.6, Maribor
korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, 20.6 Okolica Gorenske
29.12.
vdrugomami, 31,3user posted image ,?,?,20.6,?
30.12.

31.12.
x.12.

barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?. 6.5, 24.5,?
ema09, 31, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., 17.5., ?, Žalec
Bibana, ?, 1user posted image , 0user posted image , 29.4., ?, ?, ?
naja81, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., ?, ?, ?
korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
dspela, 25, 2user posted image , 0user posted image , 24.5, 5.7, 24.6, okolica Celja
Ajraz, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 11.5., ?, Gorenjska
katy82, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Bethany, 32, 2user posted image , 1user posted image , 31.5, ?, ?, Celje
kyl24, 24 , 0 user posted image  , 0  user posted image  , 28.4, 31.5, 1.6okolica idrije 

SKUPAJ NAS JE :61
NOSEČKE Z DVOJČKI
:1  

Z nami so pot začele:
aprilasemtuuser posted image
mala bejba user posted image
             jassikauser posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
  - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
         - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
10.6.2011 19:49:03   
morje2011
Samo da vas na hitro pozdravim.Nosečnost poteka tak tak,kje je šele konec.Drugače pa imam hči bolano,je res nekaj v zraku.
Lepo se imejte in uživajte ,za javljanje je bolj malo časa.

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
10.6.2011 20:35:54   
nalia
živijo!

morje lepo da si se javila,zakaj poteka nosečnost tako-tako,a je kaj narobe?

bogi otročki,vidim da je kar nekaj bolanih,mi smo še zaenkrat zdravi trkaaaamuser posted image ,me je kr mal strah da bi mali zbolel kr ponavad vse jst pokasiramuser posted image .

ursa sem ti na zs poslala podatke za seznam pa nisi nič spremenila pa ti še tukaj javim:nalia,30let,2.nosečnost,1otrok,okolica Celja
mogoče si spregledala zsuser posted image

kako ste ostale,nekam zatišje vlada,pa zdej ko je vikend vas itak nič kaj nebo tukaj,sej je prav,uživajte z vašimi dragimi z družinami,želim vam lep vikend pa se tipkamo če ne prej v ponedeljek..

lepo,mirno noč vsem,vsem bolančkom čimprejšnje okrevanje in user posted image user posted image

(odgovor članu morje2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
10.6.2011 21:23:30   
sarar
ojla punce! no, vidm da se niste tok načvekale. tud jz se na hitr javim, da vam zaželim lep vikend, če me slučajno ne bo gor... une,k  mate bolane otročke, vam želim, da čimprej okrevajo user posted image
korinca, sem za to, da določimo en datum pa se zmenimo za kafe... mislm, da nas je kar nekaj tu ko bojo za stvar, sam se še nismo odločle... enkrat konec meseca, kaj pravite? kako soboto? v lj?
v ponedeljek končno ns!!! david (moj starejši) je reku, ko sem ga vprašala če gre zraven dojenčka pogledat je itaq reku, da ja, ful navdušen... pa sliši moj mlajši, pa reče(no, zavpije): mami, jz tud sov dojenčka gledat!!! joj, moram pogruntat kako bom to speljala, bo prevelka gužva v ordinaciji user posted image . najbrž bom tamavga kar doma pustila... kaj pravite? no, lepo bodite... čawčaw

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
10.6.2011 23:34:58   
vikii
čirrrrr punceee!!!
vrjetno ze velika vecina od vas sladko spi in jaz pa sem spet pozna in se komaj zdej javljam ker sem koncno nasla nekaj casa zase! danes je bil res lep dan :) z fantom sva sla malo po nakupih in tako "spotoma" sva zavila se v baby center kjer sva kupla najino prvo majcko za otrocka!! joj ko sva bla cela raznezena user posted image mislim da taki trenutki se zgodijo sam enkrat v zivljenju in jih je treba uzivat na polno ;)

punce berem velik da so vasi malcki bubaniii user posted image joj upam da cimprej se pozdravijo, pa veliko jih cartajte, sam ne prevec da se se vi ne nalezete :)

lihkar sem prisla iz kopeli ( sem si nardila doma lepo kopel) in sem zacela razmisljat ce to si sploh lahko zdej privoscim k sem noseca?? :O a lahko skodi otrocku ce sem predolgo v topli vodi?? (max 30min) ????? malcek me skrbi zdej.

nic punce jaz vas pozdravljam pa tudi jaz vam zelim lep vikend. se tipkamo kej jutri ce bo casa.
nooooooooooočč

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.